top of page
Featured Posts

JAARVOORSPELLING 2016


Jaarvoorspelling 2016 Het jaar is nog niet afgesloten en we nemen zoals elk jaar de Jaarvoorspelling 2015 duidelijk mee naar 2016. Aan een voorspelling is geen tijd gebonden het is een inzicht in een toekomst waar tijd en datum niet meetelt. De Jaarvoorspelling 2015 geeft veel informatie over 2016 wat zeker de eerste 3/4 maanden zal doorwerken. Dan de Jaarvoorspelling 2016. Graag willen wij hier iets aan toevoegen. We bemerken dat de Jaarvoorspelling van 2016 heel erg lastig is om te vertalen naar de buitenwereld. Ook mediums en dus een Mystica worden beperkt in het doen van uitspraken (feiten) die de mensheid zal tegenkomen de komende tijd.

De vrijheid van meningsuiting of in dit geval inzichten en voorspellingen zijn vanaf nu amper te beschrijven. Ons recht van spreken word afgenomen en ook ik Mystica ben op mijn hoede betreft uitspraken en het doorgeven van inzichten. Er dreigt een gevaar van buitenaf, de staat, de internetcorruptie en buitenlandse zaken die genageld zitten aan het netwerk om bronnen te traceren en na te gaan. Ze halen schrijven weg, ze hacken websites en als je niet uitkijkt staan ze aan je deur om verhaal te halen of erger nog je mee te nemen om de dingen die je schrijft. Hier hebben wij dus een geval van wat moeten we hiermee ? Stoppen is geen optie maar alles naar buiten brengen kan een gevaar zijn voor deze dame zelf maar ook zeker voor de maatschappij. Door deze wijsheid kan je mensen slimmer maken, maar ook voorbereiden op wat wij al weten en vervolgens dit anders gaan doen. Dit is het eerste jaar dat ik Mystica mij zo belemmert voel in de dingen die ik mag en kan doen 1x per jaar voor de mensheid. Ik sta voor de mensheid en los van een mening, materie en zeker los van de staat. Wat ik ga doen is deze Jaarvoorspelling zo "Politiek Correct" mogelijke manier brengen met hier en daar wat humor om zware berichten te verlichten. Mijn verzoek is om mij op te zoeken via Facebook waar ik updates kan plaatsen over de toestanden wat er gebeurt of staat te gebeuren in 2016. Hier heb ik meer controle over dan deze voorspelling die de hele wereld over zal gaan. Op die manier kan ik iedereen updaten over de aardse gebeurtenissen.

Ik hoop op uw begrip hiervoor !! Facebook Pagina : Mystica

Jaarvoorspelling 2016

De afgelopen jaren 2014 en 2015 zijn er geweest om mensen te ontwaken door middel van gebeurtenissen die zij onder ogen kregen betreft "de waarheid". Schandalen en waarheden kwamen naar boven en elk jaar komen wij met een jaarvoorspelling waarin wij hopen mensen hun ogen te openen en te ontwaken voor wat er komen gaat. Teveel mensen slapen nog en daarom zal 2016 in het teken staan van "Ontwaken", wakker worden en iedereen zal daarom nu met de feiten geconfronteerd worden die zij tot op heden niet willen inzien.

Wie niet horen wil moet voelen en dat zal in 2016 centraal staan. Mensen die nog steeds meelopen met deze oogkleppenmaatschappij kunnen dit jaar hun oogkleppen afdoen en worden dubbel hard geconfronteerd omdat je heel hard kan vallen als je teveel op een roze wolk leeft waar alles mooi lijkt met veel liefde en geen haat. Helaas hebben wij te maken met de aardse ellende en haat en onrust zal zich verder verspreiden zoals we dat konden lezen in de Jaarvoorspelling 2015. Hou die berichten nog vast omtrent de onrust want deze zal doorzetten in 2016.

Zo dan gaan we los op 2016 het jaar waarin de aarde zal schudden op zijn grondvesten. Als je dacht dat 2015 heftig was dan wil je niet weten wat er te wachten staat in 2016. Er komen heel erg veel berichten door wat zelfs voor deze Mystica moeilijk te bevatten is en de inzichten zijn vreselijk. Mooier kunnen wij het niet maken en belangrijk is wat je ook doet, hou dit alleen in je achterhoofd en ga er niet op wachten of naar leven, want dan geven wij toe aan de slechte energie die over de wereld heen zal gaan.

