top of page
Featured Posts

TOVEREN MET ENERGIE !

Geschreven door Mystica

donderdag, 11 augustus 2011 19:53

Omdat de mensheid stilletjes aan het ontwaken is wordt het tijd om jullie uitleg te geven wat wij mensen mogelijk kunnen maken als wij begrijpen dat we altijd, elke dag werken met energie. Deze wijsheid wordt ver van ons Bewustzijn en ons Aardse bestaan weggehouden omdat wij dan misschien wel is te slim zouden worden, of het begrip "Omgaan met Energie" zo toe kunnen passen dat wij ons leven in eigen handen hebben. Dit begrip is voor velen nog onbereikbaar en niet te begrijpen het is de magische kant van ons bestaan.

The Key Of Life !

Toveren met Energie !

Toveren met Energie klinkt voor de meeste mensen als iets wat in een sprookje voorkomt. Omdat mensen altijd wel nieuwsgierig zijn naar de magische kant die er schuilt achter het woord Toveren, heb ik dit artikel deze naam gegeven om gebruik te maken van de menselijke nieuwsgierigheid en zoals je ziet wekt het ook bij jou interesse op. Wij mensen zijn ons amper bewust van het feit over welke magische krachten wij beschikken. Jullie lezen veel informatie over heel veel onderwerpen die er misschien mee te maken hebben, maar veel informatie die zij jullie voorschotelen qua wijsheid en kennis die gaan over het algemeen helemaal nergens over. Zo houden ze de mensheid dom, om de controle te houden over ieder individu op deze aardbol. De grote machten op onze planeet zijn zeer zeker bekend met dit fenomeen en zij doen er alles aan om deze informatie voor de mensheid achter te houden, want stel je voor dat jij zonder een materie toe te passen ineens alles kan hebben wat je wenst. Dat zou voor degene die de macht en controle over onze portemonnee willen hebben een drama zijn omdat zij nog steeds leven van ons geld en ons de baas kunnen zijn in alles wat wij doen. Dan zijn er ook mensen die wel het begrip omgaan met energie snappen en die maken er dan weer een materie bron van. Eigenlijk beschikken wij als mens allemaal over deze (gave) krachten alleen weten velen niet hoe je deze kan gebruiken.

Wij zijn op Aarde gekomen met een doel. De kennis en wijsheid die de mensheid 1000den jaren geleden hadden die kwamen meer overeen met datgene waarin wij nu zullen ontwaken. In die tijd was er nog niet zo het besef van " baas boven baas " macht en corruptie. Maar deze wijsheid is in de loop der jaren steeds verder van ons pad afgebracht en het is nu de tijd om jullie deze kennis en kracht terug te geven. Zoals jullie merken komen er op tv steeds minder bewustmakende programma's of onderwerpen waar wij als mensen wijzer van worden. Het is of een listig nieuwsbericht of een programma waarin wij mogen zien hoe de "sterren" onder ons aan het genieten zijn van hun smakeloze materie. Wat wij hieruit kunnen opmaken is dat het de bedoeling is dat wij dom gehouden worden in alle opzichten. Zij doen hard hun best om zich hiervoor in te zetten en dit alles heeft te maken met de materie bron die de energie op aarde alleen maar vervuild en dat is niet hetgeen waarom wij op aarde gekomen zijn.

Het Bizarre is nog dat ze jullie (de mensheid ) wijs gemaakt hebben dat "Het Onbekende" eng en gevaarlijk is, zweverig of een grote grap. Het is heel lang een taboe geweest zelfs om over dingen te praten waar veel mensen nog niet bekend mee zijn. Er wordt overal lacherig op gereageerd en vaak wordt deze wijsheid al meteen afgewezen als onzin. Eigenlijk wijs je dan jezelf af, dus jij bent onzin. Het is niet zo dat deze mensen zweven of niet goed wijs zijn, zij begrijpen de feiten van ons bestaan en dat is niet raar of vreemd, het is ons gegeven. Daarom is het een vreemd verhaal dat ze ons het mooiste wat wij als mens mogen zijn en mogen ervaren en zo ook creëren heel ver van ons vandaan houden. De sleutel des levens zit in de doofpot en het is nu de tijd om die eruit te halen.

