top of page
Featured Posts

UNIVERSELE COMMUNICATIE

Geschreven door Mystica

maandag, 04 juli 2011 12:53

Wij beseffen nu allemaal dat de wereld drastisch aan het veranderen is op alle niveaus. Velen onder ons weten dat wij kunnen samenwerken met andere werelden en energieën. De bedoeling van de Nieuwe Tijd is dat wij ook meer gaan samenwerken met deze nieuwe vorm van het bestaan. Daarom dit schrijven zodat jullie weten hoe je dit mogelijk kan maken.

Universele Communicatie !

We gaan op dit moment een nieuwe en belangrijke fase in op Aarde. Er zal snel iets gebeuren om de mensen nog meer bewust te maken van het Feit dat wij niet alleen zijn en dat de mens veel meer powers heeft dan wij nu beseffen. Communicatie is het belangrijkste in elk bestaan, en daarom in deze belangrijke laatste fase, is het van belang om jullie deze simpele manier van communiceren mee te geven zodat je ten aller tijde weet hoe je contact kan maken met iets wat er op dat moment om je heen is en zo zal het onbekende zich bekend maken.

De hogere krachten ( engelen, meesters ) zijn de samenwerking aangegaan met andere machten uit andere dimensies die weer een andere energie bij zich dragen. De begeleiders die daarboven over deze Aardbol waken, zijn zich er al wel van bewust dat deze samenwerking ten goede zal komen van de mensheid. Jullie zijn nog hard bezig met ontwaken terwijl de wekker toch al meerdere malen is afgegaan. Maar we hebben nog even de tijd, niet iedereen is snel in het begrip en inzicht van wat er allemaal aan de hand is. Degene die al wel een stap verder zijn doen er dus ook alles aan om dit de wereld in te gooien en daar zijn ze dan ook erg trots op. Overal lees je over de komst van het buitenaardse en je merkt dat er steeds meer nuchtere en "normale"mensen zijn die in contact komen met geesten, gidsen of engelen. En dat is juist de bedoeling.

Wij hebben namelijk allemaal de gave om medium te zijn, de letterlijke vertaling van Medium is :

  • Medium (natuurkunde), een drager van golven of materie

  • Medium (communicatiewetenschappen), een drager van informatie

  • Medium (esoterie), voor een overdrager van informatie uit andere dimensies ( Universum )

Dit staat helemaal los van een geloof of een zweverige instelling, dat is vaak de onzin die veel mensen erbij verzinnen om indruk te maken op de omgeving, of er een materie uit te halen, maar uiteindelijk beschikken wij allemaal over de gave om contact te maken met andere energieën en dimensies. Het is ons niet geheel bekend, zowel de geestenwereld als het buitenaardse en de mens is altijd bang geweest voor het onbekende. Mijn visie op dit verhaal is simpel. Als je er niet meer omheen kan, kan je er maar beter mee leren omgaan. Want als jij weet hoe je het onbekende kan zien en kan benaderen dan haal je al een groot stuk angst weg en dat is nu de bedoeling.

Het buitenaardse is dus bij velen nog onbekend. Maar wij zijn wel erg bekend in andere werelden, wij zijn een vreemd soort wezens met een Ego, en dat ego kennen zij niet in deze andere werelden. Zij zijn dus niet ineens hier komen aanwaaien, zij zijn al 100den jaren op aarde en om de aarde heen, niet voor de gezelligheid of een bak koffie, want de aardse mensen hebben een erg vreemde manier van welkom heten. Voordat zij uberhaupt de kans krijgen om voet op aarde te zetten worden zij al uit de lucht geschoten. Een wereldleider uit een ander land wordt verwelkomt met een hoop toeters en bellen omdat deze wel belangrijk zijn voor de mensheid, denken zij.

Dus als je planeet Aarde een indruk wil geven dan zijn wij hele hatelijke, hebberige wezens met een Ego, want wij denken deze planeet te bezitten maar deze behoort nog altijd tot ons Universum, en dat wordt vaak vergeten. Wij tolereren geen bezoekers van buitenaf omdat wij de aarde voor onszelf willen houden en zo nog verder kunnen verzieken, maar het feit is, dit laten zij niet toe !