Politiek

Om te beginnen met een heel irritant maar belangrijk onderdeel is de politiek ofwel wereldmachten. Wij kunnen deze niet meer scheiden van elkaar omdat iedereen met elkaar te maken heeft en hoe hard zij hun best ook doen om afhankelijk van elkaar te zijn ze kunnen niet met en zonder elkaar in 2016. Strijd, onmacht, macht en kinderachtige brute spelletjes gaan door in 2016 onder onze zogenaamde wereldleiders en hun machtsposities. Het kinderlijke gedrag "met zn allen tegen 1" en het wijzen naar elkaar met de vinger om zo hun onschuld te bewijzen zal heftig toenemen in 2016. Zij beseffen niet dat zij spelen met de levens van de mensheid maar door de macht zijn zij verblind in alles wat zij doen. Een mening of meerderheid of inspraak van de mens telt niet meer mee. Ze hielden het altijd verborgen op de achtergrond en bewerkte het in eigen voordeel met corruptie en nieuwe regels zoals we dat afgelopen jaar ook gezien hebben in Nederland met kabinet Rutte. In 2016 is het gewoon "open dag" iedereen kan meekijken wat er zich afspeelt achter de schermen van de corruptie der machtstaten en schaamteloos gaan zij hier gewoon mee door. Alsof het zo normaal is en zo moet zijn. Een toneel spel met in de hoofdrol Obama en Rutte en daarnaast zullen meneer Wilders en Poetin ook weer als "underdogs" in de schijnwerpers staan.

PVV, D66 en SP zou een beste combinatie zijn om door te gaan. Waarom ? Waarom Wilders ? Hij is de man die soms vreselijke uitspraken kan doen maar wel iemand die de feiten blijft herhalen waar wij helaas mee te maken hebben. Onze leider van de PVDA kan beter weer voor Greenpeace gaan werken dit is niet voor hem bestemd !! Nederland blijft toegeven aan de regels, wetten en zelfs het geloof en passen daarvoor klakkeloos regels aan. In Nederland kan alles ! Maar niet als Nederlander. De mens zal recht in eigen hand nemen.... Wat we sterk naar voren brengen is "de Switch" die er massaal gaat komen in de verandering van de leiders van deze wereld. Zowel Obama als Rutte kunnen plaats gaan maken voor andere leiders aan de top. Maar de andere leiders liggen ook onder vuur. Frankrijk, Syrië, Engeland, Turkije en België zijn het niet eens met de mensen die aan top staan. Als er andere leiders komen die de leiding gaan nemen zal de mensheid helaas geen verbetering zien omdat alle staten vol zitten met lapzwanzen die allemaal denken dat zij de wereld kunnen redden maar eigenlijk zijn ze alleen maar uit op macht en inspraak en dat staat los van een betere wereld. Deze duivels blijven regeren en de meerderheid van de stemmen of inspraak van de mensheid die telt niet meer mee. Amerika is al een heel jaar aan het irriteren tegen Rusland en wij kunnen best zeggen chapo Poetin dat je nog niet een oorlog bent aangegaan met deze zielenpoot. Zij droppen alles op zijn land zorgen ervoor dat alles naar hem toegeschoven word en maken het hem moeilijk zijn tegendeel te bewijzen. Omdat zij weten dat zij Rusland niet alleen aankunnen eisen zij van andere staten dat zij zich hiermee bemoeien.

Je kan het zien als pesten in de grove zin van het woord. Op school vroeger was er ook altijd 1 die aangepakt werd met een groep en velen komen dan op voor de meerderheid omdat zij bang zijn te kiezen voor de mindere en daarnaast is het motto op aarde nog steeds... "ja maar het komt op tv". De media is onderdeel van alle staten en zij maken jullie blind. Nogmaals laat Poetin met rust want Noord Korea is watching you !!

De Mensheid Belangrijk onderdeel over een inzicht van het functioneren en handelen van de mensheid onderling. Afgelopen jaar heeft de mensheid het zwaar gehad en zoals we omschreven in de voorspelling van 2015 zou er een splitsing komen door de gebeurtenissen die zich voor zouden doen in dat jaar. Voor en tegens, links en rechts. Of rechts gevonden worden door een uitspraak of feit die je naar voren wilde brengen.

