top of page
Featured Posts

VAN THEORIE TOT COMPLOT

Geschreven door Mystica

maandag, 16 mei 2011 18:00

De aarde wordt steeds meer `bevuilt`met zinloze verhalen en theorien over een waarheid die ons nooit meer bekend zal worden. Dit hebben wij aan onszelf te danken, we zuigen maar al te graag nutteloze informatie op, om zo bezig te gaan met het zoeken naar een waarheid die nooit meer de pure waarheid zal zijn omdat wij er zelf alles aan doen om deze zoveel mogelijk te vertroebelen met onze eigen waarheid of de mening van de meerderheid.

hand-of-conspiracy2.jpg

Van Theorie tot Complot !

De Stille Sloper

We leven helaas nog in een `oogkleppen `maatschappij waar de horde kuddedieren nog steeds te naief is om een eigen mening te hebben of zich te uiten tegenover de buitenwereld. We zitten graag safe op dit gebied en maken vaak ook de keuze om ons aan te sluiten bij de meerderheid in alles. De meeste stemmen gelden.....eigenlijk een hele trieste uitspraak maar het is nog steeds de meest gebruikte `slogan`voor deze oogklep maatschappij.

We worden dood gegooid met talloze theorien over talloze onderwerpen omdat iedereen vaak zijn eigen visie en mening over dingen heeft, het is gewoon to much ! Zoveel dat de ware kern van een verhaal zo ver vertroebelt raakt dat geen mens meer weet wat nu waarheid is. Wat wij mensen dan doen is datgene waar wij ons op dat moment goed in kunnen vinden als waarheid willen zien, omdat het aansluit op jou idee, of toevallig net in je straatje past. Ik zal nooit zeggen dat er geen complot theorien bestaan er zijn er genoeg, maar wat is waar, en wat kan je er verder nog aan doen, het enige wat je doet is je eigen gedachten gek maken, steeds een beetje meer.

De wereldleiders maken gretig gebruik van onze nieuwsgierigheid om op zoek te gaan naar de waarheid en gebruikt de mensheid dan ook om de waarheid met opzet te laten vertroebelen, en wij doen hier graag aan mee. Doordat er veel onjuiste informatie de wereld ingaat zullen de mensen de waarheid ook niet meer serieus nemen....eigenlijk creeeren we op deze manier een rare paranoide samenleving, omdat wij niet meer weten wat nu wel of geen waarheid meer is.

De Theorie !

Maar wat het nut is van deze theorien is dat mensen bezig gaan met onderwerpen die er eigenlijk helemaal niet toe doen. Zo houden ze jullie juist weg van de onderwerpen die er wel toe doen. Hoe meer wij nog bezig zijn met het oplossen van de dood van Bin Laden bijvoorbeeld, hoe minder tijd wij besteden aan bijvoorbeeld de krachten die een mens bezit, en wat wij hiermee mogelijk kunnen maken. Als je het dan toch over een complot wil hebben is dat dit leven waar wij nu inzitten en allemaal aan mee werken. Ze draaien alle informatie bronnen om, ze houden ons dom en ver weg van wat er werkelijk toe doet, en zullen de informatie waar wij een beter of gezonder leven door zouden krijgen afdoen als kwakzalverij, onzin en broodje aap verhalen. De meeste stemmen gelden toch....think twice !

Het gaat over de totale controle van de mensheid, en omdat we nu toch al in een tijd zitten van wakker worden en bewustwording wil ik juist dit onderwerp aankaarten, want als jullie deze geprogrammeerde levenswijze aanhouden zal de weg naar bewustzijn en verlichting veel langer duren....jullie moeten wakker worden dat is een feit !

Dit alles is geen verwijzing naar een geloof, zweverige verhalen of tradities, het gaat hier maar om 1 simpel ding. Hou je niet langer bezig met het zoeken naar de vertroebelde waarheid die er niet meer toe doet, die boeken zijn gesloten, en als je nog steeds denkt hier wat mee te winnen om je hier nog steeds mee bezig te houden, dan werk je kosteloos mee aan dit Complot wat voor de meeste mensen nog steeds de waarheid is.

