top of page
Featured Posts

Tweeling Zielen !

TWEELING ZIELEN !

Een tweelingziel ontmoeten is een aparte ervaring. Wij kunnen hier veel artikelen op nalezen, echter staat er veel beschreven zoals het niet moet zijn. Tijd om een inzicht te geven over de magische kant van de Tweelingzielen.

Een ziel ontstaat in de Universele Energie. Wij zijn dus een energie uit een bron van energie waarin wij steeds terugkeren. Er zijn veel benamingen en geloven over het feit "de bron", hemel, god, allah of donald duck, we houden het simpel en dit alles staat totaal los van alles wat wij op aarde vinden qua geloven en informatie. Het is een theorie van een theorie en de 1 ziet het weer anders dan de ander.

Veel mensen vragen zich af hoe het zit met tweelingzielen, sommige denken dat je die altijd weer tegenkomt in het leven, andere schrijven dat je moet vechten voor je relatie met je tweelingziel en weer andere geven informatie over het feit dat je je weer los moet maken van een geluk wat je net gevonden hebt. Zo moeilijk is deze theorie niet als je deze in de praktijk leert kennen, kan je pas echt oordelen over het fenomeen tweelingzielen.

De Ziel

De ziel ontstaat als een energie die opgesplitst wordt in 2 delen. Het is een soort Yin Yang, waarin Yin en Yang zelf hun eigen levens mogen ervaren en lessen moeten leren op de aarde school. Zo nu en dan komen Yin en Yang elkaar weer tegen in 1 van hun levens, maar zeker niet in al je levens. Het kan zomaar zijn dat Yang al weer is gaan hemelen waardoor Yin alleen achter blijft, maar zij ontmoeten elkaar vast wel weer in een ander leven.

Als je nog steeds opzoek bent naar je tweelingziel staak dan gerust de zoektocht, want zoeken kennen zij niet in het Universum, het zal alleen maar een blokkade geven in datgene wat het Universum voor jou in Petto heeft en je maakt een omweg want met zoeken naar iets wat niet op die manier te vinden is kost tijd...de tijd van jou leven ! Zoeken ontstaat daarnaast ook vanuit wanhoop. Het zoekt en gij zult vinden telt niet mee op dit gebied !

Je kan pas klaargestoomd zijn om je tweelingziel te ontmoeten (als deze nog op aarde is) als je geleerd hebt van je exen, deze zijn op je pad gekomen om je te laten zien hoe het niet moet, en tegelijkertijd heb je daar heel erg veel van geleerd. Zij zijn een spiegel geweest voor jou bestaan en als jij deze lessen geleerd hebt neem je ook elke nare ervaring uit het verleden voor lief, omdat je weet dat alles met een doel is geweest. Het transformeren van jou leven en jou werkelijkheid in de wereld van de liefde.Je tweelingziel is echt niet iemand die alles hetzelfde heeft als jij, denkt of doet als jij. Sommige dingen komen overeen maar het feit is dat het alleen zo is als alles Yin Yang is. Wat jij niet hebt of bezit als persoonlijke eigenschappen dat heeft de ander om jou daarin te steunen daar waar nodig. Dat is helemaal goed, zij houdt je rustig en jij strooit bij de ander wat peper in zn reet....zoals een handveger en blik wat minder goed werkt als je het apart wil gebruiken.

De lessen

Veel mensen leren weinig van het verleden en dragen deze dan ook maar al te graag als hun beste vriend mee naar hun toekomst. Vaak hoor je dan dat ze zo "gemaakt"zijn door een nare ervaring uit het verleden met een rare ex. Whatever ! Dan is het nu de tijd om je hiervan los te maken en het verleden daar te laten waar het hoort te zijn. Je kan een ander niet de schuld geven van jou eenzaamheid in je toekomst, je bent er altijd nog zelf verantwoordelijk voor of je dit toelaat in je leven of niet. Of je er naar gaat leven, constant op zoek bent naar de bevestiging of iemand wel oprecht van je houdt omdat een ex is vreemdgegaan. Bla bla....je wordt er soms moe van. Mensen laten zichzelf op die manier in een lage energie zitten en die zullen nooit het echte geluk kunnen ervaren omdat zij dit gewoonweg niet toelaten.