Het woordje Racist en Stigmatiserend mag op de uitspraken lijst van 2015. Een mening heeft een hokje en dat hebben velen onder jullie afgelopen jaar zelf kunnen voelen. Je zal vrienden verloren zijn in de strijd voor de waarheid en dit gaat in 2016 gewoon door. De strevers van een waarheid die zo vertroebelt is door de media waarin de mens niet meer weet wat een waarheid is dat is allemaal de bedoeling om jullie (en ook mij) het zwijgen op te leggen en daarom staan de mensen in de regeringspartijen die dit nog wel durven uitspreken hoog in de peiling. Logica want zij spreken voor de mensen waar het zwijgen is opgelegd. Het racisme neemt daarom toe. Niet zozeer in de grove vorm waaronder wij Racisme kennen maar gewoon omdat jij als mens neergezet word als Racist als je het ergens niet mee eens bent of de ernst er wel van inziet omdat je niet verblind bent door een valse media bron. Blijf bij je standpunt en laat je niet gek maken door mensen van buitenaf want dan ben je voorbereidt op wat er komen gaat en heb je je ogen open. Mensen die nog steeds hun ogen sluiten voor het grote gevaar wat er over aarde heen komt gaan in 2016 kei hard op hun bek en moeten gaan toegeven dat je toch gelijk had met je zogenaamde stigmatiserende uitspraken.

Racist is de makkelijkste uitspraak om overal voor in te zetten en iemand het zwijgen op te leggen. Daarnaast is het uiten van mening over een geloof en geloofsovertuiging allemaal okay en daardoor zien wij dat de staten zelf deze splitsing van de mensheid veroorzaken. In Nederland is het verboden je te uiten tegen geweld en geloof en daarnaast geven zij de terreur een podium om hun woord te verspreiden. Wereldwijd zal deze ellende alsmaar toenemen en in Nederland zal een deel pas wakker worden als er wat gebeurt voor hun deur. Dan nog sluiten zij hun gordijntjes en wachten rustig af. Nederland is het grootste slapende schapenland ter wereld en dat zal helaas altijd zo blijven. De mensen die het kwaad niet zien in de invasie die afgelopen jaar is begonnen. Heel veel succes in 2016 allemaal... save yourself !!

De Invasie van mensen Een politiek correcte titel over een onderwerp waar de mensheid zich zorgen over maakt en daar alle reden toe hebben. Wij hebben niet te maken met een stroom mensen die aan het vluchten zijn, maar met een voorbedachten rade invasie waarin 1000den mensen zich bij aansloten om zo het "overzicht" onoverzichtelijk te maken betreft ECHTE vluchtelingen of mensen die met een hele andere bedoeling naar Europa zijn gekomen.

Wij kunnen met zekerheid zeggen dat de vluchtelingen die nu zogenaamd aan het vluchten zijn voor meer dan 80% met een andere bedoeling naar Europa gekomen zijn. Het is een unieke gelegenheid om in chaos een massaal plan uit te voeren waar wij waarschijnlijk nooit meer vanaf zullen komen. De mensen die echt hulp nodig hebben en echt op de vlucht zijn hebben het beloofde land nooit bereikt. Onderweg hebben zij gefaald door de "sterkere machten" die hele andere plannen hebben en zij hebben de zwakkere gewoon uit de weg gewerkt om zelf voorop te staan. En dat zijn de pure keiharde feiten waar niemand onderuit kan......!!!! Er is een groot verschil tussen vluchten en een invasie en zij skippen andere landen op hun pad om zo naar Europa te komen. Als je dat nog niet opgevallen is of niet wil inzien dan zullen de gebeurtenissen omtrent deze ellende in 2016 jullie het bewijs leveren met wat voor problemen wij te maken hebben. Ramen en deuren sluiten !!! Het liefst je tv UIT... want die bronnen maken helemaal niets bekend over de dingen die zich afspelen omtrent de opvang van deze zogenaamde vluchtelingen. Om een voorbeeld te noemen is er een dorp in Nederland met 1500 mensen in een opvang. Die gewoon de voorpui van huizen en panden in rammen om zo even binnen te komen voor een ram kraak om 5 uur in de ochtend waardoor mensen via het dak en regenpijp uit hun huis moeten vluchten heeft vast niemand nog op tv gezien ?

