top of page
Featured Posts

Update van de Zintuigen - Het proces


Deze week zijn er grote veranderingen betreft onze zintuigen. De mensen die al hoger in de energie verkeren van wijsheid, inzicht en groei kunnen zich vreemd voelen sinds afgelopen week. Er zijn veranderingen bezig omtrent onze zintuigen.

Mooi woord eigenlijk Zin-tuigen en dit woord kan je deze tijden letterlijk nemen. Oudere zielen die op dit moment ziek zijn, veel binnen zitten en ZINloos gedrag vertonen en zichzelf hier niet in totaal niet in herkennen .... relax ! Het is een periode waar wij doorheen moeten gaan en kunnen op dit moment vatbaar zijn voor virus (vooral op de longen) waar een medicatie niet voor zal helpen. Sterker nog deze mensen moeten zich zuiveren van alle chemische zaken in het lichaam en ook de "bevuilde" energie van buitenaf ontwijken (letterlijk). De tijden van opschoning zijn begonnen en dit geldt ook voor je lichaam. Wij kunnen in deze tijden medicijnen letterlijk afstoten ! De energetische zuivering van de aarde, dimensies en het Universum hebben wij in december mogen beleven maar nu is ons innerlijke systeem aan de beurt. Onze smaakpapillen laten het afweten sinds een weekje. We hebben honger (denken we) maar het is eigenlijk een gewenning om lekker te eten en te snoepen tussendoor. Normaal eet je waar je zin in hebt het probleem in deze tijden is dat we onze smaak gewoon kwijt zijn. Je loopt door de winkel rond te slenteren op zoek naar boodschappen maar je weet niet wat je zou moeten eten en als je je zin(loze) qua smaak gaat zoeken zul je merken dat deze tijdelijk buiten werking is gesteld. Te lang nadenken over het bereiden van een maaltijd zal de zin van het maken en van het eten helemaal lastiger maken. Denk er niet teveel over na anders komt er geen eten op tafel. Dit geldt voor alle genoemde onderwerpen in dit verhaal !! Eet vooral "luchtige dingen en groenten en fruit. Voor al het andere geldt, dingen die licht verteerdbaar zijn. Eet liever 10 x iets dan 2 keer heel veel dat zal de bom zijn voor je lichaam in deze tijden. Niet alleen de zin in eten is pleite maar ook de zin in de zin van het "doen" is gewoon kwijt. Als je een mens bent die zich normaal perfect kan vermaken dag in en dag uit kan het zomaar zijn dat je je ineens zwaar nutteloos voelt, verveeld, saai en ZINLOOS. Dat vanaf nu gewoon in mijn rijtje thuis hoor van Zintuigen !

Het nergens zin ik hebben en daarnaast zin maken lijkt ineens een hele hoge zware drempel waar je ook geen ZIN in hebt. Het voorbereiden van of bereiden van dingen is een opgave terwijl die voorheen nooit een probleem is geweest. Waar ze je vroeger voor wakker konden maken heb je nu ineens heel erg je bedenkingen bij vooral de vraag "wat moet ik daar gaan doen?"is sterk aanwezig. Je probeert jezelf in te printen dat het "best leuk is"om dat te gaan doen maar zodra je er verder overna denkt en wat voor acties je moet ondernemen om uiteindelijk daarheen te gaan maakt het allemaal te complex. Je haakt gewoon keihard af ! Voor anderen kan deze (on)zin meteen een mooie les zijn omdat zij geen nee kunnen zeggen. Hoe hard je nu je best ook zal doen om ergens aan deel te nemen of op de koffie (moet) gaan het is zinloos. Niks of niemand kun je nog ergens aan toe zetten mits het pure nood is. Tijd om je terug te trekken en NEE te zeggen. Laat de smoesjes maar varen je hebt gewoon geen zin... heel simpel. Voor jezelf kiezen maar vooral JE EIGEN GEVOEL VOLGEN IN ALLES is belangrijk. En als jou gevoel zegt nee dan is het nee.

Ook al zit je nu in deze periode die overigens superrr positief is zal 6E ZINTUIG wel aangeven of je er zin in hebt. Je luistert er nooit na maar deze zul je moeten volgen om jou eigen energie te pleasen en niet een ander.

