top of page
Featured Posts

JAARVOORSPELLING 2014

10 dec 2013 17:54 | Mystica

JAARVOORSPELLING 2014

Geschreven door Mystica

voorspelling-2014.large.jpg

Het jaar 2014 staat net als 2013 in het teken van de Waarheid, alleen zal deze waarheid nu een andere wending nemen. We krijgen te maken met nieuwe kennis en inzichten en bizarre onthullingen waar de mensheid zijn voordeel uit zal halen.

Jaarvoorspelling 2014 !

Het dwaze jaar 2013 is nog niet voorbij. We zitten nog steeds in een achtbaan van emotie, keuzes en zware tijden. Dit zal zeker aanhouden tot half Januari. Een jaarvoorspelling is leuk, het geeft een beetje een inzicht wat wij kunnen verwachten. Wat je niet moet verwachten is dat een jaarvoorspelling zal eindigen op 31 december om 00.00 uur. Deze zal zeker nog een paar maanden doorgaan in het nieuwe jaar. In het Universum zit geen persoon met een kalender die bepaald wanneer de tijden van een voorspelling of inzicht eindigen. Tijd staat los van ons bestaan, dus neem ook de inzichten van de Jaarvoorspelling 2013 mee in het onthullende jaar 2014 !

Het jaar 2014 wordt een Onthullend Jaar ! Net als in 2013 staat dit jaar De Waarheid bijna bovenaan het lijstje. Wat we gezien hebben in het afgelopen jaar is dat er veel waarheden naar boven gekomen zijn omtrent bekende mensen, corruptie van grote bedrijven en onthullingen betreft vreemde zaken die meer de staat of regering aangaan. Dit jaar zal deze waarheid een andere wending nemen, maar dat is goed want nu staat het voor jullie. De waarheid van dingen die verborgen zijn gebleven voor de mensheid qua geld, voedsel, ziekte, weersomstandigheden, werk en wijsheid zal nu in een heel ander daglicht gezet worden. Ik kan zeggen dat het een jaar word die voor heel erg veel mensen een echte eye-opener zal zijn. Mensen die nog steeds slapen betreft alles wat er om ons heen gebeurt wat totaal niet klopt zullen ook dit jaar hun ogen open doen. En er worden eindelijk geheimen onthult waar wij echt iets mee kunnen en waarmee veel angsten en taboes worden doorbroken. Met deze waarheid word bedoeld dat we nu eindelijk een kijkje gaan nemen in achter de schermen van de verborgen geheimen van het bestaan in alle opzichten. Weet wat je eet, drinkt, koopt, ziet, maar ook onthullingen betreft Medische inzichten, medicijnen en gebruik, de kracht van de mens en zijn energie, het klimaat en weersveranderingen,instellingen, verzekeringen,banken. Je kan het zo gek niet bedenken, ALLES zal in 2014 aan het licht komen maar dan in de Pure zin van het woord. Nu dus niet in het voordeel van een belastingdienst, een regering of andere machthebbers, 2014 word het jaar voor de mensheid ! Ik zou zeggen relax... and enjoy this Ride !

De mensheid zal gaan beseffen dat we leven als slaven van de maatschappij, en dat alles niet lijkt wat het is. Zij zullen inzien dat ze al die tijd bedonderd zijn in hun bestaan en zelf het recht in eigen handen nemen, en dan in positieve zin. Het "Samen staan we sterk" wat wij afgelopen jaar opgebouwd hebben zal in 2014 nog meer toenemen en dan komen wij uit op het volgende.....

Ondernemen

Het jaar 2014 staat voor het Ondernemen. Hier kunnen we blij mee zijn, wat nou crisis ? De mensheid zal hierbij het recht in eigen handen nemen en de schouders eronder gaan zetten en zo hun eigen netwerk op gaan bouwen om zichzelf te kunnen voorzien van de nodige levensbehoeften. Ik kan het een Grijs jaar noemen waar veel mensen zwart/wit zullen gaan werken om zo te kunnen overleven. Laat je niet gek maken door een crisis en twijfel niet om een stap te nemen in een eigen onderneming. Dat is in 2014 de sleutel tot succes en het zal je de juiste energie meegeven en je optillen naar een hoger level in je bestaan. Als het niet volgens het kromme boekje kan qua wetten en regels dan vind je wel een omweg....Fuck the System en ga ervoor !

