top of page
Featured Posts

Bouncers Against Animal Abuse (BAA-A)

Dagelijks komt het voorbij op de openbare netwerken. De zieke, misselijkmakende videobeelden en foto's van dieren die mishandeld worden door het meest valse ras op deze planeet, "de Mens".

Machteloos zit je achter je pc, waar 23765000.746578 mensen reageren. Iedereen is pissig en wil er iets aan doen. Iedereen heeft een mening en weet precies wat deze mens verdiend.

Wie neemt er uiteindelijk echt actie ?

Niemand ,omdat er ineens een reclame voorbij komt van een nieuwe serie op Neflix !!!!

Wij geven jullie kennis van een groep die opstaat voor dierenleed !

Meet the Bouncers !!

Bouncers Against Animal Abuse (BAA-A)

Met trots en eer wil ik het woord van deze mensen verspreiden. Eindelijk is er een groep mensen die met veel energie, liefde en vooral toewijding opkomen voor dierenleed.

Als je zou denken dat het een knokploeg met mensen is, die het wel even oplossen. Integendeel !

Het is "easy" om dierenmishandelaars te straffen met een pak slaag. Wat is de win win situatie hierin ? Het risico lopen dat je vastzit in een koude cel van 2 bij 2 ?

Het probleem in deze wereld is dat een dier nog steeds gezien word als "ding".

Een voorwerp en geen onderdeel van leven met een ziel en eigen karakter. Met gevoel, een hart, die ook geboren word als baby en die een opvoeding nodig heeft van een normaal denkend mens die weet waar dit dier voor staat. Maar ook wat deze nodig heeft om op de juiste manier op te groeien.

Helaas is het brein van de mens vaak nog te onderontwikkeld om "normaal" te denken en vaak zelfs een dier nemen als "show object" zo ook als "bescherming"omdat zij zelf te sissy zijn om voor zichzelf op te komen.

Daar gaat het dus fout !

Er is een netwerk geboren in Nederland waar mensen opkomen voor dieren. Dit netwerk groeit elke dag een beetje meer.

Dit netwerk gaat niet klakkeloos zonder na te denken aan het werk, maar word goed en strak georganiseerd achter de schermen. Let wel, dit met pure Liefde en Respect.

Het betreft ook deels Observeren, controleren en daarna pas actie ondernemen !!!! Wat de 1 mishandeling vind is voor de ander misschien een hele andere zaak. Daarom is een goed vooronderzoek belangrijk in velen zaken en zij gaan deze na om tot een eerlijke en duidelijke conclusie te komen.

Zonder geweld maken zij namelijk veel meer kans om dingen recht te zetten voor deze dieren maar ook het tegengaan van volgende misstanden van de mishandelaar.

Zij redden niet alleen dieren maar "zoeken" ook erg secuur naar een plek om deze te herplaatsen en dat ... (lees dit goed) .. OP GEHEEL VRIJWILLIGE BASIS !

De Nederlandse wetgeving !

Het andere probleem zit hem in de wet die in Nederland word gehandhaafd. Er is gelukkig wel een Dierenpolitie maar ook uit ervaring weten wij dat deze ook werken volgens de kromme regels van deze kromme wet waar een dier een ding blijkt te zijn. Voor velen is dit dubbele machteloosheid en er is verder niemand die er wat aan doet of durft te doen !

Dan is er `144 red een dier !! Nou vandaag redden zij die niet !! ...

Bullshit !!!!!! En dan spreken wij uit eigen ervaring !

Zo zien wij ook op tv dat er een hond ontsnapt uit een achtertuin doordat iemand een poort niet afsluit, of door kids die een poort voor de lol opengooien. De hond ontsnapt en rent als een dolle door een dorp heen.

Een poedel komt op de lokale omroep te staan als vermist , maar een Stafford , gezien als een gevaarlijke vechthond, heeft de kans doodgeschoten te worden omdat ANGST hiervan de hoofdoorzaak is.

Wat als die poedel nu agressief is en die gekke stafford een schatje ? Etnisch profileren noemen wij dat in het dierenrijk.

Wat als deze melding binnenkomt op het netwerk bij de Bouncers die elke dag groeit? Wat als er toevallig mensen in dat netwerk zijn die in de buurt wonen en zich met riem en wijsheid haasten naar de plek waar deze hond gezien is !

Wat als zij het beestje vredig terug begeleiden naar hun eigenaar. Redden van de ondergang ? Of een gedumpte hond kunnen herplaatsen. Honden redden van de dood ? Wat als deze vorm van "Buurt / dierpreventie" zou zorgen voor het redden en oplossen van verschillende zaken waarin de politie vaak laat afweten, geen kennis heeft of geen wet die machtig genoeg is er wat aan te doen ?

Dat is de reden dat wij deze zaken graag aandacht geven zodat dit netwerk nog meer kan groeien in Nederland, België en ver daarbuiten ?!

Iedereen kan zich aanmelden op de Facebook groep die vind je hier :

Vrijwillig !

The Universal Society is dol op netwerken die zich "vrijwillig" inzetten voor de medemens maar vooral dieren gaan ons aan het hart.

Deze mensen rijden zelf door heel Nederland maar zo ook een stukje buitenland om elke actie zelf te begeleiden en te ondersteunen en tot in de puntjes te verzorgen.

Van vervoer, diensten, benzine kosten, telefoontjes, tijd, geduld, inzicht en energie komt allemaal op eigen kosten en inzet van deze mensen. Geloof ons als wij zeggen dat zij het razend druk hebben met alle aanvragen die zich voordoen op dit moment.

NEE, zij vragen geen bijdrage in de zaken die zij doen omdat Liefde voorop staat. Maar iedereen is vrij om een "vrijwillige bijdrage" te leveren in alle opzichten.

Zo ook een optie tot doneren waar echt elke euro goed besteedt kan worden aan het redden, opvangen en verzorgen van dieren.

Door het gehele land staan mensen op om als een "gezonde eenheid" aan de slag te gaan voor dieren en mijn voornemen van 2018 sluit hier perfect bij aan !!!

Wij staan volledig achter deze mooie mensen en hopen op deze manier een bijdrage te leveren aan de groei van hun mooie Facebook Pagina, hun inzet, liefde en zorg die zij nu over ons land verspreiden.

Wij hopen dat er nog meer eenheid zal ontstaan om dieren in nood te helpen of zich achter de schermen in te zetten om een oogje in het zeil te houden.

om zo zelf te zien wat deze mensen doen en groei mee in hun netwerk om te ontdekken dat al dit moois de moeite waard is om te ondersteunen.

Succes Peepz !!

Liefs Mystica

Mocht u een donatie willen doen ...?

Dit zijn de gegevens !


Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page