Dat deze op camera beelden vastgelegd zijn en waar de politie helemaal niets aan doet vanwege hun zogenaamde privacy heeft zeker ook niemand meegekregen ? Deze dingen gebeuren en alles wordt in een doofpot gedaan. Hoe ik dit weet? Het is vlakbij en daarom moet dit naar buiten gebracht worden. Het is niet een "ver van ons bed show" het is al gaande in Nederland en dat zal alsmaar toenemen in alle delen van Europa. Wat we kunnen doen ? Helemaal niets meer, niet toegeven aan angst dat is het belangrijkste maar het kwaad is al geschiet. Grenzen sluiten is als een opengetrokken blik willen sluiten met een plakbandje en overal bewaking zetten is geen optie meer. Zij pakken doelen wat wij niet verwachten en zijn onvoorspelbaar. Daarom zijn wij beperkt in het doen van uitspraken hierover want ook wij kunnen deze mensen op ideeën brengen en preventief informatie verstrekken waardoor zij het helemaal anders kunnen gaan doen. Nederland is de draad al kwijt. Zij hebben geen flauw idee wie er allemaal in Nederland zitten ook al beweren zij "alles onder controle te hebben" qua terreur. NIET !!! Zelfs de politie kan zich gaan terug trekken onder het mom van "we krijgen te weinig betaald voor dit gevaar". Het ONDERDUIKEN wat wij kennen vanuit de oorlog, de anna frank praktijken zijn volop gaande ook in Nederland. Omdat zij niet weten wie er allemaal verblijven is dat makkelijk waar te maken. Ook in opvangcentra kunnen zomaar vluchtelingen even gaan onderduiken bij een mattie omdat zij daar al geen overzicht meer hebben. Zij verplaatsen zich dus continu van centra naar opvanghuizen. Opstanden in de centra's zullen alsmaar toenemen en op een dag zal ook Nederland gaan zien dat zij allemaal in 1 x in opstand komen. Heel slim om opvang vol te proppen met 1500 mensen. Als zij deze zouden verdelen over alle opvang centra's in Nederland zouden we ongeveer 100 mensen per centrum hebben. Deze wijsheid deelt de staat niet met ons. Daar komen zij wel achter. Zoek het verschil om 100 mensen in bedwang te houden of 1500 mensen.... Bedankt lieve regering !!! Dit is Vluchten voor de vluchtelingen ! Dit is een verhaal zonder einde, een discussie zonder waarheid en het vreet je op van binnen. Wat wij willen zeggen is... zorg goed voor jezelf en je gezin. Beveilig je huis op de meest mogelijke manier. Zorg dat je op je hoede bent en als de mogelijkheid daar is, maak een netwerk in de buurt om op elkaar te letten betreft "Buurtpreventie". Houdt ook deze groepen besloten en geheim want openbaar heeft een preventie geen nut. Alle preventiemaatregelen op tv hebben geen nut. Als iemand weet dat Parijs centrum volstaat met bewaking dan gaan ze natuurlijk elders. Misleiding is de enige manier om deze bronnen aan te pakken maar aan de staat hebben wij niks zoals ik eerder zij... red jezelf !!!!

Anonymous Om verdere duidelijkheid te geven omtrent de strijd tegen terrorisme hebben wij 1 hele belangrijke wereldwijde bron die dit aan kan pakken. Zij hebben meer macht en inzicht dan de staat ooit zou krijgen. Alles gaat via netwerken en Anonymous is de enige groep die toegang heeft tot dit netverkeer en zij kunnen dus bronnen gaan achterhalen. Alle jankers onder ons die soms een dag of 2 zonder internet zitten omdat een provider plat ligt. Stop gewoon met zeiken ... dit is nodig om erger te voorkomen !! Maar de mens vind een verbinding toch veel belangrijker dan een aanslag hier of daar. Laat deze mensen hun werk doen de staat zit er al teveel bovenop om deze neer te zetten als "terreur" maar zij zijn naast de zogenaamd gevreesde Motorbendes en Hooligans 1 van de groeperingen waar wij het in deze tijden van moeten hebben... Laat Anonymous hun werk doen in 2016 !!!!!!!

Dienstplicht Zo dan een onderwerp waar veel mensen zich weer over beklaagde toen Rusland zogezegt een oproep deed voor de dienstplicht. De duivel was het ... de nieuwe Adolf en Geert ook. Nou dan hebben wij waarschijnlijk een duivelin aan de top die overigens ook maar is een andere baan moet gaan zoeken want deze Barbiepop heeft geen flauw idee hoe zij een leger moet aansturen en doet zo maar wat onder het drogen van haar nagels. Het is verboden om hierover te schrijven maar dat is juist de reden om hier iets mee te doen. Omdat wij gaan zien dat de politie in Nederland steeds meer "overspannen" thuis zit, een andere baan zoekt of vind dat ze te weinig betaald krijgen de brei eraan geeft en totaal niet getraind zijn met hun pepperspray om terreur aan te gaan zal Nederland een beroep moeten doen op het leger. Niet alleen voor terreur en ellende maar 2016 is het jaar vd wateroverlast en ook daarvoor hebben zij mensen nodig. Het zou zomaar kunnen zijn dat de jeugd in 2016 / 2017 een serieuze oproep gaat krijgen om verplicht deel uit te maken als poppetje in een groot politiek spelletje die op een goedkope manier ingezet kan worden. Aardbeien plukken is er niet meer bij , een spoedcursus oorlogje spelen is meer dan genoeg om jou als inzet te gebruiken. Onwetende mensen aan het roer om ons land te beschermen....goed geregeld !!