"Slavernij"

Het is juist goed om zelf op eigen benen te staan want wij zullen gaan zien dat de sociale voorzieningen beetje bij beetje verdwijnen en afhankelijk zijn van een corrupte staat dat wil niemand. Waarom dit onderwerp slavernij heet, staat los van de zwarte Piet discussie, het heeft te maken met heel veel mensen die op dit moment zonder werk zitten en er zullen nog veel mensen bijkomen in 2014. De staat vind het wel best want zij hebben grootste plannen met de mensen die nu zogezegd verwend worden door de staat. In 2014 de staat massaal gaat beginnen om mensen aan het werk te zetten, dit is al reeds "bekend" maar onder behoud van uitkering mag jij lekker de baan overnemen van iemand die net ontslagen is omdat er bezuinigd moet worden in het personeel. Het is kiezen of delen. of werken voor de staat voor een loon wat ver onder het minimum is, of gewoon geen geld meer. Dat is pas bezuinigen in Nederland. Voor de mensen die zich altijd schaamde voor de mensen die een soos uitkering hadden, welkom in hun wereld en welkom in de wereld van de Nederlandse slavernij. Het wordt tijd dat iedereen die dit nog niet beseft een spoed cursus wakker worden gaat volgen want als we dit toelaten in Nederland dan is het moeilijk terug te draaien zoals het zou moeten zijn, hou daar rekening mee. Dit onderwerp is allang meegenomen in het plan van 2014 alleen dat wordt anders gebracht, jullie kunnen op die manier doorstromen naar een nieuwe baan. DIT IS NIET WAAR !! Voor de mensen die nog steeds geloven in de mooie verhalen...wake up ! Veel mensen komen in 2014 nog zonder werk te zitten en de crisis is voorlopig nog helemaal niet voorbij. Dit onderwerp slaat de alarmbellen voor 2014 !

Nederland

Nederland zal in 2014 van alle kanten wind tegen krijgen, letterlijk en figuurlijk. Het o zo brave landje wat altijd vooraan wil staan en in de kont kruipt van de rest van de wereld zal in 2014 niet zo braaf meer zijn. Nederland krijgt harde klappen en word stevig aan de tand gevoeld door andere landen die brute eisen gaan stellen omtrent de levenswijze in ons kikkerlandje. Nederland zal meerdere malen op het matje geroepen worden door andere landen en staatshoofden die het niet eens zijn met de manier van werken in Nederland. Dan gaan we zien dat dit zogenaamde vrije land zijn beperkingen gaat krijgen. Dat komt mede door het Ja en Amen gedrag die onze klungels aan de top gebruiken om zo in een goed daglicht te staan bij andere landen. Omdat dit gedrag niet zal veranderen zullen zij om de goede vrede te bewaren instemmen met nieuwe wetten en regels waar wij in ons land nog niet bekend mee zijn. Het is geen vraag meer maar een eis waar jij als Nederlander aan moet voldoen.

Politiek

In de politiek zal nog steeds veel moeten veranderen, wat we nu zien is dat Nederland met stip gedaald is en het vertrouwen weg is. Hier is de regering zich zeker wel van bewust en zijn ook bang voor wat er komen gaat. Dhr Wilders is voor hun de grootste nachtmerrie, niet omdat hij zo goed is, maar omdat hij niet bang is de waarheid van de problemen in Nederland wel onder ogen te zien. Zij zullen per direct een grote laster campagne beginnen om deze man ten gronde te brengen voordat er zomaar ineens nieuwe verkiezingen zouden kunnen komen. Zij weten dat hij sterk staat in de peilingen en daar kan niemand omheen. Hij staat sterker in de peiling dan mensen denken. Met alles wat er in ons land gebeurt ook in 2014 zullen er steeds meer zetels vanzelf de kant van Wilders inschuiven, dat heeft niet alleen te maken met de problemen die nu boven komen drijven waar de rest van de regering hun ogen voor sluit, maar ook omdat niemand er iets aan doet of het wil erkennen, integendeel ! In Nederland willen ze deze problemen altijd maar met liefde omarmen en daarmee gooien zij in 2014 hun eigen ramen in !! Dhr Wilders zal in 2014 op zijn hoede moeten zijn als hij de straat op gaat, want al het succes wat borrelt aan de ene kant, brengt nog meer frustraties en agressie aan de andere kant, en dat kan zich in 2014 wel is uiten tot rare situaties. Daarnaast zullen er nog meer mensen uit verschillende partijen stappen omdat ze het niet eens zijn met de gang van zaken of de ellende niet meer kunnen en willen dragen.

