top of page
Featured Posts

De ultieme test !

Electrosmog is tegenwoordig de nummer 1 ziektemaker op deze planeet. Afgelopen weken hebben zij op deze aardkloot het 5G netwerk actief gesteld en dit ziekmakende maar ow zo snelle netwerk zal drastisch een aanslag zijn op de gezondheid, je mind en gemoedstoestand.

Een maand of 5 geleden kregen wij van onze trouwe Universele bronnen een nieuwe techniek aangereikt waarin ons geleerd is om je lichaam en je huis "vrij te maken van alle elektrische lading" wat jullie ziek maakt.

Een healing zonder enige materie... een wetenschap waar Universiteiten en de wetenschap nog niet bekend mee zijn ... Wij gaan een niet- commerciële wijsheid verspreiden wereldwijd, waarin wij jullie gezondheid bovenaan zetten en klachten drastisch zullen afnemen ... Wij presenteren jullie de nieuwe magie van "Do it yourself Quantumfysica"

De Mensheid vs Electrosmog

Dit artikel zal deze week verspreidt worden over de eerste 12 testers die samen met ons dit nieuwe fenomeen aan durven te gaan ! Mensen met verschillende lichamelijke en / of geestelijke problemen die wij de kans gunnen om deze bijzondere informatie op zich te nemen en in te zetten in hun dagelijkse leven...

Wij heten hen van harte welkom in dit artikel omdat zij de eerste zijn die hiermee in "contact"komen en waarop wij vertrouwen dat zij deze 14 dagen volhouden en deze informatie serieus nemen en in werking zetten.

Wat je zometeen leest zal zoooo raar "klinken" en de manier waarop je dit alles in mag zetten is best gek en grappig maar na 5 maanden intensief onderzoek is dit het meest bizarre wat ik

( Mystica) in 43 jaar tijd mocht gebruiken om de mensheid mee te helpen en ik koester de wijsheid van mijn "ontastbare bronnen" want dit is de pure bron waar dit alles vandaan komt en dat staat totaal los van mijn zogenaamde wijsheid ...

Allereerst danken wij onze "testdieren" voor hun inzet en wensen hun veel succes de komende 14 dagen en kijken echt uit naar een "verslag" in de brute ervaring die zij opdoen in deze...

Zet hem op peepz, wij vertrouwen erop dat jullie er 200% voor gaan en jullie op deze manier de eerste groep mensen zijn die deze ervaring voor de rest van deze planeet aangaan... dit is een serieuze , belangrijke missie en wij volgen jullie op de voet !

De techniek van de Sessie

Deze Mystica is bekend met weinig, een leek in moeilijke zaken en woorden en toen.. kreeg ik deze informatie voor mn kiezen....sjoooow !!

Het leek zijn hierin is een gave, ik mag niets lezen van derden en ben in het dagelijks leven bezig met leven en geen andere zweefpraktijken. Tot op de dag dat ik al deze informatie moest verwerken in mijn blije ei brein en dat kwam dus ook stap voor stap binnen omdat het anders "to much info"was om dit uberhaupt op een rijtje te zetten en in "jip en janneke" formule over te brengen aan de mensheid... maar het is gelukt ... en hoe ...haha !

Als je de wijsheid van Einstein pakt en je mixt dat een beetje met meneer Tesla en Newtons Law kom je in de buurt van dit bizarre fenomeen waar helemaal niemand op deze planeet nog "kaas van gegeten heeft " en dat is wel bijzonder te noemen.

De formules kloppen als je ze op een rij zet qua werkzame stofjes, trilling , werking van een magnetisch veld en de nulpunt energie. Maar het "samengaan"en uitvoeren van dit alles dat heeft nog niemand "uitgevonden" of getest.

Op deze rare aardbol denkt de mens ALTIJD nog dat je een materie of een tastbaar iets nodig hebt om iets in werking te zetten... Deze materie-loze wijsheid word ook heel ver van jullie weggehouden om jullie in deze staat van domheid te houden terwijl het allemaal binnen handbereik ligt. Het is allemaal een illusie al die materie, de wetenschap is een grote grap en laten jullie de weten-schap na die alleen maar bestaat uit machines die miljoenen euro's per dag kosten... Daaaag dr mee ...

Wat moet je doen !?

Wij kunnen nog uren doorlullen over moeilijke formules, berekeningen of wijze mensen uit het verleden maar wij gaan gewoon door met de techniek die je moet toepassen om dit fenomeen tot uitvoering te brengen.

Een techniek waarin "beelddenken" bovenaan staat omdat die de materie zal vervangen !

Een techniek die je dagelijks toe moet passen in de eigen woning of werkruimte

Een techniek die raar klinkt maar verbluffende resultaten boekt

Here we Go !

Het is belangrijk om de eerste week deze techniek 2x toe te passen in de ochtend en voor 20.00 in de avond. Het kost even wat tijd maar het zal steeds sneller gaan. Sluit elke keer je ogen voor uiterste concentratie en SLA GEEN DAG OVER !!!