Wat is Energie ?

Energie is een begrip die je in verschillende vormen kan toepassen. Wij weten dat we energie halen uit de stekkerdoos op de muur en dat energie veel geld kost. Wat wij niet weten is dat de vorm van energie die je als mens kan toepassen in jou leven goedkoper is dat gratis en dit toch datgene is waar wij als mensheid dingen kunnen creëren en waar kunnen maken zonder er altijd een materie voor te gebruiken. Sterker nog als jij begrijpt hoe je om kan gaan met deze energie en dit in jou leven kan toepassen dan kan dit jou de gelukkigste mens op aarde maken en daar kan geld of een materie nooit tegenop. We hebben allemaal een energie om ons heen, dit noemen ze een Aura (energieveld) hierin wordt alles opgeslagen, onze boosheid en frustraties, verdriet en zelfs onze karaktertrekjes vinden wij hierin terug. We vormen dus een bal van energie, en dat is zo voor ieder individu, daarom is ieder mens uniek want wij hebben allemaal een andere energie bij ons. Soms trek je mensen aan en soms stoot je er juist mensen mee af.

Het is belangrijk wat je uitstraalt, omdat dat hetgeen is wat jij ook weer aantrekt, het is een soort magneet die op dat moment alleen reageert op een gelijkwaardige energie omdat ze elkaar anders af zullen stoten. Dus als jij niet lekker in je vel zit, depressief bent of in welke vorm je wat ook beleefd, het zal als een soort uithangbord in je energie veld te zien zijn en tevens een oproep voor gelijkgestemde die je dan ook zeker op je af zal roepen. Niet alleen mensen maar ook de Universele Energie stemt zich af op jou energieveld. U vraagt, zij draaien en dat is eigenlijk alles wat jij moet weten. Als je weet dat dit de kracht van de mens is, en dat je ten aller tijde jou leven ZELF in de hand kan hebben ( op uitzonderingen na) dan weet jij het knopje te vinden om jou energie om te buigen naar die van onze Universele Energie en op die manier ben je in staat om een hele andere wereld te creëren voor jezelf en je omgeving.

Even voor de duidelijkheid ALLES IS ENERGIE ! Alles om ons heen is energie dat weten veel mensen niet. Daardoor kun je het leven zien als een soort Spel, want dat is het soms ook gewoon. Het is een spel waarvan wij niet eens de spelregels weten omdat deze er niet bijgeleverd worden. Het is aan ons om dit te ontdekken ook al houden zij ons ver van deze wijsheid vandaan. Je kan het "Spel des levens" spelen of je ogen voor sluiten en niet verder willen zoeken naar de omgang ermee. Helaas is dit 2e geen optie want als jij je ogen sluit als je in de auto zit maak je zeker ongelukken en zo is dat precies hetzelfde wat er dan gebeurt in ons leven.

Om je te verdiepen in de spelregels van dit spel, zit je niet vast aan een geloof, persoon, of een groepering omdat het leven altijd nog ieder voor zich is, de kracht en wijsheid zit in onszelf. Dus als je denkt dat je perse het spirituele pad op moet gaan om dit te begrijpen dan heb je het mis. Het paranormale en het Spirituele is een heel breed begrip, waar ook mensen weer hun eigen creaties in maken waardoor en weer andere begrippen zullen ontstaan waardoor je na loop van tijd een rommeltje krijgt over al deze wijsheden en informatie die er voor de mensheid niet toe doen, wel voor de personen die zich daarmee bezig willen houden misschien. Ik noem het niet bij naam of plaats niets in hokjes dat is ook helemaal niet de bedoeling. Ik ben paranormaal en spiritueel bezig zeggen mensen dan, gelukkig ben ik een sceptisch medium die niets anders is als haarzelf, en deze dame zweeft niet mee in de wereld van de zweefkezen. Ik hou het graag simpel en duidelijk en hou me alleen bezig met de dingen die er toe doen in dit leven, voor mezelf en ook voor mijn medemens.

