top of page
Featured Posts

DE HOGERE FREQUENTIE

Geschreven door Mystica

maandag, 07 oktober 2013 13:04

De energie gaat naar een hogere frequentie en veel mensen ondervinden hier last van. Er komen veel problemen en emoties op je pad waaraan niets te begrijpen valt. Alles is met een reden, het feit is dat je moet blijven staan en door moet gaan !

GGGG.jpg

De Hogere Frequentie

We maken een mega transformatie door op Aarde en dat gaat niet zonder slag of stoot. De mensen die al hoger in de energie staan, dus een betere verbinding hebben met de bron (Universum) zijn juist degene die hier veel last van zullen ondervinden. Het is erg frustrerend want je staat machteloos tegenover een situatie waarin je alleen kan toekijken hoe de wereld om je heen ineens heel anders is, waarin we een helder inzicht gaan krijgen in de mensen om ons heen en waarin wij heel goed moeten beseffen dat dit gebeurt met een reden, zoals alles in het leven.

Het is grote massale opruiming meer dan ooit tevoren en het is daarom ook juist NU van belang dat jullie oude zielen dit gebeuren heel Universeel gaan bekijken. Wij zijn hier op de Aarde gezet om onze tijd uit te zitten en de lessen te leren. De wezens om ons heen genaamd "De Mens" hebben de neiging het ons niet makkelijker te maken. Nu in deze tijd moet je de mens dan ook echt zien als een mens die nog TE aards verbonden is met de gedragen en levenswijze die wij hier kennen. Het gedrag van deze kudde is logisch te verklaren omdat deze mensen nog in een te lage energie blijven hangen, zullen zij geen deel meer uitmaken van jou leven. Dit kan op gruwelijke wijze worden beëindigd op dit moment. Je staat erbij en kijkt erna, maar het is zo bizar dat je eigenlijk perplex bent van hoe dit kan gebeuren en waarom jou dit overkomt.

Ik kan je daarom ook gerust stellen het is op dit moment bij heel veel oude zielen een bende van ellende en de kunst is om je niet te vermengen in deze Aardse Energie. Blijf erboven staan en blijf je vasthouden aan de Universele bronnen waar jullie zo goed mee in contact staan op dit moment. Je zal ook merken als jij zelf dit niet bij je binnen laat komen dat je hulp krijgt van boven en zo zullen zij je staande houden, maar het begint bij je innerlijke kracht en vasthouden aan het positieve, dat kan niemand anders voor je doen dan alleen jijzelf. Dat is DE LES op dit moment op aards niveau en als je die test doorstaat dan zullen zij je verder in bescherming nemen met de Universele magie waarin wij thuis horen.

Mocht je dit ervaren en voelen dat je omhoog getrokken wordt, weet dan dat je op de goede weg bent, en hou dat gevoel en dat niveau vast. Je zal verrast zijn door je handelen, je denken en je gevoel, want wat je misschien vroeger altijd zou raken kan nu heel anders zijn. Misschien was je vroeger allang uit je dak gegaan maar nu blijf je rustig. Je komt jezelf tegen op Aards niveau en je zal zien dat je een ander mens geworden bent die zich ver weg houdt van de Aardse shit en wat andere mensen van jou denken. Zo hoort dat ook !! Dan pas weet je dat je een level hoger bent in alles wat op Aards niveau een mens naar beneden kan halen. Die tijd hebben wij gehad en wij denken meer Universeel want het Aardse is maar aards en zij weten niet beter hier...so let it be !

Jullie zullen afstand gaan doen van mensen, vaste patronen, je omgeving, je gebruiken en je aardse gedragen en denken, maar ook Facebook, internet, telefoon en dergelijke zullen bronnen zijn waar je meer afstand van gaat nemen. Een massale ommekeer in jou leven staat voor de deur. Ben niet bang maar ga ervoor en weet dat dit de bedoeling is. Je gaat er vrede mee krijgen en dat is juist nu de bedoeling. En het gaat hard en snel, zo snel en bruut dat je eigenlijk niet eens tijd hebt om erover na te denken, het enige wat je je kan bedenken is WOOOOOW wat is er hier aan de hand en wat gebeurt er allemaal ? Het overkomt je en het wil je laten denken dat het aan jou ligt als mens. Laat dat maar lekker los want het gaat om jou als Universeel wezen die alleen maar een Frequentie hoger kan komen als je die bakstenen van je benen afhaalt en dat is wat er hier gebeurt.