Wat ik ook graag mee wil geven is dat de politiek in Nederland er zelf schuld aan is dat er in Nederland steeds meer "discriminatie" zal komen en dan niet alleen bij de medelanders zoals we dat tegenwoordig noemen in 2014 worden de Nederlanders zelf zwaar gediscrimineerd, maar door de gang van zaken zoals de politiek dat wil regelen gaat iedereen voor de Nederlander die op dit moment een zwaar bestaan hebben qua geld, werk en onderhoud ! Bedankt Den Haag sta niet vreemd te kijken als mensen in opstand komen tegen de besluiten die genomen worden, gekker kan het haast niet !

Het weer

Daar gaan we weer ....het weer ! Nu ben ik niet in dienst van het KNMI maar wat ik in de jaarvoorspelling 2013 vermeld hebt qua overstromingen dat bericht houden we vast, daarnaast zal de wind in Nederland alsmaar toenemen. We zijn in dit land niet gewend dat het zo hard kan waaien, maar ook dat zal steeds meer toenemen. De weerbronnen weten het gewoon zelf niet meer, het is haast onvoorspelbaar ook voor de beste technologie op dit gebied. De nieuwsbronnen houden jullie bezig met veel onzin zoals voetbal trekkingen om de waarheid omtrent de problemen in Nederland te omzeilen. Er is geen geld voor bescherming van dijken en zo wel dan kan het best te laat zijn voor delen van Nederland. Code rood, oranje of wat ze er ook van maken, hou er rekening mee dat ze niet altijd de juiste waarschuwing afgeven. Wat van belang is in de maatschappij en de berichtgevingen van de nieuwsbronnen is dat er geen paniek gezaaid mag worden. In plaats van paniek zaaien kan het dus zomaar zijn dat de zwaarte van een wind of storm of regenbui zo maar is milder voorgedragen worden dan het is. We krijgen te maken met steeds meer weersomstandigheden die wij in dit land niet gewend zijn. Wat opvalt is dat voornamelijk de wind in 2014 toe zal nemen ! De winter komt eraan, het is heftig, maar snel en kort. Ga niet teveel investeren in zwaar overlevingsmateriaal voor de horror winter die net als vorig jaar ook voorspelt was door het KNMI, we redden het wel. Geen zorgen over sneeuw, maar veel water en veel wind zal de boosdoener zijn.

Planet Earth

Hier geven we een inzicht wat zich wereldwijd zal afspelen !

In 2014 gaan we zien dat veel Landen op eigen benen willen gaan staan en niet meer afhankelijk zijn van andere landen om zo hun eigen regels en wetten na te leven zoals zij die willen zien. Sommige Landen worden steeds meer afhankelijk van andere staten omdat ze in de crisis terecht komen en zijn dus genoodzaakt nog steeds met andere landen verbonden te blijven. We gaan zeker zien dat ze het steeds minder met elkaar eens gaan worden de wereldleiders en ze gaan als kleine kinderen eisen bij elkaar neerleggen....ik wil dat jij dit doet, dat doe ik alleen als jij dit doet. Het is 1 grote kleuterschool in 2014 en de mensheid zal steeds meer gaan inzien dat wij eigenlijk bestuurd worden door wat mensen die nog steeds denken de regels en wetten te bepalen omtrent de levens van de mensheid waarin zij steeds machtiger worden en de mensheid armer. Dit zal een wereldwijd inzicht zijn en ook daarin gaan we zien dat mensen het recht in eigen hand nemen om te overleven.

