top of page

GOEDE GEESTEN, SLECHTE GEESTEN

GOEDE GEESTEN, SLECHTE GEESTEN

Dan nu een belangrijk onderwerp, net als mensen zijn er ook dus ook verschillende persoonlijkheden in de geestenwereld. Dus goede en slechte energieën dwalen om ons heen. Of we er bang voor moeten zijn is een tweede, de angst maakt soms al veel eng, terwijl dat vaak helemaal niet nodig is. De angst en het brein van de mens kan door die angst nog een grotere illusie maken van hetgeen wat zich om je heen afspeelt.

Daarom is het de tijd om dit ook weer even in duidelijke mensentaal uit te gaan leggen en zo weer een angstbarrière te gaan doorbreken, zodat wij meer begrip gaan krijgen over wat er zich afspeelt tussen Hemel en Aarde. Geesten die hier ronddwalen zijn vaak de weg kwijt, omdat ze niet beseffen of willen aanvaarden dat ze dood zijn, die zoeken dan hulp bij spirituele mensen waarvan zij denken: "Eej die kunnen mij naar het licht sturen", waar dus helemaal NIET de intentie achter zit om mensen bang te maken. Ze zijn vaak zelf nog angstiger, omdat zij niet weten waar ze heen moeten of waar ze beland zijn.

Maar als ze zichzelf niet kenbaar maken tegenover "de mens" dan zullen zij ook niet weten dat ze er zijn en om hulp willen vragen. Dus zoeken ze allerlei manieren om zichzelf kenbaar te maken, ze kunnen spelen met electra, je kunt een aanraking voelen of een koude wind, maar niet ALLES is zomaar een geest, de angst kan dus ook veel losmaken in een mens zodat zij kunnen denken dat er wat rondspookt, maar vaak is dit snel te achterhalen.

Dan de "slechte"geesten. Wanneer is een geest slecht wordt er vaak gevraagd. Ik kan nu een heel horrorverhaal op gaan hangen zoals jullie die al gewend zijn in films, maar de bedoeling van dit concept is om te kunnen gaan begrijpen WAT geesten zijn en WAAROM ze vaak vreemd gedrag kunnen tonen.

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten of gehoord hebben is dat een mens meerdere levens heeft gehad. Het leven gaat over gevoelens voelen, van leren, mee omgaan, een plek geven en doorgaan. Na een leven komt er een ander leven en wij ALLEMAAL zijn slecht geweest in een leven of meerdere, dus wat je ook bedenkt: huurmoordenaar, staatsidioot, het komt allemaal voorbij en in dat leven ga je dood!

Dan hier een voorbeeld. Pas geleden ben ik naar een gezin geweest dat last had van een zware lastige geest (entiteit). Hij was hardnekkig, want hij wilde de toko niet verlaten en hij wist ook dat ik onderweg was om hem naar het licht te sturen. Daar aangekomen zag ik hem ... De Gladiator!

Een hele grote man met een hele heftige energie en hij zag er niet schattig uit, maar wie ben ik om over hem te oordelen? Ik heb hem benaderd alsof het een klein jochie was die door zijn onzekerheid zichzelf nog groter en stoerder wilde maken zodat ik misschien angst kreeg.

Maar angst is bij mij ver te zoeken, ik heb vaak medelijden met deze geesten of ze nou goed zijn of slecht ze zitten allemaal in hetzelfde schuitje en ze zullen toch moeten luisteren als ik ze met mijn Gidsen naar het licht ga sturen. De energie van deze man heb ik meteen afgebogen door eigenlijk zijn belachelijke voorkomen, hij wilde zo graag stoer overkomen maar omdat ik hem zo schattig vond moest ik meteen lachen.

Dat vond hij niet zo relaxed omdat hij hier was om juist de familie bang te maken, en ik ging om hem lachen. Ja, je zou het zo kunnen zien dat hij zijn zwaard neergooide en eigenlijk al helemaal teneergeslagen was omdat hij geen indruk meer maakte met zijn voorkomen en zijn energie. Hij strubbelde nog even tegen om met mij mee te vliegen naar het licht maar ook deze Gladiator heeft de Aarde moeten verlaten en zo keerde de rust weer terug in dit huis.

Misschien ben ik zelf ook wel een hele rare lastige geest geweest en misschien zijn er ook wel mensen op aarde geweest die toch het begrip voor mij op konden brengen om mij te begrijpen en zich niet te laten weerhouden door een stuk angst wat voortkomt uit het onbegrip en ontastbaarheid van de mens. Wij mensen willen graag altijd tastbaar bewijs van iets wat wij niet kennen of herkennen en zoeken dan snel naar iets wat al bestaat.

