top of page
Featured Posts

De Reflectie van het Leven !

De reflectie van het leven is als een spiegel voor jezelf. Een vaak nog onbekende waarheid die terugkaatst op eigen ziel om jou letterlijk te laten zien wat jij kan veranderen in dit leven om alles aangenamer te maken voor jezelf.

Spiegeltje... spiegeltje ... aan de wand ... wat is hier aan de hand ?

De Reflectie van het Leven !

Jij bent een energie van licht waarin jouw mooie vibes de wereld instralen. Deze wereld is jouw Reflector en wat gebeurt er als je licht schijnt op een reflector ? Je projecteert het licht weer terug op jezelf. Wat je uitzend ... trek je aan zeggen zij wel eens. Wat je aantrekt moet je ombuigen en terug stralen.

Wat als je de wijsheid hebt om jezelf niet meer te verblinden met je eigen Licht wat jij projecteert op jouw leven ? Wat als jij een manier vind om met een andere kijk op dit leven of een andere wending te maken in jouw manier van "shinen" je zelf geen last meer ondervind van het licht wat verblind.

Wauwwww dat is een clou waar iedereen wel wat mee kan. Here we go !

Het Leven

Het leven is een super raar en complex iets waarin iedereen zijn of haar eigen weg moet vinden. Niemand kan je handje vasthouden elke keer als je struikelt en iedereen zal op een dag zelf moeten leren lopen.

Het leven is een soort spel, een Matrix waarin het aardse rare en bijzondere gedragen heeft, als je de tijd neemt om het te bekijken is het best grappig. Als jij de clou snapt van alle bullshit om je heen en daar een eigen weg te vinden, win jij 90% van alles wat jij moet weten.

De mens die op jouw levenspad komt is daar echt met een missie. Zij zijn de spiegels ( reflectors) die ons kennis en wijsheid kunnen geven als wij dit kunnen zien. Sommige mensen zien het gewoon helemaal totaal niet en blijven de rest van hun leven om zich heen wijzen om zo iedereen buiten zichzelf de schuld te geven van hun eigen ongelukkige leven, maar vergeten zichzelf in het oordeel mee te nemen.

Zelfs proberen zij het licht van de medemens te dimmen als zij wel gelukkig zijn omdat... jaloezie en afgunst. Daarom is gunnen als geven. Jouw licht zal nooit harder schijnen daardoor !

Hier zijn speciale hokjes voor bedacht en de farmaceutische industrie maakt daar gretig gebruik van. Wij praten vandaag niet over hokjes en verzonnen aandoeningen, wij gaan puur naar het feit wat jou leven meer duidelijkheid en rust kan geven als je de clou kan begrijpen en daar naar kan handelen !

ALLES in dit leven gebeurt met een reden en van die reden komt er vaak ook weer een andere reden om misschien het onbegrip en verdriet van de vorige reden in zijn totaliteit te kunnen begrijpen.

"Het is de bedoeling" dat is een feit. Hoe hard of zwaar, mooi of verdrietig een gebeurtenis in het leven kan zijn het DIENT ALTIJD EEN HOGER DOEL in jouw voordeel en dat blijven de feiten.

Dit is allemaal super leuk, maar er is maar 1 persoon die de weg kan sturen van de ziel als deze openstaat voor een open en eerlijk oordeel IN zichzelf waarin deze de triggers terug zal vinden in dit leven en de omgang met de mens. Jij kan helemaal niemand anders de schuld geven van de miserie in jouw leven want jijzelf bent altijd eindverantwoordelijk over wat je ermee doet en welk pad je kiest om dit te veranderen !!!!

De Reflectie ( Spiegel)

Iedereen heeft wel eens een moment in zijn of haar leven waarin je ineens een soort van "buiten jezelf" lijkt te staan en ineens op jezelf neerkijkt en denkt "WHAT THE FUCK" waar ben ik mee bezig ? Je ziet ineens jezelf in 2e persoon en je krijgt een confrontatie met de gebeurtenis die zich op dat moment afspeelt. Is dit een beetje herkenbaar ?

BAMMMM ... dat is jouw reflector die het gewoon echt helemaaaaaaaaaaaaal beu is om toe te kijken hoe jij rondjes om jezelf blijft lopen. De shit waarin jouw ziel nu verkeerd tot het dolle toe in de war te maken waarin je geen uitweg meer ziet omdat jij niet wil inzien dat JIJ hierin moet veranderen omdat JIJ degene bent die dit Toelaat !!

Eindverantwoordelijke ... u word tot de orde geroepen !!

Een soort of Out of Body ervaring waarin de energie alles op alles zet om jou eindelijk te laten handelen om hier uit te komen. Jij beseft heel goed dat dit een "seintje" is waar je naar zou moeten luisteren. Doe jij dat nog steeds niet, dan zal de situatie zich ontplooien tot een ware hell waarin jij zelf ff moet kijken.

Terugkerende gebeurtenissen in het leven !