De 2e week mag het 1 x per dag op een gewenst tijdstip maar voor 20.00 in de avond !

Wij beginnen met Nano Kristallen !

Wat zijn nano kristallen ?

Dit zegt de Universiteit ...haha

Twee jaar geleden publiceerde een onderzoeksteam onder leiding van de Universiteit Utrecht in Science hoe zij een materiaal met unieke en zeer interessante elektronische eigenschappen hadden gemaakt. In dit ‘superkristal’ bewegen de elektronen bijna zo snel als lichtdeeltjes én is de stroom schakelbaar. Ideaal voor ultrasnelle elektronica. Wat de onderzoekers voor een groot raadsel stelde, was hoe dit ‘superkristal’ zijn bijzondere structuur krijgt. Dat hebben ze nu ontdekt en blijkt een heel ander mechanisme dan voor kristalvorming bekend. Dit is een belangrijke inzicht voor het onderzoek naar nieuwe materialen met bijzondere elektronische eigenschappen. De resultaten van het onderzoek zijn online gepubliceerd in Nature Materials van maandag 5 september.

Het ‘superkristal’ ontstaat doordat hele kleine nanokristallen samen een perfect geordend vlak van één laag vormen. In dit superrooster loopt de structuur van de atomen – A, B, A, B – precies zo door als in de nanokristallen zelf. “Maar hoe uit al die nanokristallen een zo netjes gevormd superrooster geboren kan worden, was voor ons onbegrijpelijk”, vertelt prof. Daniël Vanmaekelbergh van de Universiteit Utrecht. “Nu we inzicht hebben in hoe het rooster ontstaat, kunnen we veel gerichter onderzoeken hoe we de structuren kunnen maken die we graag willen hebben.”

Whatever Universiteit van Utrecht wij gaan deze Nano Shizzle inzetten !

Nano Krisallen

* Sluit je ogen en bedenk dat je hele kleine nano kristallen ziet die tegen elkaar aanplakken en een hele grote mega wolk maken in je huiskamer !

Deze wolk ziet er uit als een echt wolk die je kent als wolken maar dan met een super dichtheid met ieniemienie kleine deeltjes ( bolletjes) van nano kristallen... Het zal in groepsverband eruit zien als een mooie mist wolk die altijd IN HET MIDDEN VAN JE HUISKAMER OF WERKPLEK HANGT.. !!!

Jij kan in gedachten deze wolk zo groot maken als jij wil ... hoe grote hoe beter omdat je dan de hele woning mee kan pakken in jouw sessie...

Wij mochten hiervoor wat afbeeldingen maken in photoshop om jullie "beelddenken" hierin te versterken , want zonder beeld geen actie !

Op de afbeelding hierboven zie je de wolk die in het midden van de huiskamer hangt. Deze is gevuld met nano crystallen die in deze afbeelding vergroot zijn om jullie een duidelijk beeld te geven van "het plaatje wat je in je hoofd moet prenten om hiermee aan de slag te kunnen gaan"

Dat is nice maar nu gaan wij deze mini Nano Kristallen vullen met 2 verschillende ingrediënten waarmee wij de formule in gang kunnen zetten !

Als 2e zetten wij Titaan in ! Wat is titaan ?

Titaan is een bijzonder en relatief licht metaal met een zilverachtige kleur dat bepaald niet schaars aanwezig is in de aardbodem. Sterker nog, het is op vier na het meest voorkomende element in onze aardkorst. De vraag is dan ook gerechtvaardigd waarom dit metaal zo relatief duur is en dat komt voor een groot deel door de kostbare winning.

Het zal inmiddels wel duidelijk zijn hoeveel energie het kost om titaan uit zijn erts te bevrijden en daar komt nog een keer bij dat het ook veel energie kost om magnesium of natrium te bereiden. Daarom is een groot deel van de titaanprijs bepaald door de energiekosten.

Mooie tekst ! Here we go !!

Hieronder delen wij een afbeelding van Titaan... nu weet jij hoe titaan eruit ziet en deze MOET jij dus in je hoofd prenten en bij het "injecteren van de nano kristallen met titaan" dit beeld in je gedachten vasthouden als je deze handeling uitvoert !

* Vul in gedachten alle Nano kristallen met Titaan... de nano's gaan nu ook nog veel strakker tegen elkaar aan hangen als een sterke , compacte wolk met kleine kristallen erin !

* neem deze afbeelding in gedachten bij het uitvoeren van het vullen vd nano's

Dat was fase 2 van deze bijzondere sessie en wij gaan over naar de laatste ronde !

Als 3e onderdeel gebruiken wij Natrium Fosfaat !!!

Natriumfosfaat is een zout met als formule Na3PO4. Het zout is makkelijk in water oplosbaar. Als het zout is opgelost heeft de oplossing een basische pH.

Na3PO4 → 3 Na+ + PO43−

PO43− + H2O → HPO42− + OH−

Dussssssssss..... haha whatever !!! Here we go again !

