top of page

GEESTEN IN HUIS ?


Geesten in Huis

Omdat veel mensen te kampen hebben met dolende zielen (geesten/entiteiten) in hun energieveld (aura) of huis wil ik deze informatie en tips met jullie delen zodat iedereen ZELF in staat is om dit te voorkomen of te verwijderen op een goede, vreedzame, maar vooral nuchtere manier. Wij krijgen op dit moment erg veel mailtjes van mensen die schreeuwen om hulp omdat ze niet meer weten wat er gaande is en wat ze eraan kunnen doen. Wij willen dit in duidelijke mensentaal uit gaan leggen zodat je kan zien dat het helemaal niet zo eng is als iedereen denkt en zegt, en dat JEZELF wel degelijk een manier kan vinden om hier wat aan te doen. Ik heb zelf vanaf mijn geboorte letterlijk gevochten met Geesten op mijn slaapkamertje tot mijn 28e jaar. Omdat ik weet dat dit voor kinderen een enorme impact kan hebben in hun leven, maar ook in die van de ouders, heb ik besloten om er wat mee te doen. Neem je kind ALTIJD serieus als deze met een geestenverhaal aankomt, want er is voor een kind niks erger dan niet geloofd worden in de dingen die ze werkelijk zien, en dan spreek ik uit ervaring. Allereerst willen wij je meegeven: NIKS IS RAAR! Ik heb mijn levenscursus zo ervaren dat ik toch wel het maximale heb meegemaakt wat een doorsnee medium mee kan maken op het gebied van geesten en de omgang daarmee. Dit bespaart tijd, geld aan dure mediums, ellende in en om het huis (vooral voor kids) en een nuchtere kijk en inzicht en vooral begrip waarom dit nu gebeurt en wat je hieraan kan doen. Het is op dit moment grote opruiming op Aarde omdat er gewerkt wordt op grote schaal naar 2012... In dat jaar zal de wereld een groot stuk verlichting moeten hebben qua inzichten en het leven in gevoel van de mensen op aarde. Ego-mensen moeten liever worden, mensen die alles doen voor geld moeten in gaan zien dat materie niet belangrijk is en liefde en vriendschap hun redding zal zijn. Hoe dan ook moeten ook de "spookjes" opgeruimd worden die het Licht niet kunnen of zelfs willen vinden. Ze dolen maar wat rond en wij kunnen hun en onszelf helpen.

Ze komen in huizen waar mensen spiritueel open staan. Vooral Nieuwetijdskinderen (kinderen die spiritueel open staan en op aarde gekomen zijn om verlichting te brengen) zoeken ze op om contact te maken. Kinderen zijn vaak heel bang omdat zij dit niet kennen en omdat ouders vaak zeggen dat dit NIET bestaat maakt deze kinderen heel erg in de war en vooral eenzaam en bang. Angst is het grootste probleem qua geesten. Lage energieën die zij meebrengen die hebben een accu nodig zoals een auto ook alleen maar rijdt met deze batterij, dan zijn wij (de mensheid) hun accu, zodat ze lekker hier gevoed worden en rond kunnen spoken. Angst, depressie, medicijnen- en drugsgebruik vormen een lage energie, waardoor die mensen vaak sneller te kampen krijgen met geesten met een lage energie in huis of in hun aura... Ze kunnen dan ook voor de gezelligheid andere geesten aantrekken, alleen is ook zomaar alleen. Je moet het zo zien het zijn mensen, alleen dan zonder lichaam. Je kan er lang en kort moeilijk over doen, hele boeken of websites met gecompliceerde theorieën gaan nalezen en op gaan zoeken maar als je van mij aan kan nemen dat als je dit NUCHTER op de manier die ik je nu mee wil geven kan gaan bekijken, dan heb je het grootste deel al gewonnen.. en met een nuchtere kijk en met een beetje humor buig je de angst al om in iets grappigs en dat zwakt hun energie al meteen af, want zij weten dan dat je NIET MEER beïnvloedbaar bent door hun "spookgedrag" en dat maakt hen heel erg klein. Wat je ook moet weten is dat een mens een lichaam bezit en een geest is dus een mens zonder lichaam. Wat zou je doen als de achterbuurman ineens in je huis staat? Of een vreemd persoon bij jou op de bank komt zitten zonder enige uitleg of wat dan ook? Ik denk dat je lichtelijk "over de zeik "gaat en dat is hierbij ook de bedoeling.... Ik zeg altijd maar zo: deze rakkers betalen geen huur, brengen soms veel ellende en dat mag je ze niet in dank afnemen. Hoe vervelend het soms ook kan zijn, behandel ze altijd met respect, ook als je ze wegstuurt. Zij MOETEN luisteren omdat een mens sterker is omdat wij beschikken over een lichaam, maar wij moeten respecteren dat zij hier zijn (achter) gebleven om welke reden dan ook, en daarom ook met respect begeleiden naar het licht! In EHBG > eerste hulp bij geesten < zal ik je proberen zo duidelijk mogelijk uit te gaan leggen wat precies de bedoeling is om je huis te gaan reinigen door middel van wat simpel materiaal wat overal wel te krijgen is, en wat je voortaan kan helpen om juist zelf de controle te houden in je huis zonder dat je nog hulp nodig hebt van dure mediums.

Normaal gezien zou deze reiniging van je huis meteen moeten werken, maar soms kan het even zijn tijd nodig hebben. Wij vinden zorg en "nazorg" heel belangrijk en zullen daarom vanaf deze plek je zoveel mogelijk bijstaan met alle lieve vrijwilligers die de wijsheid hebben om jou hierin verder te helpen en adviseren. Mocht je na deze informatie nog vragen hebben of als je hier zelf niet uit kan komen of dit aandurft kan je altijd mailen naar info@geesteninhuis.nl

Daar vind je mediums die samen met ons jou willen begeleiden in het weghalen van entiteiten (geesten) en jou ook een stukje informatie en wijsheid meegeven, zodat je een beter begrip zal hebben voor de situatie maar vooral een goede nachtrust geniet, waarbij de materie niet voorop staat!

Veel Liefs "Geesten in Huis "

#uitdrijven #demonen #hulpbijgeesten #geesten #allesovergeesten #geesteninhuis #1

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page