top of page
Featured Posts

De Charlie Charlie Challenge

Heel internet staat er op dit moment vol van de zogenaamde rage de Charlie Charlie Challenge overgevlogen uit Amerika. Voor velen een grote grap, spanning, stoer doen in groepsverband of jezelf niet laten kennen tegenover je vrienden. Er zijn verschillende elemeneten waardoor de jeugd zich over kan geven tot dit fenomeen.

De Gevaren van de Charlie Charlie Challenge

Het is algemeen bekend dat geesten, demomen en ander gespuis nog steeds een groot taboe is in Nederland en de rest van de wereld. Maar nu deze charlie charlie ineens voorbij komt als een rage wil iedereen ineens weten of het fake is of realiteit. Het wordt tijd om iedereen is de juiste informatie mee te geven omtrent dit gevaarlijke spel waarmee je zoveel ellende op je dak kan halen wat onherstelbaar fout kan gaan.

Als je iemand over de rand van een afgrond ziet balanceren zou je hem voor gek verklaren omdat bij 1 foute beweging zijn leven op het spel kan staan. Ik kan zeggen dat bij de Charlie Charlie Challenge iedereen balanceert op een stuk afgrond en zij hebben geen flauw idee welke gevaren dat met zich mee zal brengen.

Wat heeft de naam Charlie ermee te maken ?

De naam Charlie Charlie is in dit gebeuren eigenlijk 300% bullshit. Namen zijn aards en hebben helemaal niks te maken met het oproepen van geesten of slechte geesten. Je zou ook bijvoorbeeld Tom Tom kunnen roepen om hetzelfde resultaat te boeken.

Je moet het zo zien. De intentie van alles wat er gebeurt tussen hemel en aarde is al van belang. Wat je denkt, wat je wenst, en wat je uitspreekt en energie. Ook de intentie om in groepsverband geesten op te roepen is al voldoende om deze wereld wakker te schudden. Kinderen die helemaal niet bekend zijn met dit fenomeen sluiten zich daarom dus ook niet af omdat ze niet weten wat ze aan het doen zijn. Ze zijn dus een mooi open kanaal met een rare intentie en de zware geesten onder ons geven daar heel graag gehoor aan. Zij zijn juist op zoek naar openstaande "accu's" waar ze mooi aan vast kunnen plakken om zo via de energie van dit mens in een lage trilling op aarde te blijven, want de slechte geesten hebben helemaal geen zin om te gaan hemelen.

Vaak hebben zij onafgewerkte zaken op aarde zoals, haat en boosheid die ze moeten afwerken en zij zullen nooit rusten voor zij hun frustraties hebben kunnen uiten op de manier die zij willen. Als een groep jeugd al uitspreekt wij gaan geesten oproepen dan weet de duistere wereld al genoeg. Zij roepen op dat moment al aan om open te staan en zich over te geven aan deze "andere" dimensie waar zoveel duistere zaken spelen daar is onze aarde nog heilig bij.

Dan het feit dat als je energie bundeld in welke vorm dan ook wordt het altijd sterker. Zet maar is 1 lamp in je kamer aan of 4. Het is allemaal energie en daardoor wordt het veel lichter in de kamer. Zet dan een groep jongeren bij elkaar met dezelfde intentie in een kamer met de oproep naar geesten en zie dan het effect. Mensen die hun gebundelde krachten overigens gebruiken TEGEN een ander persoon, die zullen dit 3x terug krijgen en gevolgen zijn normaals niet te overzien !

De Gevolgen

De gevolgen van dit "spelletje" zijn niet te overzien. Ik persoonlijk werk al 40 jaar met dit fenomeen en ik ben van mening dat ons team het druk gaat krijgen met deze gevallen en daarom willen wij heel graag even heel duidelijk alle gevolgen op een rij zetten waardoor het voor eens en altijd duidelijk zal zijn waarom dit geen spelletje is.

Mocht jij een kind zijn of hebben die hieraan mee wil doen lees dit dan goed door. Er is geen woord overdreven wat wij meemaken achter de schermen met dit fenomeen en omdat het nog steeds een groot taboe is maar iedereen nu super nieuwsgierig is mag iedereen weten wat ze te wachten staat !

Bij geesten oproepen in welke vorm dan ook kan het zijn dat ze de electra in huis ontregelen. De ramen kunnen door de energie kapot springen in het huis. Er kunnen voorwerpen, kasten, banken of stoelen door het huis worden gesmeten door.....iets wat je niet kan zien. Dan blijft het nog buiten de mens om maar wees er heel goed van bewust dat er gevaren op de loer liggen waar NIEMAND in jou omgeving je bij zal kunnen helpen. De engste Horror film is er niks bij .

Zodra een mens een geest oproept of het nu Charlie is of "is daar iemand" dan geef je letterlijk heel de geestenwereld een opening tot jezelf. Jou leven, jou lichaam en ondertussen ook je vriendjes. Een geest ziet jullie als een soort van menu kaart van lekkere snoepjes waar ze zorgvuldig een slachtoffer uitkiezen om mee aan de slag te gaan. Misschien voor heel even maar vaak ook voor het leven.

