top of page
Featured Posts

De kostbare tijd des levens !

De maatschappij blijkt naast blind ook doof te zijn. Dagelijks kun jij als mens merken dat de mens je niet meer verstaat of wil horen, hoe duidelijk je ook kan zijn. Het "ik"en het ego spelen hierin de grootste rol, waarin jouw gevoel of mening gewoonweg niet meer meetelt.

De kostbare tijd des levens !

Wij konden al "zien" dat de mensheid massaal oogkleppen dragen, om zo de waarheid niet onder ogen te zien en te kiezen voor de makkelijkste weg. Jij als oude ziel hebt al een hele boel mensen achter je gelaten die gewoonweg niet meer in jouw leven horen.

Wij botsen op dit moment met energie waarin wij ook weer onze weg moeten vinden. Dit speelt al enige tijd (jaren) maar nu zal dit de overhand nemen. Het "gehoor"van de medemens lijkt op dit moment afgesloten te zijn van jouw wensen, ideeën, gevoelens en andere uitingen die je tegen een medemens kan doen.

Als oude ziel en gevoelig mens weet jij nu heel erg goed wat jij wel of niet wil in je leven en zal dat ook zeker in alle openheid uitdragen naar derden. Face to face ga jij dingen aan als nooit tevoren en zal echt wel kenbaar maken wat jou wensen zijn en hoe jij nu in dit leven staat.

Dit om vooral duidelijkheid te scheppen in je omgeving, die je toch al "raar en veranderd " vind en niet kan begrijpen dat je een totaal ander mens bent. Omdat jij een mens bent met compassie en dingen niet persoonlijk wil laten voelen voor deze medemens, zul jij je ten aller tijden heel open uiten om duidelijkheid te geven in jouw situatie.

Het minimale overschot aan mensen wat jij op dit moment in je leven hebt, lijkt soms het lak te hebben aan jouw wensen , je gevoelens, je status van welzijn en jouw idee van leven. Het opeisen van jouw kostbare tijd blijkt ineens een trend te zijn en als aasgieren staan zij langs de kant te wachten tot ze een sprankje "tijd " ontdekken en willen deze plaatsen heel graag innemen.

Het gevoel grijpt je naar de strot en het NEE zeggen is tevens zo frustrerend dat je het onbegrip van de medemens totaal niet meer begrijpt. Het lijkt alsof het ineens allemaal naar je toe komt en alsof er een bord om je nek hangt van "Geopend"!

Het uitspreken van je wensen ... horen zij niet. de andere levensstijl die je aanneemt, zien zij niet. Je lichamelijke ellende waardoor jij jezelf elke dag voortsleept , telt niet ... en je kijkt naar jezelf en om je heen en denkt ... Jezussssssssssssss ... ben ik hier nou de idioot !!!

Mensen drukken hun wensen er teveel doorheen , vinden dat zij jouw agenda kunnen bepalen en eisen gewoon jouw aanwezigheid op verschillende manieren. Ook al geef je aan dit niet leuk te vinden ... in de volgende zin gaan zij gewoon weer door. Ze horen je niet meer ... hoe kan dat nou >?

De Universele Test !

Jij bent als ziel al heel ver gekomen en nu komt het Universum weer met een rare test om nogmaals en nog meer op je strepen te staan. Maar jij hebt dit al 85 x aangegeven !!! Dat klopt helemaal en nu is de maat VOL..... Wie niet horen wil moet voelen en het is jouw taak om nu een nog dikkere streep te trekken over jouw leven en de buitenwereld...

Je kan het 1,2,3,4,5,6,7,8,9, of 10 keer aangeven ... het zal nu niet meer werken. Er zit niets anders op dan deze mensen openbaar de gelegenheid te geven dat de grenzen zijn bereikt en dat jij helemaal tijd gaat nemen voor je zelf. OWN die shit !! Het is jouw leven en elke fucking minuut van de dag is van JOU en van niemand anders.

Jij bepaald wie jouw tijd in gaat vullen en leuk doen onder dwang , daar doen wij niet meer aan mee. Nemen al deze mensen dit niet van jou aan en blijven ze over je strepen gaan, dan is het helaas ook de hoogste tijd om deze mensen per direct uit je leven te maaien...