Wij worden gezien als interessante wezens, ze leren veel van ons, maar in deze tijd vooral hoe het niet moet. We maken er een zooitje van en de bende is nu al zo groot dat de aarde letterlijk aan het schudden is. Dus de tijd is gekomen om de mensheid hier een handje bij te helpen, omdat het niet langer door kan gaan op deze manier. Zij hebben in het Universum al duizenden jaren toegekeken hoe wij handelen en met de aarde omgaan, maar nu is echt het einde zoek. Als zij daarboven nu niet ingrijpen zullen wij als mensheid deze mooie aardbol tot zijn einde brengen, en het is NU de tijd om dat in te zien, en open te staan voor hulp en nieuwe technieken om deze rommel zo snel mogelijk op te ruimen.

Zoals jullie weten kan niemand geholpen worden als zij zelf niet willen. Daarom is het nodig om jullie kennis mee te geven waar je iets mee kan, waar je mee kan communiceren, want als jij wel iemand bent die openstaat voor hulp en contact dan weet je ook hoe te handelen. Het is dus vereist om klaar te staan om deze hulp te gaan ontvangen en vooral te accepteren. Dat kan alleen als je je losmaakt van de Aardse Programmering, dus een mens of wezen niet oordelen op zijn uiterlijke kenmerken zoals wij dat op aarde doen. De kern van het beestje is altijd het belangrijkste in heel het universum.

Omdat er alleen maar angst gezaaid is in het aardse bestaan over buitenaards leven, hebben wij de angst in ons zitten. Ten eerste is het een taboe want het bestaat niet ( laten zij jullie denken) en ten tweede ze zijn zogenaamd gevaarlijk voor de mensheid. Nu vraag ik me af of het ooit al is in iemand opgekomen is, dat mochten zij de aarde over willen nemen of een gevaar voor ons zijn, dan was dit 100den jaren gelegen al wel geregeld, toen de mensheid blij was met de uitvinding van de lamp. De technieken in het buitenaardse liggen wel 10.000 keer zo ver voor als die op aards niveau, dus waarom een wereld overnemen als je deze net sterker gemaakt en beschermd hebt ? Eigenlijk een zeer logische theorie die afgedaan wordt als "onzin" omdat dit gewoon niet eens bestaat.

Ook jij zal kennis maken met deze onzin. Zij staan te wachten om "full contact" te maken met aarde en de mensheid. Nogmaals zij hebben geen keus, en wij ook niet. We kunnen wel blijven vechten tegen hun komst, zij blijven ons benaderen met liefde, zo hebben ze al die tijd al bewezen dat ze niet hier zijn om een oorlog aan te gaan maar ons te helpen met het redden van onze planeet. Wij als mensheid kunnen dit blijven ontkennen en zien als verzonnen onzin, of gewoon ons hart openen en de hulp aanvaarden. Jij wil toch ook een betere toekomst voor jezelf en je gezin. Denk jij dat dat op deze manier goed zal komen met de aarde ? Je hebt ooit wel is gelezen dat er een UFO neer gestort is, maar je leest nergens dat deze uit de lucht gehaald zijn, zo zal je ook nooit het bericht krijgen dat er een aanval komt of is geweest van een buitenaards bestaan, ook al doden wij onze vrienden, zij zullen door gaan met ons benaderen met liefde, dat is de manier om het negatieve om te buigen naar iets moois.

Waarschijnlijk zullen jullie in de toekomst wel een bericht krijgen dat de wereld aangevallen wordt door andere wezens, dit zijn zij niet, dit zijn aardse wereldmachten die allang nagemaakte ufo's klaar hebben staan om die in te zetten, mocht de mensheid toch vertrouwen krijgen in de hulp van buitenaf, zal deze weer op de aardse programmering omgezet worden in angst en boosheid, dus hou daar rekening mee. Helaas zit de mensheid nu in een groei naar het goede, wij worden weer mens, en daarom zal de staat en de wereldmacht ook de macht verliezen over de controle op het buitenaardse en het contact kunnen zij niet meer voorkomen. Deze leugens en creaties zijn bedacht om de controle te houden over de mensheid en zo als machthebber aan de top te blijven staan, dit is niet Aards en ook dat moet de wereld uit. Daarom zien jullie nu juist al die leugens en kromme wetten om je heen, het vertrouwen in degene die zogenaamd voor ons welzijn moeten zorgen neemt steeds meer af, en zo vormen wij "de mensheid"steeds meer een eenheid van liefde op gelijkwaardig niveau.

Het Contact !