Wij mensen zijn nieuwsgierig van aard en daar spelen deze bronnen op in, maar ook op onze zwakheden en zelfs uiterlijk proberen ze ons een beeld in te programmeren van hoe alles zou moeten zijn....volgens iedereen die denkt belangrijk te zijn op aarde, die denkt dat hij of zij kan bepalen, wat wij verdienen, hoe we ons kleden, hoe wij eruit moeten zien als ideaal persoon je kan het zo gek niet bedenken. Er komen steeds regels en gedragscode´s bij, niet roken in een cafe, niet roken op straat, misschien moet je thuis straks ook onder de afzuigkap gaan staan om een boete te voorkomen. Klinkt grappig maar als het zo door gaat op de wereld zal dit ook nog een keer waarheid worden, en dat zogenaamd allemaal ten goede van de mooie maatschappij. Nog even en dan worden we gechipt, terwijl een vingerafdruk nu al heel erg zou zijn. Wake up mensen, dit zijn nog niet eens de belangrijkste onderwerpen waar het over gaat, ze gaan steeds verder, ook op het gebied van eten en medicatie, zij willen OVERAL de controle over krijgen.

Ik heb een mooi voorbeeld van een theorie, waar je echt ook helemaal niks mee kan. Een verhaal dat jullie in laat zien dat dit op niveau zit van alle andere verhalen en complotten waar de mensheid zich dagelijks mee bezig houdt. Vorige zomer zat er een baby vleermuisje op me trap en ik ben als de dood voor beestjes en zo, dus ik dacht ik zoek dat even op bij google. Hoe vang je een vleermuis....Tot mijn verbazing kwam ik natuurlijk verschillende websites tegen die elkaar allemaal tegenspreken. Daar zit je dan met je vleermuisbaby. De ene website zei, het is verboden een vleermuis te vangen, de andere zei gooi er een handdoek overheen, nog een andere website zei wat je ook doet gooi er geen handdoek overheen. Kijk dat is nou duidelijkheid scheppen in de zo goed georganiseerde wereld. En dan is dit nog een flut onderwerp, maar wat als het om serieuze wijsheid en aanpak gaat, of genezing en andere dingen die van levensbelang zijn.

De wereld leiders hebben maar 1 ding voor ogen, het levensbelang is Macht en Geld. Geld zal ons overal mee helpen en uit redden maar we moeten dan natuurlijk wel dat geld terug halen bij de zieltjes die we gewonnen hebben en daar zijn ze dus al zo lang als wij leven mee bezig. En wij noemen dit `het leven`we zijn niets anders gewend en kijken om ons heen en denken sja...zij doen het ook dus ik zal maar meedoen want het zal zo wel horen....alweer een kuddedier en kassa voor de staat.

Ze willen ons de gekste medicatie voorschrijven om ons zogenaamd te genezen van een ziekte....die ziekte is ook ineens vanuit het niets de wereld in gekomen. Ooit wel is over nagedacht dat een virus ook gecreerd kan worden, ze verdienen tonnen geld met alle medicatie die wij onszelf toedienen omdat wij denken hier beter door te worden. Het gaat zelfs zo ver dat ze een verbod willen leggen op de natuur, plantjes, kruiden, alle natuurlijke medicatie die wij al eeuwenlang op aarde bezitten als belangrijkste bron van ons bestaan en onze gezondheid zal misschien wel behandeld gaan worden als het verbod op kweken van een weed plantje....de plant die misschien wel is kanker zou kunnen genezen....op naar een wereld met illegale bieslook plantages.....!! Volgen jullie mijn theorie nog....??

Wat ik hier mee wil aangeven is dat het allemaal nergens over gaat, denk er is iets dieper over na en bekijk het even buiten jezelf je gedachten en denkwijze over dingen. Laat dat even los en ga zogezegd `blanco`kijken in wat voor wereld wij nu leven.....wat een lachertje !

Voor ons is dit het normale leven, en we zijn er al zo aan gewend dat we niet eens beter weten, of willen weten, want iedereen doet het toch zo, dan zal er toch wel een kern van waarheid inzitten.Er is voor ons mensen maar 1 kern van waarheid en die vind je nergens, alleen in jezelf. Wat deze ontelbare theorien ons nou eigenlijk willen zeggen is....

Hallow mensheid.....hier heb je 100 antwoorden op je vraag, kijk maar of er wat leuks tussen zit wat jou aanspreekt, of meegaat in jou denk wereld. Die denk wereld is ook een creatie op aards niveau die ons generatie op generatie verteld dat huisje, boompje, beestje en werken tot je 67e voor een baas `het leven`is. Mensen die dit nog steeds denken zouden iets verder moeten kijken dan hun huis, tuin en keuken theorie. Het vreemde hiervan is ook dat je de mensheid als een stel kippen zonder kop rond ziet tokkelen op zoek naar de waarheid, hun geluk, antwoorden, en oplossingen.