Het vreet energie en de boosheid komt terug waardoor jouw energie de hele andere kant in gaat stromen. De kant die jij net achter je gelaten hebt ... Neem je het die mensen kwalijk... Jazekerssss , want je bent duidelijk geweest. Van de andere kant ben jij degene nog steeds die dit toelaat en daarom moet je nu nogmaals strepen trekken en de regie terug nemen.

Wat enorm helpt is om jezelf voor te stellen dat je een hele grote vakantie neemt, waar alles en iedereen letterlijk gewoon op moet donderen... Het is niets persoonlijk maar gewoon de aanwezigheid van een ziel in jouw systeem is op dit moment gewoon to much en mensen die blijven pushen die spelen met vuur... dat zijn helaas de feiten...

Jij moet zsm uit die energie gaan stappen en ruimte en tijd voor jezelf gaan maken en de dingen die JIJ belangrijk vind in het leven. Niemand bepaald anders en dat is niet voor alleen nu, maar zeker voor de rest van jouw leven. Tot hoever laat je dit weer gaan ??? Doe er wat aan !

Deze mensen denken vaak dat zij de enige zijn die tijd en aandacht vragen maar helaas liggen er ineens 10 tallen mensen op de loer om jouw tijd in te nemen. Dat komt omdat je de irritatie grens bereikt hebt en je energie tentakels staan scherp op irritatie en aanvragen van derden. Wat je uitzendt trek je aan en de enige manier om hier nu meteen uit te komen is om dit nu aan te gaan.

Mensen zullen jouw status van zijn nu en nooit niet meer begrijpen, dus verontschuldig je vooral niet over de stand van zaken. Dit is wie jij nu bent en wie jij wezen mag. De maatschappij leeft in een ander ritme en denken dat je pas vrienden kan zijn als ze naast je staan. Die tijden hebben wij helaas gehad en zijn erg op onszelf gericht. En wij vertoeven maar al te graag in onze eigen bunkers omdat daar de energie het best tot zijn recht komt.

Jij MOET HELEMAAL NIETS !! Nu niet en nooit meer ga jij toegeven aan de wensen van anderen als jij het gevoel hebt daar geen zin in te hebben. NEE zeggen is de nieuwe shit waar jij de vruchten van zal plukken en uiteindelijk draait dit leven toch echt helemaal om jezelf en jouw wensen.

Zodra iemand je een energie op denkt te leggen grijpt dit al naar je strot en voel jij een verstikkende energie in je systeem komen die vaak maar moeilijk weg te vagen is. Klaar der mee en dooooor...

De lente breekt aan , en deze tijd is helemaal perfect voor jouw oude zieltje. Wij komen uit onze veilige cocon om samen met de natuur een mooie dans aan te gaan. Het aanbidden van de zonnestraal die schijnt door het bos en het planten van nieuwe dingen en ideeën !

Pak je tijd, own die shit en ook de regie van dit leven. Eenzaamheid kennen wij niet meer want wij plukken elke dag en maken er het beste van. Leef alsof je elke dag vakantie hebt en houdt vooral rekening met jezelf en doe alleen maar dingen waar jij je goed bij voelt.

Dit leven duurt geen eeuwigheid ... de tijd tikt door als een denderende trein die uiteindelijk op een andere bestemming raakt. Stap uit de wensen van de medemensen en ga met volle moed je eigen leven aan, wie jij daarvoor ook moet laten gaan... jij bent eindelijk op het punt gekomen , dat je ziet dat jij dit verdiend. En er is helemaal niemand die daar nog iets aan kan veranderen !!!!!

Dit was een spoed bericht vanuit ons Universum aan alle zielen die deze zware tijden nu herkennen. Het ligt niet aan jouw, het ligt aan een omgeving die gewoonweg niet kan zien dat jij andere prioriteiten stelt aan jouw leven .

Dat jij al die tijd geleefd hebt voor een ander en nu het inzicht hebt verkregen om dat is even helemaal lekker voor jezelf te doen. En guess what !! Dat is de bedoeling van het leven !

Liefs en vele zonnestralen Mystica


Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page