top of page
Featured Posts

JAARVOORSPELLING 2012

JAARVOORSPELLING 2012

Geschreven door Mystica

woensdag, 28 december 2011 15:40

We zijn weer aan het einde gekomen van 2011. Het is weer tijd om een inzicht te geven over wat ons te wachten staat in 2012. Het zijn niet allemaal "Goede Inzichten" die we meenemen naar 2012 maar in zijn geheel als energie en mensheid zijn wij goed op weg om een zuiver inzicht te gaan krijgen over waarom wij hier op aarde zijn.

psychic-powers-astrology-how-to-develop-psychic-abilities_edited_edited.jpg

Jaarvoorspelling 2012 !

Het jaar 2012 zal een bijzonder jaar gaan worden, maar nog steeds niet zonder de bekende turbulentie waar wij als mensheid in 2011 ook veel mee te maken hebben gehad. Het zal wel een jaar worden van meer bewustzijn, de mensheid krijgt waarheden en inzichten wat een ommekeer zal geven in ieders leven. Het wordt een jaar van ontdekking, bezinning en gunnen en geven. De mensheid zal anders in het leven gaan staan en anders met elkaar omgaan. Maar we blijven een groep mensen houden die eigenwijs blijven doen zoals zij altijd gedaan hebben en zo zal je zien dat er een splitsing komt in de maatschappij.

Omdat wij nogmaals alles in zijn geheel bekijken zullen we deze voorspelling verdelen op Aards en Universeel Niveau wat te maken heeft met de aardse gedragingen en bewustwording en wat de bedoeling is van ons Universum.

Voorspelling in Nederland

Op aarde krijgen we te maken met een openbaring op heel veel verschillende gebieden. Zo zal de opstand die geschreven is is in de Voorspelling van 2011 ook in 2012 doorzetten ook in Nederland maar dan in iets heftigere mate dan die wij nu pas hebben leren kennen van de Occupy beweging. Pas als ze jullie in de kern raken zullen jullie als eenheid in opstand komen en dat is nog steeds wat er te wachten staat.

Opstand

De bezuinigingen op de belangrijkste dingen in onze mensenlevens zullen voor heel erg veel opschudding zorgen omdat dat de kern is van ons bestaan, de bronnen om te kunnen overleven willen zij nog strenger en harder aanpakken om zo de macht en inspraak van de mens in onze eigen levens nog meer af te nemen....dat gaat maar even goed en dan zal de mensheid van zich laten horen. Als we kijken naar de rest van de wereld is Nederland maar een "Sissy Land" we zijn tot nu toe nog erg rustig over de gang van zaken maar nogmaals als het ons in de kern zal raken staat ook Nederland op zijn kop. Zo denken ze in Nederland dat de gevaarlijkste groeperingen in ons kikkerland de motorbendes Hells Angels en Satudarah zijn, maar zij hebben geen idee wat er ondergronds op ons ligt te wachten. Het gevaar is niet te vinden in een motorclub die zich niet onder een steen verstoppen en niet gezien willen worden in groepsverband. Deze motorclubs komen uit voor hun levenswijze en daar is niets mis mee.

Waar wij in 2012 mee te maken krijgen in Nederland, België en ook de rest van de wereld is veel groter, dieper en geheimzinniger dan vele mensen denken. Het staat allemaal weer vast aan een geloof en daarom is het juist belangrijk als wij als mensheid een eenheid willen vormen in ons bestaan dat dit zogenaamde "Geloof" de wereld uitgaat want dit is iets wat ons kan maken en breken, en als ik een inzicht moet geven over een geloof en 2012 dan zal dit ons een groot deel gaan breken. Er is een groot netwerk van " Radicale Figuren " die van zich zullen laten horen en deze mensen vormen wel een eenheid in hun bestaan, op dat gebied zouden wij daar een voorbeeld aan kunnen nemen want deze komen wel voor elkaar op alleen dan niet in de goede zin van het woord. Zij willen laten zien dat ze machtig zijn en dat zij bepalen wat er gebeurt omtrent besluiten van de regering en het optreden van de politie die in deze fase niet veel zal optreden omdat zij vrezen voor hun leven. Hierin zullen wij zien dat die Meneer Wilders en zijn inzichten over wat er aan de hand is in Nederland en ver buiten dat toch een waarheid zit alleen daarvoor is het allemaal al te laat. Deze inzichten zijn door meerdere mensen in Nederland al jaren doorgegeven maar zoals wij allemaal weten zijn deze mensen niet meer in Leven. Dit is 1 van de onderwerpen waar we scherp op moeten staan want dit is een inzicht wat voor mij het meest naar boven komt in 2012.