Dus als we dit even goed bekijken, is het zo dat je een levenswijze aanneemt van een bron die alles behalve zuiver is en op de mensheid gericht is. Door het naleven van deze geprogrammeerde levenswijze kom je met jezelf in de problemen en dan ga je op zoek naar antwoorden. De antwoorden worden gegeven door weer andere mensen die vaak ook niet bekend zijn met alles wat er mogelijk is op aarde en behoren ook tot deze kudde. Je wordt dus aangewezen op mensen die nog net zo hard een houten plank voor hun kop hebben als jij zelf. Zo blijven we lekker met zn alle knus in de vicieuze cirkel hangen van een levenswijze die ons aangepraat wordt. Zij plukken de vruchten ervan, de mensen met macht en materie hebben het als een vis in het water, vergeleken met de gewone mens die alles eraan doet om zijn kop boven water te houden en wij blijven erin mee gaan.

Het Complot !

Veel mensen die benadeeld zijn in het leven gaan opzoek naar de waarheid, om zichzelf nog enigzins te verlossen van het onweten wat aan ons blijft knagen. Het is een soort van aangeboren afwijking vd mens, de meeste van ons durven niet eens eerlijk te zijn tegenover zichzelf en de buitenwereld, maar willen wel graag weten hoe alles echt in elkaar zit. Het internet is een belangrijk medium als het gaat over complotten, het is DE BRON om je informatie uit te halen, en in te stoppen. Je kan mensen wereldwijd bereiken met jou eigen inzicht of theorie ergens over, maar wat is nog waarheid, dat is het geheim van een complot theorie.

De feiten van de waarheid moeten op deze manier weggemoffeld en opgeruimd worden, maar sommige informatie(bronnen) gooi je nu eenmaal niet zomaar in zee, met het idee dat `opgeruimd staat netjes `gezien wordt als waarheid, zo naief zijn we toch niet als mensheid. Nee....we willen wel een bewijs zien, eerst zien dan geloven. Na een overleg met een regering en hun leider zullen ze deze bron van waarheid overdragen aan jullie, gewoon omdat dit feitelijk niet klopt of kloppend gemaakt kan worden, omdat de doelstelling van dit plan niet de doelstelling is of was die zij jullie voor ogen gehouden hebben. Jullie mogen de waarheid met zn allen vertroebelen als slaven van de maatschappij...we geven ze nog net geen pootjes maar we gehoorzamen wel. Uiteindelijk zullen de bronnen van macht en materie het laatste woord hebben in hun eigen waarheid omdat ze die al ingedekt hebben voordat ze er een complot theorie van hebben laten maken.

We happen meteen in op een theorie over een verborgen waarheid en voor je het weet zijn er 100den verhalen over hoe dit werkelijk zou moeten zijn. We gaan tekeer als een internationale roddelpers die op vrijwillige basis alleen bezig is met een onderwerp wat nu `hot`is en waar iedereen zich mee bezig houdt. Het is een soort kettingreactie die veroorzaakt wordt, een hongerige groep vissen voeren die allemaal happen. Zo... zeggen ze dan daar in Amerika, nu tijd voor het serieuze werk. Een gepensioneerde Ali Baba doet er niet toe hij was letterlijk visvoer en jullie zijn de vangst.

Weer een heel net(werk) vol visjes die samenscholen om zo sterker te staan tegenover een mogelijke vijand, klink op zich heel natuurlijk,maar wat als de zogenaamde `vijhand`al een complot theorie is en geen dus geen waarheid is maar een vriend.... Je maakt nu deel uit van een complot met talloze theorien en het is niet erg als je faalt of uiteindelijk ongelijk hebt gehad in deze `waarheid`want je bent niet de enige, dus valt het ook niet zo op om af te gaan en ongelijk te krijgen in dit idee deze theorie die jij voor ogen had. Moeilijk he mensen om een eigen standpunt te maken, of een eigen keuze en mening te hebben en niet altijd te kiezen voor de makkelijkste weg, de meerderheid. Het is een soort zielige levenswijze die veel mensen naleven omdat ze graag op save spelen, geen mening hebben of zich veiliger voelen als kuddedier ook al is het tegen hun beter weten in. En serieus wat weet je nu dan eigenlijk zeker.....wat is dan de waarheid, waarin worden wij genept, je staat er zelf tussen en je ziet het niet eens.

