top of page
Featured Posts

Waarneming !

Dit artikel brengt de wijsheid over waarneming. Klinkt ook best raar maar zoals beloofd houden wij jullie op de hoogte van alle gebeurtenissen van 2018 in plaats van een jaarvoorspelling die niet veel goeds voorspelt.

Wij geven jullie de wijsheid mee van "waarneming" omdat dit 1 van de belangrijkste onderwerpen zal zijn dit komende jaar.

Waarneming !

Laten wij dit woord is opsplitsen. Waar- Neming.... of is het misschien wel Waar-Mening ?

Het "zien" van onverklaarbare dingen zal steeds meer voorkomen. Omdat wij jullie behoeden voor de Aardse programmering die hierbij komt kijken het volgende :

De zieners gaan meer zien, de weters meer weten en de voelers meer voelen. Dat zijn duidelijke feiten waarin de mens zich nogal is kan vergissen of nog teveel aanneemt van al wat het aardse erover te zeggen heeft. Dat is iets uit de "oude tijd".

Dit jaar is het van belang dat je "ten aller tijden" bij JEZELF blijft en vooral qua waarneming.

De wereldleiders en machthebbers van deze planeet beseffen zich heel goed dat de mensheid ontwaakt. Al eeuwen doen zij hard hun best om jullie te misleiden en vooral in de powers die jij als mens bezit.

Je zou zomaar "weten" wat werkelijkheid is. Dat het Nepnieuws zo nep niet is. Dat er meer werelden zijn dan zij ons laten denken en dat de mens in staat is om andere dimensies te betreden waarin zij "zien" dat dingen anders zijn dan wij denken.

De zogenaamde staat die al eeuwen zoekt naar "buitenaards leven" waarinz ij geld verspillen, want zodra er een UFO gezien word sturen zij er 85 straaljagers op af om het neer te halen.

Zij weten al eeuwen dat er meer is dan alleen het Ego aardse, dat wij krachten bezitten die zij dempen met medicatie en de lucht besproeien met chemische meuk om jullie te "dempen" in de skillz. Alle mogelijke middelen worden ingezet om dit "uit te roeien".

Er is zelfs een soort van schrijfverbod voor mensen die wijsheid verspreiden over deze wijsheid. Onder het mom "nep nieuws" wat dan mooi aangegeven staat op een website van deze zelfde staat moet de mens ervan weerhouden om nog dieper te graven in deze brute feiten.

Besef heel goed dat als de staat of het aardse aangeeft dat je ergens weg moet blijven, dat je dieper moet graven. Deze tools zijn een gebruiksaanwijzing om jullie skills te "upgraden"naar een hoger level. Vergeet dat nooit !

Ik zie ik zie wat jij niet ziet !

En het is... ? Het moraal van dit verhaal is ... Jij ziet een onbekend object in de avond lucht en je hebt dit nooit eerder ervaren. Dan komt er een standaard aards senario over wat dit dan wel niet moet zijn. Een weerkaatsing van een lantaarnpaal, auto lichten, laserlamp van een discotheek, weerballon, een vogel met buitenboordlamp, een weerballon :P

Als je dan heel "Google HUmanity" hebt afgewerkt en toch zelf weer tot de ontdekking komt dat dit niet in jouw aardse "waarneming"past , berg jij die ervaring netjes op in een doosje en stop je die heel ver ver weg in je ervaringskoffer der waarneming omdat... je niet gezien wil worden als een mafkees. Dat zijn dus de pure feiten wat jij als mens "geprogrammeerd" hebt staan in je aardse systeem.

Er zijn ook "wacko's" op deze planeet die dingen anders denken te zien. De platte aardse freaks bijvoorbeeld. Dag in dag uit bezig om te bewijzen dat de aarde plat is. Ieder zijn eigen hobby natuurlijk maar deze mensen graven in een verhaal waarin zij duidelijk "geen waarneming" verkregen maar met hun natte vingerwerk wel even vinden dat de aarde plat is. Wij wensen deze mensen ook veel sterkte met hun fanta verhaal ... en dat is een hele andere tak van dit alles.

Als jij als mens een waarneming hebt, ben je niet meteen een flat earth persoon. Integendeel jij hebt de gave om verder te kijken dan de standaard mens op deze aardkloot. Een gift der mensheid. Eigenlijk kan elk mens dingen waarnemen. Het gaat er puur om wat je angsten zijn, waar je blokkeert en als jij helemaal niet open staat voor deze dingen doet het ook geen moeite om het zich te openbaren.