Zodra je iets doet om dat je een ander blij wil maken of tevreden wil stellen ga je tegen je eigen energie in opstand en zit je al meteen in de knel met jezelf. Dan ga je die activiteit aan met die beknelde energie en dan stroomt het niet meer. Had ik maar thuis gebleven....te laat. Een paar biertjes if wijntjes zullen zorgen voor een "geestverruiming"en dan zal dit gevoel vast wel weggaan. Maar dat verruimen is verplaatsen van het probleem en dat zal moeten veranderen. Bij dit proces komen natuurlijk ook alle andere zintuigen aan bod. Zoals het 1 afneemt, word zal het ander zich gaan versterken en dan zien we een groot verschil tussen de soorten van energie in dit onderwerp. Te veel slecht eten of drinken is negatief. Dingen doen waar je geen trek in hebt ook. En de medicatie is pure dope. Deze negatieve energie maakt nu een verandering door om jou te helpen in een proces waardoor je vaste levensgewoonten een extra ondersteuning krijgen van het universum om jouw bestaan draagbaar te maken op deze klote planeet.

Het is nu de tijd om daar iets mee te doen omdat de energie daar nu naar omgezet zal worden en jij heel hoog in die laag zit te vertoeven is het nu je kans op in te stappen en dit aan te gaan. Het staat los van de belachelijke goede voornemens in het begin van een nieuw jaar daar hebben we Sonja Bakker voor. En je kan dingen verwezenlijken zonder ingrepen van medicatie, dokters of specialisten. Je hoeft niet eens naar de sportschool dus doe er wat mee. Als je oude gewoontes denken ow dat gaat vanzelf allemaal wel ik zie het vanzelf wel bla bla. Dat gaat em niet worden ons UNiversum heeft niets aan mensen die lamlendig achterover leunen en het misschien wel zien. Tjakka gas erop en ga ervoor. Geen zin om de deur uit te gaan = PERFECTO ! Dit gedrag heeft 2 kanten en soms zijn ze beide van toespassen om jou in je schuilbunker te houden waar de energie "eigen"is en jij op je best. Je leert ook NEE zeggen omdat je geen zin hebt... basta ! Mooie verhalen zijn ZINloos ! Om niet alle zwevers en rozengeurkleurende goeroes op deze planeet heel erg van hun roze wolk af te trappen die lekker sociaal willen knussen, wil ik toch even meegeven dat binnen zitten 1 van je grootste hobby's is op dit moment. Zelfs de trouwe boomknuffelaars hebben het wel weer ff gezien in die grote enge buitenwereleld.

Iedereen blijft in zijn "eigen kweek" van nuttige, warme, liefdevolle energie die eigen is. De vervuiling van de aarde is op dit moment zo groot dat je als een net opensaat om te kunnen ontvangen en het is soms lastiger om het naast je neer te leggen terwijl je daar voorheen minder moeite mee had. Dat komt omdat je een strever bent van de werkelijkheid, waarheid en inzichten. Je wil niet je zin krijgen maar de wijsheid van waarheid verspreiden zoals die hoort te zijn. Dat mag allemaal als je maar binnen blijft want buiten ben je op dit moment sneller vatbaar die shit op te pakken en mee naar huis te nemen om er vervolgens nog een tijd mee zit te knuffelen en moeilijk vanaf komt ! WaanZIN !