Stel je voor zeg als het wel een geest is... net als in de films. Zo werkt dit helemaal niet, zo'n spookje kan er voor de rest ook helemaal niks aan doen, wat voor een leven deze moest leven van Boven, en de lessen die hij in dit leven moest leren. Dat kan je niemand kwalijk nemen en daarom vind ik het belangrijk, als de mens op deze manier naar een geest kan kijken en kan helpen en ermee om kan gaan, door dit simpele stukje begrip op te brengen en verder te kijken dan een domme horrorfilm, dan kunnen wij mensen deze geesten helpen die vastzitten in deze andere dimensie, waar sommige mensen in kunnen kijken (mediums e.d.) en andere mensen misschien wat meer moeite mee hebben.

Mensen denken ook vaak ja doeiiii, als ik me er voor open ga stellen zie ik zometeen overal geesten lopen door mijn huis. Dat is niet waar!! Ook weer een fabelverhaal waarmee mensen alleen maar DOM gehouden worden en waarmee nog meer angst opgeroepen wordt zodat iedereen zijn ogen sluit voor iets wat eigenlijk heel erg mooi is. Want als wij mensen een geest kunnen helpen, staat daar altijd iets tegenover, zij zullen jou dan ook helpen in dit leven en dat kan met van alles zijn.

Het is dus geven en nemen tussen Hemel en Aarde, zoals op Aarde ook eigenlijk het geval zou moeten zijn!

Er zijn ook geesten die graag terugkeren naar hun ouderlijk huis, en soms hebben ze er moeite mee dat er een nieuw gezin woont, het is HUN huis denken zij. In dit geval zullen zij dus ook proberen om de nieuwe bewoners de stuipen op het lijf te jagen, want als ze angst hebben verlaten ze misschien dit huis wel zodat de geesten hun eigen stulpje weer helemaal voor zichzelf hebben. Soms zijn ze eigenwijs deze geesten, en soms weten ze niet beter dan dat zij daar nog wonen en dit zien van een inbreuk op hun privacy omdat er ineens andere mensen wonen.

Daar kan soms een medium op af komen die met alle goede intenties en behandelingen wil proberen deze geesten het huis uit te zetten, maar soms wil dat niet eens helpen. Waarom niet ? Omdat dit medium NIET de bewoner is van dit huis. Ze hebben dan liever dat de mensen in dat huis OF zij accepteren dat ze er zijn, en zo een soort van compromis willen sluiten van nou luister geestjes, jullie mogen van ons hier blijven, MAAR zorg ervoor dat je ons Aardse leven niet verstoort, want dat brengt onrust en angst mee en dat willen wij niet.

Als je bereid bent dit te accepteren en dit gewoon wil bespreken alsof er een "mens"voor je neus staat, ook al zie je niks, dan zullen zij dit aanbod heel erg graag van je aannemen, en zo dus ook voldoen aan de eisen die jij op dat moment stelt tegenover hun verblijf.

Nu kan ik inkomen dat er mensen zijn die helemaal niet willen dat ze blijven, en als ze naar het bezoek van een medium nog niet gewieberd zijn, willen zij het uit JOUW mond horen dat zij de toko moeten verlaten omdat jij de huidige bewoner bent en niet 1 of ander medium.

Het ligt dus allemaal aan de aard van het beestje: met wie heb je te maken? Een chagrijnige oma? Een strenge ouwe man? Of misschien wel een stel kids die gewoon op hun eigen kamertje willen blijven spelen omdat dat hun oude vertrouwde plekkie is. Voor een mens is het vaak moeilijk in te schatten waar ze mee te maken hebben, en daarom is het heel belangrijk dat deze informatie naar buiten komt, zodat ieder mens een ander inzicht kan gaan krijgen van het hoe en wat met Geesten.

Dan hoor je mensen over klopgeesten. Wat is een klopgeest? Nou ik denk dat een klopgeest een klopgeest is omdat ze vroeger geen bel hadden. Deze benaming is ontstaan uit het eerste contact wat 2 zusjes hadden met een geest, 1x kloppen was ja en 2x kloppen nee...

Het is gewoon een kenbaar maken van eej hier ben ik, en ja het is niet het tikken van een tak tegen een raam. Al die benamingen maken mensen nog angstiger, het zijn een soort van hokjes, mensen duwen mensen ook graag in hokjes en zo ook geesten, omdat zij dan denken als ze in een bepaald hokje zitten, kun je de ernst van de situatie inschatten, of de gevaarlijkheidswaarde van een geest.