Aanslagen Dit onderwerp is voor ons op dit moment het meest lastige om over te schrijven. Maar we kunnen er niet over zwijgen. In 2016 staan aanslagen over de gehele wereld voorop !! Wat wij ook zien en moeten vertellen is dat er prive vliegtuigjes ten onder zien gaan. De bewaking op vliegvelden is aangesterkt maar er zijn meerdere wegen naar "Europa". Advies aan de staat is om prive vliegtuigen, vliegvelden voor prive doeleinden en mensen in het bezit van kleine vliegtuigen scherp in de gaten te houden !!

Het visioen geeft duidelijk aan dat het om kleinere objecten gaat in 2016. Parijs is nog niet klaar met terreur en zij hebben geen controle meer over de situatie ! Daarnaast zullen de "heilige"plaatsen en gebouwen in Europa bewaakt moeten worden, dit zijn tevens de doelen die zij willen uitschakelen. Oud & Nieuw !! Hier mag ik weinig over zeggen .... wees op je hoede !!!!!!!!!! Zij gebruiken massa eenheid om hun doelen te bereiken en oud & nieuw is een ideale gelegenheid om ongezien hun gang te gaan. Niemand weet wie, waar het vandaan komt en in de mensenmassa's heb je geen overzicht.

Zo zijn zij Europa binnen gekomen en zo maken zij gebruik van massale bijeenkomsten omdat ze dan niet opvallen. Verder willen wij hier niet over uitwijken en de visioenen slikken wij in ... dit om angst en onrust te voorkomen maar eigenlijk nog meer om de terreur geen wijsheid mee te geven....hier wordt ons verder het zwijgen tot zover opgelegd onze excuses hiervoor...! Een vuurwerkloos uiteinde is helemaal geen gek idee. Dus alle jankers die zeuren dat ze geen vuurpijltje de lucht in mogen schieten wees blij !!

Er zal aardig wat in de fik gaan met oud en nieuw. NIet betreft terreur maar ter voorkoming van opvang is dat een ideaal moment om de boel maar in de hens te steken.

De Zorg(wekkend) De zorg ? Waarom heet het nog zorg ? Zorgelijk kunnen wij dat noemen in 2016. De staat maakt jullie ziek, de Farma jullie nog zieker. Ga massaal over naar de Natuurlijke geneeswijze en maak jezelf wijzer. De zorg is Zorgewekkend te noemen !

Dat is het enige wat wij kunnen zeggen om jullie de kans te geven op een beter leven. Een dokter heeft een streven en sommige een agenda. Werken op provisie om zo aan hun einddoel te komen aan het einde van het jaar. Velen gaan erin mee anderen niet maar worden daarvoor gestraft en ook gewoon aangegeven door andere artsen die wel samen werken met de corruptie der staten. Verbouw je eigen voedsel op eigen grond, want als je nog steeds denkt dat Kanker meestal veroorzaakt wordt door roken dan heb je het mis.

Elke dag eten en drinken wij kankerverwekkende stoffen en daar zal in 2016 meer over naar buiten komen. Buiten lopen en ademhalen is al een issue ! Daarnaast is dat "superfood" gedoe ook maar een commerciële nonsens. Het enige superfood wat jij als mens kan nuttigen is uit eigen tuin. De natuur heeft ALLE VOEDING EN MEDICATIE GESCHAPEN VOOR DE MENS. Vaccinaties wil of wet ?? Hierover hebben wij al eerder een voorspelling gedaan. Geen spuit gehad ? Geen zorg voor jou en je kind. Weet iemand wat ze erin spuiten ? Onder andere Kanker !!! Dat staat bovenaan de lijst van inkomsten bij de farma. Zij verdienen zoveel met behandelingen van Kanker waarom zou de cannabis genezen als je zoveel geld kan verdienen over iemand zijn rug, en deze nog even kaal kan plukken voor je deze mens ten einde brengt ??? Welkom in de wereld van onze zorg. Hoe meer je naar artsen gaat hoe zieker je kan worden. Dat zijn de feiten !!!! JEUGDZORG is de duivel van Nederland !!!!!!! Zij maken hele gezinnen kapot, kiezen altijd in het voordeel van de slechte partij. Zij zijn de schuldige van familie ellende en moeten daarvoor voor eens en altijd op het matje komen. Als er niet drastisch iets gaat veranderen bij Jeugdzorg gaan zij in 2016 vaak in de rechtbank vertoeven over gruwelijke feiten waar zij de oorzaak van zijn. Als we de zorg wereldwijd bekijken kan het zomaar zijn dat jij een Capsule moet slikken om zogenaamd beter te worden die voorzien is van een CHIP !!! Dat is zorgwekkend en in Nederland is daar nog geen sprake van. Bloedtesten en DNA afstaan zal in Nederland meer voor gaan komen om zo massacontrole te krijgen en wel of geen hulp te bieden. Drugstesten voor zorg krijgen zal in opkomt zijn.