Zij eisen constant de bevestiging van hun partner of ze nog wel geliefd zijn, mooi zijn, en beter dan een ander. Dit is afgedwongen nepheid waar een partner helemaal niks mee kan. Dit fenomeen neem je dus mee uit een verleden waarin jou alleen maar duidelijk werd gemaakt, dat je een andere kijk moet krijgen op jezelf en niet jou problemen afschuiven op een ander, dat is de makkelijkste weg om er onderuit te komen. Een betere toekomst begint bij jezelf is hier wel van toepassing !

De levenslessen spelen dus een grote rol bij het ontmoeten van jou tweelingziel. Pas als jij hiervan geleerd hebt en op een andere manier naar het leven en de toekomst maar vooral de liefde met jezelf kan kijken zal je hoger in je energie komen staan, zodat je rijp bent om de echte liefde te ervaren. Waarom dan pas ? Wij kunnen niet afhankelijk zijn van een ander persoon of een materie om gelukkig te zijn, je moet dit zelf eerst 300% ervaren en weten dat je ook alleen door het leven zou kunnen gaan omdat je kan zeggen "Ik ben gelukkig" in een totaal onafhankelijke toestand. Op dat moment krijgt het Universum vanzelf een seintje en mocht jou tweelingziel nog op aarde zijn dan brengen zij deze op je pad. Het Universum gaat van energie uit, dus als jij denkt dat je zover bent gekomen dat je het leven wel alleen aan kan, om dan de hoop te hebben toch maar een tweelingziel te vinden, dan zal dat nooit werken. Het "Laten denken" trappen ze niet in. Alles is energie en als die goed is komt de rest vanzelf.

Een tweelingziel kan dus pas komen als jij er klaar voor bent, maar natuurlijk ook als de ander er klaar voor is. De ervaringen in het leven brengen je uiteindelijk op de plek waar jij wezen moet hoe dingen ook gaan, alles heeft een reden. Soms kan je een droom hebben waarin jij je volgende partner of tweelingziel al kan ontmoeten, je zal deze droom dan ook onthouden in geur en kleur en bij het ontmoeten van jou tweelingziel of ook zielsmaatje zal je die herkenning meteen ervaren !

De Ontmoeting !

De ontmoeting met je tweelingziel gaat ver boven de aardse begrippen. Het wordt vaak verward met het ontmoeten van een zielsmaatje ( een ziel die je al in eerdere levens hebt ontmoet als vriend of familie) omdat die band van liefde er ook is alleen dan toch wel op een hele andere manier. Het verschil tussen de energie van een zielsmaat en tweelingziel is moeilijk uit te leggen. Veel mensen denken dat ook dat zij bij de zielsmaat thuis horen en maken een hele ommekeer in hun levens omdat zij denken de liefde van hun leven gevonden te hebben. Helaas is dit een ander geval. Het voelt als pure liefde maar dan in een soort van familieband, het kan een echtgenoot zijn uit een vorig leven waarin je die liefde ook voelt maar die liefde zal niet werken in dit leven. Veel mensen die dus op zoek zijn naar hun grote liefde met of zonder wit paard, zullen vaak bedrogen uitkomen, omdat zij denken dat deze liefdesenergie DE energie moet zijn waar zij naar op zoek waren, de tijd zal leren dat het niet zo zal zijn.

