top of page
Featured Posts

Vaccinaties Wil of Wet

Geschreven door Mystica

maandag, 05 augustus 2013 13:41

Het vaccineren van mensen wordt tegenwoordig steeds belangrijker. Volgens de media en de staat zijn mensen die hun kinderen niet laten vaccineren egoïstisch of gelovig maar niets is wat het lijkt !!

Vaccinaties !! Wil of Wet ?

Een belangrijk artikel over de waarheid vs de medische wereld die weer speelt met de zwakke kant van de mens, de angst om ziektes te krijgen doordat er mensen zijn die geen spuiten willen halen voor zichzelf of hun kinderen. Dit komt soms voor vanuit een geloofsovertuiging maar dat staat totaal los van het feit dat er veel meer mensen zijn die dit niet willen omdat zij weten wat voor troep erin deze vaccinaties zit.

Wat er ook gebeurt in de wereld het is altijd fijn om een probleem af te schuiven op een veroorzaker en dat in verband te leggen met iets wat er helemaal niet toe doet. Veel mensen kijken nu op een andere manier naar mensen met een bepaald geloof die volgens hun levenswetten niet meewerken aan vaccinaties. Door deze mensen worden andere mensen ziek. Het is een beschuldiging waar veel mensen nu een waarheid aan nemen en allemaal met de vinger die kant op wijzen. Mensen met dat geloof uit die stad of dorp zorgen ervoor dat onze kinderen kans hebben om ziek te worden.

Waarheid is deze ziekte is er al jaren en daarnaast overlijden er meer mensen aan een vaccinatie dan aan de mazelen. Het is even stil geweest rond de mazelen maar wat zou het opbrengen als je een land wil voorzien van extra vaccinaties en medicatie ?? Wat hebben de vaccinaties ons gebracht voor de 1000den mensen die met spoed moesten worden geënt voor de Mexicaanse griep ? Geld in de la en voor de rest weet niemand of dit enige gevolgen zou hebben op latere leeftijd, en daarnaast was een landelijke vaccinatie niet nodig geweest bleek achteraf, toen zij de zakken al gevuld hadden.

Als een junk op een station een spuit zet is het een gore junk. Spuiten voor dieren zijn nodig en de mensheid moet bespoten worden net als het vlees en groenten. Als er shit in de wereld is staan we allemaal als een kudde schapen in de rij om ons "spuitje"te halen als een soort van gratis heroïne shot bij het loket van de staat omdat wij "denken" dat dit ons leven zou kunnen redden mochten wij 1 van die 1000 mensen zijn die misschien op een dag is in aanraking zou kunnen komen met....de griep !

Omdat de angst al goed opgewekt is door staat en media hebben ze het zwakke punt van de mensheid al bereikt. Vanuit dat standpunt kan je verder gaan met vaccineren. Want wie wil er nou doodgaan aan de griep....niemand toch ? Een overlevingsinstinct en angst zijn bij mensen gevoelige punten in het leven. Dus als er gevraagd wordt of je op je kop wil gaan staan of naakt de straat op wil rennen om jou te behoeden voor het gevaar van een ziekte, dan neemt een mens dat aan, zonder na te denken wat er misschien wel in die spuit zelf zit. Zij hebben het vaccin, het tegengif omdat zij weten wat het is en het onderzocht hebben....Voorkomen is beter dan genezen, maar iets wat er al is voorkom je niet meer....

Wie verteld jou precies wat er in een vaccin zit....wat de bijwerkingen kunnen zijn of wat voor effect het allemaal kan geven met andere aandoeningen of lichamelijke problemen en wat een vaccin op langere termijn doet met een mens ? Een vaccin is maar een tijdelijk middel om je misschien even te behoeden voor iets wat misschien kan komen. Het is hetzelfde als de straat niet over durven steken omdat er misschien een auto door rood kan rijden. Zou je dan ook als een schaap aan de andere kant van de weg blijven staan wachten omdat "men" zegt dat er wellicht een auto door rood kan rijden. Heel erg naïef, op het punt van angst bij de mensheid heb je een zwakte en mensen die zwak en bang zijn kan je makkelijker bespelen. Zij zullen ook pas rust hebben als ze hun shot gehaald hebben en dan met de gedachten rondlopen dat ze "beschermd" zijn tegen alles wat er op hun pad komt....Oops auto door het rode licht !