De Zorg en Gezondheid

We zullen veel last gaan ondervinden van de hoge zorg kosten en de lage en bizar slechte zorg die ons gegeven wordt. Tijd is geld en het geld is op en daardoor zullen er veel fouten gemaakt gaan worden op medisch gebied, er zullen ook veel mensen in de problemen komen doordat zij de zorg niet meer kunnen betalen en hierdoor nalatig worden over hun welzijn, dat is niet vrijwillig maar gedwongen nalatigheid doordat de regering deze eisen stelt aan de zorg, waardoor de zorg ons niet de juiste behandelingen meer kan geven en dit zal uitlopen tot een groot probleem voor velen onder ons. De regering zal tot de ontdekking komen dat uiteindelijk door deze bezuiniging er veel meer kosten gemaakt moeten worden door de nasleep die er komen zal door de nalatigheid die zij creëren in het welzijn van de mensen.

De Regering

De regering zal heel erg veel turbulentie krijgen doordat zij grove fouten maken in het welzijn van onze maatschappij. De val van een kabinet is niet ver weg, en zij willen de mensen uit de weg ruimen die teveel tegengas geven over de besluiten die alleen ten goede komen aan de regering zelf niet aan onze samenleving. Wilders zal het zwaar gaan krijgen omdat deze man zijn uitspraken en inzichten niet op 1 lijn staan met wat de regering in Nederland wil bereiken. Veel mensen verklaren deze meneer Wilders voor gek of racistisch maar we zullen gaan zien dat deze man in 2012 gelijk zal krijgen in zijn inzichten die hij heeft over de gang van zaken in Nederland. De regering zal gedwongen worden drastisch verandering te brengen in de huidige Nederlandse wetten en regels want deze zijn Bizar slecht en vaak onmenselijk bepaald....ze doen het liever in hun straatje vooral om onnodige kosten te drukken, dit geld willen zij gebruiken voor andere doeleinden. Premier Rutte heeft vroeger ook duidelijk teveel met zijn Soldaatjes gespeeld want deze fijne man ruilt of koopt liever een heel wapenarsenaal dan hij de Nederlandse bevolking steunt in de tijd van de crisis en zorgt dat wij in eigen land eten op de plank hebben.

Onze lieve koningin Beatrix is aan het einde van haar Latijn gekomen en zo zullen wij snel kennis hebben van onze nieuwe troon opvolger die eigenlijk te soft is om zijn mannetje te staan in wat er komen gaat. Daarom wil de regering nadenken om het koningshuis aan uit de weg te ruimen zodat zij geen inspraak meer hebben over de wetten en regels die zij toe passen in Nederland. Ze zullen gaan inzien dat de politie macht in Nederland beter is in het opsporen van illegale weed plantages dan hun mannetje te staan bij de opkomende opstanden en rellen waar wij in Nederland nog niet mee te maken hebben gehad.

Werk en Sociale Kenmerken

Op het gebied van werk gaan we er niet veel op vooruit, door de drastische bezuinigingen zullen steeds meer ondernemers afstand moeten doen van hun bedrijf en inkomen. Dit is allemaal de schuld van de regering zelf, zij denken door deze plannen die zij maken onze maatschappij te verbeteren maar het wordt bizar slechter en ook daardoor zullen wij van ons laten horen. In 2012 staat "geven en gunnen" als hoofdzaak op de lijst. We gaan een tijdperk in van Geven en gunnen, want als jij een ander wat gunt dan zal het ook jou toekomen. Omdat we onze banen gaan verliezen en veel mensen te maken krijgen met armoede komt onze overlevingsdrang naar boven en gaan we op zoek naar andere bronnen om ons doel te bereiken, dat is menselijk en als er iemand in de weg staat die jou doel op dat moment willen blokkeren dan zullen wij als mens er alles aan doen om deze uit de weg te ruimen, en dat is de overlevingsdrang.

