top of page
Featured Posts

DORMICUM DE HEL ONDER DE EUTHANASIE !

Geschreven door Mystica

woensdag, 18 december 2013 23:10

Een artikel wat nodig is om de wereld in te brengen. Het inspuiten van het medicijn Dormicum is een de nieuwe manier om mensen te helpen, om op een zo "Natuurlijke" manier dood te gaan. De praktijk laat helaas anders zien !

Euthanasie.jpg

Dormicum de Hell onder de "Euthanasie"

Omdat ik mensen begeleidt naar de dood en al velen heb zien gaan wil ik graag een artikel naar buiten brengen over deze nieuwe manier van doodgaan. Mensen die lijden aan een zware ziekte of waarbij het leven niet meer menselijk is, kunnen kiezen voor euthanasie. Nu zijn de regels betreft Euthanasie al zo krom dat het haast niet meer voorkomt in Nederland.

Mocht je Euthanasie willen dan kan je dat het beste meteen gaan regelen want eer jij de papieren hebt om dit uit te laten voeren als jij (of je familie) jou leven niet meer haalbaar vind ben je 3 levens verder. De meeste artsen vinden de keuze voor euthanasie nogal een gedoe met papierwerk en zij hebben altijd een stuk verantwoordelijkheid af te dragen aan familie en instellingen nadat er euthanasie uitgevoerd is. Zij verkappen het weer door te zeggen dat het erg Cru is om te moeten doen want je geeft een mens een spuitje en ze zijn weg. Beter 1 spuitje dan 30 spuiten en 6 dagen verder, dat is mijn motto na het zien van deze Dormicum Hell !

Wat is Euthanasie ?

Nederland was in 2002 het eerste land ter wereld dat euthanasie bij wet regelde. Dankzij de wet 'Toetsing levensbeëindiging op verzoek en hulp bij zelfdoding' weten ernstig zieke patiënten en artsen precies wat hun rechten en plichten zijn. Euthanasie is de levensbeëindiging door een arts op verzoek van een patiënt. Daaronder valt ook de hulp van een arts bij zelfdoding, waarbij de patiënt zelf het dodelijke middel toedient. Euthanasie mag dus alleen worden toegepast wanneer de patiënt hier zélf om vraagt; familieleden mogen geen verzoek indienen. Daarbij gaat het altijd om een verzoek van een patiënt om een einde te maken aan uitzichtloos en ondraaglijk lijden.

Sinds 2005 hebben ze bedacht dat ze bij 9 van de 10 gevallen doen met het medicijn Dormicum waarmee een mens in slaap gehouden wordt tot de dood. Dit noemen zij :

Palliatieve sedatie

Palliatieve sedatie wordt toegepast bij terminale patiënten. Om het lijden te verlichten, wordt de patiënt tot de dood in slaap gehouden met medicijnen. Dit is geen euthanasie, waarbij een arts medicijnen toedient om het leven van de patiënt te beëindigen.

Hier even een korte beschrijving van wat Dormicum eigenlijk is en doet.

Dormicum behoort tot de benzodiazepinen. Het werkt rustgevend, spierontspannend, vermindert angstgevoelens en beïnvloedt de overdracht van elektrische prikkels in de hersenen. Artsen schrijven het voor bij slapeloosheid, onrust, aanvallen van epilepsie en hik.
Werking Dormicum werkt spierontspannend, rustgevend en maakt suf. Het bevordert zo dat u in slaap valt. Dit medicijn is vooral geschikt als u moeite heeft met inslapen. Dus niet als u verwacht vaak gedurende de nacht wakker te worden.
Effect
Meestal binnen een half uur na inname wordt u slaperig en rustig. Zorg er daarom voor dat u thuis bent, geen ingewikkelde klussen meer moet doen en uw bed makkelijk kunt bereiken. De werking houdt meestal twee tot vier uur aan.
Dit slaapmiddel werkt alleen goed als u het af en toe gebruikt. Bijvoorbeeld om de drie dagen. Bij dagelijks gebruik neemt de werking af omdat uw lichaam aan het effect went.
Toepassing bij ernstig zieke mensen Midazolam wordt ook gebruikt bij mensen die ernstig ziek zijn of op sterven liggen. Het wordt gegeven als zij zeer angstig, onrustig of verward zijn of veel pijn hebben.
Door dit medicijn worden zij kunstmatig in slaap gehouden. Door de korte werkingsduur van dit medicijn is het ook mogelijk tussentijds snel weer wakker te worden. Ook is het mogelijk dat mensen de hele nacht slapen en overdag een paar uur wakker zijn.
Dit medicijn wordt dan meestal toegediend via een infuus of injectie.