Communicatie is belangrijk tussen mensen, maar ook tussen mensen en andere wezens of energieën. Belangrijk is dat je de angst laat varen. Zij kunnen er ook niets aan doen dat zij er anders uitzien, dat is een feit. Wij kunnen er wel wat aan doen om niet te oordelen op een uiterlijk. Een goed begin is het halve werk. Door hun soms heftige uiterlijk kunnen ze mensen afschrikken en dat is niet hun bedoeling. Deze wezens staan heel hoog in hun gevoel en energie dus wat jij voelt breng je meteen over bij hun en omdat zij nogmaals in liefde komen willen zij jullie mensen een liefdevol en veilig gevoel geven. Want als je bang bent en blijft voor het onbekende dan kan deze zich nooit bekend maken.

Ze laten zich dus zien in mooie kleurtjes, neon blauw, roze, paars, groen....elke kleur heeft hier zijn betekenis en daarmee willen ze jullie even laten wennen aan het idee dat er iets om je heen is. Als je schrikt van deze pastel tinten dan ben je een held....(not) als jij je openstelt en deze energie binnen laat komen (blanco) dan voel je ook dat het goed zit. Er wordt gepraat over het zogenaamde "vals licht". Vals licht bedoelen ze mee dat een energie zich anders voor kan doen dan dat het is. Als jij als mens weet wat goed en slecht is en voelt dan ben je al behoedt op vals licht, zo ook valse mensen en dieren toch ? Het is allemaal 1 pot nat.

Het is voor een mens mogelijk om ten aller tijde contact te maken met alles wat leeft. Door het gebruiken van gedachten kracht, dus het praten in je hoofd op aards niveau uitgelegd. Door vragen te stellen aan een andere energie via je gedachten zal deze ook via zijn gedachten antwoord terug geven. Het buitenaardse verteld je ook veel dingen in beeldende kunst zoals ik dat wil noemen. Kleurtjes, tekeningen en vlinders komen er veel in voor. Accepteer dat, eigenlijk doe je dat vanzelf want het is nog beter dan de beste lichtshow op aarde en daarnaast vol met liefde die onvoorwaardelijk aanvoelt....eng he ?

Dan komt het probleem van het communiceren via gedachten, omdat als wij als mens antwoord terug krijgen van deze andere energie, dan horen wij dit terug in ons hoofd, maar we horen het als onze eigen "stem"van onze gedachten. Dat maakt ons in de war en heel de boel wordt onduidelijk en het is niet meer geloofwaardig. Dat komt omdat wij als mens de fout maken als je via de kracht van je gedachten werkt, dit niet op je gedachten moet oppakken maar vanuit je gevoel. Dan weet je en voel je pas dat dit niet jou gedachten of antwoorden zijn maar die van de energie waar je op dat moment contact mee maakt.

Er is geen cursus voor om dit te leren want wij kunnen dit al, het is een weten en een handelen vanuit de ziel dat los moet staan van alle aardse gedragen. Zoals je denken, je indrukken en je mening, de projectie die op je harde schijf opgeslagen is door de jaren heen dat jij op aarde bent. Als jij deze niet los kan laten als je in een gesprek gaat met een andere energie, dan heb je al een oordeel of angst klaar voor je eraan begint, en dan is dit nooit zuiver. Doe alles vanuit onvoorwaardelijke liefde zo werken zij ook, dan zet je alles namelijk opzij ( gedachten / angst ) en kan je die energie een kans geven en ook een eerlijk oordeel. Dan sta je er zogezegd "blanco" in en als ziel en vanuit daar kun je zuiver werken en voelen, zo zal je ook zuiver kunnen voelen of iets goed is of slecht. Dat zouden meer mensen moeten doen !

Dit is de taal die wij spreken op Universeel gebied, dus denken is communiceren met deze energie, als je iets denkt gooi je het al de wereld in, de universele energie en zij pikken dit boven op. Die uitstoot van energie wordt door een groep die daarboven zitten elke week beoordeeld en bekeken en daar komen dan wat cijfers uit. Een berekening van hoeveel mensen dezelfde energie uitstoten, alleen dus al met onze gedachten. Zij maken dus gebruik van jullie denken en handelen daar ook na, ze proberen je een stap vooruit te helpen maar ook een schop onder je kont te geven als je het zelf niet in wil of kan zien. Wij mensen zien dit niet, toeval noemen we dit gevalletje maar zoals veel mensen weten bestaat toeval niet.

Dit staat nogmaals los van een geloof, dat kan niet vaak genoeg gezegd worden. Op aards niveau zetten ze je altijd maar in een hokje maar ook die hokjes moeten verdwijnen. Het gaat erom dat jij 200% weet wie jij zelf bent en welke kwaliteiten je bezit en je om kan gaan met de mensheid, dus niet alleen de buurman. Iedereen is een energie uit een bron en die bron is van ons allemaal, het uiterlijk is onze cocon, en wij worden pas vlinder als wij onszelf in zijn totaliteit ontdekt hebben en dat is Het Bewustzijn.

