top of page

Welkom bij Geesten in Huis

Deze website is bedoeld om informatie en hulp te verstrekken bij "Geesten in Huis" maar ook om informatie omtrent geesten, demomen en andere praktijken naar voren te brengen in simpele taal en uitleg zodat het voor iedereen te begrijpen is.

 

Wij proberen de mensheid zelf de wijsheid mee te geven omtrent deze onderwerpen. Wij proberen de angst om te zetten in wijsheid en zo iedereen die problemen heeft met dit fenomeen de juiste weg op te sturen zodat hulp van buitenaf niet meer nodig zal zijn.

 

Wij bieden dus hulp aan diversen problemen en vooral de zwaardere issues die zelden voorkomen pakken wij aan. Meestal werken wij op afstand omdat er in dit Universum geen grenzen zijn qua hulp en oplossingen.

 

Heeft u vragen zoek dan eerst door de artikelen op deze website waar vaan uw antwoorden al staan. Wij zijn een non profit team en proberen te helpen waar wij kunnen.

 

Veel mensen vergeten soms dat de mensen die achter de schermen werken zelf ook een eigen leven hebben en daardoor niet 24 uur per dag klaar kunnen staan voor derden. Wij hopen op uw begrip en wij streven erna om zoveel mogelijk mensen te woord te staan.

 

Liefs team "Geesten in Huis"

 

 

bottom of page