De naam Spiritueel maakt veel mensen bang omdat zij denken dat ze dan geesten gaan zien en zweverig gaat doen en blauwe jurken gaat dragen. Ook zijn er mensen die denken als je Spiritueel bezig bent dat je alles te maken hebt met God...een man met een baard en sandalen....Daarom zullen we dit woord even niet in verband zetten met datgene wat wij hier mee duidelijk willen maken, dit om juist die mensen wakker te maken in de omgang met energie die totaal geen weet hebben over het Spirituele en zich daar zelfs vanaf willen zetten omdat dit niet hun realiteit is maar "toveren met energie" daarentegen wel. Het is een Feit wat losstaat van alle benamingen, groeperingen en geloven die wij op deze aardbol kennen. Het zit in ons, in wie wij zijn, in onze ziel want die vergaart alle kennis uit ons verleden en vorige levens wij zijn het alleen even vergeten.

De vergeten krachten worden steeds verder in de aardse doofpot gestopt. Maar als je hebt leren fietsen zul je dat ook nooit meer afleren. Wij beschikken allemaal over een lijntje met boven, je kan dit een naam geven als bijvoorbeeld "hemel"of het hiernamaals maar het is en blijft toch de kern van ons bestaan. ( Ik geef niet graag ergens een naam aan, namen en hokjes zijn echt aards, dat staat totaal los van de energie waarin wij leven en ons universum). Wij hangen allemaal vast aan dit "lijntje"en je kan het nogmaals zien als een verbinding die wij hebben met onze mobiele telefoon provider. Hoe dichter wij bij de bron staan des te beter ontvangst zullen wij hebben als wij contact willen maken.

Ik heb hiervoor een afbeelding gemaakt om jullie een inzicht te geven wat hiermee bedoeld wordt.

In dit voorbeeld zie je 5 levens staan , je kan natuurlijk heel veel vorige levens hebben gehad, dit is dus een voorbeeld. Iedereen leert lessen in zijn eigen tempo, dus voor iedereen zijn er meer of minder levens nodig om over de volledige wijsheid te beschikken. Het aantal levens ligt dus aan hoe snel iets oppakt en kan leren van de fouten die JIJ maakt in jou leven.

Op het voorbeeld hierboven zie je allemaal een Ster. Die staat voor de kern van ons bestaan. Het is een Energie, geen man met een baard en sandalen dus, het is een energie (de bron) waaruit wij geschapen zijn. Deze bron zal altijd in contact blijven staan met onze ziel. Je kan het zien als een soort navelstreng naar de baarmoeder van de kern van ons bestaan en die connectie is zeer belangrijk. Alle informatie die wij in dit leven en de vorige levens opgedaan hebben slaan wij in onze "navelstreng"op, zo weten wij dus in een volgend leven nog hoe een gevoel voelde wat wij toen beleefd hebben. Daarom kan het zijn dat je als mens in dit leven mensen naar je toe krijgt die een probleem hebben over een gevoel wat jij in dit leven niet beleefd hebt. Je kan ook pas weten hoe iets voelt als je dit ervaren heb. Oordeel dus ook niet te snel over iemand die jou kan begrijpen in jou gevoel terwijl deze persoon dit gevoel niet beleefd heeft in dit leven. Deze persoon heeft dit gevoel al in een vorig leven mogen ervaren en omdat deze "informatie" opgeslagen is in de navelstreng mogen wij oordelen over een situatie die wij in het huidige leven niet ervaren hebben.

