top of page
Featured Posts

De Universele Jaarvoorspelling 2019

be

Het nieuwe jaar is begonnen en deze voelt al als een grote verlichting in ons systeem. De rust, de zuiverheid, de nieuwe verbinding met al wat is. Welkom in het jaar 2019 !

De Universele Jaarvoorspelling 2019

Wij schrijven geen Jaarvoorspellingen meer op Aardse basis, omdat wij deze rotzooi op planeet Aarde meer dan beu zijn. Het is easy om de shit te voorspellen wat ons te wachten staat. Ons doel is om jullie als persoon en massa goed door het jaar heen te

geleiden zodat je ten aller tijden kan blijven staan. Een bal schoppen is makkelijker dan hoog houden en wij houden deze met jullie hoog !

Wat kunnen wij verwachten in de groei en verandering van energie in persoonlijkheid maar ook in het grotere geheel ? Wij brengen jullie stap voor stap de wijsheid van 2019.

Ontwaken

Het kan zomaar zijn dat er mensen deze 1 januari 2019 wakker worden als een heel ander mens. De strijd van afgelopen jaar op Aards gebied heeft er flink ingehakt bij velen. En de standaard goede voornemens kun je van de baan vegen. Er zal een hele nieuwe generatie mensen wakker worden op het gebied van wijsheid en kennis die zij inzetten om te verspreiden over derden.

De ontwikkeling van deze mensen zijn ontstaan uit diverse gebeurtenissen waar "toeval" toevallig niet meer bestaat. Onze levens hebben ons afgelopen jaar heel erg veel gebeurtenissen toegeworpen die wij op dat moment niet konden begrijpen of plaatsen, maar die zeker ruimte maakten in ons denken maar ook op de manier hoe jij als mens in het leven staat... stond in dit geval. De grote wekker is voor velen afgegaan en heel erg veel mensen gaan het dit jaar anders doen !

De "ontwaking" van 1 januari is dus niet zomaar een wake up call er is zeker een grote verandering bezig in de wijsheid van de mens. Denk er niet teveel over na, maar laat je leiden door je innerlijke stem, je hogere zelf die donders goed weet waar deze heen moet gaan en wat deze wel of niet wil. Kijk ook niet meer om je heen naar derden omdat hun gras misschien groener kan zijn. Die tijden zijn voorbij het is nu de.....

Tijd van het Individu !

Jippie... sommige mensen hoor je zeggen "dit word mijn jaar" JAZEKERSSSSS !

Je kan het uitspreken maar dit jaar word het echt jouw jaar. Own die shit op alle levels die het leven te bieden heeft. De tijd is nu aangebroken dat je het niet meer gaat doen voor minder. Dat wil zeggen dat je eindelijk zover gekomen bent dat je de waarde van jezelf hebt ontdekt en dat er helemaal niets of niemand meer is die deze waarde nog van je af zal nemen.

Het is nooit makkelijk geweest om als gevoelsmens NEE te zeggen tegen diensten voor derden of een afspraak af te zeggen waar je helemaal geen zin in hebt. In 2019 staat het met stip bovenaan de lijst dat jij alleen nog maar voor jezelf gaat kiezen. Veel mensen zullen zich hierin herkennen en denken jaaaaa... dit is het, en inderdaad dit word em gewoon !

Je kan pas deze tijd tot je bezit nemen als je jezelf 200% kan accepteren als persoon en je uiterlijke kenmerken ook voor lief kan nemen. Je lichaam is een cocon en die hoort bij jou in dit leven. Deze is zonder botox of 24 omleggingen ook gewoon mooi. Kijk dus ook hierin niet teveel om je heen, om als modepopje door het leven te willen gaan omdat je buurvrouw dikke lippen heeft laten zetten en van cup b naar de europacup gegaan is.

Wees blij dat je kan lopen, ademen en functioneren. Dit is voor velen ook niet vanzelfsprekend en dat weet je als mens pas als je zelf hier doorheen gegaan bent. Gezondheid is niet te koop en daarnaast het meest kostbare wat er bestaat. Omdenken dus als je ontevreden voor de spiegel staat en je buikje begint te hangen. Jouw huls is in deze altijd nog bijzaak het gaat om de innerlijke liefde, vreugde, puurheid, wijsheid en kennis die je op zal doen bloeien en waardoor jij je mooie huls ook meer zal gaan accepteren.

Luisteren !

Een belangrijk onderdeel voor dit nieuwe jaar is Luisteren !

