top of page
Featured Posts

5G - Welcome to Hell !

Het is de hoogste tijd om een artikel te droppen over het zogenaamde

"Supersnelle netwerk 5G".

Terwijl iedereen de focus heeft op het redden van het Klimaat, het strijden tegen de stikstof wet, vergeet de mens waar het nou eigenlijk om gaat.

De grote misleiding is al begonnen, terwijl de eerste 5G testen in ons land worden uitgevoerd.... wees voorbereidt op wat er komen gaat op elke hoek van de straat.,...

Welcome to Hell !!!

De alarmbellen klinken als nooit tevoren bij de Universal Society. Als je iets wil delen van onze artikelen deel dit als nooit tevoren. Iedereen moet weten wat er ons te wachten staat en wat wij moeten doen om dit ooit nog te kunnen voorkomen.

Wat is 5g volgens de Staat ?

5G staat voor de vijfde generatie mobiele netwerken. Kenmerkend voor 5G is de extreem hoge snelheid. Maar het is niet alleen sneller, het kan ook meer data versturen, is betrouwbaarder en zorgt voor een veel langere batterijduur.

Zo kunnen bijvoorbeeld tractoren zelf rijden, kunnen gewassen worden voorzien van sensoren en continu worden gecontroleerd op ziekten en kunnen artsen op afstand een patiënt in een ambulance beoordelen.

Tenslotte is de vertraging in het netwerk vele malen kleiner vanwege de grotere bandbreedte die de 5G techniek gebruikt.

De mogelijke snelheden van 5G zijn zo hoog dat het een serieuze vervanger kan worden van 'vast internet', dit zou betekenen dat glasvezel/kabel en DSL verbindingen overbodig zouden kunnen worden.

Zoals aangegeven is dit "netwerk"sterker dan ooit tevoren. Het is een uitkomst voor alles om ons heen... zeggen zij. Helaas is de waarheid anders en is dat hele 5g gebeuren niet iets nieuws.

Worldwide Web

Iedereen kent het worldwideweb wel. Dit WEB word nu mogelijk gemaakt, door de mensheid letterlijk in te sluiten in een web van 5g masten die ons lichaam en brein gaat activeren en stimuleren op een cel-basis waarin zelfs het DNA aangetast zal worden. Maar ook de cellen van een baby in je buik zal dit netwerk raken....

Een mens bestaat uit miljoenen cellen. Wij zijn een grote cel met cellen en cellen reageren weer op een trilling. Dit kun je het beste ervaren dmv een steen droppen in een water wat rimpels achter zal laten in de rest van het gebied.

Alles wat er in of op het water drijft, of aan de kant groeit, zal deze beweging in het water bemerken. Het kan je meevoeren en de richting bepalen van groei en beweging in alles wat er bestaat.

De steen kun je in gedachten vervangen door een 5g torentje die niet 1x maar misschien wel 1000den malen geplant zal worden in alle dorpen en steden over de gehele wereld.

Zij stoten allemaal een trilling uit, een frequentie ... maar deze is (zoals u leest) sterker dan ooit tevoren. Het is dus alsof je ongevraagd de hele dag met een mega telefoon aan je oor zit... of een wifi kanaal ingebracht hebt.

Niemand ontkomt eraan en de staten zijn et allemaal eens om dit voor eens en altijd door te zetten.... De ziekenhuizen sluiten, de zorg word duurder, ons land, water en lucht is gif... en dit is het "toetje" wat jullie op je bord gaan krijgen. Zij nemen jullie het belangrijkste af in jullie bestaan... GEZONDHEID !!

5G als wapen !

In de oorlog , toen en ook nu, worden al die tijd al Frequenties ingezet om controle te krijgen over de mensheid. Het is een massa vernietigingswapen om het brein te stimuleren met een uitstoot van trilling of bepaalde tonen, om op die manier te zorgen dat de tegenpartij vrijwillig hun wapens inleveren en de strijd laat varen.

Maar ook bij overhoringen van de mens van de vijand word er al eeuwen muziek of frequenties ingezet om de mens aan te zetten tot overgave en praten.

