top of page
Featured Posts

DAT GELOOF JE TOCH NIET ? HET GELOOF !

Geschreven door Mystica

donderdag, 02 juni 2011 13:53

" Het Geloof ", een heel gevoelig onderwerp om naar buiten te brengen....I LOVE gevoelige onderwerpen !!!! Wat hebben al deze "Geloven"en Religies nu al met zich meegebracht ? De wetten en leefregels die je moet naleven om je aan te sluiten bij een bepaald geloof zijn vaak heel erg verschillend van elkaar en soms zitten er bizarre en gekke capriolen bij, maar dat is normaal in dat geloof. We zijn op weg om wakker te worden, bewuster van alles om ons heen en de kracht die wij als mens bezitten. Het geloof wat nu voor de mensheid het belangrijkste is, is het Geloof in Jezelf !

2014102841580789.jpg

Dat "Geloof " je toch niet ?!

De mensheid zoals wij nu de afgelopen eeuwen hebben geleefd binden zich vaak maar al te graag aan een geloof om zo een handvat en een streven te hebben en iets om op terug te vallen. Daar is op zich niets mis mee, maar de activiteiten en leefregels die aan dat geloof vastzitten zijn soms te gek voor woorden en deze mensen leven deze ook als een schaap van een kudde na. Het "Kuddediertijdperk" is voorbij ! Het is de tijd om ons los te maken van het strakke geloof en religies waar wij als mens ons aan vast houden.

Veel mensen denken het Geloof nodig te hebben omdat ze te weinig in zichzelf geloven, ze houden zich hier aan vast omdat ze dan denken deel uit te maken van een groepering en een eenheid en dat zet hun deels uit de eenzaamheid. Ze hebben altijd weer iets om op terug te vallen en leven geheel volgens hun "schema"zoals deze aangegeven wordt in de bijbel van hun Geloof.

Wij zijn op Aarde gezet om als mens onszelf te ontwikkelen en in te zien waarom wij hier nu zijn. Een betere wereld begint bij jezelf, dat is 1 vd beste uitspraken die wij nu het beste kunnen gebruiken om in te zien waar we nu eigenlijk in moeten geloven en waar jij je het beste in kan vinden. Dit staat niet geschreven dit kan je alleen terug lezen als jij IN jezelf durft te gaan kijken open en eerlijk en daarmee aan de slag te gaan.

Wij zijn niet op de wereld gezet om 10% van ons loon af te geven aan de kerk, om geen seks te hebben voor het Huwelijk, ook niet om dan maar stiekem gedwongen seks te hebben onder een altaar en we zijn niet verplicht om zondags naar de kerk te gaan en een visje op je auto te plakken zodat je op zondag auto mag rijden. Oeps, wat zeg ik nou, er staat een Taboe op het uitspreken van de fouten die ze maken in een geloof, dat is niet gepast. De Paus heeft ook moeite met het woord Misbruik in de mond nemen of er juist naar te handelen... wat neemt hij wel in de mond ? Het zullen vast geen frikandellen zijn !

Ik ben hier om ook die Taboes te doorbreken want we gaan naar de Nieuwe Tijd, dit is het Eind der Tijden. Alle schijnheligheid hoe heilig het voorkomen voor het oog van het volk ook mag zijn, ook die mogen besproken worden, dit MOET de wereld uit omdat dit allemaal niet is wat het lijkt. We zijn op weg naar eerlijkheid, openheid dat is de enige manier voor een zuivere Eenheid !

Ook de God in al deze religies wil dit niet, maar dat schijnt niemand te begrijpen. De God waar ze over spreken, God, Allah, Buddha you name it, het is echt allemaal 1 pot nat !! Het is geen man met een baard die over de Aarde heenkijkt, het is ook geen man die terug komt op de aarde om de aarde te redden, want hij is er al. Deze God waar jullie zo sterk in geloven zit in ons allemaal, jij ik de buurvrouw, iedereen bevat een deel van deze Goddelijke Energie en daar moeten we zuinig op zijn en met veel respect mee omgaan. (Maar als God in onszelf zit, waarom zoeken wij dan daarbuiten ? Dat schiet lekker op!) Dat is niet wat deze God wil, en niet meegaan in de regels die vastzitten aan jou geloof, dat is de bijkomende onzin die ze jullie op willen leggen en jullie gaan er allemaal in mee als een kuddedier.

We zijn een Eenheid...
En het streven in deze tijd
Is om deze Eenheid
In zijn totaal weer 1 geheel te maken
Zodat jullie begrijpen
Dat er achter die gezichten echte mensen zitten
Die allemaal opgebouwd zijn
Uit een energie
Die Goddelijk genoemd mag worden.