Ze komen de kamer in en springen in jou Lichaam via je nek of je buik. Je kan dit bewust voelen of juist niets in de gaten hebben en dat charlie charlie spel kan weer weggezet worden als onzin "want we hebben niks gezien en er is niks gebeurt".

Er is weldegelijk wat gebeurt, Er "leeft" een dolende geest in jou lichaam (aura,energie) die je heel langzaam steeds meer "over zal nemen" door tegen je te gaan praten, je dingen laat doen zonder dat je die wil doen en dat gaat van zelfmoord tot moord tot plannen maken om rare dingen uit te voeren, maar ook tegen je schelden en je omlaag halen. Dat hoor je dan allemaal in je hoofd en er is geen medicijn of dokter die je hierbij kan helpen, want zodra een arts jou medicatie geeft brengt hij jou energie trilling verder om laag en dan zal de geest je heel erg dankbaar zijn.

De bedoeling van deze geest is om jou zo klein, zielig en depressief te maken dat je het leven niet meer ziet zitten en boos bent op heel de wereld. Op die manier hebben ze je precies op de juiste "trilling" waardoor zij veel beter en makkelijker op aarde kunnen blijven en zij willen jou lichaam en persoonlijkheid over nemen want dan hebben zij een 2e leven en...kunnen zij eindelijk hun frustraties naar de wereld uitwerken via jou.

Drugs, medicatie, dranken depressie zorgen ervoor dat jij een nog betere accu bent voor deze geesten. Omdat jou trilling dat op een zware lage trilling zit door die gebeurtenissen ben je al helemaal klaar om accu'tje te spelen. Dit kan zover gaan dat een geest jou helemaal over kan nemen. Je stem veranderd in duivels, je ogen zo zwart als een kraai en je krachten zijn zo sterk dat je hele kasten kan optillen en weggooien. Dit gaat vaak door tot AAN DE DOOD als je geen hulp krijgt !!!!!!

De Hulp

De hulp voor dit fenomeen in Nederland is ver te zoeken. Of je betaald kapitalen aan wat lapzwans mediums die beweren het klusje wel even te klaren met leipe dansjes of spreuken en een kruis als toverstaf. Ow wat jammer nou 150 euro lichter of misschien wel 600 en het is alleen maar erger geworden.

Geld op nog meer ellende en je leeft natuulijk ook in een rare Taboe wereld waar dit fenomeen alleen gezien wordt als ziekte..stemmen in je hoofd of andere zaken. Tegen wie moet je dit vertellen, wie kan je helpen, wat moet je doen ? Waar haal je al dat geld vanmdaan voor de hulp.

Zelfs de zogenaamde Priesters van de kerk zijn niet opgewassen tegen deze zaken. Dan 95% van alle mediums hebben nooit iets meegemaakt vanuit de slechtere kant van dit gebeuren en denken vaak al met diploma Reiki de hele wereld te kunnen redden, uiteraard tegen betaling !

Je zal je heel eenzaam en alleen voelen en er is niemand die je kan helpen en begrijpen in je omgeving. Dit kan leiden tot zelfmoord, nog meer depressie en andere ellende en dat allemaal door een stoer spelletje waarvan jij dacht ...agg wat een onzin ik doe wel mee want ik durf dat.

Weet waar je aan begint en besef heel goed dat jij niet alleen je eigen leven op het spel zet en die van je vrienden maar ook zeker het leven van jou familie en zelfs je huisdieren kunnen hier KAPOT aan gaan.

Mocht je denken dat dit een overdreven artikel is dan nodig ik je graag een keer uit om met ons team on tour te gaan. Als we weer een zware demoon uit een kind van 7 jaar moeten trekken 3 uur lang met 4 volwassen mensen terwijl het kind gewoon los kan komen omdat hij zo krachtig is. Bijten, schelden, tuffen, schoppen en grommen terwijl de ouders huilend in de hoek van de kamer toekijken hoe de materling van dit kind zich doorzet. In dit geval waren er ook al 3 mediums geweest die deze zaak wel eventjes zouden oplossen. Het laatste medium werd aangevallen en durfde ook niet meer terug te komen.

Dat is het leven achter de schermen van deze website en jullie "aardse" leventjes die voorheen zo veilig leken omdat het bestaan van een geest toch maar onzin is. Wij hopen dat dit bericht massaal verspreidt zal worden en dat wij iedereen in deze duidelijke maar ook nuchtere tekst kunnen laten zien dat we hier niet te maken hebben met leuke spelletjes maar met idioot gedrag wat letterlijk gaat over leven en dood.

Voor meer informatie kan je kijken op de website www.geesteninhuis.nl waar veel informatie terug te vinden is over Geesten in huis, demonen en andere zaken en er is ook een hulpteam aanwezig achter de schermen die zich inzetten voor dit fenomeen.

Wij wensen iedereen veel succes met deze gefreakte Rage !

Liefs Mystica & Charlie

Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page