top of page
Featured Posts

HELLS ANGELS & SATUDARAH

Geschreven door Mystica

vrijdag, 21 oktober 2011 10:10

De Nederlandse staat weet wat er te wachten staat. Er zal een opstand komen waar iedereen mee te maken zal hebben. Wij zullen allemaal onderdeel worden van een volksopstand en dat zal een eenheid vormen in ons bestaan. De Nederlandse regering probeert zichzelf al voor te bereiden op wat er komen gaat en op een listige manier de sterkste groeperingen uit te roeien.

Hells Angels & Satudarah

De "meest gevreesde" groeperingen in Nederland zijn de 2 motorclubs Hells Angels & Satudarah. Zo gevreesd zijn deze groepen niet, maar wel volgens de media. Al maanden lang zien wij deze groeperingen in het nieuws verschijnen met het ene verhaal na het andere en nog steeds is de staat er niet in geslaagd om hun doel hierin te bereiken. Veel mensen geloven nog steeds blindelings op de berichtgevingen van het nieuws, en als zij zeggen dat er een gevaar in Nederland is dat neemt onze maatschappij dat van hun aan. Niet alles is op dit moment zo zuiver in ons landje en het is mij ook de taak om feiten naar buiten te brengen waar wij nu mee te maken hebben, of het nu over een groep bejaarde gaat of over een motorclub dat doet er op dit moment niet toe, het gaat om onze corrupte staat waar wij mee te maken hebben en dat staat op dit moment los van deze motorclubs. Ik noem dit motorclubs en geen bende, als er op dit moment iets een bende is dan is het onze regering wel.

Het nieuws maakt de mensen alleen maar gekker en op dit moment spelen ze valse spelletjes met groeperingen waar wij eerder weinig van gehoord hebben. Waarom zijn deze groepen nu ineens zo interessant en een gevaar voor onze maatschappij ? Ze zijn geen gevaar voor de maatschappij maar voor de regering zelf, (zoals de regering dat ziet).

Het thema van de Nederlandse staat is "we moeten de sterkste groepen zwakker maken", want als er een opstand zou komen waar iedereen mee te maken krijgt in het voordeel van de burgers dan willen zij niet voor verrassingen te komen staan en zij vrezen voor 1 ding en dat zijn Hells Angels & Satudarah. Er zijn weinig mensen die deze clubs kennen of weten wat zij uberhaupt doen en wat hun doel is, jullie kennen alleen de berichten van tv en daaruit kunnen wij opmaken dat dit extreem gevaarlijke mensen zijn waar je ver uit de buurt moet blijven omdat ze gevaarlijk zijn, onmenselijk zijn en alles bedreigen en afpersen wat ze tegenkomen. Helaas is dit niet het geval.

De feiten zijn dat er weinig tot geen overtredingen gevonden kunnen worden om deze mensen achter slot en grendel te zetten en de staat en de politie zijn hard aan het zoeken en zoeken om ze misschien te kunnen betrappen op wild plassen of roken in openbare ruimtes. Zodat zij met deze feiten weer naar een media groepje kunnen rennen (waar de staat overigens ook de zeggenschap over heeft) en dit weer kunnen programmeren in onze maatschappij. Dat wil ook niet zeggen dat ze "heilig"zijn verklaard, ik ben ook niet "heilig" jij wel ? Zelfs een pastoor is niet Heilig in zijn bestaan dus laten wij deze vooroordelen maar lekker varen als je dan toch wil gaan zoeken naar de fouten die mensen maken begin dan lekker eerst met jezelf en dan weet ik zeker dat je daarna ook zal zwijgen.

Maar het feit waar het hier om gaat is dat de regering nu een plan heeft om deze groepen op een hele smerige manier aan te pakken zonder dat iemand zijn handen eraan vuil hoeft te maken. Dat heeft niet alleen te maken met de bezuinigingen maar met de eenheid die deze groepen vormen. Zij hebben liever een naïeve Nederlander die op zichzelf staat en te lui is dat deze een eenheid wil vormen als de tijd rijp is. Die kunnen zij wel handelen, maar een al bestaande eenheid is een stuk lastiger. De maatschappij is nu al een eenheid aan het vormen en de Staat is nog niet wakker genoeg om in te zien dat als je een eenheid met listige streken uit elkaar probeert te drijven, om ze op die manier de baas te blijven, dan kan dat altijd een averechts effect geven en wordt de eenheid in dit verhaal alleen maar groter omdat er niet eerlijk gehandeld maar wel zo overgebracht wordt in de media.

Ze zijn begonnen met het verbieden van De Harley Dagen die afgelopen jaar plaatsvonden in veel verschillende steden in Nederland. Dit om zogenaamd te bezuinigen op de politie en ME die bij deze dagen aanwezig moeten zijn, denken zij, want er is geen dag in Nederland zo gezellig,open en gastvrij als deze Harley dagen. Op een Harley dag zie je al dat de mensen die dit bezoeken, jong en oud, groot en klein, blank of zwart,hoe jij eruit ziet wie je bent of wat jij doet, dat maakt niets uit op een Harley dag en dit is toch 1 van de kenmerken van deze groeperingen. Het maakt ze geen fuck uit wie jij bent, hoe jij eruit ziet en wat jij doet het gaat erom hoe jij in het leven staat, hoe je opkomt voor jezelf en je eigen leven in 1 woord Jezelf kunnen zijn !! En dat kan soms tegenover de wetten van onze regering staan, maar dat is de vrijheid van een mening uiten, dat wil niet meteen zeggen dat je erna gaat handelen. Iedereen in Nederland is wel tegen de regels van de staat, maakt ons dat dan ook meteen crimineel of een bende ?