De bron van ons bestaan (Heaven) gooit ons letterlijk op de Aarde om naar school te gaan. Levens lessen leren, testen, huiswerk, onverwacht dictee,huilen, lachen, pijn en verdriet, angst en wanhoop, liefde en haat, alles wat je kan bedenken over "een gevoel "die wij als mensen kunnen ervaren mogen wij op aarde gaan leren. Als we kijken naar het 1ste leven ( deze blauwe lijn is het langst) daar kan je zien dat deze nog heel dicht bij de aarde is. In jou lange navelstreng sla jij al je lessen en informatie op en als je dood gaat kom je weer bij de bron. Bij de bron aangekomen wordt er gekeken welke lessen je hebt geleerd in dit leven en welk leven er passend zou zijn voor jou om eens te beleven omdat daar jou vervolg lessen inzitten. Jij tekent hier een soort "contract" met het Lot en je zal dit leven wederom aangaan. Zo blijven wij van de hemel naar de aarde terugkomen en zoals je ziet wordt ons "lijntje" de navelstreng met boven steeds korter. Tot hij zo kort is dat je letterlijk op een wolk kan uitstappen en dan ben je er....boven aan de ladder van al het gevoel en wijsheid.

Zo zie je ook dat de mensen die in hun beginnende 1e 2e of 3e leven nog jonge zielen zijn. Jonge zielen hebben nog niet zoveel kennis van gevoel dus die nemen het ook niet zo nauw met het gevoel van een ander. Hun navelstreng is nog niet gevuld met waardevolle informatie en wijsheid maar met het ontdekken van de Aarde. Het zijn eigenlijk nog kleine kinderen die graag met speelgoed spelen en dan bedoel ik materie, geld, vrouwen ( of mannen ) en dat vaak zonder veel gevoel erbij te hebben. Wij kunnen de jonge zielen het niet kwalijk nemen dat zij nog niet op de ladder staan want ook wij zijn jonkies geweest in ons bestaan.

Hoe korter je lijntje met boven wordt hoe meer wijsheid, gevoel en bewustzijn jij ontwikkeld hebt. Je staat ook steeds beter in contact met de bron omdat je natuurlijk veel dichter bij deze bron bent dan in je 1e of 2e leven. De verbinding is gewoon beter en dat is precies zo met een draadloos internet bijvoorbeeld. En het grappige van deze situatie is dat je geen geloof moet hebben om dit te begrijpen. Het is een feit en daar moeten wij het mee doen. Je kan het zien als iets Zweverigs of vreemds, maar het is de simpele uitleg van de soms moeilijke puzzel waar wij inzitten. Het is zo dat de mensheid deze simpele uitleg te moeilijk vind, maar zij maken het zichzelf daarentegen alleen maar moeilijker en alles veel ingewikkelder dan dat alles is. Het is eigenlijk zo simpel hoe onze levens in elkaar zitten en wat voor magische krachten wij bezitten alleen worden daar of toverwoorden voor gebruikt zodat het wel zweverig word, of afgedaan als een mooi fantasie verhaal waar veel mensen geen tijd voor hebben en geen aandacht aan willen besteden.

Hoe dan ook zit de mens raar in elkaar en wij kijken veel dingen van elkaar af omdat wij denken dat het zo moet of zo zou moeten zijn om een soort van status te creëren in de maatschappij. Als jullie slim zijn stop je met het afkijken van je medemens en ga je aan de slag met en IN jezelf. Ik zeg niet dat jij dit MOET doen als persoon, maar het is een feit dat als je dit kan doen, dan zal je op een ontdekkingsreis gaan en in gebieden komen waar je van te voren nooit geweest bent. De wereld IN ons zelf en ons bestaan is zoveel mooier en machtiger dan de meeste mensen denken. Het is alleen eng om IN jezelf te kijken omdat het dan wel heel dichtbij gaat komen en veel mensen zijn ook bang dat dit dan het Ego is wat op komt spelen maar het is gewoon het feit dat je met je neus op de feiten wordt gedrukt en het feit hierin ben jij.