Gasboringen Wat een ellende Nederland al heeft ondervonden van het boren naar bronnen waaraan zij winst kunnen maken, zullen zij nu dez mensen tegemoet komen met zogenaamde oplossingen om deze vervolgens te gaan verplaatsen met een meesterlijk plan. Schaliegas .... want dat is minder gevaarlijk en kunnen wij zelfvoorzienend worden en zijn we niet zo afhankelijk van andere bronnen zoals Poetin.

Zij maken de mens zelfs wijs dat het veel minder geld zal kosten ( in het begin) en uiteindelijk zullen de kosten oplopen tot onoverzichtelijk zoals die nu al is. Geef Nederland een fikse korting en zij zijn OM.... Geld geld dat is waar het om draait. Dat de grond die al verzadigd is verneukt wordt door de mega stroming van chemicaliën maakt allemaal niets uit. Dat jij straks je eigen groenten niet meer kan verbouwen doordat de grond zwaar vervuild is is alleen maar in voordeel van de staat en dat houdt de economie lekker in stand. Zodra de staat de mensheid met iets tegemoet gaat komen wees dan op je hoede.

Net als onze belastingdienst zal het lijken op een voordeeltje die wij eruit kunnen halen, zij zuigen het via de andere kant gewoon weer in hun voordeel en dat is dus ook de toestand rondom de boringen in Nederland. Hierover zal in 2016 meer gesproken gaan worden en zij zullen dit voordragen als beter voor de mens, de staat, de natuur, de huizen en voorkomen van bevingen. Dit is bullshit !! De energieleveranciers zullen in 2016 heel Nederland massaal gaan oplichten met hun berekeningen. Succes met ieders jaarafrekening. Er zijn niet 20 verschillende maatschappijen die dit leveren het is allemaal 1 pot nat en corrupt!

Grenzen Zoals we schreven in de voorspelling van 2015 zouden er grenswachten komen. Nou dat hebben we gezien. Dit gaat doorzetten in 2016 maar het wordt zo erg dat men zal moeten gaan betalen om een land binnen te kunnen komen. In Nederland nemen ze het nog niet zo serieus maar door gebeurtenissen die in 2016 gaan plaatsvinden komen zij waarschijnlijk ook van hun lamme luie stoel af om is te gaan kijken wat ze gaan doen aan de grenscontroles. Zij gaan geen geld vragen om ons land binnen te komen. Wij zijn immers een vrij schapenland waar iedereen welkom is, zou zomaar letterlijk de uitspraak kunnen zijn.

Glasvezel Glasvezel wat een uitvinding en een goed idee. Van optie naar opgedrongen bekabeling in jouw huis. Een directe verbinding met de staat die alle informatie meteen kan doorspelen wat zij van jouw willen weten. Communiceer niet meer via telefoon, internet of bronnen die aangesloten zijn op deze glasvezel. Het is een massale inbreuk op ieders privacy waarvan wij de gevolgen nog niet bewust zijn. Het is geen optie meer de kabels moesten zogenaamd worden vervangen en ondanks de crisis hebben zij Nederland voorzien van beter en sneller internet. Die verbinding was er al alleen betaalde je daar meer voor. Massacontrole dat is wat Glasvezel is en dat zal uiteindelijk ook blijken. Helaas is het dan al te laat want iedereen wordt verplicht hier gebruik van te maken. De internetverslaving is er dus geen internet is geen optie. Wetend dat straks alles via de satelliet zal gaan, maken zij toch nog lekker even gebruik van jullie onwetendheid betreft de Glasvezelmaffia ... Succes ermee allemaal !!!

Donors Donor zijn is hartstikke lief. Voor veel mensen belangrijk en zien het als een goede daad voor de medemens. Donor zijn is niet wat het lijkt. Wat als... er iemand met spoed een donor nodig heeft en jij toevallig een beste kandidaat bent om dit orgaan te verschaffen.

Ahhh ineens hersendood verklaard of niet meer in staat op een waardevol leven. De artsen overtuigen de nabestaanden met man en macht om een einde te maken aan de levens van de dierbare om op die manier een donor beschikbaar te hebben voor iemand die jou orgaan op dat moment harder nodig heeft.