Zoals we lezen gebruiken ze dit dus ook bij mensen die op sterven liggen, ze worden rustig, minder angstig en hebben zogezegd geen pijn en besef meer van leven of dood doordat zij in slaap zijn. In praktijk ziet dit fenomeen er heel anders uit, en omdat Dormicum tegenwoordig helemaal "hot" is in plaats van een Euthanasie spuit wordt het is tijd om de feiten in praktijk op een rij te zetten en die zijn als volgt.

Mocht je zelf erg ziek zijn, of een familie lid hebben waarbij de dood nadert, dan verzoek ik iedereen bij deze een juiste keuze te maken wanneer je een leven moet beëindigen. Ik heb de eer om soms mensen naar de hemel te begeleiden en daarom kan ik zeggen wat de werking van Dormicum doet bij een mens in deze "levensfase" op het randje van De Dood.

Zodra een arts dormicum toepast zal deze in een slaap terecht komen. Wat zij vergeten is dat deze mensen alles beseffen en horen want een slaap is niet voor eeuwig want het lichaam gaat gewoon door. De zintuigen doen hun werk nog steeds en zo zal er altijd nog een (onder)bewustzijn zijn, die veel kan waarnemen, daarnaast zal het gehoor open staan en wat je zal zien is dat een mens je kan horen maar niet meer kan praten. Je kan het zien als een operatie onder narcose waarbij de narcose niet de werking heeft die hij zou moeten doen, daardoor beleef je de gehele operatie, je kan alleen niet roepen en niks zien of bewegen. En dat mensen is de Hell !

Nu moet ik zeggen ik heb veel gezien in het leven qua overlijden van mens en dier, maar wat ik met dormicum mee heb gemaakt is zo onmenselijk dat dit de wereld in moet. Honden hebben nog een beter levenseinde dan mensen die moeten sterven onder het medicijn Dormicum. Het zou volgens de artsen zo veel beter zijn dan een spuitje of een morfine pomp want het leven zou langzaam weg zakken door een diepe slaap. Niks is wat het lijkt, het lichaam stopt er gewoon mee omdat de mensen dood gaan aan geen eten en drinken, zelfs geen nipje water want vocht en voedsel zet het lichaam en de organen weer in werking en dan kunnen zij weer ontwaken uit hun zogenaamde diepe diepe slaap.

Deze mensen gaan dus gewoon dood omdat het lichaam geen voedsel of vocht meer binnen krijgt en dan stoppen de organen er vanzelf wel mee, daar leeft jou lichaam op. Mochten ze bijkomen dan wordt er direct een spuit bijgezet met wat extra rommel erin zodat de mens weer "lekker" gaat slapen. Het nadeel is van dormicum als zij eenmaal gaan spuiten is er na 2 a 3 dagen geen weg meer terug. De organen worden zodanig aangetast dat de werking ervan zo snel afneemt dat je niet meer weet hoe een persoon erbij ligt mocht deze ontwaken. Het onderbewustzijn en bewustzijn zijn zeker nog aanwezig en deze mensen weten, horen, voelen en begrijpen nog teveel om "rustig" te kunnen overlijden. Hierdoor kunnen zij alsnog paniek aanvallen krijgen.