Dat is eigenlijk het effect van dit gevoel wat deze verandering op dit moment met zich meebrengt. Aan al deze veranderingen zit een dubbel gevoel en dat is precies wat je nu ervaart. Je systeem wordt als het ware voor een groot deel gereset om jou weer naar een volgend level te schuiven. Je moet hier wel even aan wennen en wat mee doen. Het aardse wordt er beetje bij beetje uitgedrukt maar je blijft nog wel een nuchter aards mens alleen voel je je steeds meer "losgekoppeld" van de mensheid. Je wordt als het ware opgedeeld in 1 deel Universeel en 1 deel Aarde en dan bedoelen ze letterlijk de aarde. Je wijsheid haal je uit de bron en alles wat je nodig hebt uit de aardse bron om jou lichaam te doen functioneren. Dit ont-aarden is een mooi proces wat je helemaal niet wegtrekt van het aardse maar juist nog meer in verbinding zet met en je hoeft er niet eens voor naar het bos om boven te knuffelen. Goedkoop en lekker huiselijk ! De overige zintuigen Dan de andere kant van deze energie. Een energie heeft altijd een soort van Ying yang in zich zitten hoe goed of slecht die ook is. Dat is de balans die een energie moet hebben om te manifesteren. Het kan zowel positief als negatief brengen qua "gevoel" maar hoe negatief het ook zal zijn dan kan de uitwerking hiervan kan zomaar de beste keuze van je leven zijn. Oordeel dus niet te snel over een energie die komt overwaaien in je leven. Deze komt altijd met een reden. Dit geldt voor alles ook mensen en verlies. Het gehoor zal scherper worden. We kunnen dingen al horen die heel ver weg zijn en horen deze ook dichterbij komen. Door de opschoning zal "de ruis"tussen jou en het geluid wegnemen en zal je alles beter gaan horen. Dit horen brengt nog een onderwep met zich mee. Letterlijk LUISTEREN naar je lichaam.

Als je heel goed luisterd naar je lichaam zal deze je ook vertellen wat jouw lichaam nodig heeft aan vitaminen en dergelijke om gezond te blijven of beter te worden. Wanneer je moet gaan liggen als je moe bent of stoppen bij pijn. Echte oude zielen ... maar dan de hele oude die zeuren bijna niet. Ze nemen veel met een korrel zout omdat het "dragelijker"te maken voor zichzelf maar nemen het soms te letterlijk met hun lichaam. Ze doen net of er niets aan de hand is en blijven gewoon gas geven met alles. Je moet je nu bewuster worden dat ook je lichaam roept en je moet luisteren.

Helderhoren noemen ze dit. Het is alsof je van een slechte telefoonverbinding ineens naar een super netwerk gaat met zuiver geluid. De ontvangst is beter tussen jouw en dat kanaal en dat geld ook voor de andere zintuigen die "waarnemen". LUISTEREN is ook een les hierin. Je mist soms de boodschap omdat je niet luistert of dat je denkt dat deze (z)ingeving "toeval"is wat op dat moment helemaal niet van toepassing is en daarom laat je het gaan. De reuk zal versterken en dat merken wij doordat er mensen aan ons denken waarvan jou de parfum ineens ruikt. Ook overleden mensen nemen vaak een geurtje mee. Opa met zijn sigaar of oma met haar hele foute 4711 parfum.

Dat is geen toeval en het eerste wat in je opkomt is meteen raak. Je bent je meer bewust van geuren die weer zowel positief als negatief zijn. Geuren die je als mens normaal niet meteen zal ruiken kunnen ook ineens gaan opvallen. Deze zintuigen worden dus niet meteen versterkt maar ook voorzien van een update want ook al staat de aarde stil de energie in ons Universum gaat door dus wie in de hoogste energie zit moet mee...... De ogen (het zien) Nou het zien heeft een vette boost gekregen. We zien meer dan ooit tevoren en dat is hard nodig ook. De waarheid telt hierin ook mee. Mocht je nog een maatschappelijk schaap geweest zijn rondom de aardse problemen dan zeggen wij bij deze "Goedemorgen"welkom op deze keiharde planeet. Omdat het zien met eigen ogen op aarde hoog in het vaandel staat kunnen jullie het krijgen ook. De helderziende die het niet zo helder zagen zien het weer. De waarheden achter al wat er is komen 1 voor 1 tot inzicht op de juiste manier. Zo ga je ook inzien dat veel mensen om je heen ZINloos zijn en deze zul je ook in de loop van tijd gaan loslaten en dit zal terug gekoppeld kunnen worden aan de ZIN om thuis te blijven, want je bent anders dan anders...vinden zij ! Het zien is niet alleen gevoelsmatig nuttig aan het verbeteren maar eerst zien dan geloven in de letterlijke versie staat op scherp. De mensheid krijgt een mega update in het zien en inzien van heel erg veel zaken op aarde. Waarvan het zien (bewust zien) van andere dimensies en beschavingen een groot deel van deze mensen zal bereiken. Ook mensen die nog helemaal niet in de hoogste energie verkeren zullen hierin meegaan. Zij moeten gaan inzien dat INZICHT (die verkregen is door eigen zicht / ogen) belangrijk is om je gevoel waar je al zolang mee rondloopt gelijk te geven. Je ziet het toch. En dat geldt voor veel veel zaken op aarde van iets wat eigen is tot de brute veranderingen op aards niveau, haat en onmacht. Pas als een mens iets met eigen ogen ziet zal deze overtuigt zijn en dan pas zal de mens hier iets aan doen. Omdat de mens slaapt als een malle helpen zij even een handje mee. Mensen die het inzicht al hebben op dit niveau (en hoger in de energie zitten) gaan gewoon keihard door naar de volgende levels. De volgende levels zijn best bruut voor een mensje. Het kijken in dimensies waarin alles zomaar anders kan zijn en waar tijd als wir war overal doorheen kan lopen. Het is net een virtuele game waar je inzit wat verder gaat dan 4 of 5D. Je went er wel aan en dit zal langzaam gaan want als dit in 1 x voor je neus zal verschijnen dan krijg je last van je ogen en dat is niet echt lekker om de groei van dit zintuig goed te laten verlopen. Dit is Zinvol.... ! Het weten

