top of page
Featured Posts

i&O Research - de "Veiligheidsmonitor"


Vandaag op deze druilerige dag, nemen wij jullie mee in een druilerig onderzoeksinstituut die denken dat ze je elke week lastig kunnen vallen met een hele boom aan papier werk omtrent "jouw veiligheid".

Na een telefonisch contact met het verzoek op te skiften met deze onzin, stuurde zij ons weer een formulier toe. Of wij het onderzoek toevallig vergeten zijn ?

Als zij vragen mogen stellen, mogen wij onze mening uiten over dit schrijven vd staten....

Belofte aan deze maakt schuld... Hoe veilig zijn zij.. en wat moeten ze dan ???

i&O Research - de "Veiligheidsmonitor"

Wat is i&o dan eigenlijk ?

I&O Research is een maatschappelijk betrokken onderzoeksbureau, waar talent de ruimte krijgt zich te ontplooien.

Samen met onze klanten streven wij naar het beste resultaat.

Het is onze missie bij te dragen aan beter onderbouwde beslissingen van onze klanten door onderzoek en advies.

Wat een raar verhaal !!

Het is een "Waaauw wtf" momentje als je deze rare post in de bus krijgt. Er word een heel belangrijk onderzoek ingezet door Ministerie van Justitie om nog beter te kunnen werken aan jouw veiligheid !

De vraag die het eerst opplopt is ...hmmmm hoezo veiligheid ?? Daar begint het verhaal waarin de mens zich af zal vragen dat het nodig en nuttig is om hier 20 minuten van je leven in te stoppen en daarna kans te maken op een echte iPad die je daarna anaal mag inbrengen !!!

Laten wij is bekijken wat de bedoeling is van dit mentale instituut ?

Indeling vragenlijst Deze vragenlijst bevat vragen over verschillende onderwerpen op het gebied van veiligheid en leefbaarheid. De vragenlijst is onderverdeeld in verschillende blokken. Bovenaan elk blok staat duidelijk aangegeven over welk onderwerp het gaat. Hoeveel tijd kost het? Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 20 minuten. Staat u niet te lang stil bij de antwoordmogelijkheden, maar kiest u spontaan het voor u van toepassing zijnde antwoord.

Ja u leest het goed !!! Whahahaah... als je het ff niet weet, kies gewoon wat leuk klinkt, lijkt, aanneemt... het is voor ons voor het even !! Koekkoek ! Beantwoording van de vragen Het beantwoorden van de vragen doet u vanuit uw persoonlijke ervaring. U wordt verzocht per vraag één antwoord in te vullen. Als meerdere antwoorden ingevuld mogen worden, dan wordt dat duidelijk vermeld. Als u per ongeluk een verkeerd antwoord heeft gekozen, dan kunt u dit verbeteren door alsnog het juiste antwoord in te vullen.

Anonimiteit De antwoorden op de vragen worden volstrekt anoniem verwerkt. De resultaten worden niet voor commerciële doeleinden gebruikt.

Gelukkig is alles wel anoniem ... Bezorgd op naam en adres, waarna er een vragenlijst komt die lijkt op een kruising overhoring met een bouwlamp op je bek en een anonieme tip gever om de staat te laten weten wat jij uitspookt, waar en wanneer en vooral hoe laat ! Maak nu kans op een iPad !!!

Zij beginnen met een "Buurtonderzoek" waarin gevraagd word in wat voor buurt je woont, hoe de band is met de mensen in de buurt / wijk en of jij je voordeursleutel aan de buren geeft...

In deze rubriek kun je ook snitchen over buren of woonwijk bewoners in alle opzichten....!!

Dan zien wij bovenaan het formulier staan SLACHTOFFERSCHAP !!

Hier ben jij het slachtoffer van een klote daad waar je misschien geen aangifte gedaan hebt. Ingebroken of schade aan huis of auto ? Deze rubriek duurt tot blz 34 ... je bent sowieso gedupeerd !!

Voor de zekerheid word er gevraagd om de veiligheid van jouw huis. Heb je rolluiken of sloten op je huis ? Zo ja WAAR heb je die ???

Het vreemde van onderdeel slachtofferschap is dat wij op bladzijde 25 weer dezelfde vragen terug zien komen als in het begin van dit schrijven. Door de vraagstelling kunnen zij uit opmerken of jij op vakantie gaat, een boot hebt, een andere auto,motor... extra huis of iets anders....

Als je een officieel Psychologisch onderzoek moet doen. Komen de vragen ook steeds terug in een andere zinsopbouw, dit om te kijken of je wel wijs in je knar bent en je de shit niet steeds loopt te verdraaien.

Makkelijker kunnen zij het niet maken !!

Dan krijg je een Oordeel functioneren politie vragenlijst.... Of je nog contact hebt gehad met politie of justitie ? En ook waarvoor ??

