top of page
Featured Posts

HET ONDERWIJS ! WIJSHEID ONDER HET NIVEAU !

Geschreven door Mystica

dinsdag, 20 mei 2014 13:33

Omdat deze komende weken veel mensen op scholen examens hebben vinden wij het noodzakelijk om hier even een artikel over te plaatsen. In plaats van binnen de boekjes denken en leren is de mens geboren om juist buiten de boekjes hun wijsheid des levens te beleven.

education_sign_resized.jpg

Het Onderwijs ! Wijsheid onder het Niveau !

Het onderwijs de naam zegt het al .....Wijsheid onder het niveau waar wij niets anders halen dan puntjes en papiertjes die maatschappelijk gezien nodig zijn om op die manier te bewijzen dat je geschikt bent voor een bepaalde baan en dat je heel goed bent in dat vak anders heb jij geen papiertje gekregen. Zonder de kosten van het onderwijs er even bij te nemen en de kwaliteit op de scholen moeten we een inzicht geven op de manier hoe de mensheid op school al wordt geprogrammeerd jij moet een bepaalde stof leren en theorieën kennen waarvan zij het noodzakelijk vinden dat jij die meeneemt in je verdere leven zoals bijvoorbeeld Punniken !

Studenten kiezen vaak 1 vak waarin zij zich helemaal willen verdiepen om daar een mooie baan uit te krijgen met veel mogelijkheden ( mocht er ooit werk zijn voor deze mensen) en zich maximaal te ontplooien op dat gebied. Dokter Anders in de wijsheid die je alles kan vertellen over de theorie van zijn gekozen vak en die informatie wil gebruiken om verder te komen in het leven. Dit noemt men ook wel gerichte studie.

Al die boeken die je moet lezen om je te kunnen ontplooien op jou gebied en die informatie die je moet vergaren zal op dat moment zeker wel aanwezig zijn omdat je het MOET kennen om je examens te halen. Als je als mens nu terug kijkt op alle stof die je in het verleden hebt moeten leren om je tegenover veel mensen te kunnen bewijzen dat je goed bent in iets wat heb je daar nu nog van onthouden ? Waarschijnlijk heel erg weinig omdat overbodige informatie gewoon van je harde schijf gehaald word en to much is nooit goed.

Daarnaast wordt er verschil gemaakt tussen mensen met een hogere en lagere opleiding. Zowel maatschappelijk gezien, maar ook als je een baan zoekt, bij een dating bureau komt, je schoonouders moet ontmoeten en je kwaliteit van leven als je bij de dokter komt. Over discriminatie gesproken is dit een feit waar niemand om heen kan. Vaak zijn 1 van de eerste vragen als je iemand ontmoet welke opleiding heb je gedaan en wat doe je voor werk ? Dat wil dus zeggen dat zij op basis van jou suffe opleiding jou beoordelen over wie je bent maar vooral wat jij wel en niet kan. Of jij in bepaalde gesprekken of situaties wel mee kan omdat je een laag niveau hebt qua scholing. Dit is allemaal weer onderdeel van een Aardse Programmering !

Je hokjes worden dus maatschappelijk eerst gezien waar je eerst een CV in mag dienen wat je doet en welke opleiding je hebt genoten om vervolgens misschien nog kans te maken om door te gaan naar de volgende ronde waarin de mens heel misschien nog interesse heeft in Jou ! Dan heb je een grote groep mensen die werkelijk denken dat je het gemaakt hebt als je een opleiding genoten hebt en daar een papiertje voor krijgt. Knap hoor maar misschien heeft de vuilnisman wel meer karakter en wijsheid dan een student rechten maar maatschappelijk gezien worden deze toch verdeeld in verschillende groepen. Zelfs aanhangers van een politieke partij worden beoordeeld op hun opleiding. De kakkers met hogere opleiding trekken meer naar de VVD en men zegt de lager opgeleide mensen naar de PVV trekken. Misschien is het wel is in ze opgekomen dat mensen bij de VVD teveel in de boeken hebben gezeten en geen flauw idee hebben wat er zich in de wereld afspeelt.....Aha wat een theorie... en dat voor een laag opgeleide.