Als je denkt dat je totaal ingekakt bent dat komt het (helder)weten aan de beurt. Dat staat iig niet stil. Je weet en weet en steeds krijg je de bevestiging dat je goed zit, terwijl het ook dingen kunnen zijn waarvan je denkt pffff waarom moet ik di nu perse weten dan? Klinkt nutteloos in jou "zijn"maar daar heeft het niets mee te maken het is een bevestiging in alles wat jij al weet. Oud nieuws zo kan je dat zien en weer is dit soms positief maar ook negatief. Je wil sommige dingen gewoonweg niet weten en de frustraties die niet-wetende met zich meebrengen zijn ook frustrerend en je moet dat weer zien te verwerken.

Zinnig en zinloos een ying-yang game in de energie. Het probleem is, is dat dit "weten" niet altijd iets is om uit te spreken. Je weet dus teveel zonder dat je dit kwijt kan in je omgeving. Schrijf dat dan voor jezelf op en zo zal je zien dat je verhaal bevestigd zal worden. Hierdoor bouw je het vertrouwen op van jou weten. Aan het weten zit geen tijd verbonden dat is tijdloos en je moet het dus de tijd geven om terug te koppelen aan iets wat je wist... weet je ! Het voelen Het voelen koppelen we terug naar het binnenzitten in je eigen tempel. Je gevoel zit goed en twijfel je al niet eens meer aan. Waar je wel aan twijfelt nu is waarom je je zo voelt. Denk ook daar niet teveel over na wat je nu aan het doen bent is je gevoel aan het volgen omdat je weet dat dat je niet in de steek laat. Je beschermt het letterlijk tegen de buitenwereld en de vervuilde energie op aarde. Een boodschap doen kan al fataal zijn en laat niet teveel mensen in je aura. Jezelf "beschermen" met energie heeft in deze tijden niet heel veel nut omdat je juist een opening moet hebben om dit fenomeen de ruimte te geven zich te manifesteren. Als je dit voelt zit je dus goed ook al is het anders dan je normaal doet. Verder zal je gevoel alleen maar sterker worden en zal je er nog veel meer naar moeten luisteren dan je al deed. Hoe schattig een hoofd ook kan zijn of een woord zo mooi, het gevoel laat je nooit in de steek en je mag je niet meer laten misleiden door welke bron dan ook. Elke keuze, mening, feit of waarheid die je hebt komen uit dit gevoel. Laat ze maar voelen wat je bedoeld dat is goed. De onderdrukking is voorbij in alle keuzes die je maakt het is letterlijk schijt aan de rest en gaaaaan...Leef vanuit je gevoel dan zal de rest een stuk beter verlopen.