Het is de staat dus niet gelukt om de Hells Angels & Satudarah uit de tent te lokken door het cancelen van deze Harley dagen en ze hebben man en macht alsnog ingezet (dus alsnog) om te voorkomen dat er mensen op motors de stad binnen zouden rijden, daar gaat dan je zondagmiddag op de motor, niet dankzij deze clubs maar dankzij onze fijne vrienden "de staat". Ook in deze uitlokkerij hebben deze clubs hun respect getoond vooral tegen de medemens de politie en zelfs de regering ook al is dat tegen hun principes deze gasten weten maar al te goed waar de staat op dit moment mee bezig is en laten zich niet zomaar voor "gevaarlijk" of criminele bende uitmaken. Als we het dan toch over schandaal, corruptie en crimineel gedrag gaan hebben zet ik graag even wat feiten op een rij :

Slecht een uur geleden is er een bericht naar buiten gekomen waarin vermeld staat dat er een weedplantage is gevonden onder 1 van de Nederlandse belastingkantoren....Dit is toch een instelling van de overheid ?

Dan gesproken over de Heiligen des Lands onze kerkgangers die al eeuwen lang in de wereld zitten van kindermisbruik dat zijn voor mij criminelen van de eerste rang. Maar dat wordt gedoogd want deze gaan netjes op zondag naar de kerk en leveren 10% van hun loon in om deze Zedentempels te blijven sponsoren, zelfs De Paus vind het allemaal wel best omdat hij de leider is van deze criminele bende.

Om nog een belangrijk feit te noemen kan ik nog niet op zoek gaan naar een artikel erover maar het allergrootste schandaal is dat er in Nederland een criminele bende is die al jaren actief is in het geld afhandig maken van onschuldige burgers, het verstrekken van valse informatie, het oplichten van bedrijven en mensen die zelf hun eigen geld willen verdienen. Die oude mensen in de kou laat staan en die de zieke mensen alleen maar zieker maken. Het is een bende die denkt altijd overal onderuit te kunnen komen omdat zij ook denken de zeggenschap te hebben over alles wat er uitgesproken mag worden omtrent misdrijven, corruptie, afpersing en andere belangrijke nieuws berichten. Wij horen vrij weinig over de schandalen van deze criminele organisatie maar deze bende is maar 1 procent van onze bevolking, wij zijn de andere 99% maar wij kijken wel toe hoe deze bende onze maatschappij naar de klote helpt, ons armer maakt en ons letterlijk in de kou laat staan. Een bende die ons op alle gebieden aan het voorliegen is, en een bende die ons altijd een stap voor denkt te zijn. Zij weten namelijk wat er speelt en houden ons ver weg van alles wijsheid en macht omdat zij er een bende van maken met hun Criminele organisatie zijn wij straks de Dupe van deze organisatie en het is nu ook de tijd dat we ons daar druk over gaan maken in plaats van een groep mensen die een eenheid vormen in hun denkwijze en manier van leven. Deze grootste criminele bende in Nederland herken je vaak aan hun 3delig pak en auto met chauffeur en zijn vaak te vinden in een 2e kamer of andere overheidsinstanties, ze verschuilen zich onder de naam "Regering"en maken meer kapot dan ons lief is.

Corrupt Since 1848

Dus vraag ik me af, wie is hier nu de crimineel ? En wie zijn er een gevaar voor onze maatschappij en ons welzijn ? Niet de groeperingen die een Club opgericht hebben en een eigen Clubhuis bezitten, dan zouden ze ook invallen kunnen gaan doen bij de lokale padvinders want die delen op hun gebied dan toch ook een eigen idee over het leven, een mening en een hobby en vormen ook op hun manier een eenheid in hun bestaan. Hoe dan ook is het tijd om de andere kant van dit verhaal naar buiten te brengen, veel mensen weten dat dit aan de hand is en het zou bar slecht zijn als ik hier niet over zou willen of durven spreken omdat het een motorclub betreft. Het gaat hier om het feit dat jullie niet altijd alles maar moeten geloven wat zij op tv vertellen en jullie wijs willen maken, dit is niet in ons voordeel maar allemaal in het voordeel van onze regering. Ze schijten 7 kleuren stront en weten dat ze grove fouten aan het maken zijn in onze samenleving, het geld is op en ze proberen de uitspraak hiervan zo lang mogelijk te rekken om opstand te voorkomen. De "opstand" in dit verhaal staat buiten deze clubs en de actie van de regering tegen deze clubs, het gaat nu om de staat die altijd de mensheid een stapje voor wil zijn.

Anonymous is al goed op weg en het begin van wat er komen gaat. Wij hebben niets te vrezen van deze groeperingen en degene die dat wel hebben zullen zelf wel wat op hun kerfstok hebben. De mensen die nog steeds niet helemaal wakker zijn over deze feiten en de gang van zaken in Nederland als je logisch na kan denken kan je voor jezelf nagaan dat dit er op dit moment veel aan de hand is in ons land en dat zij ons via de media dingen willen uitspelen in het voordeel van de regering en de plannen die al op tafel liggen te wachten tot het hoge woord uitgesproken kan worden. Ze hebben het doel om deze groeperingen uit te roeien of vast te zetten zodat zij door kunnen gaan met de orde van de dag, de geldcrisis en schandalen in Nederland waar tot nu toe nog steeds iedereen over zwijgt. De tijd zal het leren !

Liefs Mystica

Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page