Toen ik 4 jaar was en op de kleuterschool zat moesten wij de dag beginnen met een lied wat tevens een gebed was. Zodra ze dit lied begonnen te zingen kroop ik snel onder mijn tafeltje en ging met me armen over elkaar boos zitten wachten tot deze liederen voorbij waren. De juf zei altijd nog : "We bidden ook voor het boze meisje die nu onder tafel zit"en dat ging elke dag zo. En tot nu toe zit ik nog steeds met me armen over elkaar boos te kijken naar een wereld die verneukt wordt door het Geloof....geloof het of niet.

Wat ik hiermee wil aangeven is dat ik als kind al begreep dat het Geloof niet veel goeds met zich mee zou brengen en zoals jullie nu zien valt het geloof nu ook keihard om op alle gebieden, dit moet zo zijn en het zal zich nog veel verder gaan verspreiden wereldwijd. Mensen zullen gaan inzien dat ze de achterban zijn van een mislukking en ze gaan zich steeds meer schamen om uberhaupt nog naar de kerk te gaan, want geef jij dan een goedkeuring aan alles wat er gebeurt in het Huis der (Schijn)Heiligen ??

Niets is wat het Lijkt !

De Leefregels van het Geloof

Het Christendom(dom)

Als je de leefregels van het Christendom erop naleest klinkt het best goed, je mag niet stelen, je moet trouw zijn, je MOET dit en dat MOETEN klopt al niet op Aarde wij moeten helemaal niks, we moeten maar 1 ding en dat is overleven en levens volgens de universele Energie dus liefde en op gelijkwaardig niveau. Als dan toch iets moet dan moet dat maar dat breng meer zoden aan de dijk dan wat er hier beschreven staat. Als je iets niet mag, dan is het super spannend om het juist wel te doen, maar dan stiekem. Lekker stiekem doen in groepsverband, wat een eenheid mensen.

Als ik leefregel 6 erop nalees zien we dit :

6. Gij zult niet doodslaan Je mag geen andere mensen van het leven beroven, want dat recht heb je niet. Hij bedoeld hiermee niet alleen dat je niemand mag neersteken, vergiftigen of doodschieten, maar dat er bijvoorbeeld ook geen abortus en euthanasie mag worden gepleegd.

Letterlijk vertaald Niet Doodslaan maar slaan mag omdat gij behoort te gehoorzamen, maar niet doodslaan. Vastbinden aan het bed omdat je anders misschien op zondag ochtend voor het ontbijt als kind al je bed uit komt, dat mag, zolang het maar geen doodslaan is. Deze leefregels staan heel mooi en goed beschreven aardig schijnheilig ook want er komen veel meer haken en ogen aan dan je denkt.

Deze Leefregels maakt mensen stiekem op heel veel verschillende manieren, verstoppen van baby lijkjes omdat de familie de regels naleeft van hun geloof, ja dat is heel normaal. ( Think twice)

Veel mensen zullen vast wel iets aan hun "Geloof" hebben en dat wil ik ze ook zeker niet afnemen, maar mensen denk is na wat voor drama, ellende en (schijn)Heiligheid dit allemaal met zich meebrengt. Geloven botsen met elkaar, geloven laten mensen hele rare dingen doen tegen hun eigen willen in, maar het moet, van het Geloof. Hele volkeren vliegen elkaar in de haren omdat de ene God zegt dat iets wit is en de andere zegt nee dit is zwart. Als dat het ware verhaal is wat jullie met deze Geloven willen bereiken dan weet ik weer waarom ik als 4 jarig kind al onder me tafeltje kroop.

Dit is niet iets waar wij voor op Aarde zijn, het is een "(ik denk het te) Weten" van veel verschillende mensen (net als jij en ik) die een boekje geschreven hebben zoals ze de Donald Duck ook uitgbracht hebben. Het is een soort fluisterspel waar sommige mensen zichzelf wel in kunnen vinden omdat ze met dat geloof eigenlijk hunzelf aan een soort lijntje leggen zodat ze dan denken dat ze zo de controle kunnen houden over hunzelf en hun dieper liggende "foute"drang naar misschien wel iets wat volgens dit Geloof absoluut verboden is, en denken door deze verbondenheid zichzelf in het Reine te zetten en te houden maar onbewust is het ook meteen een goeie schuilplek om die "foute" gedachten en gedragen weg te moffelen achter dat soort geloof waar jij voor staat, want de mensheid zal je beoordelen op je geloof en zo dan ook inzien dat je daarin nooit een slecht mens kan zijn omdat je sterk in dit Geloof geloofd.