Mensen gaan vechten tegen de dood,of juist tegen het leven. Zij beseffen dat ze er liggen en kunnen niks doen. Ze horen je praten en kunnen niks zeggen of zich verdedigen. Het kan minimaal 2 a 3 dagen duren voor iemand hier zal overlijden maar maximaal dat kan zo nog 5 tot 6 dagen duren. Het is een aanzien van een geliefde mens die aan het vechten is IN zijn of haar lichaam, die wil praten maar niks meer kan zeggen, die eruit wil komen naar het leven of de dood dat maakt helemaal niks meer uit, ze willen er alles aan doen om uit deze benarde situatie te komen maar er is geen uitweg, zij zitten vast in hun lichaam en blijven daar tot het lichaam er uiteindelijk mee stopt.

Ze staan met 1 been in het leven en met 1 been in de dood en daar ergens tussen zweven ze in en buiten hun lichaam het is een Hell tussen leven en dood en niemand kan er iets aan doen. Als medium ben ik dan ook niet in staat een ziel uit een lichaam te halen, en dat is onnatuurlijk !! Zodra een persoon de dood in moet met dormicum kan ik alleen maar toekijken en de mensen meegeven dat zij moeten wachten tot het lichaam ermee stopt, zij zitten letterlijk vast in hun lichaam, zij zijn bereid naar de hemel te gaan maar dat gaat gewoon niet. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar mensen LAAT JE NIKS MEER WIJSMAKEN ! Ik gun niemand de dood maar vooral niet op deze manier, het is een lijden wat te lang duurt en te bruut is voor de mens zelf en natuurlijk de familie.

Familie en vrienden die moeten toekijken hoe hun geliefde onder dormicum zal sterven die zullen dat nooit meer vergeten. Het is moeilijk om afscheid te nemen van een mens die moet lijden maar als je je geliefde onder de dormicum ziet liggen dan hoop je dat ze zo snel mogelijk naar de hemel gaan. Het is gewoon niet te doen, zo wil je niemand dood zien gaan en dus het zogenaamde verhaal van dat ze langzaam een zalige dood hebben is regelrechte onzin en ik vind persoonlijk dat deze manier van overlijden zo snel mogelijk verboden zou moeten worden, het is te onmenselijk en bruut en ik hoop dat iedereen deze wijsheid meeneemt want op een dag ben jij ook aan de beurt of je het nu wil of niet.

Praten over de dood is voor vele mensen nog een taboe maar dat staat vast aan een angst. Dat is logisch want dat is menselijk, maar op een dag ben ook jij aan de beurt. Bij het lezen van deze zin krijg je al de kriebels. Het is gewoon te heftig om hier over na te denken en toch zou de mensheid dat is wat vaker moeten doen. Daarom vind ik het belangrijk om juist dit onderwerp te publiceren omdat ik het beleefd en gezien heb. Nog steeds voel ik dat er een mens moet overlijden op Dormicum. Zij zitten letterlijk vast met een ziel in het lichaam. Je mag nog 100den jaren speculeren of er wel iets is na de dood...WHATEVER ! Maar op een dag zal je misschien begrijpen wat hiermee bedoeld word.

Wat ik hoop is dat er een andere manier van behandelen en nadenken komt bij artsen en specialisten als het om een Onnatuurlijke dood gaat want dat is het euvel. De wet moet hierop aangepast worden !!!!! Een arts of specialist is strafbaar als zij door medicijnen een mens de dood in helpen, mits zij een aanvraag doen die overigens heel lang kan duren omdat dit papiertje eerst langs 24 andere mensen en adressen moet om de aanvraag compleet te maken volgens wetten en regels waar we niks mee kunnen. Als je eraan denkt wordt je al moe en zo denken de artsen er ook over.

Wat ik wil is dat een mens in lijden een veel waardiger einde verdiend. Waarom na lange tijd vechten voor het Leven, nu vechten voor de Dood?? Dat is DE slogan die ik voor dit verhaal wil meegeven. Ik hoop dat er in 2014 een andere visie en regeling gaat komen omtrent dit Taboe en dat we echt een waardig einde kunnen krijgen na een keihard bestaan wat bestond uit vechten, en ik hoop dat jullie deze informatie meenemen en delen in de rest van je Leven....

Wees er zuinig op!!

Veel Liefs

Mystica

Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page