Door deze ellende vormen wij als mensheid steeds meer een eenheid en dat is de opzet van 2012. Samen staan we sterk en dat beseffen we steeds meer. We gaan over tot een massale "Ruilbeurs' jij doet dit voor mij en ik doe dit voor jou. Wat wij hierdoor bereiken is dat er geen kosten bij komen kijken, want is een "gegeven" en iets wat een ander voor de ander doet heeft altijd nog veel meer waarde dan een papiertje wat men geld noemt. De intentie die hieraan vast zit is zoveel meer waardevol dan wat dan ook in onze wereld. Het bijzondere van geven en iets voor iemand doen is ook dat er geen verschil meer is in de menselijke uiterlijke kenmerken, vooroordelen of aardse gedragingen. Het maakt niets uit of iemand nu punker is of eruit ziet als een kakker.....het geven en nemen tijdperk zorgt ervoor dat wij ons meer als mens gaan gedragen, daarnaast komt er ook bij kijken dat een gift losstaat van die torenhoge belasting die wij betalen om de pot van Rutte te spekken zodat deze weer nieuwe soldaatjes kan kopen. Hierdoor zal deze crisis een andere wending gaan krijgen en niet de wending die de regering voor ogen heeft, voor hun is het zwaar minder, maar voor de mensheid in dit opzicht heel erg goed.

De scholen gaan nog verder achteruit, ze stellen hogere eisen terwijl er ontslagen vallen en overvolle klassen zal zorgen voor meer frustraties bij leraren en jongeren maar ook slechter onderwijs. We zouden hierin terug in de tijd kunnen gaan en kiezen voor "thuisonderwijs"maar hiervoor zal de regering teveel inkomsten mislopen vandaar dat de vakanties ook ingekort worden van 7 naar 6 weken, want als we geld uitgeven doen we dat wel in eigen land !!!

Ze zullen ons "denken wij" tegemoet komen op sociale vlakken maar aan de andere kant zuigen ze dat vlak weer leeg via de belasting. We komen in een Wit Was maatschappij waar de regering zelf aan kop loopt zij laten ons denken dat.....en ondertussen geven we net zoveel uit !! Be aware !!

Het Weer

Het meest besproken onderwerp in Nederland is het weer... we krijgen in 2012 te maken met de 2 extremen van Water en Vuur....!! Er zal veel water vloeien veel meer dan afgelopen jaar maar de droogte zal ook weer zijn eigen kanten gaan laten zien en in Nederland krijgen we het idee dat het klimaat helemaal aan het veranderen is.....!! We zijn totaal niet voorbereidt op wat er allemaal komen gaat, we zullen droogte nodig hebben voor het water en water nodig hebben bij de droogte die over ons land zal komen. We krijgen natte voeten...dat is 1 ding wat zeker is....!! De wind zal ook van zich laten horen en deze zal de problemen van de 2 extremen versterken. De zogenaamde "Horror"winter die voorspelt was door het KNMI is tot nu toe uitgebleven maar wij zullen gaan opkijken waar Nederland in 2012 mee te maken zal krijgen. Onze natuurverschijnselen zijn vaak moeilijk in te schatten doordat er constant verandering plaats vind in en om de aarde, waardoor er altijd onverwachte situaties kunnen ontstaan, het is dus vaak niet te voorspellen wie wat waar en wanneer wij iets van moeder natuur kunnen verwachten.

Het vuur in dit opzicht heeft ook te maken met veel branden aan gebouwen en huizen dat heeft mede te maken met de crisis maar ook met andere factoren dus opzet en vernieling. Er zal dus veel in de hens gaan in 2012 en dat heeft niet alleen te maken met de natuurverschijnselen.

Wereldnieuws !

Dan de inzichten wereldwijd. We gaan nog steeds te maken krijgen met opstanden dus over de hele wereld. Ook de crisis zal doorzetten van land naar land en we zullen gaan zien dat de steun van andere landen naar elkaar toe af zal nemen doordat deze zelf in zware crisis terecht komen. We moeten gaan inzien dat geld niet DE REDEN is in ons bestaan en dat liefde en geven en nemen veel meer waarde brengt en ons ook verder kan helpen zonder een materie.