Onze "Oer bron" zal vaker tot ons gaan spreken. Van nature heeft de mens en zoveel meer een dier een Oerinstinct waardoor het lichaam vanzelf aangeeft wat het nodig heeft. Word je ineens wakker en je alles schreeuwt om melk.. drink die melk. Het is een signaal dat je lichaam dingen nodig heeft die bijvoorbeeld melk op dat moment te bieden heeft.

Vertrouw er maar op dat je lichaam zelf het beste weet wat je wel of niet tot je moet nemen. Hier kan geen arts of specialist tegenop. Een dieet volgen is dus regelrechte bullshit en zal voor jou misschien een mooiere huls brengen maar eigenlijk ontzeg jij dagelijks misschien wel hele belangrijke stoffen om jouw motor goed te laten draaien. Hier is dus nogmaals je motor belangrijker dan je huls want zonder deze motor werkt je huls niet meer mee.

Waarom denk jij dat onze staat de BTW verhoogd op groente en fruit ? Juist ... er zijn dus steeds meer mensen die luisteren naar hun lichaam en weten dat deze andere voedingsstoffen nodig heeft dan ooit tevoren.

Er zijn veel mensen die stoppen met vlees eten. Je kan zomaar ineens walgen van vlees, niet alleen door wat er in de industrie gebeurt maar je geur en de samenstelling vd massa kan zo bizar in je systeem doordringen dat je er bijna van moet kotsen. Dan kun jij als mens altijd een grote vleeseter zijn geweest, dat maakt geen ruk uit. Jouw systeem is zich dusdanig aan het afstellen en je cel opbouw is heel hard aan het veranderen.

Jij proeft en ruikt letterlijk de stress in het vlees. Daarnaast zit het ook nog is vol met medicatie

en ander zooi om alles zogezegd "in goede kwaliteit te houden". Het is lastig uit te leggen wat het ineens kan doen met jouw als je een hap vlees neemt, maar vertrouw er nogmaals op dat je lichaam heel goed weet wat deze wel of niet meer kan verdragen.

Het luisteren in deze is niet alleen naar je lichaam maar ook zekers naar je intuïtie op alle niveau's. Laat alle twijfel varen in 2019 je bent dusdanig getraind om eindelijk is te vertrouwen op jezelf. In deze vreemde wereld is het ook heel hard nodig om te kunnen vertrouwen en bouwen op jezelf omdat de puurheid vaak ver te zoeken is.

De tijden zijn voorbij dat je nog aan jezelf moest twijfelen. Kijk is terug in je leven en ga jezelf is na in al die keren dat je "iets voelde" of doorkreeg waar je op dat moment in afgewezen werd als "gek of paranoide"... uiteindelijk had je gelijk en ook al duurt een waarheid soms lang, het Universum zorgt ervoor dat jouw feedback om te groeien altijd weer op je pad zal komen ook al is deze waarheid hard. Het zijn DE lessen die jij als mens nodig hebt om voor eens en altijd te leren, begrijpen, accepteren en door te gaan.

Onze oerbron met het AL, de bron, het licht, de navelstreng van het Universum of de Blueprint , hoe je deze wil benoemen , de sluiers staan open om nog meer kennis en wijsheid te vergaren uit jouw eigen veilige bron waar geen aardse ruis in voorkomt. Pak deze met beide handen aan en luister heeeeel erg goed naar wat deze te vertellen heeft. Laat je geen moment afleiden door de mening van derden ... dan kom je der wel !

Contact maken en Liefde !

Omdat wij eerder spraken over de Oerbron is het nu voor eens en altijd de tijd om jullie hierin wakker te schudden en dat kan het beste op een dag als vandaag ! Iedereen is druk en drukker en velen hebben moeite om een relax moment in te lassen in hun levens. Want... druk en zo ..

Elke dag is het heel hard nodig om dus contact te leggen met de bron van rust, liefde, licht en wijsheid. Ieder mens is verbonden met de bron waarin alles ligt wat wij te vaak missen in het Aardse. Onvoorwaardelijke liefde, eenheid, rust, vertrouwen en wijsheid. Jouw verbinding met de bron ligt vooral in het gevoel. De navelstreng ( je buik) de zonnevlecht chakra.

Ieder mens is in staat om zelf contact te maken met deze bron maar zij vergeten het gewoon te vaak. Het belangrijkste onderdeel van dit alles is om elke dag op te staan in Liefde.

Zodra jij je ogen opent in de ochtend denk meteen aan de liefde die je deze wereld te bieden hebt. Zendt het uit naar de hele planeet , en ja inclusief je haters maar ook jezelf. Wat je uitzend trek je namelijk aan en je zal op die manier elke dag een stuk lichter beginnen en gaan inzien dat kansloze strijd op aards gebied zoals een mening of een conflict over derden gewoon helemaal niet meer van toepassing is.