In 2014 zal er ook over de hele wereld steeds meer actie en discussie komen omtrent de Homo haat en veel staten zullen zien dat zij hier niet meer onderuit gaan komen. Daarom noem ik 2014 bij deze het "Roze Jaar". Er moet een acceptatie gaan komen in veel landen, en daar zullen veel bekende en onbekende mensen zich voor in gaan zetten. Daarnaast zullen er bekende mensen met status opstaan om te bekennen dat zij ook homo of lesbo zijn, dit om duidelijk aan te geven dat dit taboe de wereld uit moet. Als er 1 homo over de dam is volgen er meer, zo kan ik het benoemen als er 1 opstaat dan geeft dat een sneeuwbal effect wereldwijd wat een magische draai kan geven aan dit voor velen zware onderwerp ! Er moet een acceptatie komen in de mens en zijn bestaan zoals hij deze wil zien ! Helaas gaat dit niet zonder slag of stoot.

Het voetbal wordt in 2014 ook onder de loep genomen. Ook de voetballertjes moeten eraan gaan geloven en zij zullen zien dat ze steeds minder geld krijgen voor hun spelletje, daarnaast moet er een drastische verandering gaan komen in het gedrag van de supporters. Er is geen geld meer en slopen doe je thuis maar, zo niet dan geen support meer bij een wedstrijd. Zij zullen ook hierin andere regels gaan opstellen over de gehele wereld en dat er Clubs zijn die zo in de shit zitten dan ze heel hard moeten gaan denken om ermee te stoppen.

Er zullen nieuwe ontwikkelingen komen in de Technologie waarin veel dingen via een satelliet gaan werken. Hoe handig is dat ? Heel handig voor de bronnen die precies weten waar jij op dat moment bent. Het pad van Traceren door middel van nieuwe technologische ontwikkelingen zal in 2014 alleen maar toenemen en zo zal het Big Brother netwerk over de gehele wereld toenemen. Niks of niemand is meer veilig en de corruptie qua afluister en spionage schandalen zullen steeds meer toenemen. Ook jij bent niet meer veilig ! De zogenaamde Drones die ze inzetten voor de zogenaamde "Veiligheid" gaan brokken maken en zijn totaal niet veilig en al helemaal niet voor uw veiligheid, het is puur spionage op de mensheid !! Er kunnen zich vreemde ongelukken voordoen met deze nieuwe manier van spionage ! Het chippen van mensen zal in 2014 ook meer toenemen en vooral onder het motto "De veiligheid van kinderen" In 2014 is tevens weer het advies je geld van de banken te halen en bij je te houden. Jou geld is omgezet in getallen en die getallen zie je op een scherm, het is onmogelijk om je spaargeld in 1 x op te nemen omdat al het geld niet aanwezig is, dit zijn getallen van getallen en daar getallen van. De zogenaamde apps en diensten waarin je gegevens kan delen doe zogenaamd de privacy beschermd, wordt alleen gebruikt om nog meer informatie te vergaren en te gebruiken om verboden diensten en bestanden aan te pakken. Laat je niks wijsmaken wat tegenwoordig anoniem is, beschermd of prive is gewoon een wereldwijd open boek !

In 2014 zal er wereldwijd angst gezaaid worden om zo de mensheid klein te houden en natuurlijk te profiteren van hun menselijke gedrag wat zij vertonen als Angst de boventoon heeft. Hierdoor gaan mensen preventief handelen om zo te denken veilig te zijn. Ook hierin worden jullie gefopt, het is namelijk het perfecte middel om de mensheid nog meer te controleren en in de gaten te houden omtrent alles wat men doet. Het advies is dan ook om meer contact te onderhouden met je bronnen door een ontmoeten face to face, niemand is meer veilig in 2014 qua techniek en hacken zullen zij nog meer informatie toegespeeld krijgen waar zij helemaal geen inzage in mogen hebben. Een gsm met vingerafdruk of een horloge op satelliet verbindingen is not done ! Nog steeds worden we "beschermd" door bronnen die nogmaals AnoNieM willen blijven, ze staan voor de mensheid vergeet dat niet !