Het lijkt erg stil te zijn bij de frustraties van onze wereldmachten, maar achter de schermen zijn zij al bezig met zoals ik het noem een "Stille Oorlog" die binnen gesloten muren allang begonnen is. Het is duidelijk dat het geld gewoon op is want anders waren deze rakkers allang begonnen met elkaar te vervelen met wat bommen en granaten om te laten zien wie hier nu eigenlijk de baas is. Rusland is de baas, alleen weten veel mensen dat niet. De landen die onderling plannen aan het maken zijn voor wat er komen gaat zijn Rusland, Korea, Irak en Iran, Amerika, Japan en Europa. Deze landen hebben onderling al wat turbulentie en zij hebben afgelopen jaar elkaar ook laten zien wat voor speelgoed zij in huis hebben door militaire oefendagen in te plannen waar de media bovenop mocht zitten. Het is een spelletje van wie hier het sterkste is en wie het voor het zeggen heeft. We hebben vet pech met onze premier Rutte die dit spelletje vroeger teveel gespeeld heeft en nog steeds Uber Geil is op alles wat te maken heeft met bommetjes en granaten. Beter blijft Nederland rustig en op de achtergrond maar aangezien we een schuld bij Amerika hebben lopen wij steeds maar weer de kudde achterna...ongeacht een crisis en ongeacht de veiligheid voor onze maatschappij....!!!

Dan zijn er veel onderzoeken bezig naar de aardbevingen en verschuivingen in de wereld. Veel mensen denken ook nog steeds dat het een natuurverschijnsel is, maar het heeft ook zeker te maken met alle ondergrondse ruimtes waar wij geen besef van hebben. Er zijn ondergronds teveel ruimtes gemaakt, illegale labs, maar ook labs van de staat waar zij mensen met dieren kruisen, waar zij dinosaurïers weer tot leven wekken en waar ze schuilkelders hebben gebouwd voor de wereldleiders als de tering uit kan breken. We vinden er buitenaardse objecten en wezens die zij ver van de mensheid verborgen willen houden. We zullen in 2012 meer kennis gaan krijgen over de ondergrondse geheimen op onze planeet, per toeval of juist expres, mensen zullen gaan praten die hier kennis van hebben omdat zij ook de verandering in de wereld voelen en hierin mee zullen gaan. Het geweten zal op gaan spelen en de waarheid zal boven komen drijven. Zo ook over contact met buitenaardse wezens en andere planeten zal niet meer in gesloten boeken worden gestopt.

Planeet aarde is zogenaamd altijd op zoek naar buitenaards leven en andere planeten en als er een Alien of Ufo in je tuin staat of aan je deur staat te bellen dan is dat nep, onmogelijk of een fabel. Hoe grappig het ook allemaal is we zullen steeds meer kennis gaan krijgen dat zij aanwezig zijn en ze zullen zich veel laten zien in de meest corrupte landen van onze planeet om op die manier weer aan de mensheid te vertellen dat dit geheim al eeuwen lang verborgen wordt gehouden voor de mensheid om deze geen kennis te laten krijgen van de menselijke krachten en ons bestaan.

De Wetenschap.....!!! Dat is een lachertje in 2012, er zullen veel theoriën omvallen omdat er steeds meer bewijzen komen op wetenschappelijk gebied wat tegenover de theorie zal staan waarop alles gebaseerd is op onze planeet. Dus we komen voor nog meer raadsels te staan omdat planeet aarde altijd maar denkt alles wetenschappelijk te kunnen bewijzen in ons Universum...maar ook de wetenschap is vaak een illusie want zij hebben altijd nog in de hand wat ze ons wel en niet willen vertellen en zo nog steeds de macht te houden over de kennis en wijsheid op de aarde. Wetenschap is dus een grote grap en daar zullen jullie in 2012 ook kennis van krijgen. Het is zo dat het Universum bestaat uit energie, en die leeft...Dat wil zeggen dat de energie door groeit en doorgaat....Eer wij op aarde een theorie hebben uitgezocht op wetenschappelijk gebied wat heel veel kosten met zich meebrengt, dan is de Universele energie al 100 x verder gegroeid tot iets waarin wij dan al weer 1000 jaar achterlopen. Lekker slim....!! Dus de mensen die al die jaren al bezig zijn met ingewikkelde theoriën, berekeningen, waarheden en formules waarvan zij denken YES...dit is het....die komen nog voor veel raadsels te staan en uiteindelijk hebben ze niets meer aan een bepaalde theorie waar in ons mensen leven veel op gebaseerd is. Het is nog maar de vraag of zij hier eerlijk voor uit zullen komen omdat dit ook theoriën kunnen zijn waar zij toch een stuk macht in hebben over het welzijn van de mensen....aangezien de wereld draait om macht en geld kunnen zij ons hier misschien ook dom in houden maar de tijd zal het leren.