Toch zijn er mensen die helemaal nergens voor open staan en dingen waarnemen. Dit komt vaak als de ziel door een heftige fase heengaat en er een licht moet schijnen uit het niets, om hun werkelijkheid een andere draai te geven en te laten zien dat er echt een licht is aan het einde van de tunnel. Ook mensen in zwaar verdriet om een overleden dierbare kunnen dingen "waarnemen".

Waarneming staat dus los van een geloof. Geen god, geen spiritueel goeroe gedoe of weet ik het wat. je hebt de eer of niet om dit te ervaren. Voor jij jezelf alle aardse dingen gaat wijsmaken over de "verklaring omtrent deze waarneming" voor jou een aards gevoel te geven. Met een omweg jezelf dus wijsmaken dat het iets heel anders is dan wat het is. Een houvast te hebben over dit "waarnemen" om je vast te houden aan een object of verklaring wat je wel kan plaatsen. Let it Go !!! Wat een onzin joh, je bent erbij , kijkt erna en jij weet donders goed wat je ziet.

Jij bent geen kleuter meer die verteld moet worden wat je wel of niet ziet. Je bent wijs genoeg om te weten dat er meer is dan alleen het ego aardse en het word tijd om je daar is meer in te verdiepen als jij nog de neiging hebt alles terug te koppelen aan het aardse bestaan.... omdat ...

De manipulerende staat !

De staat nu nog meer zal inspelen om jullie "waarneming"in de war te brengen met rare objecten en manifesteren dingen in de lucht waarin jij niet meer weer wat waarheid is of niet. Eerst zien dan geloven ! Ken je die uitspraak ? Dat werkt voor deze Mystica ook zo. Maar het zal toch "eerste geloven dan zien" zijn in deze.

Als jij contact wil maken met andere dimensies of objecten in waarneming wil ervaren . Dan zal de "eerst zien dan geloven" regel hierin niet gelden. Dat is aards ! De mens wil eerst altijd alles zien om te geloven. Dat weten de heren der staten. Dus waarom laten wij ze dan geen bullshit zien, dan willen zij er niet eens meer in geloven omdat ANGST hun ver ver weghoudt van alles wat er zogenaamd niet is.

Waar-neming ! Waarheid of mening ? Jou waarheid en de mening van al het aardse kan soms pal tegenover elkaar staan. Als dat zo is ben je goed op weg. Maar vanaf dit jaar moet jij je niet alleen vasthouden aan de dingen die je zelf ziet, maar vooral het gevoel want het oog kan nog steeds manipuleren. En dat weet .. de Staat maar al te goed. bereidt je voor op een storm van bullshit die over het net heen zal komen als zodoende "waarheid".

Dit betreft buitenaardse verschijnselen die niet veel goeds brengen. Objecten in de lucht die het aardse willen aanvallen of overnemen... whahaha SURE !! Wie wil deze ego planeet hebben dan joh ?? En waarvoor ? Alles is naar de klote, de natuur, de lucht, de mens... voor geen goud zou hier iemand iets willen overnemen ... trust us !

Communicatie

Ja kan ook praten met dingen die je kan waarnemen. Jahaaaaaaaaaaa... gedachten kracht is iets waarmee je met alle wezens van het universum kan praten. IN gedachten werk je met een energie die je uitzendt naar een andere energie. Deze pikt dit op en zal daarop reageren.

Als je iets ziet ga dan niet meteen panisch reageren. Lichtflitsen, kleuren, bollen... alles kan zich aandienen deze tijden. Raap jezelf is bij elkaar man ... en ga dit is ff aan met een open mind zonder angst. Laat het onbekende , bekend worden en laat je skills is groeien ipv je meteen terug te trekken als je een roze streep voorbij ziet komen. Het is maar energie, zoals jij en ik ook een energie zijn. Deze energie wil verbinding maken met jou energie, omdat deze daarvoor gekozen heeft.

Dus vanuit alle sterrenstelsels en dimensies is er een energie die er speciaal voor kiest om jou op planet fucktards te bezoeken en wat doe jij. Gillen, rennen . lichten aan. je moeder bellen en cry like a little kid ?? Grow the fuck up man ... ontwaak, zie, voel, communiceer en laat je is meenemen in deze hogere vibe waar het aardse noooooit aan zal tippen. Speciaal voor jou op bezoek uit de kosmos... hoe bruut vet is dat dan !

De misleiding !

Sta vanaf nu gewoon anders in dit leven. Stel je open voor alle mogelijkheden die zich kunnen aandienen. Energie is best verlegen vooral uit andere dimensies. Zij kunnen pas goed manifesteren als jij een veld gebruikt waarin pure liefde de fundering mag zijn.

