top of page
Featured Posts

DE ILLUSIE VAN LIEFDE EN LICHT !

Geschreven door Mystica

woensdag, 12 oktober 2011 14:49

Veel mensen denken dat wij nu in een fase zitten waarin alles "Liefde en Licht" zou zijn. We staan er op dit moment heel anders voor op aarde, we hebben nog veel te overwinnen en dat zal niet makkelijk zijn. De meest gebruikte uitspraak "Liefde en Licht" kunnen we voor later gebruiken, we zullen eerst de aardse shit onder ogen moeten zien en opruimen !

pinkcloudsaf1.jpg

De Illusie van "Liefde en Licht"

Even een mededeling uit het Universum voor de mensen die in de 7e hemel zweven op het moment. Hoe hoger je zweeft hoe harder je op je bek kan gaan als je onderuit getrapt wordt. Daarmee beginnen de wijze woorden op dit moment die zij aan jullie mee willen geven. Veel mensen denken een handvat gevonden te hebben om te kunnen blijven staan in deze nogal turbulente tijd. Veel mensen zoeken bepaalde groeperingen op, een geloof of het spirituele om zich daarin te vermengen en zo "hoop"te houden voor de toekomst. Dit is de fout die jullie maken want je kan geen hoop vinden of halen uit mensen of materie. Je geloof, hoop en de liefde zitten in jouzelf, en als je nog steeds niet in kan zien dat dit alles is wat je nodig hebt om te overleven in het nu en de toekomst dan heb je een chronisch tekort aan eigenwaarde, zelfrespect en vooral vertrouwen in ons Universum.

De uitspraak "Liefde en Licht"komt me zowat me strot uit. Want wat is er dan liefde en licht op dit moment ? Mensen gunnen elkaar het licht in de ogen niet en willen allemaal voorin de rij staan, voor geld, roem of macht. Wat een liefde zeg !! Veel mensen doen deze uitspraak naar andere mensen omdat het schijnbaar een trend is. Ga eerst jezelf even na voor jij ook iemand veel liefde en licht wenst omdat je deze uitspraak pas kan toepassen als je erna wil en kan leven en dat is ver te zoeken bij veel mensen op dit moment helaas.

De mensheid wordt op dit moment verdeeld in groepen. Er zijn veel verschillende groeperingen op de wereld, het geloof, spiritueel gespuis, en de mensen die helemaal nergens mee bezig zijn alleen werken en slapen als slaaf van deze maatschappij. In de spirituele wereld hebben we veel neppers en zwevers zitten die al denken alwetend te zijn met een Reiki diploma. Ze roepen maar wat en proberen de rest voorbij te rennen omdat ze master zijn over het werken met universele energie die wij als mens allemaal al van nature bezitten. Zo ook de inzichten en alles op het gebied van het paranormale en spirituele hebben wij als mens van nature al in ons. Nog even en dan zal de naam medium of paragnost ook de wereld uit kunnen omdat dit geen toegevoegde waarde meer zal hebben. Wij zijn het allemaal en degene die niet in hun ego staan, gelijkwaardig en eerlijk door het leven gaan, niet in de media of bekendheid willen treden met wat zij doen, zullen veel profijt gaan krijgen van datgene wat zij willen bereiken. De hoog van de toren blazers, op welk gebied dan ook op deze aardbol zullen het voor hun kiezen gaan krijgen. Het ego wordt naar beneden gehaald dus bereid je daarop voor.

Mensen die denken dat alles zo goed gaat op dit moment op deze aardbol die willen het negatieve ontwijken en zich daarvoor op deze manier beschermen, je kan je voor veel dingen beschermen maar helaas is het nu het geval dat wij gewoon in de dikke shit verkeren en degene die dat niet willen inzien die krijgen het straks veel moeilijker dan de mensen die wel bewust in het leven staan op dit moment, die wel de ernst vd zaken in kunnen zien tot op zekere hoogte, maar ondanks alles toch weten dat alles goed komt omdat zij vertrouwen blijven houden in de toekomst en de universele energie om ons heen. Zij gaan het gevaar en de problemen dus niet uit de weg maar blijven staan en zijn bereid om er wat aan te doen. Dit is de kracht die wij als mensen NU nodig hebben om hier doorheen te komen en uiteindelijk komt alles goed dat is een feit.

De naïeve mensen onder ons die leven teveel in de Punica Oase en lopen als een kip zonder kop een beetje de hele dag te zweven op wat roze wolken en doen net of er niets aan de hand is. Je zou ze kunnen vergelijken met de Nederlandse regering die ook net doet of er niets aan de hand is en dat alles goed geregeld en ingedekt is op dit moment. Dat is een mooi voorbeeld om aan te geven dat de mensheid in "groepen"verdeeld word en deze groepen vormen met elkaar weer een eenheid. In welke groep zit jij ?

Het is letterlijk "dikke shit"op dit moment op planeet Aarde, alleen verzwijgen onze wereldleiders dit voor de mensheid om geen paniek te veroorzaken. Achter de schermen zijn er dingen uitgesproken waar wij als burgers geen weet van hebben. Ze zijn een machtsstrijd aan het uitvechten achter de schermen en die zou zich nog kunnen uiten in ons dagelijks leven. De media houdt ons zo nu en dan zoet met wat suffe informatie waar we helemaal niets aan hebben en we krijgen soms een glimp van wat er zich af zou spelen in de wereld maar de mensheid is nog te dom om te kunnen inzien wat er nu eigenlijk allemaal aan de hand is.