Door het afspelen van bijvoorbeeld een hoge toon, of kut muziek worden mensen letterlijk gemarteld tot er bloed uit hun oren kan stromen. Het is makkelijk om in te zetten en hierdoor minder moeite om sneller de controle te nemen over datgeen wat zij willen bereiken.

Iedereen kent de bekende "hondenfluitjes". Een fluitje met een dusdanige hoge toon die de mens niet kan ervaren. Deze toon ligt op een trilling waarop onze dieren leven. Zij leven op een andere frequentie dan de mens en zijn dus gevoeliger om dingen te horen, zien en ruiken.

Deze toon is alles behalve gezellig en wij denken dat dit ons niet kan raken want... wij horen dit niet. Maar onze lichamen bevatten wel cellen die deze "rimpels in het levensveld"wel kunnen oppakken en dat kan ons alsnog schaden.

Zo is dat dus ook met straling in al zn soorten. Wij moeten onder een "scan"in het ziekenhuis waar het personeel veilig achter een glazen muur staat ivm stralingsgevaar. Deze muren worden nu weggehaald en dat zijn onze Bomen !

Het leger gebruik dus straling, frequenties in een oorlog op een groep mensen die nog veel sterker is dan 5g. Zij krijgen bloed uit ogen of oren en hun huid lijkt in brand te staan. Daardoor geven zij dus de totale overgave... de Hell op aarde !

Bomen en 5g !

Vind niemand het vreemd dat wij eerst een subsidie konden krijgen als wij de wijk of de voortuin "groener" zouden maken. En dat er nu een massale bomenkap plaatsvind over de gehele wereld ??? WAKE THE FUCK UP !!!

Hoe zit het met de branden van de "Longen van de Aarde" in het Amazone gebied ? Toeval ?? No fucking way !!!

Laten we meteen duidelijk zijn. Het is geen complotdenken het is ook geen zweefteverij maar de feiten op een rij. Bomen zijn de longen van de aarde. De bewaarders van ons zuurstof systeem waardoor wij kunnen ademen.

Ineens, uit het niets is er een hoop toestand over het zogenaamd StikStof gevaar in Nederland. De staat geeft de boeren de schuld, terwijl zij bomen blijven kappen in alle woonwijken.

De focus ligt nu op het protest met boeren en stikstof... Maar de waarheid is, dat dit een mooie afleiding is om de bomenkap door te laten gaan, terwijl iedereen zich wil verzamelen op het malieveld en zich niet in zet om bomen te redden in hun straatje...

Waarom wil de staat al deze bomen kappen ?

Wat doen onze bomen voor ons ?

Bomen zorgen voor de zuurstof, die wij inademen en ze verbruiken de koolstofdioxide (CO2), die wij produceren. Vooral dat laatste is heel belangrijk. Niet alleen levende wezens produceren CO2, maar fabrieken en verbrandingsmotoren produceren vele malen meer daarvan.

Meer nog dan alle bomen kunnen verbruiken. Hierdoor ontstaat het “broeikaseffect”, de opwarming van de aarde. Het is dus belangrijk dat we zuinig zijn op onze bossen en oerwouden en nieuwe bomen planten als we oude gebruiken.

Bomen helpen dus om het broeikaseffect te verminderen.

Oude bomen, met grote kruinen en heel veel bladeren, doen dat nóg beter dan jonge bomen.

Er wordt wel eens gezegd dat de bossen en oerwouden de “longen” van de aarde zijn. Onze longen zorgen dat ons lichaam zuurstof krijgt en filteren CO2 uit ons bloed, zoals de bossen dat doen met de lucht rondom ons. Ook filteren bomen zwevende bacteriën, stikstof, fijnstof en sporen uit de lucht.

Nu komt de clou van het verhaal... 5G is wel sterk en snel... maar deze frequentie is niet opgewassen tegen Solide objecten zoals een boom.

5G mag dan wel heul sterk zijn, maar het kan geen lange afstanden maken. Dus ipv hoge masten komen er 1000den kleinere palen in steden en woonwijken om de frequentie kracht en verbinding sterker te maken.

