top of page
Featured Posts

De Magie van Bioresonantie !

Bioresonantie ! Bio watte ? Jahaaaa... het woord is al apart en de spelling helemaal maar wij gaan een zo duidelijk mogelijk beeld scheppen over WAT dit voor de mens kan doen. Wij laten de lastige uitspraken en termen voor wat het is en wij nemen je mee naar de praktijk in straattaal geschreven zodat iedereen weet hoe je dit kan beleven ! Here we go !

Bioresonantie

Wat is het eigenlijk ? Het woord bio betekent leven en verwijst naar levende systemen zoals mensen, dieren, planten en micro-organismen. Resonantie is afkomstig van het Latijnse woord ‘resonare’, wat meetrillen betekent.

Alles heeft een trilling ( frequentie) en daar trillen wij op mee. Het is alsof je een trilei in je zak stopt haha.... wat voor irritatie zal zorgen of voor genot in een ander gebied, maar de trilling bepaald ook in deze je "mood" en kan dingen losmaken of blokkeren als deze niet in het juiste tempo mee vibreert (om het even makkelijk uit te leggen)

Jouw "trilei" kan zomaar "vastgelopen" zijn in een situatie waar je je nog niet van losgemaakt hebt. Oud zeer, trauma's en andere zaken kunnen je systeem blokkeren waardoor je makkelijk last kan krijgen van zowel lichamelijke als geestelijke ellende.

Deze ellende heeft vaak dus een "dieperliggende" oorzaak die niet op het oppervlak komt drijven omdat wij daar letterlijk HEEL VEEL druk op hebben gezet om dit weg te stoppen voor eens en altijd.

Bij een Bioresonantie sessie zal deze druk er beetje voor beetje afgehaald worden en de kern van de oorzaak tevoorschijn komen. Daar zal deze aangepakt worden waaraan beide partijen deelnemen om dit aan te gaan.

Bioresonantie kan zowel in een praktijk gedaan worden als op afstand. De werking hierin blijft hetzelfde alleen krijg je de uitslagen op afstand via de mail eventueel. Zonder enige apparaten op afstand vanuit je luie stoel dit magische ritueel beleven is nog veeeeel cooler dan live op een stoel.

Dan weet je pas ECHT wat energie kan doen en dat je ook op 100den km's afstand dit werk al kan doen. Energie kent geen afstanden of grenzen daar om is het zo machtig mooi.

Bioresonantie Volendam nam ons in de arm , mee op reis naar het onbekende. En dit was onze ervaring.

De Magie van Bioresonantie

Meneer Jaap Smit kwam in onze levens op het juiste moment en nam ons mee op reis naar zijn wereld van Trilling en Frequenties. Een mooie , nuchtere ekte Volendamse man die meteen vertrouwd aanvoelt en waar je totaal niet het idee hebt dat je met een vreemde mens te maken hebt. Dit fijne gevoel en vertrouwen zorgt er ook echt voor dat je deze sessie heel diep gaat ervaren en het maximale eruit zal halen.

Nadat Jaap de foto "uitgelezen "had kwam hij met een overzicht waar je "Zwak" op test. Dit zijn verschillende zaken of emoties die uit zijn informatiebronnen omhoog geplopt komt en waar na gekeken mag worden.

Eigenlijk begon ik al meteen te janken ( ik jank echt zelden in dit leven) omdat deze man 2,5 tot 3 uur de tijd nam om mij "zomaar even te helpen" wat erg bijzonder was. En geloof mij dat mijn Tril Ei zwaar uit balans was en ik was dus een perfect "testdier" om hierin mee te gaan.

Er is niemand die even gaat aanrommelen in de energie van een Mystica, dat is echt een soort "taboe"in het zijn van Mystica's wij werken juist andersom. Met dit "gedrag" is deze Mystica er toch voor gegaan.