Veel mensen die zich veel bezig houden met zulke nutteloze valse informatie bronnen, rennen eigenlijk hard weg voor de werkelijkheid en zichzelf. Terwijl zij toch echt menen hier op zoek te zijn naar de werkelijkheid en alles in staat zullen stellen om deze waarheid te vinden of zowel te zelf te creeren. Een robot is er niks bij zou je zeggen. Het is zo dat een verhaal met een verborgen waarheid meerdere theorien bevat, en die theorie bevat weer een andere theorie waar vanzelf nog meer theorien bij komen doordat wij zo hard bezig zijn met het zoeken naar een waarheid die nooit meer naar buiten zal komen, gaan we dit letterlijk op straat zoeken, in mensen, dieren en dingen, maar ook verkeersborden, uitspraken, de afdruk op een pak melk....you name it, jullie maken jezelf steeds gekker en gekker en verzuipen in de illusie van jullie eigen waarheid (illusie).

Je zal steeds meer in je eigen wereld gaan leven, want niemand is te vertrouwen, hoe meer je op zoek gaat naar een complot theorie hoe meer je jou eigen IK laat vertroebelen, maar zo ook de contacten met mensen het vertrouwen in echt ALLES om je heen en vooral het vertrouwen in jezelf. Je zal je zelf anders gaan opstellen tegen de buitenwereld om je vooraf al te beschermen tegen mogelijk dreigend gevaar, omdat je er bekend mee bent dat niet alles is wat het lijkt. Zo zul je geestelijk totale controle over jezelf gaan verliezen, en dan klagen ze maar als er een jonge man een winkelcentrum inloopt en mensen klakkeloos dood maakt....iedereen is hier schuldig aan, behalve de grote kudde, omdat die nu eenmaal in de meerderheid zijn. Wake up !

Wat heel erg is, is dat deze complot theorie freaks denken dat ze heel goed bezig zijn, misschien de wereld verbeteren ten koste van hunzelf en hun fijne bestaan...Of denken ze de wereldmacht te ontmantelen zodat we nooit meer gefopt worden in ons leven. Eigenlijk zijn deze echte freaks master in het vertroebelen van de waarheid ipv dat ze die juist willen ontdekken. Als je al die tijd en energie die je nu besteedt hebt aan iets wat er niet toe doet, en al een verloren zaak is, zou besteden aan iets wat wel nuttig is en zin heeft in jou bestaan en in die van de mensheid dan begin je het plaatje beter te snappen. Het is de best bedachte grap om jullie om de tuin te leiden wat nu al een eigen leven is gaan lijden in ons bestaan. Dus van alle zogenaamde complot theorien die er te vinden zijn, is dit de leider, het `net`die al deze visjes gevangen heeft met nep aas en ze happen allemaal. Het is namelijk niet 1 soort mensen die gevangen zitten in dit net(werk) het zijn voor en tegenstanders van het zelfde onderwerp, en die mensen die denken dat ze goed bezig zijn om een complot theorie te ontrafelen, die zitten onder in dit net verstrikt in hun eigen gecreerde illusie, zie daar nog maar is uit te komen.

Dan is dit misschien wel een theorie op een theorie van een complot theorie, maar omdat jullie zo diep graven zo op zoek zijn naar de diepere betekenis en waarheid van buitenaf, graven jullie overal dieper in, en dan zou dit verhaal te easy zijn en te logisch om nog een waarheid te zijn. Soms moet je logisch nadenken, zonder invloeden van buitenaf. Als jullie dan toch zo graag graven dan heb ik wel een tip van de dag.....`een betere wereld begint bij jezelf`. In plaats van weg rennen voor de ECHTE waarheid, wat er ECHT toe doet in het leven, datgene wat ons wel rijk maakt en gelukkig zonder dat wij daar een materie of ander persoon voor nodig hebben, blijven jullie liever koppig en stug doorgraven in een bodemloze put waar steeds meer vervuilde informatie in terecht komt, tot je zo diep zit dat dit jou ZIJN letterlijk naar de diepte getrokken wordt en je leven meer in de duisternis afspeelt omdat je er zo diep inzit dat je het licht waar je heen moet om uit deze diepe negatieve put veel te ver weg is om je weg nog terug te vinden op eigen kracht.

De Feiten !