Bomen staan dus in de weg omdat deze frequentie moeite heeft om door een object heen te stralen wat solide "geaard" is. Zij doen er dus alles aan om ons zuurstof af te nemen, waardoor het stikstof toe zal nemen... STIK-STOF !

En daar krijgen wij paaltjes voor terug die ons lichaam, brein, cellen, gezondheid en gemoedstoestand over zal nemen ... !!

5G en onze Gezondheid !

Je kan denken dat je een gezond leven leidt. Maar dat is binnenkort verleden tijd. De eerste testen zijn in Nederland al begonnen. Stilzwijgend worden er kasten geplaatst om de bevolking langzaam te voorzien van een portie trilling waar de bevingen in Groningen een sissy bij zijn.

Ons lichaam, onze huid en onze hersens zijn letterlijk een netwerk om dingen op te vangen zoals een virus, bacterie en frequentie ( energie) alles is energie ... ook jij !

Een ergernis om iets wat er op je pad komt, uitslag van een Processie rups die zijn haar verliest.

Allemaal elementen van buitenaf die ons systeem kunnen raken en waarvoor wij ons willen behoeden. De keuze om jezelf te beschermen voor gevaar van buitenaf is geen keuze meer. Jij word ook gevangen in een web van elektro straling zoals nooit tevoren.

Wij nemen als voorbeeld een plant. Zet 2 planten in de hoek van de kamer. Bespeel de ene plant de hele dag met mooie , fijne muziek en zet bij de andere plant, duistere donkere muziek op.

Scheldt de ene plant de hele dag uit voor kut plant en geef de ander liefde. Geef ze beide wel genoeg water en voeding om dit "experiment" te doen slagen. Alles heeft namelijk wel voeding nodig.

Jullie zijn nu de plant... in een grote kas... en dit netwerk gaat jullie uitschelden, kut muziek afspelen die je niet kan horen. Behandelen als dikke stront en een frequentie uitzenden die veeeeel lager is dan een "gelukshormoon"ooit goed kan maken.

Een lage frequentie is als een trilling van een lage bass die uit een box kan komen. Als je daar een papier op legt zie je ook trilling dieper en lager is dan fijne hogere tonen. In de lager trilling kan zich perfect een depressie vormen, hoofdpijn, hersentumoren of kanker op andere delen van het lichaam.

Ongeboren babys houden van belletjes aan een ketting omdat deze vriendelijke tonen afgeven. Maar ook van een gezellig muziek mobieltje boven hun bedje om in slaap te komen. De lieve stem van mama met en verhaal voor het slapen gaan.

Nu gaan zij opgroeien met een 5G kastje onder hun raam. Huilbaby's worden geboren als gevolg van de totaal ontregelde frequentie die zich binnenkort overal zal afspelen als een "muziek mobieltje in je achtertuin".

Vooral haat, onrust, oorsuizen, hoofdpijn, zware depressies, zelfmoord, oorlog, is wat deze frequenties op zal roepen ... gelukkig heb je wel een sneller internet.

De Hell bestaat ook uit een lage trilling. Hiermee kun je dus ook letterlijk demonische krachten oproepen. Alsof je zonder Ouija bord met veel angst de geesten al oproept om op te staan uit de duisternis.

Zo zal dat zijn in alle delen van je lichaam en vooral je brein !! Maar letterlijk zal de Hell zich openbaren met alle gevaren van dien. In alle dingen die wij wel of niet kunnen zien.

Onze huisdieren gaan er eerst aan ! Zij leven meer in de Oer-frequentie op deze aarde en zijn dus ook veel gevoeliger voor dergelijke straling, frequenties en energie. Zij voelen, horen en ruiken beter dan de mens ooit zal waarnemen. Zij zijn dus als eerste de dupe in het opzetten van dit 5G netwerk.

Het kan lijken op vergiftiging, hartfalen, epilepsie, een storing in het brein van het beestje wat ineens neer kan vallen uit het niets. Vogels, bijen, koeien, huisdieren. Wij houden ons hart vast voor wat deze bijzondere wezens door gaan maken ...