Dit zijn de feiten van de wereld waarin wij leven en waarin wij elke dag weer beoordeeld worden op die sticker en die krul die jij meegekregen hebt op school vroeger. Die ene moment opname waar alles of niets waarheid was dat zal jou de rest van je leven tekenen omdat jij "niet goed genoeg was" om een hogere opleiding te volgen. Wat we nu veel zien op scholen is dat kinderen (voornamelijk oude zielen - nieuwetijdkinderen) slechter meegaan in de klas. Ze letten niet op zijn lastig en moeilijk te hanteren maar is het ooit wel is in iemand opgekomen dat de informatie voor deze kinderen gewoon te laag is om zich in te willen mengen of zich daar mee bezig te houden. Deze kinderen hebben al zoveel wijsheid dat ze mee kunnen in een volwassen klas terwijl zij nog geen opleiding genoten hebben. Zij leven veel meer in het gevoel daarom worden deze kinderen ook geboren. Fuck die wiskunde knobbel in je kop het gaat altijd nog om het gevoel !! Dan noemen ze de kinderen ADHD-ers of Autisten waardoor ze lekker massaal aan de pillen kunnen want lastige kinderen moet je drogeren om controle te houden over je klasje. Het zou een stuk beter zijn als het onderwijs zichzelf is onder de loep neemt en in gaat zien dat ze waardeloze informatie verschaffen op elk waardeloos niveau !

Drugs is tegenwoordig helemaal Hip in het onderwijs. Kleuters worden omgelegd met pillen en nu zien we dat de examenkandidaten massaal aan de Ritalin gaan om hun examens te halen. Maar dat is maatschappelijk gezien allemaal gedoogd want een pilletje kan geen kwaad en een kind of leerling voelt zich er veel beter onder. Dit gaat altijd netjes in samenwerking met de ouders zodat een school niet zelf verantwoordelijk kan zijn voor de effecten van deze pillen (drugs) op kinderen en leerlingen zij hebben geen flauw idee wat dit allemaal teweeg zal brengen in hun verdere leven. Het is al zo ziek dat er nog net geen reclame over gemaakt wordt op tv want dit is allemaal heel normaal.

Cursus des Levens !

Een student of iemand die zich helemaal op zn studie zal richting wordt straks gezien als professor van de kunde omdat ze zo goed hun best hebben gedaan. Omdat deze mensen zich zo focussen op 1 vak en de rest van de wereld om zich heen vergeten hebben ze geen flauw idee hoe de mensheid in elkaar zit, hoe je in je gevoel moet leven waar ook begrip en inzichten liggen die je als mens op deze aarde moet leren. Hun zien een gesprek pas op niveau als de mensen waar zij mee in gesprek gaan hetzelfde niveau qua wijsheid en kunde behalen waarvan zij de opleiding gehad hebben en zo op die manier heeeeel wijs overkomen maar uiteindelijk stelt het natuurlijk niks voor. Wat heeft teveel informatie op 1 gebied nou toch voor meerwaarde ? Maar als er een stopcontact aangesloten moet worden staan ze vaak met 2 linkerhanden als een schaap te kijken omdat ze geen flauw idee hebben hoe ze dit moeten maken. Wat een wijsheid !! Het brengt verder helemaal niks met zich mee. Omdat wij vanuit de jeugd al geprogrammeerd zijn denken we altijd maar huisje, boompje, beestje moeten hebben om te voldoen aan de standaard richtlijnen van "hoe het zou moeten zijn". In dat pakket behoren dan ook je opleiding en alles wat daar bij komt kijken.

Vaak kunnen mensen niet deelnemen aan iets waar je hart ligt of je passie in je leven omdat je juist op dat ene moment gefaald hebt in je studie. Je wordt al bestempeld en in een hokje gezet waar veel mensen hun hele leven naar gaan leven. Een kind met adhd krijgt al een stempeltje en zal "anders behandeld"worden en zich ook anders gaan voelen, niet specialer maar juist minder en met die energie zijn verdere leven ingaan. Je wordt dan al op jonge leeftijd niet meer serieus genomen in wat je kan en wat je wil bereiken in het leven ze geven je gewoonweg geen juiste behandeling maar je bent daarnaast wel een speciaal kind. Zo houden ze je klein in alles en zal je altijd blijven denken dat je niets meer bent of kan omdat....je die stempel hebt.