Laat de angst voor eens en altijd los. Waarom bang zijn voor iets wat alleen maar gevuld is met liefde en je buurman een psychopaat kan zijn. Het aardse lieve mensen, is iets waar je angst voor kan en mag hebben. Onvoorspelbare gebeurtenissen, manipulatie van onze kern, het systeem , ons eten en het weer. Hoeveel feiten moeten er nog voorkomen om jou te doen inzien dat heel dit aardse geen goeds voor jou in petto heeft. Als het universum jou nu kennis laat maken met energieën uit andere dimensies, klap dan gerust in je handjes, je bent level UP. Doe daar wat mee.

Kijk niet teveel op internet. Dagelijks komen er filmpjes voorbij van waarnemingen. IK als mystica geloof er denk ik maar 10% van. Omdat ik bekend ben met deze waarnemingen en vertrouw op mijn "gevoel" in dit alles zal dit mij niet snel manipuleren in het "zien". Dat heeft ook 42 jaar geduurd dus bij de meeste mensen kan het nogal de indruk geven dat er een waarheid in zit.

Tegenwoordig word er teveel gebruik gemaakt van grafische bewerk programma's waarin je mooie dingen kan opzetten wat iets doet lijken als wonderbaarlijk. Maar dan blijkt het gewoon een filmbewerking te zijn. NU komt de clou !!!! Als iets waarheid is, en wel echt ... dan zal dit op de Hoax pagina te vinden zijn omdat de staat dat zegt.

Dus alles word verdraaid. ZOals de geschiedenis van de Egyptenaren bullshit is in schrijft in deze tijden zal dit fenomeen ook verdraaid worden zodat jullie niet meer weten wat echt is en wat niet. Daarom is het internet geen oplossing om een verklaring te vinden. Blijf daar gewoon weg. Lees niks, kijk niks en laat je meenemen in je eigen levende trip waarin jij zoveel meer kan ervaren dan een vierkant doosje jou kan brengen.

De wetenschap !

Weten-schap. Een instelling die werkt voor de regering vd staten om zo "te bewijzen" wat echt is en wat niet. Alles wat onder de staat werkt ( is niet onafhankelijk) dus deze onderzoeken worden uitgegeven wat JIJ als mens wel of niet mag weten. Een ideale tool om iets niet wetenschappelijk te bewijzen om jullie ver weg vd wijsheid te houden. Teveel mensen houden zich vast aan die bullshit wetenschap. Het is niet bewezen...wetenschappelijk. Niet wetenschappelijk... Weten- schappelijk. Wat kunnen wij de schapen voeren ? Wat mogen zij vooral niet weten, wat is hierin schappelijk. Wake the fuck up !

Als alles bestaat uit een matrix van manipulatie , ga jij als mens dan wachten op een bewijs dat geleverd moet worden door een paar pipo's die niets van het leven weten en zich een hele dag opsluiten in een Lab om zogenaamd dingen te bewijzen. Deze dingen kunnen zij niet wetenschappelijk bewijzen. Tegen die tijd dat zij wat weten , wat jij kan ervaren, ben je al 24 x gereïncarneerd .,.. dussssssssssssssss.....

Tot slot ....

Laat je dus niets wijsmaken wat het aardse betreft. Hou je vast aan een eigen wijsheid en doe wat met deze waarneming. Leg het niet naast je neer maar ga er mee aan de slag. Dit komt niet zomaar ff aanwaaien dit is een pure gift waar jij iets mee kan doen.

Schrijf je waarnemingen op in een boekje, zo ook je dromen. Dit zal je helpen om dingen in details te onthouden want die details maken vaak het verhaal compleet. Soms kunnen er bijvoorbeeld 4 manen te zien zijn. Schrijf dat dan dus ook op. Automatisch ga jij details tellen en onthouden als jij niet wegschiet in angst. Hierdoor kun jij je eigen waarnemingen uitwerken en gaan ontdekken.

Deze info komt dan dus puur uit de bron en niet van derden of het internet. Jij staat in connectie met die bron en deze bron wil dat niemand maar alleen JIJ dus hier iets mee doet. Als jou buurman er wat mee moest zag hij dat zelf namelijk wel.

Laat je komend jaar vooral niet gek maken en hou je vast aan het gevoel. De trillling van deze waarnemingen zijn dusdanig HOOG dat is op het aardse gewoonweg niet eens te vinden (voelen).

Wij wensen iedereen een "gezonde" kijk op dit leven en een goede reis in deze dimensies !

Liefs Mystica


Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page