ER kwamen heel erg veel punten naar boven, zo testte ik "zwak"in vertrouwen van de mens. Nou dat kan wel eens kloppen. Meteen voelde ik een "pissigheid" naar boven komen die idd nog steeds vastzat in mijn systeem. Heb erg veel meegemaakt in dit mensenleven en dat gaat soms niet "zomaar even weg" uit je systeem.

Wat voel je daarbij ? Ja pissigheid !!! En waar voel jij die , vroeg Jaap. Ehmm.,.. in mn hoofd, mn hart, mn rug...

"Ok , zegt Jaap, leg je handen op de rug en dan gaan wij dit resetten okay ? Ga met je gedachten naar de plek en focus je vooral op het gevoel wat je hierbij krijgt.

Daarna gaat Jaap een reset doen en dan voel je echt gerommel in je systeem. Je darmen kunnen ook gaan werken omdat daar natuurlijk vaak het meeste vast gaat zitten. Je kan janken, lachen, rustig worden, de emotie kan alle kanten op springen , maar Jaap zal als een meester van de "Tril eieren"(hahaaa) jouw hier klakkeloos doorheen lozen want Jaap... is Jaap ... !!

Zo ben je ongeveer 1,5 uur to 2 uur zoet met het resetten van jouw systeem. Wat hierin belangrijk is, is dat je echt voor het eerst in je leven EERLIJK EN OPRECHT naar jezelf moet kijken waar de shit zit en waarom. Je komt jezelf al het ware tegen op een manier waar je eindelijk is even stilstaat bij jezelf, in jezelf en wat jou leven "beweegt" en wat jou maakt tot wie jij nu bent.

Heftig ? Ja het is best even heftig maar door elke "Reset" die Jaap zal uitvoeren voel jij verlichting. Alsof deze beste man jouw rugzak ineens mee leeg ruimt. Bekijken, accepteren, aangaan en opruimen. Dat is het proces wat je doormaakt met de ziel als je deze sessie aangaat.

Aan het einde van de sessie.... Is het gevoel van lichaam en geest echt ff serieus BETER DAN SEX. Dat moeten wij er even bij vermelden. Je bent echt een zak hooi waarvan het brein nog net wil werken en dat je weet welke dag het is. Maar voor de rest ben je even verlicht van al het zware op deze planeet en ook je logge lichaam heeft even vakantie.

Een euforisch gevoel waarin jij echt even weg kan zweven in je eigen mooie bestaan want je voelt meteen dat er een groot deel van jouw rugzak is weggevaagd doordat je deze shit bent aangegaan.

Al met al kunnen wij zeggen dat deze ervaring ons niet alleen een engel en vriend rijker is, maar wij begrijpen dit leven een stuk beter en zo ook de complicaties van ons lichaam. Wij hebben inzicht in het gebeuren van blokkades en hoe makkelijk jij zelf dingen kan oplossen onder begeleiding van de juiste Bioresonantie meester.

Zelf loop ik al 10 jaar met zware lichamelijke ongemakken en heb vele wegen bewandeld maar wat Jaap SMit naast mijn flesje cbd olie goed gemaakt heeft is met geen pen te beschrijven. Ik raadt dit iedereen aan en vooral om eens een ander pad te volgen dan de reguliere zorg die alleen maar dingen "onderdrukken" om jouw handtam te houden maar niet om het doel je beter te maken. Een mens zal beter "genezen"als zij weten wat de oorzaak kan zijn ...

De gezonde mens heeft vele wensen ... een ziek mens maar 1. !

De wonderen van Bioresonantie verbazen mij nog elke dag en het is een eer om samen te werken met deze mooie mens uit Volendam die zijn vak verstaat in alles wat hij kan en mag zijn. Dik respect vanuit ons hele team die zijn magie al mochten leren begrijpen en zo zullen er nog velen na ons zijn.

Mocht je interesse hebben in een unieke Bioresonantie sessie ? Neem een kijkje op zijn Facebook waar je altijd informatie kan opvragen !

Wij bedanken Jaap Smit van Bioresonatie Volendam voor zijn inzicht, kennis en magische kunsten en vooral een mooie vriendschap !

Liefs Mystica


Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page