Links (op de afbeelding) zie je een lijn staan met daarop Universele Energie ! Dat is de energie die overal is, hier, daar en in Timbuktu. Waar je ook gaat of staat, wie je ook bent, als jij leeft heb je een ziel dat geldt ook voor plant en dier, wij leven allemaal in en met deze universele energie. Hierin zijn natuurlijk weer verschillende dimensies en energie banen te vinden, hier wil ik niet te diep op ingaan want als je de feiten weet van een hele grote theorie dan weet je genoeg. Op aarde vinden wij tijdlijnen waar tevens weer alle informatie opgeslagen ligt die zich in het verleden hebben afgespeeld. Energie is te verdelen in laagjes, je kan ( als je veel met energie werkt ) werken met deze laagjes en zo op zoek gaan naar informatie uit het verleden het nu of soms het heden. Het staat allemaal al vast in het contract van "Het Lot". Daarom is het mogelijk om te kunnen kijken in het heden en het verleden omdat deze laagjes allemaal weer een soort navelstrengen zijn die in verbinding staan met de universele energie. Dus zo raar is het niet dat er mensen zijn die dicht bij de bron staan die een voorspelling kunnen doen over wat er komen gaat of zich in een andere tijd kan manifesteren. Dit begrip is voor veel mensen al veeeeeeel te zweverig, maar eigenlijk een beginners begrip van wat er allemaal nog meer mogelijk is. En wat er allemaal precies mogelijk is weet ik helaas niet, maar het gaat ver voorbij onze werkelijkheid, want onze werkelijkheid is een creatie van de machten der aarde en niet het doel van onze bron.

Wat er verwacht wordt van onze Bron ( de kern van ons bestaan) is dat wij onszelf ontdekken in alle opzichten. Daarnaast doordat wij hier zijn om met gevoel om te gaan en ervan te leren, wordt je steeds meer mens. Omdat jij begrijpt wat het een ander kan doen als je een oordeel hebt, een leugen verteld of pijn doet op welke manier dan ook worden wij een stuk makkelijker in de omgang en liever voor onze medemens als wij meerdere levens hebben mogen ervaren. Wij hebben hier geleerd dat wij zuiver moeten zijn als mens om verder te komen in onze aardse levens, want wat wij ook weten is hoe wij dit vroeger in een vorig leven aangepakt hadden niet werkte. We hebben ervan geleerd en beseffen ons nu dat het anders moet. We beginnen de spelregels des levens te snappen. Maar in het leven zelf zou het wel makkelijk zijn als je weet wat de bedoeling is van ons leven, onze ellende of ons verdriet. Hoe je hiermee kan omgaan en waarom dit op je pad komt, want dat is de meest gestelde vraag...waarom ?

Als je de dingen in je leven kan zien als een les of soms een onverwacht dictee, kijk dan altijd terug op je verleden, of je dit vaker hebt meegemaakt, hoe je toen gehandeld hebt, en waarom dit nu weer op je pad komt. Het is vaak een teken dat je nog niet geleerd hebt van de ellende die het met zich meebrengt. Het is een teken dat je nog een keer een onverwacht dictee moet aangaan en zij verwachten wel dat jij huiswerk gedaan hebt, en met huiswerk bedoelen we het kijken in jezelf, jezelf analyseren en je afvragen of je dit wel goed aangepakt hebt. Of het eerlijk gegaan is, of vanuit je Ego of haat. Het is van belang dat je niet altijd de fout bij de ander zoekt, deze mensen worden op je pad gestuurd om jou wakker te maken, maar als jij lekker blijft slapen en met je ogen dicht rond blijft lopen in de waan dat alles door de ander komt, dan zal je geen stap verder komen in je leven maar blijven hangen in je zelfmedelijden en hierdoor alles in andere mensen gaan zoeken, dit overkomt je niet, dit laat jij gebeuren en dat is de fout die de meeste mensen maken. Mocht je dit herkennen en in je leven weer een situatie meemaken die je al eerder beleefd hebt onthou dan goed dat je precies het tegenovergestelde doet dan tevoren. Omdat het toen fout ging weet jij nu waar de fout zit, niet bij die andere mensen, want dit kan weer een heel ander persoon zijn, jij creëert en manifesteert alles in je leven. Veel mensen denken dat ze hun levens lessen kunnen ontlopen maar je kan niet vluchten voor "Het Lot" dat is allemaal al bepaald. Vluchten kan niet meer.....aangaan opruimen en doorgaan met datgene wat er wel toe doet. Dus is jou hartje gebroken door een foute liefde ? En nog is ...en nog is....en je wil jezelf voortaan dit verdriet besparen en dan maar vrijgezel blijven in je leven zolang je dit leven leeft, dan mis je erg veel lessen en mensen op je pad die er wel toe doen. Ook de mooie dingen die ze je aanreiken in jou leven, lever je dan in om weg te rennen voor je angst en jezelf over te geven aan het verleden. Voor jou liggen er dus meerdere "Contracten des levens" klaar.