De geschiedenis zoals wij deze kennen vanuit verhalen en boeken wordt terug gehaald in 2014. Dit om waarheden en verborgen geheimen recht te zetten. Ook in het verleden werden er belangrijke bronnen en informatie ver weggestopt om op die manier de wijsheid van de mens beperkt te houden. Als je niet weet hoe, kan je dr ook weinig mee. Er worden onthullingen gedaan waardoor mensen achteroverslaan, maar dit is nodig om ook die zaken rust te geven en omdat er niks verborgen mag blijven in 2014 zal ook het verleden recht gezet moeten worden. Theorieën en schandalen worden rechtgezet !

De ziekte kanker zal in 2014 opvallend veel besproken worden en ook in die richting kan de mensheid bizarre onthullingen ontdekken. Maar ook in de corruptie van ziekenhuizen, artsen, benamingen en behandelingen van ziektes, verborgen gebreken en onnodige kosten qua ALLES komt aan het licht !

Dan de "vergeten" ellende in Japan...de kerncentrales ! Waarom zijn hier zo weinig berichtgevingen over ? Omdat er zoveel meer aan de hand is dan de mens denkt. Elke dag wordt de planeet meer en meer vervuild, zeesterren trekken zich uit elkaar om op die manier zelfmoord te plegen, de mensheid word zoet gehouden met bullshit nieuws waar we geen reet aan hebben. Ik zou zeggen neem zelf even een kijkje op Google om zo met eigen ogen te ondervinden wat voor Hell er zich afspeelt op Fukushima. In 2014 zal hier wat helderheid over komen omdat andere bronnen er zich mee gaan bemoeien, verborgen geheimen en gebreken komen aan het licht. Helaas is het al te laat en we mogen blij zijn dat we hier nog staan !

Het Geloof

Dan het onderwerp Het Geloof wat elk jaar weer terug zal komen. Het feit is dat het geloof de meeste ellende brengt op deze Aarde en dan spreken we niet alleen over het misbruik wat al 100den jaren bekend is en gedoogd word, maar ook zeker de bizarre gebruiken van andere geloven die nog steeds geloven dat de rest van de wereld zich aan moet passen aan hun inzichten. Het wordt een vreselijk Bizar jaar qua Geloven en geweld in 2014. Het is al reeds begonnen maar nu gaan echt alle geloven recht tegenover elkaar staan en veel mensen zijn bereid te sterven voor hun geloof. Daarnaast zal de wereld zich gaan bemoeien met ALLE rituelen en feesten die mensen hebben omtrent het geloof. Sinterklaas is er een eitje bij, wat we nu gaan zien wereldwijd is veel eisen omtrent afschaffen van bepaalde tradities omdat deze gebruiken echt niet meer kunnen in 2014 zo wordt het gezegd. Daar is niet iedereen blij mee en er kunnen slachtpartijen volgen waar je ook ziet dat andere landen niet in zullen grijpen. Als het geloof de wereld uit zou zijn dan hebben we de helft al gewonnen, helaas sluiten steeds meer mensen zich aan bij een bepaald geloof of groepering om zo te denken sterk te staan, maar ook denken veiliger te kunnen leven, bizar maar waar. We kunnen in 2014 een promotieteam verwachten die op allerlei manieren de kerk gaan promoten en het is de bedoeling dat er eindelijk wat geheime informatie van het Vaticaan de wereld ingaat, als ze ergens niet heilig zijn is het wel in het Vaticaan !

The Universe

Dan de voorspelling van 2014 op het gebied van het gevoel, de menselijke energie en gebeurtenissen die we kunnen verwachten. In 2013 hebben we een heftig jaar gehad met veel inzichten, wijsheid, emoties en verdriet. Dat mede door het verlies van vrienden, familie, werk, huis en omgeving. Wat bovenaan stond in 2013 was het loslaten, accepteren van dingen en doorgaan. Een jaar van keuzes maken bruut en bizar ! Dat zal nog een paar maanden aanhouden in 2014 voor de mensen die wat traag van begrip zijn. Maar tijd om te kiezen, kan niet eeuwig duren, we gaan hard en snel. Dagen, weken, maanden en jaren vliegen voorbij. Tijd is een illusie ! De energie van de aarde verandert in fases en daardoor komt de mensheid steeds weer in een andere fase. Er zal nog meer een eenheid komen in 2014 omdat we gaan inzien dat we leven in een illusie en dat zorgt ervoor dat we elkaar kunnen omarmen omdat we allemaal de dupe zijn van de corruptie en het bedrog der aarde. Dat is voor veel mensen nieuwe kennis en inzichten en omdat de mensheid in zijn geheel hiervan de dupe is krijg je massa groepsvormen wat goed is voor ons bestaan. We moeten meer uit het denken en meer in het gevoel gaan staan. Dit heeft de mensheid in 2013 al kunnen ontdekken, maar wat nu belangrijk is, is dat er een totale acceptatie gaat komen van de medemens. De mens zal meer een mens gaan zien in zijn geheel als Ziel en beseffen dat we allemaal in dezelfde rare wereld leven en zo ook uit 1 en dezelfde bron komen wat losstaat van een geloof.