Natrium fosfaat is een wit poedertje wat sterk op Coke lijkt :P maar tis een zout wat jij ook in de gezellige Nano Kristallen mag "injecteren" bij de Titaan die je reeds hebt toegevoegd.

Hieronder delen wij de afbeelding die je IN JE HOOFD VAST MOET HOUDEN als je dit uitvoert.

Dit onder het motto gedachten-KRACHT manifestatie zonder materie.

Zo dan jij hebt nu een gevulde wolk in het midden van je huiskamer hangen met verschillende stofjes erin die het verschil gaan maken in jouw straling en dat ziet er als volgt uit !

Waarom hangt de wolk altijd in het midden van je woning of werkplek ?

In deze wijsheid maken wij gebruik van het Magnetische Veld en daarnaast het Zero point waarin wij deze wolk kunnen laten klappen en waardoor de stofjes zullen botsen en echt letterlijk de shit uit je huis vreet, uit jouw lichaamscellen, uit water en het doodt zovel straling als bacteriën in je systeem... dat zijn de feiten !

Hieronder zie je een overzicht van HOE het magnetisch veld aanwezig is op deze aarde en hoe wij deze in onze gedachten kunnen printen om deze te begrijpen en toe te passen !

Door gebruik te maken van het Magnetisch veld en het ZERO point kun jij als simpel mens wonderen verrichten !!

De "donut" in het midden is de plek waar jij de wolk in gedachten hebt hangen, altijd en overal waar jij deze sessie wil uitvoeren !

En jah... de aliens zijn zo slim zij beheren deze technieken dus wel en gebruiken deze dus ook !

Dan gaan wij verder en nu moest ik een "tastbare , begrijpende manier" vinden om aan jullie duidelijk te maken HOE je deze wolk in het ZERP POINT ( nulpunt) kon verspreiden met G-krachten waarin je met hoge snelheid deze materie uit elkaar kan persen.... en dat was ff heel lastig maar ... we did it !

Je kent het wel de piloten die moeten oefenen om te wennen aan de G-krachten waar zij mee te maken krijgen bij het vliegen in deze toestellen. Zij worden in een raar apparaat gezet wat mega hard rond gaat draaien ... vast aan een slinger waarin een "middelpunt" gevestigd is waar het nulpunt zich bevind en waaruit de G krachten kunnen ontstaan. Een soort kermis attractie voor gevorderden !

Het is de bedoeling dat jij deze "superwolk" nu ook in een attractie propt en daarme gaat rondslingeren als een malle... In het magnetscihe veld met het zero point en de G krachten... Hoe gaan wij dit is ff doen ?

Beloof dat je niet gaan lachen maar we gaan dit is ff OLDSKOOL aanpakken ...

Men neme een ouderwetse ... SLADROGER / CENTRIFUGE ken je die nog ? Vast wel !

Dit apparaat biedt de beste manier om in je hoofd te prenten en deze sessie tot een succe ste maken en uit te voeren. Wat moet je doen ?

* Zie de Nano kristal wolk met die titaan en dat natrium fosfaat in je hoofd in het midden vd huiskamer hangen... Zet naast de wolk in gedachten die gekke sladroger ernaast en prop die hele wolk in je sladroger !!!

* Ga met je hele gevoel van POWER in energie en gedachten die sladroger in en draai draai als nooit tevoren zo hard als je kan die slagdroger met wolk rond ... voel dit vooral gebeuren vanuit je tenen en zie hoe deze wolk zich verspreidt tussen de kleine openingen van deze sladroger en.. OPLOST in het NIETS !

Ook hier hebben wij natuurlijk een afbeelding van gemaakt !

Zoals je kan zien draai jij alle shit letterlijk via het magnetische veld vanuit het Zero Point in het midden van je sladroger door de kleine gaatjes aan de zijkanten eruit.

Dit zorgt er dus voor dat de deeltjes in de nano's , de natrium en de titaan keihard gaan botsen en deze botsing zorgt ervoor dat het letterlijk alle shit opslurpt wat niet in jouw systeem hoort, je cellen, je huis en omgeving.

Het vreet zelfs bacteriën weg uit je lijf , pijn gaat weg, spanning lost op letterlijk en figuurlijk !

Ik zie jullie denken wtf really ?? Dat is dus wat ik ook dacht ! Whahaha.....

IK ben nu 5 maanden verder en pas dit fenomeen dagelijks toe.. Wat het met je doet als je hiermee aan de slag gaat zal ik er later bij posten, maar aangezien wij nog 12 testdieren hebben die deze testen voor jullie gaan uitvoeren en beschrijven laten wij dit voor nu nog even in het midden.

Wij willen de ervaringen puur van al deze mensen persoonlijk horen en op die manier een inzicht krijgen wat het met de mens kan doen voordat wij dit wereldwijdt gaan verspreiden.

Wij wensen iedereen heeeel erg veel succes en vertrouwen erop dat jullie er voor 200% voor gaan ! Thanks lieverds <3

Liefs MYstica !


Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page