De meest gebruikte energiebaan is de gedachten kracht...ook dat is een energie die wij als mens uitstoten. Als je ergens aan denkt ook al is het maar 1 seconde, het vliegt meteen de wereld in van de gedachten kracht energie en het zal zich aansluiten bij wederom gelijkgestemde energie die overeenkomt met datgene waar jij aan dacht. Het is dus weer een soort van magneet effect wat elkaar gezellig opzoekt. Dus als alle mensen denken dat het leven Klote is, dan zal er een enorme klote wolk boven aarde komen drijven waar wij niet blij van zullen worden. Maar als wij dit verkeer ( energie van de gedachten ) goed kunnen regelen en begrijpen is het heel erg simpel om gebruik te maken van deze energie en zijn kracht. Iedereen op aarde besteed er dagelijks tijd aan, dus daarom is het de sterkste en meest gebruikte energie op aarde. Tevens is dit ook een mooi middel voor Universele Communicatie.

Wat ik hiermee wil zeggen is maak is gebruik van dat energie verkeer waar wij midden in leven. Niet op negatieve manier, want dan kan het bij je terug komen in 3voud en daar wordt je niet blij mee. Omdat deze energie dan misschien alleen door jou uitgestoten wordt in de gedachten wereld zal het geen match kunnen vinden om zich daarmee te verenigen of verband mee te leggen, dus zo ook niet te groeien naar degene waar het terecht moet komen of wat jij ermee wil bereiken. Als je dit vanuit je hart en met veel liefde doet, zonder ego of macht strijd dan zul je zien dat het overtreffend zal werken en zich zal manifesteren naar iets moois, als de tijd daar is. Mensen die voodoo op andere mensen willen gebruiken die maken ook gebruik van deze energie stroom, alleen is er op dat moment maar 1 persoon die zich bezig houdt met het negatieve uit te zenden naar de universele energie. Dit is zielig maar vooral gevaarlijk. Niet eens zo zeer voor de persoon waar ze de voodoo op willen richten, maar voor degene die het uitzend. Omdat deze voodoo duivel geen match zal vinden voor datgene wat hij met de energie wil bereiken zal het vaak weer terug keren naar de afzender...alleen een opgebouwde energie uit valsheid die komt 3x zo hard terug. Dit is niet alleen voor mensen die met het spirituele en voodoo bezig zijn een feit, maar wij passen dagelijks voodoo op onszelf en onze omgeving toe en wij hebben het niet eens door. Daarnaast is het ook zo, als je hier zelf niet in geloofd kan het je ook nooit raken...als jij DENKT dat dit je kan raken, dan speel je het spel mee in de gedachten wereld, keer op keer.

Je roep en roept soms zomaar wat het Universum in. Soms denk je nog...oeps ! Maar dan is het al te laat. Als je veel pech hebt en je roept altijd, ik heb pech, ik ben voor het ongeluk geboren enz enz. Dan krijgt de universele energie een signaal...Owww we moeten een hoopje pech die kant op sturen men vraagt erom. Zoals ik al zei, u vraagt zij draaien, en jij vraagt om de verzoekplaten. Maar als dit zo in de negatieve vorm zoveel effect kan hebben, wat denken jullie dan wat dit zal doen als je het een positieve draai kan geven, omdat je weet hoe het werkt en hoe je dit zelf in de hand kan hebben. Dan kan het zijn dat je verslaafd wordt aan het "Nieuwetijdswinkelen" een woordje wat ik de wereld in gebracht hebt en zelf veel gebruik van maak, omdat het gewoon echt werkt. Je gedachten moeten positieve berichten uitzenden en je mag wensen doen....echt waar, als je die kan doen zonder hebzucht, ego en machtspositie dan ben jij in staat om ook het goeie, geluk liefde en alles wat jij wenst op je af te roepen. Zo ook een baan, spulletjes die je mooi vind, als jij leeft als mens zoals het universum dit van ons verwacht, als jij kan gunnen en geven, dan kan het jou ook gegund worden. Ik kan alleen maar zeggen, ga ermee aan de slag, zuiver en puur en je zal zien wat er allemaal mogelijk is.