Vroeger werden mensen minder ingespoten met allemaal rommel en uit die cijfers blijkt ook dat er veel minder mensen dood gegaan zijn aan kanker. Kanker is tegenwoordig de no1 ziekte die over de wereld heen raast als een vlek waaraan maar weinig mensen kunnen ontsnappen. Ze weten niet waar het allemaal vandaan komt maar stress en roken zijn belangrijkste factoren voor deze ziekte volgens de medici op dit gebied. Wat een wijsheid na zoveel onderzoeken waarvoor veel mensen elk jaar een donatie in een bakje doen. Het medicijn om kanker genezen is er al 35 jaar maar wat zou dit opbrengen als we ineens een medicijn hadden wat niks kost en ons beter kan maken. Geld is belangrijker dan een mensenleven en terwijl iedereen druk bezig is om de mensen die hun familie niet laat vaccineren de rug toe te keren, vergeet de kudde weer verder te kijken dan hun eigen huis, tuin en keuken wijsheid.En Rutte is God !

Vroeger werd je geleerd geen snoepjes aan te nemen van vreemde mensen. Een mens die spuit is een junk....en de maatschappij dus een ongeleid projectiel dat klakkeloos "snoep" aanneemt van vreemde mensen en daar graag een ader voor vrij maken. Een mooi voorbeeld om aan te geven dat de mensen die zich laten vaccineren totaal geen idee hebben waar zij nu eigenlijk aan meewerken. In tegenstelling tot de mensen die al een stuk verder zijn in hun wijsheid en hier gewoonweg niet meer aan meedoen. Omdat deze groep mensen in de minderheid is zal het bestempeld worden door de meerderheid zoals op de kleuterschool, de zwarte schapen die het op hun geweten hebben als mijn kind ziek word.

De ellende van dit verhaal is, is dat mensen dit ook zo zien en bespreken. Ik heb niks met een geloof maar als ik dan iets positiefs moet noemen dan is het vaccinatie verhaal een vet plus punt voor de gelovigen onder ons. Halelujaa...!!

Wil of Wet ?

We hebben bijna het punt bereikt van de vrije wil of de wet wat betreft vaccinaties. Beetje bij beetje worden we op een verkeerd spoor gezet en vanuit de angst worden mensen gevoed met het feit dat je haast verplicht jezelf moet laten inspuiten met een goedje van de staat. Dit om zorgkosten te onderdrukken ? Mensen niet ziek te maken ? Zoals ik schreef in de jaarvoorspelling 2013 liggen we met veel dingen op t randje in dit tijdperk. Een vrije wil kan zomaar ineens een wet worden en als jij je niet aanpast aan de kudde dan kan je daar een hoge prijs voor betalen.

Dit kan heel raar klinken maar uiteindelijk zullen wij als een soort van medische boekhouding rondlopen waar wij moeten aantonen dat wij ingeënt zijn tegen bepaalde ziektes omdat de kosten die wij maken voor een bepaalde aandoening straks alleen nog maar deels vergoed word als jij hier voorzorgsmaatregelen voor hebt getroffen. Dit alles om de kosten te beperken en natuurlijk de zieke mensen te minderen. Een mooi voorbeeld hoe ze via de achterdeur van angst toch binnen komen om te zorgen dat jou wil hun wet word....we will see !!

In Nederland doen ze altijd net of we hier nog een "eigen mening" hebben in dit o zo vrije land. Maar beetje bij beetje word de vrije keus uit handen genomen en omdat het begint bij mildere zaken hebben we het niet zo snel door, maar er is ook niemand die er wat tegen doet. Daarom zijn ze ook niet te flauw om steeds een stapje verder te gaan en zo uiteindelijk alles door te drukken zoals zij de wereld zouden willen zien. Het vaccineren van dieren wordt ook steeds meer een "moet" daarnaast ons vlees en bespuiten van groentes en fruit wordt steeds meer en meer omdat er dan weer een speciale rups is die misschien de hik over kan brengen als die op je onbespoten tomaat beland.

Al deze "speciale"behandelingen kost dan ook natuurlijk wat meer geld, maar moet uitgevoerd worden door de wet van whatever en welzijn omdat dit anders niet goed gekeurd is om op de markt te brengen. Dieren krijgen ook allemaal kanker als je maar genoeg je best doet om ze te blijven vaccineren volgens het boekje weet je zeker dat je 10 jaar minder plezier hebt van je vrolijke viervoeter....( en die roken niet ).

Al met al wordt het tijd dat iedereen even gewoon inziet waar jullie mee bezig zijn, wat jullie zien als waarheid en waar je je ogen voor wil sluiten. Niets is wat het lijkt en als jij denkt dat het beste is om je shot te halen moet je dat helemaal zelf weten maar veroordeel een ander niet voor zijn wijsheid om dit niet te doen. Iedereen heeft een eigen reden waarom ze dit wel of niet willen doen. Mensen die voor vaccinaties zijn snappen vaak mensen niet die tegen het vaccineren zijn, maar als er een junk een heroïne spuit aanbiedt op straat haken ze ineens af, dat is eng, gevaarlijk, vies en het kan ziektes met zich meebrengen....denk over dat feit maar is goed na voor jij je volgende "Shotje" haalt !! Prettige Wedstrijd !

Liefs Mystica


Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page