Veel mensen zijn dan ook overtuigd dat ze de liefde van hun leven kwijt zijn en kunnen daardoor wegkwijnen in hun eigen verdriet want beter dan dit wordt het niet. Oh jawel ! Als het Universum er altijd voor zorgt dat je op de plek uitkomt waar je zijn moet, en de mensen ontmoet die je nodig hebt in je leven ook je tweelingziel of levenspartner, dan is deze relatie niet de juiste geweest. In plaats van treuren mag je blij zijn dat er nieuwe wegen openstaan voor jou om nog veel meer liefde te kunnen ontvangen van die persoon die voor jou bestemd is. Mocht jij het verleden toch weer de overhand geven en wegkwijnen dan is dat nog steeds jou eigen keuze....niet zeuren dan ook !!

De echte ontmoeting met een tweelingziel gaat over pure energie, het lichaam telt hierin niet mee. Een uiterlijk voorkomen of gedrag wordt meteen vd kaart geveegd en je voelt de energie van die andere persoon tot in de kern van je cel door borrelen en je vraagt jezelf af...wat is dit nou ?

Het gevoel gaat echt ver boven de aardse benamingen die wij kennen als verliefd en houden van. Bijna 90% vd mensen worden verliefd op een uiterlijk voorkomen in dit geval is het een "houden van"tot in het diepste van de ziel wat jij als mens amper kan verwoorden omdat je dit soort liefdes energie nog helemaal niet kent. Je voelt je letterlijk zweven en als je dichterbij komt dan voel je dat jullie energie zal mengen tot een geheel van hele diepe intense gevoelens wat vooral de eerste keer dood eng kan zijn voor veel mensen. Je gedachten slaan op hol en je vraagt je af wat dit is. Je kan in een relatie zitten, getrouwd zijn met iemand waar je heel veel van houdt. Je kan ervoor weg lopen en proberen te negeren maar dit gevoel is zo magisch daarvoor laat je alles achter en ga je ervoor op welke manier dan ook.

Het gevoel neemt je als het ware over in heel jou "ZIJN" je denken, voelen, weten,alles gaat als een dolle stier tekeer en je hebt echt even de tijd nodig dit te laten bezinken. Bij een volgende ontmoeting met je tweelingziel zul je ervaren dat dit toch heel anders is dan dat jij in je leven ervaren hebt. Je kan er gewoon niet meer omheen dat je dit gevoel nader wil onderzoeken en gewoon wil weten waarom dit zo vreemd en sterk voelt allemaal. Soms lopen mensen er keihard van weg omdat het zo dood eng is die liefde, dat ze alweer bang zijn om hier verder in mee te gaan, ze zich afvragen of het geenb lust is en niet hun gevoel maar verstand volgen misschien doordat zij in een relatie verkeren.

Deze ervaring zal je je hele leven blijven achtervolgen als je hier niets mee doet. Je zal je altijd afvragen wat dat nou was en waarom juist die persoon want je valt namelijk helemaal niet op dit uiterlijk voorkomen. Op het gebied van tweelingzielen merk je ook meteen dat een lichaam van een man of vrouw er helemaal niet toe doet. Als man kan je zomaar ineens helemaal in love zijn met een andere man, ook al val je niet op mannen dat staat er gewoon helemaal los van. Zo dus ook met vrouwen. Je hoeft dus helemaal geen pot te zijn als je ineens op een vrouw valt als vrouw, dat zijn de standaard denkwijze van de mensen op aarde, die geloven dan meteen dat je op alle vrouwen valt en zullen dit ook vaak aangeven. Dat is een aards probleem de kortzichtigheid van de mens op dit gebied, wat ze ook denken ben en blijf altijd jezelf!

Dus deze ervaring is niet alleen magisch, het zal je ook de pure wijsheid mee geven van het leven, dat je echt maar een ziel bent en je lichaam is bijzaak. Een ziel bestaat uit 2 delen en dan is Ying bijvoorbeeld het mannelijke deel en Yang het vrouwelijke. De vrouwelijke ziel kan dus zomaar in een mannenlichaam terecht komen en de man als vrouw op de wereld. Soms is het gevoel van de vrouwelijke ziel in een mannenlichaam zo sterk dat ze geslachtsverandering willen ondergaan omdat ze dood ongelukkig zijn in hun lichaam. Dat is een mooi voorbeeld waarom deze mensen dit zo ervaren. Het is dus helemaal niet raar of freaky het is een feit waarvan ze op planeet aarde nog weinig vanaf weten omdat alles altijd maar onzin is.