Helaas gaat dit niet altijd volgens deze zogenaamde "waterdichte" regels die verbonden zijn aan het afstaan van organen. Ik mag het best de orgaan maffia noemen ook in de zorgwekkende ziekenhuizen worden er massaal donors ingezet om andere levens te redden. Dat is niet alleen goed voor een mens die misschien belangrijker is dan jij in dit leven of voor het bestaan, maar ook goed voor de ziekenhuizen die op die manier de mensen redden van hun ondergang. Dan hoor je berichten dat er meer donors zijn geweest het afgelopen jaar, maar zij vertellen er niet bij hoe zij deze ineens verkregen hebben. Wees bewust van het feit dat je IN LEVEN MOET ZIJN om een orgaan af te kunnen staan. Daarna maken ze je pas dood... ze kunnen zomaar (zonder verdoving of narcose) een orgaan uit je lichaam trekken want ach je bent toch hersendood ?

Wat dan met het bewustzijn in deze situatie ? Er zijn veel mensen die hersendood zijn verklaard die nog lang en gelukkig leven op deze aarde. Denk na voordat je als donor door het leven gaat want want misschien voor jou een goede daad kan zijn is voor hun een makkelijke prooi !! Graag verwijzen wij jullie ook naar een heel erg belangrijk artikel betreft : Euthanasie Max Verstappen Max Verstappen is helemaal hot... op jonge leeftijd al aan de top kan enige ellende met zich meebrengen. Afgelopen jaar kregen we al wat informatie door over dit racemonster, maar zagen ook de "toevalligheden" waardoor hij steeds weer uitgeschakeld was in een race. Wij hopen dat onze Max verstappen op zijn hoede zal zijn in datgene wat hij doet en zichzelf niet voorbij rent in de races die hij zal gaan doen.

Blijf rustig in alles wat je doet lieve Max en geef letterlijk niet teveel gas om "de beste" te moeten zijn en om de mensen niet teleur te stellen. Schat een situatie in met je hoofd en niet onder druk van derden dat kan gevaarlijke situaties geven. Jouw "Pech" met uitvallen van een race zou zomaar een zege kunnen zijn. Be save Max !!

Het Weer In 2015 stond de wind centraal en het is gebleken dat die flink aangezet is en alsmaar toeneemt. Toch zal "Water" dit jaar de overhand nemen over heel de Aarde en nog steeds verwachten wij een heftige overlast bij "de laars" van Italië. Nederland gaat het zwaar krijgen met dit water maar ook de buurlanden krijgen hiermee te maken. In 2016 zullen veel landen zien dat zij niet tegen deze wateroverlast bestendig zijn en moeten over tot noodmaatregelen. Nederland denkt alles onder controle te hebben qua alles wat kwaad zou doen en Nederland is een waterland maar ook die komen erachter dit jaar. We zien veel schepen vergaan in 2016. De grond is verzadigd en zal zorgen voor verschuivingen. Berggebieden kunnen dit ook merken ! Alles wordt verzadigd en kan inzakken en opgezogen worden hele huizen en gebouwen worden weggevaagd door de zogenaamde Sinkholes. Japan is letterlijk aan het zinken en dat zal alleen maar toenemen. Bruggen, snelwegen en andere belangrijke zaken die verbinding maken om ergens te komen, komen dit jaar ook aan de beurt over de hele planeet aarde. Onweer zoals we die nog nooit eerder gezien hebben zal heel erg veel schade gaan aanbrengen in 2016. Onvoorspelbaar en oncontroleerbaar en het KNMI weet gewoon niet meer wat ze moeten voorspellen. Zorg dat je huis waterbestendig is ! De aarde zal tevens beven en de goden hebben het echt op deze planeet gemunt. Samenwerking is vereist in 2016 om elkaar letterlijk uit benarde situaties te helpen en zij moeten letterlijk roeien met de riemen die zij hebben. De dijken zijn gewoon FLUT in Nederland terwijl zij steeds verklaren alles onder controle te hebben... Nope dat zal ook nooit meer goedkomen helaas !