Vogels vallen uit de lucht en de vissen drijven dood op het water. Het is geen sprookje meer... het zijn de pure feiten waarvoor wij moeten waken.

Natuurlijk hebben zij overal een pilletje voor. Maar wel tegen een kostprijs die jij zal moeten bepalen. Maar ziekenhuizen sluiten, mensen zitten zonder banen. Hoeveel geld heb jij over om een goede gezondheid te behalen ???

De kas mag je spekken want beter worden is de wens van ieder mens. Preventief zorgen dat je niet ziek word dmv vaccinaties die ziektes bestrijden ... voor de zekerheid !

Nieuwe ziektes worden "geboren". Niet door mensen die vluchten uit een ander land, wat de gemiddelde Nederlander alsmaar zal denken. Ook niet door een nieuwe mega Teek die opplopt uit het niets.

Door bepaalde cellen en bacteriën te kruisen kun je ziektes kweken en daar meteen een anti-virus voor bedenken... tegen kostprijs. De voorwaarden om je "goed te kunnen verzekeren voor je gezondheid" worden nu elke dag opgevoerd om jullie mee te nemen in hun grote missie.... Tot de dood ons scheidt !!!!

Ik kan nog urennnn doorlullen over deze miserie die ons te wachten staat. Dit artikel is nu verschenen om hopelijk nog meer mensen de wijsheid mee te kunnen geven over wat jullie te wachten staat en de grote ernst in dit verhaal....

Wat kun je doen ?

Als eerste dit artikel zoveel mogelijk verspreiden. Normaal maakt het ons geen ruk uit of jullie een artikel delen of niet want wij zijn niet commercieel en doen het niet voor de Like's.

Het bewustmaken van de mensheid als de alarm bellen afgaan is onze zorg. Dit zal jullie allemaal schaden. Het maakt geen onderscheidt tussen afkomst, geloof, leeftijd.... het zal de eenheid raken en wij hopen dat jullie ook in eenheid op zullen staan.

Zorg voor zaad, nieuwe bomen.... ga een boomplantdag organiseren ipv een kinderfeest. Wees bewust dat zij onze grote vrienden zijn die ons kunnen beschermen ... Zo ook edelstenen, mineralen en kristallen ... zij zijn nog een oerbron in ons bestaan die ook een Frequentie, trilling activeren in het veld....

Zorg dat je huis ge-aard word. Planten, en elementen die beschermen tegen straling zijn een must. Wij hebben letterlijk al een BOOM in huis geplaatst omringd door heel erg veel kristallen en mineralen.

Blijf veel contact maken met de natuur. Zet je voeten in de aarde en zuig letterlijk de kracht van de bomen in je systeem.

Zorg dat je de TV uitzet en zoveel mogelijk muziek blijft draaien met een positieve wending. Oldies, Classics, disco .... keep the vibe alive in je huis en in je hoofd.

Neem kruiden tot je ipv chemische medics. Deze zorgen dat je systeem in contact blijft met de oerkracht van genezing en de aarde. Dit heeft ons systeem nodig en is een andere trilling dan de pilletjes van de dokter die tevens de lage trilling blijven bevredigen van het 5G netwerk.

En als het zover is ... Pak die fokking paaltjes aan ... ze zijn klein ... veel .. en overal ....

En wij kunnen alleen maar hopen dat ze vernietigd worden als sneeuw voor de zon.

Dan als laatste... klaag de staat aan, de telecom bedrijven. Zij nemen ongevraagd risico op jullie gezondheid en jij kan ze daarop aanspreken. Zoals test mensen geld krigen om nieuwe pillen te testen, zijn zij jullie geld verschuldigd als testdieren in een web die een zware tijd tegemoet gaan...

Wij wensen iedereen heel erg veel kracht, inzicht, wijsheid, kennis en gezondheid toe in de Hell die iedereen binnenkort zal ervaren...

Love You !

Mystica !!

Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page