Of je een bekeuring hebt gehad, of zelf een delict gepleegd hebt of derden die je zelf niet gemeld hebt ...omdat ....

Daarna maak je kans om een veer of iPad anaal in te brengen om je te uiten over het goede werk wat de politie uitvoert ... de Eens of oneens rubriek waarin oa staat : "de politie weet hoe ze criminelen moeten vangen" ... Wij vragen ons steeds weer af wie de criminelen zijn in dit land ...? Helaas is dat geen rubriek in deze !

Gelukkig hebben zij ook een speciale bladzijde voor Preventie.

Preventie staat voor "het voorkomen van shit" in al zn soorten... !!

Dan komen wij van blz 40 terug naar blz 8 waarin wederom dezelfde vragen gesteld worden.Waar jij je sloten hebt !! Hoeveel ? Heb je camera's ? Rolluiken ?

Je zou haast denken dat het een criminele organisatie is die wil weten aan welke zijde zij jouw huis het beste kunnen betreden... Een zware inbreuk op jouw privacy en "veilige haven". Dat is het dus ook ... !!!

Het bizarre is, is dat zij willen dat jullie belangrijke "veiligheidsinformatie" verstrekken om zogenaamd een inzicht te krijgen wat jij kan verbeteren om je nog veiliger te voelen in je eigen huis.

Al deze informatie gaat over het internet of met de ow-zo-veilige Post waarin jij klakkeloos al jou info verstrekt aan derden die helemaal gen ruk te maken hebben met deze informatie wat jouw leven betreft.

Het is de meest Bizarre, asociale, dirigerende, niet veilige onderzoek ooit waarin zij gewoon aan alle informatie willen komen die zij nog niet in hun systeem hebben staan. In ruil voor de kans op een iPad !

En als je denkt Ow my Gawd... en alles gehad te hebben krijgen we het volgende !

Zij willen wel even jouw ACHTERGROND KENMERKEN weten ! Deze info kunnen zij dan koppelen aan de rest van jouw info en dan is jouw eigen profiel helemaal compleet bij het Ministerie van Justitie .... hatseeej !

Natuurlijk willen zij eerst weten welke opleiding jij genoten hebt ... omdat deze wereld de mensen inschat op basis van hun vooropleidingen en hun "wijsheid"in bestaan. Ook wat voor werk je doet en hoeveel uur je betaald en onbetaald werkt !! Onbetaald ???? Okayyyyy... door na vraag 2 !

Dan spannen ze de fucking kroon met deze vraag !

Tot welke sekse voelt u zich aangetrokken ?? Waar de hell is die Genderneutraliteit mentaliteit gebleven ?? Hier zou je ze bijna voor aanklagen of iig ff bellen om te vragen of zij wel goed in hun hersenpan zijn want.....

Wij willen dit weten vanwege een mogelijk verband tussen seksuele voorkeur en slachtofferschap !

Natuurlijkkkkkkk........!!! Wat een kutvraag ....

Het geloof waarop men tegenwoordig de wetten bepaald is in deze natuurlijk ook nog een belangrijke vraagstelling , maar het Spagetti monster staat er ook niet tussen... beetje jammer !

Je kan ook nog zelf bepalen of je Ja ? nee de iPad wil winnen of gewoon helemaal gratis ...20 tot zeg gerust 30 min van je kostbare levenstijd investeert in dit dominerende schrijven...

Deze week gaan wij wederom contact zoeken met deze instelling waarin wij nogmaals aangeven niet gediend zijn van deze freak post en als zij ons nog 1x lastig vallen , dat wij aangifte doen van het "lastig vallen door Ministerie van Justitie en het verspillen van minimaal 1 hectare bomen om dit papierwerk te blijven versturen ... zelfs na het verzoek ...dit niet meer te doen !!!!

De clou van deze onzin is. Laat je niet gek maken door enig schrijven in deze soort. Je schiet er geen ruk mee op alleen de staat word er wijzer van. Die iPad bestaat niet dat is een lokmiddel voor de mensen die een iPad willen winnen..

Zo wel .. fuck de materie !

Zij hebben al teveel informatie over jullie levens en gaan dmv angst post versturen verder graven naar zaken die helemaal nietssss te maken hebben met veiligheid en welzijn.

Helaas zijn er in Nederland nog teveel mensen die hier wel mee ingaan en deze post beschouwen als een "dienst van de staat" om hun te dienen in al hun angsten. No way ... wij moeten bang worden van deze post die zij alsmaar door je bus blijven duwen... jij MOET DE KOMENDE DAGEN DE LIJST INVULLEN... liefst zo snel mogelijk !!

Wij wensen het Miserie van Justitie veel succes met hun verdere onderzoek... deze was speciaal voor jullie !!

Liefs Mystica


Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page