Als jij nog steeds niet weet hoe je een licht zo kan ombuigen dat deze jouw niet meer verblind, dan zal deze steeds weer in je ogen schijnen tot jij er wat van leert. Een voorbeeld is Liefde.,.. Liefde is Blind ... of nee het verblind ! Liefde is nummer 1 in reflectie van de mens. Omdat jij graag dingen "zoekt"in je partner die je denkt nodig te hebben om jezelf beter te voelen in dit leven ... schijn jij toch echt teveel "hoop , geloof en liefde" op die persoon waarin jij jezelf even helemaal weer vergeet.

De liefde is blind fase kan er dan voor zorgen dat jij de werkelijkheid even kwijtraakt omdat jij vergeet om op jezelf te blijven schijnen als een sensor die zonne-energie nodig heeft. Omdat jij te druk bent met waarschijnlijk een ideaal beeld te kneden van de verwachtingen die jij hebt van een partner in jouw leven, vergeet jij weer jezelf onder de loep te nemen want deze relatie is voor beide partijen een les... het is de bedoeling !

Mocht jij nog een oude reflector uit het verleden weggemoffelt hebben achter een dikke muur waarin jij nog steeds niet wist hoe deze "om te leiden"in het systeem en je gaat met dezelfde energie weer shinen... komt die oude klote reflector ook weer om de hoek kijken.

Wat je uitzend trek je aan. BAM !!! Daar is het weer ... Oud zeer ... Zenuwachtige bad vibes die vertroebelen de blijheid omtrent jouw geluk die je op dat moment ervaart. Het "shinen" gaat helemaal de verkeerde kant op en jij projecteert deze slechte vibes straal vanzelf weer op je "nieuwe ronden nieuwe kansen" avontuur.

Dat is letterlijk helemaal kut. Heb jij een partner gehad die vreemd ging en heb jij dit "project van projectie" niet in zijn geheel op de juiste manier afgerond ... dan ben je nu weer de sjaak. Dubbelop want dan heb jij waarschijnlijk nog steeds niet ingezien wat de waarde is van jezelf. Dat jij dingen moet veranderen aan jezelf. Wat niet in je uiterlijk ligt, niet in het geven van liefde of materie. Het leven gaat om herkenning, erkenning, inzicht, ombuigen, van leren een plek geven en doorleven.

Het is de bedoeling dat jij de herkenning van "het Hogere zelf" kan zien. Dat jij jezelf dagelijks confronteert met het feit dat als jij dingen juist WEL aangaat of juist uit de weg gaat dingen heel anders kunnen verlopen> Beide zaken kunnen klote en moeilijk zijn maar nu moeten zelfs je principes aan de kant en er aan gaan staan ... vluchten kan niet meer !

Dan heb je mensen waarbij er 10 tallen keren dezelfde situaties terug komen en die blijven herhalen... Waarom IK ? Waarom altijd bij MIJ ? Waarom doen hun MIJ dat aan. IK ben geboren voor de Pech ... Ik, ik , mij , ik ..... Het word tijd dat JIJ jezelf gaat leiden door de duisternis van het leven om zo in jezelf het licht te beleven !

Dus voordat jij weer met vingers gaat wijzen naar al die mensen die jouw leven zooooo kut hebben gemaakt.... Een beter begin, begint bij jezelf en dat zijn de feiten.

Iedereen heeft altijd wel wat te klagen over een ander. Iedereen weet al te goed welke fouten een mens kan maken en vergeten al het goede. Misschien was deze "fout"in jouw ogen wel een fout , maar heeft deze mens bewust die keuze gemaakt om wat voor jouw het foute is voor deze mens de juiste weg naar vrijheid kan zijn. Weet jij veel .... misschien heeft deze mens wel super reflector kennis waar jij nog wat van kan leren, als jij jezelf na zou gaan in dit bestaan.

Leven en laten leven en zorgen dat jij als eerste leeft. Ego ? Nee joh, hoe kun jij shinen als er 85 reflectors voor je staan... gewoon vooraan in de rij voor het beste resultaat !

Sta vooraan als het gaat om ervaringen en levenslessen die een hoger doel dienen, ten aller tijden. Zuig de gebeurtenissen op als een spons om op die manier nog meer kennis en wijsheid te vergaren omdat elk doel op het aardse een spiegel voor jouw zal zijn. Neem het met een korrel zout en sta in elk probleem alsof het weer iets nieuws is wat zich aandient , maar vind de oplossing in voorgaande fouten !

Wat deed ik de laatste keer ? Wat bracht mij dit ? Wat moet ik nu doen ? Deze situatie 180 graden anders aanpakken want als recht nooit gewerkt heeft is het tijd om drastisch links te gaan. Vind je dat eng ? Denk dan even aan de shit die jou het de laatste keer heeft gebracht en schakel heel snel die knop om om zo jouw reflector des levens te buiten zonder jezelf kapot te stralen.

Liefs Mystica


Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page