De afbeelding hierboven laat zien dat ieder van de Ying Yang delen een donker en licht stuk bevatten. Zo ziet de ziel van de mens er ook uit. Als jou "colors" shinen met die van je twinsoul dan ben je connected 4 life ! Zo kun je ook zien dat het zwart een puntje wit heeft. De dark side heeft dus ook liefde, en mannelijk ook vrouwelijkheid erin.

Je lichaam is je aardse cocon en dit is wat erin zit. Of jij op aarde komt als man of vrouw hangt af van de lessen die je in dit leven moet leren, daar heeft je lichaam namelijk ook mee van doen. Misschien moet je dit leven ervaren om te leven met een handicap, knap, lelijk, dik of dun.

Liefde is een pure energie die gedeeld kan worden door puurheid in de zuiverste vorm van ons bestaan. Je moet eerst je puurheid volledig maken voor je deze kan delen !

De Tweelingzielen Energie

Dan het feit waar je niet omheen kan in de relatie met je tweelingziel....de Energie ! Als je met je tweelingziel bent zal jullie energie constant verbinden tot in het hoogste "zijn"van de ziel, ik zeg altijd de kern van de cel van alles. In een omgeving met veel publiek zijn er teveel prikkels van buitenaf om goed te verbinden, maar als je thuis op de bank zit dan wordt je als magneten naar elkaar toe gezogen, je energie gaat namelijk meteen verbinden als een soort wifi die een verbinding gevonden heeft. Soms moet je even "levelen" om te verbinden, als je bijvoorbeeld net van buiten komt dan kan je energie lager zijn dan die van je partner en zal het samensmelten wat lastiger zijn. Als je dan ineens naast elkaar gaat zitten om te zoenen, kan je misselijk worden in je buik en draaierig in je hoofd....gezellige bedoeling ook ! Kotsen mag gewoon das geen probleem, maar weet dat dit is omdat je even je energie op elkaar moet afstemmen en dan kan je een achtbaan gevoel ervaren. Je word dan dus misselijk van je partner...heel apart !

Je leest vaak over dit onderwerp dat je moet "vechten" voor deze relatie. Nu een wijze raad, zodra je het idee hebt dat je moet vechten voor een relatie, dan klopt het niet. Vooral een relatie met je twinsoul zal puur zijn en vanuit die pure energie, vanuit alle lessen die je hebt geleerd en wijsheid die je hebt gekregen is er geen vechten bij. Dat vechten was in het verleden te vinden omdat die relaties gewoonweg niet klopte. Het vechten en zoeken naar...zijn in deze situatie dus NOT DONE !

Het delen van energie met je tweelingziel is zo bizar dat neemt je ziel letterlijk mee in andere sferen. Je hoeft elkaar niet eens aan te raken om een complete liefde en tederheid te voelen, jullie energie wordt constant vermengt waardoor je zelf op het gebied van sex elkaar niet eens hoeft aan te raken om die totale verbintenis te voelen. Het is een soort van constante Tantra waar je dan in verkeerd. Het is iig wel safe sex op deze manier...! Elke kleine aanraking op welke manier dan ook zal je een energie trilling geven wat je door je gehele lichaam zal ervaren en dan weet je ook waarom ik dit tot in de kern van de cel wil noemen het is een euforische ervaring voor zover het in een aardse benaming te benoemen is !