Deze "gevaarlijkheidswaarde"geven wij zelf aan een geest, als je helemaal als een idioot rond gaat gillen van ik heb een poltergeist in mijn huis dan denkt die Geest, ow joh ze zijn bang voor de poltergeist, dan zal ik me zo ook eens gaan gedragen, dan worden ze nog angstiger....

Hiermee wil ik aangeven, wanneer u zelf iets erger of enger maakt in uw gedachten (gedachtenkracht is de sterkste kracht die er is!), dan maakt u er een illusie van waarvan sommige geesten wel het nut van inzien en dan zich op dat moment ook als een eikel gedragen omdat zij weten dat zij jou hiermee kunnen raken, want je geeft dit zelf al aan. Je kunt het zo zien, je hebt mensen die graag de zwakke plek willen weten van de andere mens, omdat ze dan weten waarmee ze je kunnen raken, het is niks meer en niks minder dan dat. Op dat moment geef je (door de angst) de geest nog meer vermogen en energie om zichzelf beter te manifesteren en te ontwikkelen in jouw omgeving. Een hoop drama om niks dus.

Soms kan het zo zijn dat je een geest al zoveel gevoerd hebt met je angst dat deze zich zo machtig voelt in je huis dat ze NOG meer de stuipen op je lijf gaan jagen en daardoor dingen uit kunnen schakelen en zelf met dingen kunnen gaan gooien, en geloof me ze lachen zich zelf rot, om jullie panisch rond te zien rennen in je eigen Kiet!

Het zijn soms pesters die vaak een onnatuurlijke dood gestorven zijn en in dat leven zelf gepest zijn door mensen of gewoon nog boos zijn om de reden dat ze omgekomen zijn op 1 of andere manier, zij hebben zelf de angst gehad en vinden het geweldig om jullie bange mensen zo op stang te jagen, terwijl ze vaak helemaal niets voorstellen.

Mocht je last hebben van een geest in je woning die echt te veel rommel maakt en de boel door elkaar schopt, dan verzoek ik je wel contact op te nemen met een medium bij je in de buurt die jou bij kan staan deze op een vredige manier naar het licht te brengen. Ga hier niet zelf mee rommelen!

Maar als je begrip kan hebben, de wijsheid die ik je hier mee wil geven, de nuchterheid en het begrip voor deze geest, dan ben je zelf ook in staat om iets te doen met deze wijsheid en dat je zo de functie als "Aardsengel" kan gebruiken om iets moois te doen voor deze overleden persoon. Zou jij niet geholpen willen worden als je ergens ronddwaalt tussen hemel en aarde? Dat denk ik wel!

Het mooie van dit alles is ...we kunnen elkaar rust geven, de geesten vinden hun rust weer in het Licht, en de mensheid heeft weer vrede op Aarde, en zij zullen je altijd dankbaar blijven want voor hen was jij DE Engel die de rust terug kon brengen.

Dus ieder persoon die zich hier voor in wil zetten is voor mij een Engel, deze Engelen zal je terug gaan vinden op de website die bijna klaar is onder de Rubriek "Angels" hier zullen door ons geselecteerde Mediums, Paragnosten en Spirituele Centrums op te komen staan die jou eventueel kunnen begeleiden met hulp bij geesten mocht je er zelf geen wijs uit kunnen. Maar bij wie de materie nooit voorop staat!

Mocht je je geroepen voelen hieraan mee te werken, en gespecialiseerd zijn in het weghalen van geesten op een Liefdevolle manier en sta je niet in je Ego of in de materie, dan verwelkom ik jou graag in de Geesten in Huis groep zodat wij samen kunnen werken aan een beter begrip en een stuk verlichting op de aarde.

Je kunt dan een bericht sturen naar met je naam, telefoonnummer en de gave en intentie die je hebt om hieraan mee te werken, dan zal ik persoonlijk contact opnemen met jou en dan samen met mijn gidsen kijken of jij met je werkwijze voldoet aan de eisen die wij stellen voor de hulp die wij aan de mensen en geesten willen bieden. Alle hulp is welkom ! Hoe meer ziel hoe meer vreugde tussen Hemel en Aarde..

Liefs Mystica !!

Voor jullie: Engelen waarin we geloven, begeleiden ons niet alleen naar het Hemelrijk hierboven. Ook zijn er levende engelen, hier op deze aard. Dienen met hun belangeloze inzet, de behoeftige medemens. Geen rang, stand of geld dat telt. Voor velen mensen hier op aarde, zijn deze aardse engelen hun grote held!

Geplaatst door Mystica


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page