Wat veel mensen niet weten omdat ze Universeel gezien geen opleiding genoten hebben maar misschien hoogleraar zijn in de onkunde is dat wij geen papiertje nodig hebben om datgene te bereiken in onze levens wat wij graag willen bereiken. De kracht IN de mens staat niet in boeken geschreven dan zou je te slim zijn. Theorieën van Albert Einstein werden al verborgen gehouden om de mensheid steeds meer in de waan te laten dat de informatie uit de boeken de juiste is....volgens de richtlijnen. Juist die richtlijnen zijn zo uitgezet dat je precies de richting ingaat waar zij je willen hebben. Werk je niet volgens deze richtlijnen dan heb je een probleem. Richtlijnen zijn altijd doel gericht opgezet omdat zij willen dat de mensheid RECHTS gaat en niet links. Links is zoveel wijsheid die wij kunnen vergaren en kunnen toepassen in onze levens dat de scholen falliet kunnen gaan, de farma in kan pakken en de psychiaters zelf in therapie kunnen omdat deze wijsheid niet beschreven staat en alle boeken informatie van de baan veegt. Daar sta je dan met je sullige Havo diploma.

Het is juist nu de tijd om dat innerlijke stemmetje in jezelf te blijven volgen en je te richten op die dingen die je aanspreken zodat je de kans hebt om je daar verder in te ontwikkelen en er iets mee te doen, waardoor je los komt te staan van een afhankelijkheid van een staat of een doelgerichte baan waar je doelgericht je doel niet nastreeft. Het aanzicht van de mensheid qua uiterlijk voorkomen en opleiding moet echt de wereld uit. Dat zal haast onmogelijk zijn doordat de mensheid al zover geprogrammeerd is dat daar geen beginnen aan is.

Maak je dus niet druk over de maatschappij die maken zich ook geen zorgen om jou. Ga IN jezelf op zoek naar wat je eigenlijk wil en wat je wil bereiken. Dat kan je niet in 1 vakje stoppen want een mens heeft meerdere dingen in zijn leven waar hij iets mee wil doen. Als dit gevoel je steeds achtervolgd en je steeds weer dat innerlijke stemmetje hoort dat dit voor jou weggelegd is dan wordt het tijd om er nu wat mee te doen. Fuck de richtlijnen en de eisen van het systeem dat systeem is een creatie van mensen die dat zo willen zien maar jij bent geen creatie van deze mensen alleen van jezelf.

Wij zijn op aarde gezet om onszelf te ontplooien en te ontdekken welke krachten IN ons liggen en niet in boekjes staan. Wij hebben veel meer mogelijkheden dan maar 1 bepaald "vak" wat je beter hokje kan noemen ga buiten die hokjes staan en ga het aan. Door je te focussen op wat je echt zou willen breng je deze energie de wereld in en zo dus ook jou leven. Wat je uitzendt trek je aan weer 1 van de geheimen des levens waar weinig over verteld word dit is Toveren met Energie.....dat zouden meer mensen moeten doen ! Laat je niet misleiden door de oordelen van het verleden. Dit is een stempel die je energie onderdrukt waardoor je je ontwikkeling van jou eigenzinnige kunsten laat blokkeren door mensen die totaal geen idee hebben hoe de mens en het leven in elkaar zit...wie jij dus bent en wil zijn.

Jij bent de schepper van je eigen leven en ook de kunstenaar op het gebied van je kunnen en daar kan niemand je in stoppen alleen als jij dat zelf toelaat. Het is tijd om je deuren open te slaan in je eigen wereld en beleving en samen met je innerlijke ik deze droom aan te gaan. Altijd succes verzekerd voor jezelf en wat de rest zal brengen dat is altijd nog bijzaak want als jij je eigen creatie kan ontplooien dan zal er voor jou een deur open gaan die je tevoren altijd onmogelijk gehouden had. Leef nu en niet over 6 jaar als je klaar bent met je fucking opleiidng tegen de tijd dat jij daarin je doel zogezegd bereikt hebt en alle kennis hebt vergaart is alles al weer anders misschien zijn er niet eens banen omdat alles via computers zal gaan en daarnaast zal al die zinloze informatie allang weer verandert zijn omdat het leven doorgaat en een studie uit boeken die al 30 jaar oud zijn brengen echt niks nieuws ! Laat je toekomst en inkomsten niet afhangen van een maatschappij met richtlijnen die ten onder gaat. Kies voor jezelf je eigen intuïtie en je kunnen daar zal je in de toekomst veel verder mee komen ! Amen !!

Ik wens iedereen veel succes met hun Examens !!

Liefs Mystica

Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page