Door al het gewicht van negatieve energie en mensen aan je ziel kom je geen stap verder. Omdat je misschien moeite hebt om mensen en dingen los te laten of bang bent de verkeerde keuze te maken wordt dit nu voor jou op deze manier uitgespeeld. Leuk is anders maar je hebt lang genoeg de tijd gehad om er zelf een punt achter te zetten en het Universum heeft geen eeuwigheid de tijd om op jou en je keuzes te wachten. Het is daarom ook beter dat de keus nu bij de ander ligt en ze kunnen je zwart maken, omlaag halen en door de stront trekken...who cares ? Het is allemaal aards en dat aardse past niet meer bij jullie op die manier. Je zal ook de mens zien zoals hij eigenlijk is en dat is goed, want daardoor heb je minder moeite afstand te doen omdat je niet eens deze mensen in je omgeving wil hebben.

Dat komt mede doordat je eindelijk de waarde in jezelf hebt leren kennen en je weet dat je meer waard bent dan de manier waarop mensen elkaar tegenwoordig behandelen. Jou principes zijn niet hetzelfde als die van een ander mens, zij leven in een asociale, egoïstische denkwereld waarin jullie jezelf niet eens meer kunnen verplaatsen. Deze ego's in de lagere energie moeten daar fijn blijven zitten en je zal zien dat je een eenheid gaat vormen met mensen die klaar zijn om massaal naar die hogere frequentie te gaan.

Dit artikel is dus ook alleen te begrijpen voor de oudere zielen die snappen wat er hier staat. Dit is ter inzicht en ondersteuning aan al die mensen die dit nu doormaken. Een bevestiging dat het niet aan jou ligt maar aan je omgeving en daarnaast het bericht om je in de Universele Energie te blijven staan en je mee te laten nemen in die hogere energie. Dan zal je zien dat je je rustig en letterlijk verlicht voelt, als je maar niet in de aardse emotie gaat zitten, want dat is verleidelijk juist omdat je zo hard geraakt wordt.

Deze emoties moeten we los laten we hebben met niemand verder iets te maken die zo wil leven en zo met jou wil omgaan in het aardse leven. Dit past niet meer bij wie jullie zijn en die energie kan zo niet meer stromen. Je kan bij de pakken neer gaan zitten en terug kruipen op het aardse negatieve level, of je houdt je kop recht en je krijgt er letterlijk het schijt aan....al die praatjes, acties en uitingen. Maar vooral aan wat andere mensen misschien van je denken, het is TE aards en daar staan jullie los van !

Dat is de grootste angst van een mens het aanzicht van andere mensen. Blijf jezelf daarom dus ook goed voorhouden dat je hier op deze planeet bent om je gevoel te voelen, je leven te leven en te leren en de rest doet er niet meer toe. Wij komen alleen en we gaan alleen en op het moment dat je het sterkste moet zijn sta je ook alleen. Juist omdat je nu moet leren om hier alleen door te gaan zonder je vast te houden aan andere mensen of een materie of vluchten in andere dingen. Het kan eenzaam voelen maar weet dat ook dat een reden heeft. Pas als jij dit ZELF kan doorstaan sta je sterk, en daarna zal je merken dat ze je vanaf boven optillen en vasthouden. Dan weet je ook dat je niet meer alleen staat en waarom het gebeurt.

Blijf lekker in je huisje of ga de natuur in, reinig je huis nog even lekker met salie zodat de shit buiten blijft en jij knus in je cocon kan zitten dat geeft helemaal niks. Het moet nu heel even zo zijn en straks kan je weer verder met een nieuwe, frisse kijk op deze vreemde Planeet. Je komt herboren buiten en je kan makkelijker keuzes maken. Je zal op wolkjes lopen en er zal meer voorspoed komen in datgene wat jij eigenlijk altijd al gewenst hebt. Geen twijfel mogelijk dat alles goed gaat komen maar BLIJF STAAN ! Ongeacht wat er gebeurt geef er niet aan toe, ze zullen je testen in het zwaarste en diepste op aards niveau want als ze je met het ene niet kunnen raken zullen zij er nog een schepje bovenop doen om te checken of je dan ook nog zal blijven staan.

De Bron kijkt mee en zal jullie hierin beschermen, het is dus ook een oproep uit het Universum aan alle mensen die zich hierin kunnen vinden op dit moment. Het gebeurt en je kan er toch niks aan veranderen dus leg er je bij neer en ga erboven staan, laat je niet uit het veld slaan. Voel de kracht in je ziel en de verbinding met het Universum want dat is op dit moment je beste vriend en die zal je daarom ook hier doorheen slepen. Bless You !!

Liefs Mystica

Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page