Het lichaam van je partner is ook jou lichaam, zo voelt dat. Alles is mooi, elke moedervlek is lief, elke rimpel is schattig en de geur is rustgevend. Elke keer als je naar je partner kijkt, voel je je zo rijk en gelukkig, je houdt van alles zelfs de onvolmaaktheden zijn helemaal geweldig. De irritaties die je misschien had bij vorige partners of andere mensen die vallen bij jou tweelingziel helemaal weg. Snurk maar gewoon het is toch schattig, kwijlen mag en smakken ook. Je geniet van de dingen waar je je eerst misschien zwaar aan irriteerde en je kan dus op die manier vanzelf iemand voor 300% accepteren. Er is weinig vechten bij op deze manier, want ook een boosheid is dan schattig en die zal dus ook snel weer verdwijnen.

Om de relatie met je tweelingziel te laten slagen geldt er maar 1 regel, zoals eigenlijk in elke relatie "Praten". Met elkaar in gesprek gaan over ALLES zonder schaamte en vooroordelen is het beste medicijn voor een gezonde relatie dus ook hierin. Je tweelingzieltje kent je energie maar nog niet je levensgebeurtenissen waar je misschien littekens aan over gehouden hebt. Het is goed om alles met elkaar te bespreken ook als dingen je dwars zitten of mochten irriteren. Pak meteen de koe bij de hoorns en gooi het is de groep. Zorg ook dat je alles tot in de kern uitpraat op dat moment want als er ook maar een restant "drama"of frustratie ergens blijft zitten dan voel je die blokkade meteen in het vermengen van de energie met je partner. Het is dan net of de achtbaan te vol zit zodat het vermengen stroever gaat en niet zoals het puur zou moeten zijn. Mocht je moeite hebben met praten of dingen naar elkaar uitspreken dan hebben we daar ook een oplossing voor : De Oplossing !

Wat dus de kenmerken zijn van een echte tweelingziel relatie is dus heel simpel. Je bent ten aller tijden puur jezelf, je deelt constant de energie waarbij je soms misselijk kan worden. Je houdt van het geheel in al het "zijn". Je hebt geen irritaties, gezeur, je staat gelijkwaardig in een relatie en in het leven dus je doet alles samen. Je hoeft je niet meer los te maken van de persoon die je net gevonden hebt. Soms wordt er gezegd dat je dat moet doen omdat je anders afhankelijk bent van deze energie. Ja te laat...dat ben je al ! De les van afhankelijkheid heb je al genoten anders mag en kan je deze liefde helemaal niet ervaren. Dus niks loslaten goed vasthouden en genieten met volle teugen het is jou kado voor alle ellende die je hebt ervaren. De sex is beter dan ooit tevoren, je ervaart nieuwe dingen, elke aanraking is puurheid en als je de liefde bedrijft dan kan je zelfs wel is in een hele andere omgeving zijn als je je ogen even open doet in jou bed avontuur. Je kan elkaars gezichten zien veranderen doordat je ook in vorige levens terug kan gaan met deze energie en daarnaast kan je echt echt ALLES samen doen. Dus een avondje met je eigen vrienden weg is bullshit, er is namelijk helemaal niets aan zonder je partner , elke afstand die je hebt is klote. Mocht je elkaar een langere tijd niet zien dan voel je je aardig geamputeerd in je ziel, en dat is een heel ander gevoel dan het missen van iemand die je goed laat voelen en aandacht geeft.

Al met al is de liefde van een tweelingziel niet te beschrijven op aards niveau, maar we hopen dat je het gevoel met deze informatie toch een beetje kan ervaren en dat wij de wijsheid mee kunnen geven dat zoeken naar....de perfecte persoon alleen maar zal tegenwerken maar ook dat is met alles in het leven dus leer ervan.

Geniet van elkaar zoals je nog nooit van iemand genoten hebt, durf elkaar lief te hebben en laat dat ook toe. Beleef en leef je levens zoals je dit zelf wil op welke manier dan ook en laat niemand geen mensen of lusten jou dit geluk afnemen daar is het te kostbaar voor, en als je dit eenmaal kan en mag ervaren, dan pas zul je echt zien dat het gras bij de buren echt niet groener is.

Heel veel Liefs Mystica

Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page