Feiten staan even los van een theorie daarom mag ik dit feiten noemen, omdat dit zo is, en jullie dit misschien weer zien als een theorie. Wat je er van denkt of vind, als je echt een betere wereld wil creeeren begin dan als eerste bij jezelf. In jezelf, want de sleutel tot succes ligt daar te wachten en weg te roesten omdat je het zo druk hebt gehad met alles om je heen, met het zoeken naar geluk of een waarheid in een ander mens of informatie bron, dat je jezelf helemaal voorbij gelopen bent. Ze proberen je met zoveel mogelijk middelen af te leiden van jou bestaan, jou ZIJN, jou leven en het hele nut waarom wij hier op aarde gezet zijn. Veel mensen vinden het saai om in zichzelf te kijken of te zoeken naar antwoorden want, dat weten zij toch niet.....het gaat er niet om wat je moet weten, welke theorie er klopt, het hele gekke leven draait maar om 1 ding en dat is de krachten ontdekken in jezelf, je eigen waarheid en kennis ontdekken, je open te stellen voor alle bewustzijn niveaus en daarvoor hoef je geen zweefteef te zijn, ook geen god of allah aanbidder het is een Feit wat jullie allemaal echt verder kan helpen in dit leven en het geluk. De informatiebron waar ze ons zo ver mogelijk vanaf willen houden door zoveel mogelijk ONZIN op je pad te gooien op radio tv en alles wat je om je heen kan waarnemen, dit noemen we een `ruis`in ons bestaan, en dat ruilen wij nu in voor datgene wat er echt toe doet, ons leven, ons bestaan, onze natuur, de geneeskracht van de planten, alles wordt 1 voor 1 omgezet naar een aardse programmering omdat er overal wel een paar mensen op de wereld rondlopen die bepalen dat dit zo moet.

Dan denken jullie vast wel....en wie denkt Mystica wel niet wie zij is en waar haalt zij dan haar theorie vandaan, ik heb zo me eigen bronnen waar ik niet mee te koop loop, ik ben er juist heel zuinig op, ik sta wel blanco in het leven, ik lees niks, geen nieuws,blogs of whatever, ik wil overal zo blanco mogelijk instappen zonder oordeel,theorie, kennis of gedachten zodat ik open kan staan voor mijn bron, en vanuit die bron een beetje van het totale bewustzijn en nuchterheid van Mystica en een beetje van DE Bron, die bron die mij al 35 jaar keer op keer laat zien op alle mogelijke manieren dat die voor mijn bestaan en de mensen om me heen puur is en vol liefde waar geen straatvuil of aardse besmetting op afgevuurd is waar ik zeker van weet dat dit ieder van jullie verder zal helpen in het leven en je geluk, daar ga ik vanuit en vertrouw ik op en zo voel ik me echt bevrijdt ook van de aardse beleving en programmering en mijn doel is om de informatie uit mijn mooie bronnen met jullie te delen, omdat ik ik vanuit mijn liefde voor de mensheid maar 1 ding wil en dat is dat ik hoop dat op een dag iedereen zich zo vrij zal zoelen als ik mij nu mag voelen....en het leven zo te leven waarvoor het bedoeld is.

Het is een beetje jammer allemaal mensen en zonde van onze tijd. Ik hoop toch op mijn manier sommige mensen wakker heb gemaakt over waar we nu eigenlijk allemaal mee bezig zijn, en soms kan ik niet begrijpen dat jullie dit zelf niet inzien, want het is eigenlijk zo simpel en logisch maar ook dat is voor veel mensen niet te bevatten. Hoe eerder jullie dit inzien en begrijpen, niet voor mij hoor, ik slaap toch wel met of zonder jullie complot theorie fetish dat zal mij een zorg zijn, maar dit is voor jullie, omdat ik jullie dat leven gun waar we eigenlijk voor op aarde zijn, en de liefde en je geluk, en je kan nog 10 of 20 jaar je ogen sluiten voor deze feiten ook daar lig ik niet wakker van, maar weet wel dat jij de weg naar jou geluk en vrijheid in het leven veel langer en moeizamer maakt als je ervoor blijft kiezen voor de waarheid van de meerderheid of het naleven van de aardse programmering, en zoals ik al zei, een beter leven begint bij jezelf en dat is een feit, des te eerder ben jij uit dit aardse complot bevrijdt !

Mijn theorie op jullie theorie van een complot theorie is dat ook een complot theorie een theorie is van iets wat nooit is geweest !! Succes met het vinden ervan !!

Ik wens jullie veel innerlijke Wijsheid toe !

Liefs Mystica

Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page