Universele Inzichten Dan weer het "zweef" gedeelte van deze voorspelling. Een inzicht over de energie van het Universum en de mensheid die daarmee verbonden is. Het universum weet meer dan de aardse bevuiling ooit als inzicht kan geven en wij delen graag deze informatie voor de mensen die al wakker zijn omtrent dit onderwerp en ook voor de slapende schapen die alles wat onbekend is en ontastbaar maar bla bla vinden zij weten allessss over jullie. De uitstoot van een energie op aarde kan je zien als een uitstoot van een wifi verbinding die wij als mens oppikken en ons kan verstoren in de zenuwenbanen en onze aura's. Deze energie pikt ons universum op en weet daardoor vaak wat er gaan gebeuren en wat de mens voelt. Vanuit deze energie kunnen wij de boodschappen doorgeven omdat wij met deze bronnen in contact staan. Wat we gaan zien is dat de "oudere zielen" in 2016 zich steeds meer terug gaan trekken in hun huis, eigen energie en omgeving. Zij staan zover weg van de aardse energie dat zij moeite hebben zich nog te vermengen met mensen die leven in onwetendheid, haat, machtsspelletjes, afgunst en pure domheid. Zij weten en zien teveel en kunnen het soms moeilijk verkroppen nog op aarde te zijn. Mensen stappen uit het leven omdat het voor velen ondragelijk zal zijn, anderen trekken zich vanuit het niets ineens 100% terug van de mensheid en zijn liever alleen.

Eenzaam zijn ze niet ze zijn pas eenzaam als ze zich teveel mensen tussen de onbewuste mensen op deze aardbol. Zij bemerken heel erg veel lichamelijke klachten en de aardse energie is voor dezen een uitstoot zoals wifi die op een mens en zijn zenuwbanen kan verspreiden. Dat zijn de feiten voor de oudere zielen. Oude zielen moetens toppen met het innemen van chemische medicatie want 1 pijnstiller kan jou energie zodanig aantasten dat je helemaal van slag kan zijn. Zelf een simpele paracetamol kan veel schade aanrichten. Ga over op 100% natuurlijke medicatie !!!!! Veel mensen gaan nog steeds hun baan verliezen en komen in een diep gat terecht waarvan zij niet weten hoe hierin te handelen. Crisis als nooit tevoren zal gewoon toenemen en de oneerlijke bronnen zullen deze materie overnemen in al zijn soort. De staat is hiervan de schuldige over de gehele wereld. Veel mensen zijn op zoek naar hulp, antwoorden en inzichten maar kunnen deze niet verkrijgen omdat ze vertroebelt zijn door de Aardse berichtgevingen en niet meer weten wat waarheid is.

Mensen die alleen op aards niveau leven krijgen verder geen inzichten over situaties.

Mediums die zogezegd inzichten zouden moeten krijgen vanuit de zuivere bronnen die ook teveel op aards niveau leven zitten er helemaal naast. Hun zogenaamde inzichten zijn gebaseerd op een eigen mening en daardoor zullen de meeste inzichten van deze bronnen net zo vals zijn als het valse licht die de aarde verspreidt over de mensheid. Wat ik nog persoonlijk mee wil geven aan de mens is wees op je hoede. Maak je niet te druk over mensen buiten jou en je familie want velen denken anders dan jij. Zorg dat je de controle bewaard in welke situatie dan ook en KIES VOOR JEZELF !!!

Dat schreeuwen wij uit in 2016 naar de mensheid toe. Het is ieder voor zich meer dan ooit te voren en dat zal je bemerken want als je dit niet in wil zien dan zul je dat gaan voelen. Niet de juiste keus maken dan laten zij de vrije keus omzetten in een gedwongen maatregel om jezelf te redden van de ondergang. Vertrouw op de kosmos en de Universele energie. Probeer daar regelmatig te vertoeven en je hoofd leeg te maken van ellende. Probeer niet teveel te reageren om mensen met uitspraken op de openbare netwerken om zo te voorkomen dat je in een hokje wordt gezet, maar ook niet uit je mooie hoge energie te laten slaan. Deze situaties zijn oncontroleerbaar en jij kan er niets meer aan veranderen.

Het bewustmaken van mensen is voorbij, iedereen zal in 2016 een keuze maken waar zij voor staan en wat zij vinden ongeacht DE FEITEN die er staan je doet er helemaal niets meer aan. Maak jezelf bewuster van de feiten en maak je los van alle aardse begrippen. Ik wens iedere levende ziel op deze Aarde heel erg veel succes, kracht, moed en sterkte om 2016 te "Overleven" wat geen makkelijke strijd zal worden. Koester je naaste en probeer wat er ook gebeurt liefde uit te stralen en te sturen.

Als je de kracht hebt om energie om te zetten ga dan ook de gebieden waar angst en gevaar heerst omzetten in liefde want ook een wolk met slechte energie kun je omzetten in positieve juist omdat het een bundel is, is dit makkelijker om massaal aan te pakken. Heel veel Liefs en succes in het komende jaar !

Meer informatie en inzichten over het jaar 2016 komen beetje bij beetje terug op de website en facebook ! Liefs Mystica

All i want to say....is they don't care about us !!

Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page