top of page

HUISREINIGING


HUISREINIGING

8 dec 2010 16:18

Hier vind u informatie over huisreinigingen.

Na het lezen van deze bewustmakende nieuwsrubrieken kan je altijd nog in de angst zitten over het wegsturen van Zielen (Geesten) naar het licht, hebben wij een Team samengesteld met Liefdevolle mensen die zich voor deze mensen en zielen in willen zetten om zo samen de geesten naar het licht te begeleiden.

Wat je kan verwachten bij een Huisreiniging!

Omdat wij een stuk verantwoordelijkheid dragen naar deze mensen toe willen wij er ook voor zorgen dat er zuivere mensen komen helpen die weten wat ze doen met veel Liefde op gelijkwaardig niveau.

Voor sommige mensen klinkt een Huisreiniging ook wel een beetje vreemd, maar het stelt weinig voor. Na het zoeken van een goed medium bij u in de buurt kan u met deze persoon een afspraak maken om het huis te laten reinigen. Dit kan ook gewoon eventueel overdag, dat is te bespreken met de persoon in kwestie.

Deze persoon zal dan naar u toekomen met wat gereedschap (stenen of kruiden) en zo zal dit medium een ronde door uw huis gaan maken en op zijn of haar manier dit huis leegmaken van negatieve energieën.

Dit alles zal niet langer duren dan 1 uur en zij zullen u ook informatie meegeven voor de nazorg die wij heel erg belangrijk vinden!

Materie is niet het belangrijkste op de wereld, rust en een goed onderkomen is voor ons allemaal erg belangrijk, en zo ook voor de Zielen. Mocht u verder dan 10 km bij een helper / medium vandaan wonen dan komen er wat benzine kosten bij die berekend worden volgens de routeplanner op Internet.

U hoeft zich nooit te schamen voor uw woning of de inhoud daarvan, wij zijn geen interieur designers of adviseurs, wij zijn er maar voor 1 ding en dat is om u en de geesten een rustig en fijn onderkomen te geven.

Mocht u vragen hebben na deze informatie dan kan u altijd mailen naar info@geesteninhuis.nl

Liefs Mystica


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page