The Universe

Universeel bekeken staat er veel te gebeuren, het is de bedoeling dat we een eenheid gaan vormen en sterker worden in wie wij werkelijk zijn. De maskers mogen af en we moeten niet meer gaan kijken naar een uiterlijke verschijning en dat zullen we gaan leren door het gunnen en geven wat we in 2012 meer zullen gaan leren kennen. Het bewustzijn van de energie die wij als mens bezitten zal toenemen en wij zullen met een andere kijk in de wereld gaan staan. Veel mensen zullen hun ware liefde gaan vinden als zij deze nog niet gevonden hebben.

Het geloof zal een andere draai gaan krijgen en mensen gaan inzien dat waar zij op dit moment nog in geloven niets meer is dan een verzinsel van iemand die 100den jaren geleden vond dat het leven zo zou moeten zijn. We gaan inzien dat we meer op onszelf moeten gaan vertrouwen, in ons gevoel moeten leren staan en blijven staan. We zullen gaan zien dat we geen handvat meer nodig hebben buiten onszelf. Want alles wijsheid, kennis en geluk zit IN onszelf, dat is de kern van ons bestaan en pas als je de kern leert kennen en de kern aanpakt zoals we ermee om zouden moeten gaan, dan pas heb je de basis tot geluk in je leven en dat is de bedoeling van de energie in 2012.

We gaan een eenheid vormen in ons bestaan en we worden stilletjes aan weer mens. Het wordt niet makkelijk omdat de wereldmachten het ons erg moeilijk gaat maken in onze levensbehoeftes terwijl de aarde eigenlijk alles al voor ons heeft geschapen om hier te overleven. We gaan weer terug naar het "eigen kweek" tijdperk waarin wij zelf ons voedsel kunnen zaaien zonder dat er vreemde dingen op of ingespoten kunnen worden waar wij niet beter van worden. We zullen de genezing in andere dingen moeten gaan zoeken in plaats van alles te bestrijden met de chemische medicatie die zij ons voor willen schrijven.

We gaan uit hokjes denken en meer de dingen universeel bekijken, we gaan zien dat een mens ook maar een mens is en dat we eigenlijk allemaal in hetzelfde schuitje zitten, daardoor gaan we inzien dat als we elkaar bijstaan in moeilijke tijden de buurman toch zo slecht nog niet is.

Er is nog veel meer te schrijven over wat ons staat te wachten in 2012, dat laat ik aan de andere mensen over die hier een inzicht in willen geven anders heb ik een artikel van 14 kantjes vol dat is hier niet de bedoeling. Wat ik jullie wel mee wil geven is een aantal tips om goed voorbereid te zijn in 2012 !!!

* Haal je geld van de bank en bewaar het zo dicht mogelijk bij je, Nederland is blut en er zou zo maar een stroomstoring kunnen komen waardoor ook de getallen bij de bank in de war kunnen raken.

* Zorg voor water in huis ( in flessen) een gas pitje en verlichting, eigenlijk alles wat we nodig hebben om te overleven als en stroomstoring komt of een overstroming. Blikvoedsel en een opener zou ook handig zijn.

Hoe dan ook wordt 2012 een jaar van gunnen en geven, van bewustwording en bezinning, van vergeven en aanvaarden, van inzichten en kennis die wij tevoren nooit geweten hebben. Het wordt een jaar waarin wij zullen moeten leren voor onszelf op te komen steeds een beetje meer. We laten nog steeds mensen achter ons en we zullen een heel nieuw pad gaan bewandelen wat een openbaring zal zijn voor vele mensen onder ons.

Ik wens iedereen een Magisch mooi, Bijzonder en bewust 2012

waarin veel verandering zal plaatsvinden zowel positief als negatief

maar samen staan we sterk en met deze Intentie komen wij er wel !!

Veel Liefs Mystica

Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page