Wat de Universele eisen zijn die ze stellen om als goed en zuiver mens te leven op aarde ( dat even los staat van de aardse gedragen, baan of uiterlijk en onzin ) zijn een paar simpele dingen die wij als mens best na kunnen leven, alleen hebben sommige mensen daar geen zin in omdat zij ooit zelf benadeeld zijn en niet meer weten hoe zij met een ander persoon om kunnen gaan, want dit kan heel simpel en ook heel anders dan er veel mensen nu bezig zijn.

Respect voor alles wat leeft in ons Universum, mensen dieren en planten maar ook buitenaards bestaan hoort daarbij. leven op gelijkwaardig niveau, mensen zien als mensen en dieren als dieren planten als planten allemaal uit een mooie bron ontstaan en voor ons geschapen. Uiterlijk is ook een les en een omgang met...die wij meekrijgen en dat mag niet een schild zijn of worden, daar moeten wij doorheen kijken. Liefde geven en nemen dat is voor veel mensen ook moeilijk, vooral nemen omdat zij geen totale liefde voor zichzelf hebben, dit kan alleen opgelost worden door IN jezelf te kijken zien dat ook jij uniek bent er al je angsten en verdriet op te ruimen of aan de mensen terug te geven waar het vandaan komt.

Het is de grote schoonmaak op aarde op dit moment en ook van alles wat daar op leeft. Begin er vandaag nog aan des te sneller ben je het kwijt, en dit werkt als een soort "verslaving "alleen dan de goeie richting op ! Eerlijkheid is ook van belang, wij verwachten het altijd van een ander maar vinden het moeilijk dit zelf te zijn. Hoe kan je verwachten van een ander om eerlijk te zijn, als je zelf niet eens deze kracht bezit ? Door zelf niet zuiver en eerlijk door het leven te gaan creëer je automatisch een paranoïa om je heen waardoor je ook andere mensen weer gaat wantrouwen. Je creëert op die manier je eigen wereld en hebt zelf al een oordeel en verhaal klaar in je hoofd, dat vaak bedrogen uitkomt. Dit is een projectie op jezelf, want jij zou zelf zo handelen of reageren omdat je niet leeft vanuit eerlijkheid. Zo als de waard zelf is......Beetje jammer !

Dan als laatste het vertrouwen in jezelf, maar ook in het Universum dat is belangrijk, lessen die op ons pad komen in vorm van ellende die moeten er zijn om ons wakker te maken en verder op ons pad te brengen, dit zien wij niet, wij zien dit als ongeluk en 3 stappen terug ipv 1 vooruit. Denk ook daar even over na als er weer wat op je pad mocht komen, want dan is dit een les die waar je nog steeds niet van geleerd hebt, of niet weet hoe je ermee om moet gaan. Je zal er net zo lang mee geconfronteerd worden tot je het ZELF een andere wending geeft. Met de nadruk op zelf want niemand kan jou shit voor jou opruimen daar ben je nog altijd zelf verantwoordelijk voor !

Wij hopen op deze manier jullie de wijsheid mee te geven die wij kunnen gebruiken in de toekomst, want die is hier en nu, niet over 20 jaar, het is erg druk op aarde met al die energieën die nu samenwerken en dat is ook voelbaar voor veel mensen. Het kan je niet raken of pijn doen, je kan je gewoon openstellen alsof het je nieuwe buren zijn, want dat zijn ze al zo lang wij leven op aarde. Je kan ook nog steeds met de kudde meegaan in de ontkenning van dit bestaan en deze wezens, en lopen jammeren dat het allemaal eng is, ik zou zeggen het wordt tijd dat we ons gaan gedragen als volwassen mensen die leven als een mens waarom wij mensen zijn, en dat staat los van de geprogrammeerde kudde, een geloof, geld en materie en de aardse gedragen. Tijd om weer mens te worden en tijd om hulp te aanvaarden van andere werelden die zich zorgen maken over ons bestaan en onze welzijn, daar komen we verder mee. Het is tijd om de wereld terug te geven aan de mensheid die weer mens mogen zijn en om dit te delen met het Universum, en zo samen te werken aan een goed verloop en goede energie in ons bestaan. Op naar de Universele samenleving, samen staan we sterk !

"The Universal Society"

Liefs Mystica

#universelecommunicatie #mystica #theuniversalsociety

Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page