Dan tot slot wil ik jullie nog meegeven dat er ook zeer zeker dagelijks ballen energie op ons afgevuurd worden. Mensen die teveel in hun ego staan, jou stom vinden, jaloers zijn, boos zijn, wat het ook kan zijn, ze kunnen met een gedachten, uitspraak of handeling ons als mens helemaal uit balans brengen. Dat komt omdat zij een bal energie naar ons toespelen, en wij vangen die op. Dat is de normale reactie van de mens, iets opvangen voordat het je misschien kan raken. Maar als je de bal energie dan al in je handen hebt is het vaak al te laat omdat het je dan nog zou kunnen raken. Leg deze bal zo snel mogelijk naast je neer. Maak er geen persoonlijk verhaal van maar analyseer dit eerst buiten jezelf en je gevoel voor de ander en je gedachten. Deze energie is nog steeds de energie van die ander en ik denk niet dat wij die allemaal aan willen nemen mee naar huis willen nemen om daar vervolgens misschien nog wel jaren mee rond te lopen of last van te hebben. Die rugzak moet leeg, dus pak het niet aan. probeer in je rust deze bal met energie te bekijken en vaak zal je zien dat deze uitspraken of handelingen helemaal niet bij jou passen. Het is vaak een frustratie van een ander omdat deze daarin zijn lessen nog niet heeft geleerd en dit spiegelen zij dan op jou af, terwijl het eigenlijk een les is voor deze persoon zelf. Na de analyse kan je zeker je mening erover geven, of je zwijgt, wat vaak nog beter werkt, daarna geef je aan voor jezelf en deze persoon dat je deze energie meteen weer netjes terug geeft omdat deze niet bij je hoort, en je zult merken dat deze bal dan ook weer meteen verdwijnt vanuit je buik ( zonnevlecht ). Hierdoor kan jij je eigen energie vrij maken van de lasten van de ander en zo blijft je rugzak ook lekker leeg.

Dus lieve mensen, als je wijsheid wil vergaren dan zou dit de wijsheid zijn waar je jezelf op dit moment mee bezig moet houden. Ikke Ikke Ikke.....de Ik vorm is van belang. Stop met zoeken naar alles waarvan je denkt dat je dit nodig zal hebben om gelukkig te zijn, want je zal nooit of te nimmer gelukkig zijn als je het geluk in jezelf nog niet gevonden hebt. Mocht je het geluk in jezelf al wel gevonden hebben dan wordt het tijd om is te toveren met de kracht die wij als mens bezitten. Laat je niet meer afschrikken door Het Onbekende want ik neem aan dat jij jezelf aardig kent toch ? Dat is hetgeen waar zij ons vandaan willen houden en ons een angst in mee willen geven. Het onbekende is niet zo onbekend als jullie denken, en dichterbij dan je je ooit kan voorstellen. Als jij vind dat je recht hebt op een fijn mooi gelukkig leven, gun dat dan eerst de ander, zodat je dit zelf ook ontvangen mag. Werk met deze energie en deze tips en koester de resultaten, van parkeerplek tot droomhuis, hoe groot of klein het ook zal zijn, het gaat om hoe je ermee om gaat en dat je dankbaar bent dat zij dit voor jou gefixt hebben. Je krijgt wat je verdiend ! Ik wens iedereen veel plezier met het "Nieuwetijdswinkelen" en succes met de zoektocht aar jezelf !

Liefs Mystica

#toverenmetenergie #energie #geheimenvanenergie #mystica #theuniversalsociety

Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page