We gaan zien dat de mensheid in 2014 steeds minder haast gaat krijgen en meer gaat genieten van het leven zoals het zou moeten zijn. We gaan meer naar buiten en worden creatief gestimuleerd door de energie die over de aarde heen zal komen. We gaan rust vinden in ons bestaan en we vinden eindelijk tevredenheid met wat we hebben en wat we bereikt hebben. Het is allemaal wel best want de mensen gaan de kleinere dingen zien en krijgen daarvoor veel meer waardering dan ooit tevoren. Veel mensen gaan hun creativiteit ontwikkelen tot een ware inkomstenbron. Daarnaast zullen veel mensen gelijkgestemde mensen gaan ontmoeten met dezelfde interesses en ideeen, waarin zij een herkenning vinden in elkaar en hun levens. Dit is iets wat veel mensen al heel lang zoeken en dat zal in 2014 eindelijk zijn plaats innemen.

Natuurlijk is niet alles rozengeur en maneschijn in 2014 zonder downs zijn er geen ups en ook op dat vlak kunnen er gebeurtenissen voorkomen waarmee wij te maken krijgen. Er zullen veel ziektes over de wereld heengaan waarin wij op zoek gaan naar natuurlijke geneeswijzen. Mensen die nog teveel in hun denken staan kunnen door brute gebeurtenissen in hun gevoel gezet worden, dit is niet leuk maar nodig om te ontwaken uit je eigen wereld. In 2014 moeten we meer gaan werken met kleuren, en dat is wat we gaan zien, heel veel kleuren die op verschillende manieren voorgedragen zullen worden als een soort van United Colors, kleuren van blijheid die mensen in het gevoel laten staan. We gaan in 2014 nog meer zorg dragen voor elkaar, meer respect, meer liefde en begrip voor de medemens van de ene kant en de donkere zijde van het verhaal hangt alleen maar vast aan Geloven. Mocht je in een geloof geloven, begin dan eerst met het geloven in jezelf voor je een geloof aanneemt wat nooit bewezen is zoals zij dat in een geloof voordragen. Kweek een eigen geloof en ruggengraat en maak je los van en massa. De tijd is gekomen om op je eigen benen te staan en je niet meer vast te houden of te verschuilen achter een geloof of mensenmassa !

Tot zover de inzichten van 2014. Blijf de website volgen qua informatie die ik mag delen namens mijn bronnen. Niet alle jaar informatie past in 1 Jaarvoorspelling en zal dus door het hele jaar heen ook nog verdeeld worden in verschillende artikelen die op het juiste moment doorgegeven worden. We volgen de Aardse energie en zal deze vertalen naar de buitenwereld zodat iedereen zich op dat moment kan herkennen in datgene wat jij op dat moment voelt, en Voelen daar is waar het om gaat.

Voor 2014 zeg ik, blijf jezelf, en wordt nog meer jezelf dan ooit tevoren. Leef je leven zoals jij dat wil, of je het nu goed doet of slecht er zal altijd wel iemand zijn die commentaar heeft dus LEEF ! Doe wat jou gelukkig maakt, kijk niet teveel naar de ander want je hebt geen idee wat deze doormaakt. Sta meer in je gevoel en laat je gedachten los, want deze maakt je alleen in de war. Wees lief voor elkaar, open je ogen, heb respect en zie de ziel in de ogen van de mens en laat het uiterlijk voorkomen los. Maar vooral "Hou van Jezelf" alleen dan sta je sterk in dit Onthullende nieuwe Jaar !!

Please Be Awesome !!!

With Love Mystica

Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page