Dan zijn er mensen die zich vasthouden aan een Geloof omdat ze niet genoeg in alleen zichzelf kunnen geloven, de 1 kiest voor een nieuwe auto en de ander denkt een man of vrouw nodig te hebben om te geloven in het leven, de liefde een ander en in hunzelf. Het zijn eigenlijk bange mensjes die zoeken naar een handvat om niet te verzuipen in hun Aardse ellende of verdriet. Nogmaals dat is goed (om je vast te houden) maar als dan dat Geloof wegvalt, verzuip je alsnog. Hiermee wil ik zeggen we moeten het toch echt zelf zien te rooien op Aarde en hangen aan een handvat is geen natuurlijke houding voor een mens, je groeit er scheef van en daarmee wil ik aangeven je doet zomaar wat in je leven, omdat je regels naleeft die misschien wel gemaakt zijn door een persoon die vind dat dit zo moet zijn, om dat hij dat vind, en zo is het ook.

Alle regels en wetten die ons opgelegd worden op Aarde zijn gemaakt door een persoon op aarde net als jij en ik die vond dat dit zo moest zijn, omdat hij dit zo wilde zien. En iemand ging daar in mee, het is een sneeuwbaleffect theorie en het leven heeft niks te maken met al deze verschillende uiteenlopende leefregels die ze jullie willen meegeven in jullie Geloven en Bijbels. De rode draad is er soms wel ergens maar de als je tussen de mooie leefregels de kleine lettertjes leest wordt het een heel ander verhaal.

Wat God wil !

God wil maar eigenlijk 1 ding ! Met god bedoelen we nu het "AL" (jij ik, de buurvrouw,engelen, lichtmeesters en andere aarden dus het Universum) is dit :

1 : Wees jezelf, ongeacht wat andere mensen van je denken, door jezelf te zijn voel je je vrij in je bestaan en zet je je af tegen de poppenkast die je dan

je leven lang zou moeten spelen.

2 : Heb respect ! Heb respect voor je medemens !!

Zie ieder mens als een Goddelijk individu waar je altijd iets van kan leren en veel lol mee kan maken

behandel deze persoon als je gelijke en maak geen oordeel over de buitenkant,

de ware IK zit altijd binnenin en sta open voor die IK te leren kennen.

3 : Geloof in jezelf ! We moeten in onszelf geloven,

dan alleen kunnen wij echte liefde ervaren en zullen wij de krachten ontdekken

die wij als mens bezitten.

Door te geloven in wie jij bent

en wat jij kan zal je openstaan voor het

Hogere Bewustzijn die je zal begeleiden naar het Geluk in jou leven dat niet aan een

Geloof of materie of persoon buiten jouzelf gevonden kan worden!

4 : Gunnen ! Gun een ander de waarde die hij verdiend in het leven,

maar gun ook jezelf datgene wat jij een ander Gunt,

Gunnen en Geven is belangrijk in het leven als je dat kan

zal je zien dat het ook jou gegeven wordt !

5 : Liefde ! Benader alles met liefde ook het negatieve

je zal dan het negatieve ombuigen naar iets moois,

door alles te benaderen met Liefde zal je merken dat je

ook het negatieve weer terug legt waar hij vandaan komt

en zul je de Liefde altijd behouden.

6 : Samenwerken ! Samenwerken doen we te weinig, Het vormt een eenheid

en een vertrouwen en "Samen staan we sterk" en dat is de bedoeling

om te werken naar die Eenheid op gelijkwaardig niveau !

7 : Eerlijkheid ! Eerlijkheid en openheid dat is de nieuwe tijd, je hebt veel meer

werk met een leugen en zonder Eerlijkheid geen Eenheid geen Liefde, samenwerken,

Gunnen, Geloof en Respect !

De mensheid zou op deze manier behandeld willen worden, wij allemaal...jij ook toch ? Omdat JIJ vind dat jij deze waarde verdiend als mens om op deze manier behandeld te worden, dan vraag ik me af, waarom ben jij dan zelf niet zo ? Wat je van een ander verwacht moet wel iets zijn waar je zelf ook achter kan staan...Dit klinkt als een GELOOF ! Geloof je dat ja ? Dan moet je er wel 300% achter staan. Ik weet dat je gewoon seks kan hebben voor het Huwelijk en gewoon kan autorijden op zondag zonder visje op je auto. De kerk op zondag is niet nodig het zijn deze simpele ingrediënten die wij nodig hebben om als een beetje bekwaam mens door het leven te gaan, wat is daar dan zo verkeerd aan ? Of is het te moeilijk om je te houden aan deze simpele 7 regeltjes ? Verstop je je dan maar achter een "Geloof" die erkend wordt door meerdere mensen, waardoor je niet alleen schijnheilig hoeft te zijn. Dat is dan geheel jou keuze. Degene die mij nog kunnen volgen en wel geloven in zichzelf of daar hard aan werken, dit zijn echt de simpele ingrediënten die wij als mens nodig hebben om een normaal bestaan te leven, en daar hoef je geen gek dansje voor te doen of liedjes voor te zingen, leef je leven zoals je bent, geniet van elke dag en Geloof in dat wat jou gelukkig maakt.

AMEN !

Liefs Mystica

Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page