De Wereld Geheimen

Zoals jullie blijkbaar nog niet weten is dat Nederland gewoon BLUT is, de cash is op dus nogmaals hetzelfde advies aan iedereen die dit leest, zoals ik maanden geleden al aangegeven heb DIT artikel, haal zsm je geld van de banken en ga er op slapen of stop het in een kluis waar niemand anders bij kan dan jijzelf. Dit wordt niet uitgesproken omdat ze bang zijn dat mensen hun geld van de bank halen en dat er rellen en opstand zal komen. Dat komt er toch wel want zoals ik al aangaf, pas als ze aan jullie gezin komen zullen jullie een eenheid vormen in dit bestaan en samen gaan strijden voor een betere toekomst. Zoals jullie hebben gezien is dit al gaande in andere landen en wij suffe Nederlanders denken dat dit ons niet zal overkomen, de tijd is nabij en het zal zich snel in Nederland gaan manifesteren.

Griekenland is blut en wij trekken onze spaarpot steeds open om hun te helpen. Het gaat niet om de Grieken maar om het probleem van heel Europa in te dekken zodat er geen paniek zal ontstaan. Dat is allemaal onbegonnen werk want wij zitten er al zo diep in dat we hier nog amper uit kunnen komen. Daarom is het van belang om als burger NU jezelf in te dekken daar waar mogelijk en dat begint al met het geld in eigen beheer te houden. Ze vertellen mij dat er kans is op een grote stroomstoring in Nederland en misschien wel heel Europa, dit is geen ongelukje of storing als dit zover gaat komen, het zal in het voordeel zijn van de staat, be aware.

Dan hebben jullie kunnen zien dat Amerika, Iran/ Irak Nederland en nog vele andere landen ineens al hun speelgoed naar boven haalt. Met speelgoed bedoel ik militaire materialen, gevechtsapparatuur, bommen en granaten, wat het ook kan zijn ze zijn als een stel haantjes met hun spullen aan het pronken om zo elkaar te laten zien, dit hebben wij in huis dan weten jullie dat. In 1 week tijd zijn er wereldwijd zogenaamde militaire oefeningen gedaan en alles is uitgerukt om hun speelgoed te testen en via de media aan de andere wereldleiders te laten zien wat zij in huis hebben. Wat een liefde en licht mensen. Als jullie even verder denken en vooral logisch nadenken zou je inzien dat dit allemaal een reden heeft. De wereldmachten krijgen het benauwd, de materie is naar de klote aan het gaan en materie is macht denken ze op aarde dus wie heeft het zonder de materie en het geld nog te bepalen op aarde. Dat is iets wat ze nu willen gaan bepalen. Amerika, Rusland, Noord en zuid Korea, Iran en Irak, Afghanistan, Nederland, ( de rest van Europa) China en Japan. Dat zijn de belangrijkste landen die hier deel van uit zullen maken. Het is allemaal tegen Amerika, maar Rusland en Korea ook in samenspel tegen andere landen. Obama was niet zomaar in Denver, die plaatsnaam zullen we binnenkort veel vaker gaan horen.

Niks aan de hand mensen, alles komt goed, is goed en vooral veel liefde en licht. Wanneer het zal klappen is de vraag maar het zal niet heel lang meer gaan duren voordat deze haantjes de voorste willen zijn in de rij. Achter de schermen zijn er uitlatingen en bedreigingen gedaan naar deze Landen onderling maar er is niemand die erover wil praten. Paniek zaaien noemt men dat, zo krijg ik vaak prive mailtjes van mensen die zeggen dat ik een paniek zaaier ben. Nu doet het mij vrij weinig, mijn taak is nu eenmaal om dingen uit te spreken en bekend te maken die ze vanuit het Universum wel kunnen zien en nee dat komt dus niet op het nieuws...!!! Mailen heeft dus geen zin omdat ik me tijd alleen steek in dingen die er wel toe doen en dan. Hoe dan ook het is steeds weer bewezen dat de tijd het zal leren en dat is voor dit ook het geval. Als zij wereldwijd niet snel tot een overeenstemming kunnen komen van bepaalde zaken, wetten en regels dan zullen zij andere maatregelen gaan treffen. Daarom is het een mooi voorbeeld van Griekenland, die zijn blut maar kopen vervolgens wel 400 tanks van Amerika, en dat is niet om het land te redden uit de euro crisis.

Dus lieve mensen, zwevers en gelovigen, laten we dat woordje liefde en licht maar even varen en zullen we dan maar eerst de aardse shit onder ogen zien? Degene die zijn ogen hiervoor blijft sluiten en roepen dat ik hier de gek ben think twice. Deze zullen wakker geschut worden en van hun roze wolk worden gestoten en het is zo als je denkt dat alles zo positief is en daar heilig in geloofd terwijl de werkelijkheid op dit moment nog heel even anders is, dan kan het alleen maar veel zwaarder worden en tegenvallen en dat is een feit. De mensen die denken dat de Aliens naar aarde komen om hem "over te nemen" ze willen deze planeet niet in het Universum al krijgen ze hem aangeboden met alles erop en eraan we mogen het echt zelf houden en beheren.

Blijf vertrouwen houden in wat er komt, de wereld vergaat niet, wij vergaan niet, er gaat veel veranderen uiteindelijk in ONS voordeel alleen kan je niet blijven toekijken en wachten tot alles een keer goed komt. Kom uit je schulp en kom op voor je Land, je gezin en je toekomst, dat is wat we nu kunnen gaan verwachten en een doorgedraaide wereldleider maak je ook niet rustig met veel liefde en licht of een groepsknuffel. Tijd voor een nieuw tijdperk maar ook tijd om hier samen iets aan te doen en verandering in te brengen. Uiteindelijk komt alles Goed !!

Heel veel Liefde en Licht (hehe)

Mystica

Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page