De feiten !

Om een nog langer verhaal korter te maken, komt het erop neer dat je compleet LUCHTIG moet zijn. Luchtigheid zal zorgen dat je makkelijker door deze fase heen zal komen zonder je teveel af te vragen waar je inzit om dat je "normaal"zo niet bent of functioneert. Dat normale is dan waarschijnlijk een aardse geprogrammeerd klote virus dat uit je systeem gehaald word. Je kan 2 dingen doen of deze energie zijn werk laten doen, meewerken en weer beter in je vel gaan zitten. Of niet over start gaan en geen update krijgen in je energie zitten dippen tussen teveel aardse energie die op dit moment zwaar irritant is. Veel mensen merken helemaal niks van deze energetische werking omdat die veels te vast zitten in het aardse. Ze slapen nog als een malle en hebben allemaal geen zin om die narigheid te zien, te horen of zelfs te moeten voelen. Sluiten hun ogen en kruipen veilig terug op hun roze wolk met een pot Nutella. Laat deze mensen gaan zij WETEN niet beter en zijn ZINloos om nog aandacht aan te besteden. Je kan ze herkennen doordat ze dagelijks klagen over hun "welzijn" ik ik ik ik ... en als je dan wereldnieuws post wat nut heeft ben je in hun ogen ZINloos bezig. Het zijn de jonkies onder ons en deze zielen moeten eerst nog een hoop levens leven om ooit een sprankje wijsheid te krijgen omtremt de aardse en ook universele zaken. Ying-Yang dus ook wat de mensheid betreft. Voor en tegens, eindeloze discussies, ja en nee, zwart en wit, welles en nietes we hebben er werkelijk geen zak aan. Als je nu een heel erg moe gevoel krijg na het lezen van deze zin dat zit je goed. Als dit artikel je enorm aanspreekt dan heb je geluk !!! Een "gegeven" wat speciaal voor jou gekomen is om je hoger in de energie te zetten en wat aan jou is wat je hiermee doet, zoals alles in het leven. Heb je deze problemen opgemerkt de afgelopen week dan heb je vandaag de jackpot gewonnen qua energielevel en behoor je tot de groep van echte ouwe oldschool zielen die bestemd zijn om te gaan werken op een veel hoger level dan het aardse. Gefeliciteerd !

Neem zoveel mogelijk de tijd om dit proces uit te zitten en maak het jezelf zo comfortabel mogelijk. Sla genoeg boodschappen in zodat je niet teveel naar buiten moet en laat je meeslepen naar het hogere level waar jou ziel thuishoort.

Je zult merken dat steeds minder dingen je nog uit balans kunnen halen want het interesseert je werkelijk helemaal gen ruk wat een ander denkt, zegt of van je vind. Je bent blij met wie je bent en wat je hebt ook al is alles minimaal. Je komt lis van materie en geld is papier. Liefde haal je uit werkelijk ALLES om je heen. Je bent dankbaar voor alles wat je hebt en mag ervaren en hoe hoog je ook staat je zal je nooit op een voetstuk zetten. Het dienen van andere mensen is klaar. Je bent vanaf nu je eigen dienaar en daar ga je naar leven. Dat stukje haalt de zuigers van je weg die je steeds weer inzetten voor hun nutteloze en eindeloze doelen die keer op keer hetzelfde zijn. NEE... is het woordje wat je nu zal gebruiken om de keuze zelf te maken en ook al is deze periode een beetje vreemd, uiteindelijk issie wel lekker...

Je bent een soort eenling, anders dan de rest, wijs, mooi zonder ego, lief voor degene die lief zijn voor jou. Je bent tegen het systeem en een vechter voor de waarheid. Je hebt geen geloof alleen in jezelf en hebt niets met geloven. Je hebt een eigen mening en verspreidt die ook en je staat los van een oordeel over alles wat leeft... je hebt meer met dieren dan mensen en staat open voor universeel contact. Deze kenmerken laten zien dat je bent ontwaakt en dit is jou beloning... Jij bent een rebel van het Universum !!

Enjoy the Ride !

Laat dit maar op je zintuigen inleven <3

With Love Mystica


Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page