De verandering in het leven begint altijd bij jezelf dus sta hier mee op en ga er mee naar bed. Het zal alleen niet je eigen leven verlichten maar tevens de haat wolk die over deze aarde hangt een stuk lichter maken. De wereldleiders en media zo ook openbare netwerken doen namelijk dagelijks hun best om jouw HAAT trigger het meest te triggeren... Zij weten dat boosheid en haat namelijk de makkelijkste Neurotransmitter is om te stimuleren. Daar maken zij gretig gebruik van en laten dus ook berichten doorkomen en op een Facebook staan die haat oproept.

Zij zitten helemaal niet te wachten op een Hippie volk tijdperk waar alles liefde is. Dit omdat je met liefde veel meer kan overwinnen dan haat, omdat liefde een eenheid is en geen tegenstrijdigheid en de leiders zijn bang voor eenheden !

Wil jij dus bijdragen aan een betere wereld , sta op met veel liefde en ga er mee naar bed !

Maak vaker contact met de bron. Dit kan echt het beste voor de "beginner" door op bed te liggen en je ogen te sluiten. Je handen op je buik te leggen en te bedenken dat er een heel groot mooi kristal ver ver in het Universum aanwezig is, waar je contact mee kan maken.

Dit kristal leg je in verbinding met je navel streng en je laat het mooie witte licht helemaal je buik instralen. Hierdoor zul je rust ervaren en beter in slaap vallen. Even connecten op een dag doet wonderen voor alles.

De energie van het Aardse vs het Universum !

Het laatste onderdeel wat wij brengen is wat er om ons heen zal gebeuren in dit nieuwe jaar.

Doordat jij als mens een andere levenshouding aanneemt kun jij mensen aan trekken die op het zelfde niveau zitten. Ook zul je nog rotte appels tegenkomen want jij word altijd weer getest op jouw geleerde lessen.. de waarde van jezelf dus.

De energie zwiert van links naar rechts en je kan er niet tegenin gaan maar wel zorgen dat jij de balans in de hand houdt. Mee dijnen op de golven in een zware storm is hierin het beste omdat je de golven ( natuur) hierin niet kan beïnvloeden ... wen dr maar aan !

Het loslaten van controle, maar ook jouw zo vastgeroeste Aardse principes moet je gaan laten varen. Veel mensen denken nog steeds dat hun principes in teveel zaken hun kracht is. Een opgebouwde beveiliging wat hun een sterk mens maakt. Whahaha...

Het is altijd nog AARDS ! Daar kunnen wij helemaal niets meer mee en in 2019 krijg jij jouw zogenaamde principes recht in je bek ! Je staat eigenlijk voor jan lul met je principes en hoe langer je je daaraan vast houdt hoe slechter je het zal krijgen.

Luister jij niet ? Dan komt ons Universum met nog betere en brutere plannen om jouw van de wijs te brengen. U vraagt zij draaien net zolang tot jij de boodschap herkend !

De maan zal steeds meer invloed hebben op jouw gemoedstoestand en ook hierin zul jij me moeten varen met de golven. Heb je veel nachtmerries in die periode. Geef je shit aan de maan zodat het kan transformeren en uit je systeem weg kan varen. Een steen zoals Dolomiet naast je bed kan je heel goed helpen met dromen en maan energie !

Voor je actie onderneemt in welke gebeurtenis dan ook zorg dat je eerst relaxed bent en er een nachtje over slaap. De energie van 2019 kan heeeeeeel hard en bruut binnenkomen waardoor het zomaar kan zijn dat je even helemaal perplex bent.

Zak even onderuit en bedenk je zelf ten aller tijden dat ALLES MET EEN REDEN IS!!

Maar dan ook echt ALLES. Hoe kut een situatie ook kan zijn het gebeurt altijd voor een hoger doel en je hebt hierin geen controle maar wel in de manier hoe jij hiermee omgaat, op reageert en het op je in laat werken. Jij bent altijd nog de bestuurder van jouw trein die door het leven dendert.

De waarneming in energie zal alsmaar toenemen dus zie je mooie lichten in je huis, probeer het niet te snappen in aardse termen. Alsof het een lantaarnpaal is die via het raam in de spiegel schijnt en weer terug. Accepteer het gewoon en... stuur liefde...

Dit was het voorlopige overzicht voor de belangrijkste zaken voor 2019

doe er wat mee wij schrijven et niet voor de katse ... klote zooi op natuurlijk !

Wij wensen iedereen een maximaal magisch 2019 en geniet van alle kleine, grote, mooie dingen die op jullie pad komen !

Liefs Mystica


Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page