top of page
Featured Posts

De beruchte "geluiden" - de Theorie !!!

De beruchte "geluiden" - de Theorie !!! Er zijn weer vage geluiden opgedoken in Nederland en iedereen heeft een mening of een theorie. De 1 is angstig de ander lacht erom en alle theorieën die voorbij komen hebben weer een andere insteek van wat dit kan zijn.

Dit gesteggel is zo vermoeiend dat we toch maar de moeite nemen om het nog 1 x uit te leggen aan de massa. Tijd om dit fenomeen is onder de loep te nemen ! De speciale Frequentie

De afgelopen maand is er veel gebeurt omtrent verandering van de energielagen, dimensies, universum en zelfs een update van de zintuigen. Vanaf 20 december is er een grote verandering geweest op Universeel en Aards niveau en dit verschijnsel geeft eigenlijk aan dat deze actie waarin ALLE levende beschavingen aan meewerken nog steeds gaande is en dat is best wel vet eigenlijk. Nu is het in Nederland maar deze geluiden zijn al heel erg lang een fenomeen over de gehele aarde.

Nederland is eigenlijk een mega boerenkinkelland waar ze te nuchter zijn om verder te kijken dan een huis, tuin en keuken wijsheid en de rest eromheen wat niet te verklaren is is bullshit. Alle theorieën zijn een HOAX, nep of de buurman die uit het raam toettert met een trompet of het is een spookship op de zee, of de vader van die zeemeermin Ariel dat ze thuis moet komen etenvan dr pa....enz enz. We don't care wat "mensen" denken we gaan altijd af op onze eigen bronnen want de wereld zit vol shit en onwetendheid. Het heeft allemaal te maken met dat de mensheid totaal op een verkeerde frequentie leeft. Hertz !!! Wij leven in veel te hoge tonen waardoor de trilling van de aarde op een heel ander niveau "leeft". Hierdoor kunnen we soms ook helemaal geen geluiden waarnemen die een dier bijvoorbeeld wel kan horen. Dit is omdat we te maken hebben met deze verkeerde frequentie die de mens tevens DOMMER houdt in hun bestaan.

Een bijzonder verschijnsel manifesteert zich en de mensheid denkt al dat de wereld vergaat. Zodra je als mens op zoek wil gaan naar de theorie van een mystery kom je meteen bij 100den verschillende verhalen terecht waar je helemaal geen wijs uit kan.

Dit geluid is een energieveld die over planeet aarde neergelegd word om zo op die manier de frequentie weer even te resetten op aarde. Dit kan dus neergestreken worden in een bepaald deel van het land waar mens en dier het geluid kunnen waarnemen. Het is een zwaarder geluid omdat de frequentie naar beneden gezet moet worden. Het heeft ook te maken met de prikkels die de mens opvangt en waar de hersens op reageren. De zogenaamde neurotransmitters in de hersens pakken de laatste tijd te veel prikkels op. Niet alleen van de gebeurtenissen en drukte, maar ook van de uitzending van straling van apparaten.(energie) Negativiteit staat nu op scherp en is iets wat veel uitgezonden word. Weer een reden om hier wat aan te doen.

De muziek die wij luisteren staat ook in de verkeerde HERTZ afgesteld. Uit onderzoek is dus ook gebeleken dat als je teveel in aanraking komt met deze verkeerde hertz dat je dood en dood ziek zal worden....mmm en dat wetenschappelijk ( dat willen jullie toch zien resultaten ? ) En dan dit ...

Deze straling maakt je ziek en teveel prikkels kan zorgen voor bv ADHD of autisme (aardse hokjes) maar ook zenuwaandoeningen en migraine. Een overprikkeling van de hersens kan tevens leiden tot overspannenheid en depressie. Zet maar is uren lang een bepaalde toon muziek op. Wist je dat ze daar mensen mee martelen over de hele wereld ? Stel de wereldleiders weten hiervan en laten ons op een bepaalde frequentie leven zodat we lichamelijk ziek worden en overspannen waardoor zij geld kunnen innen. Het is geen "stel dat"ze weten het toch als ze weten dat zij mensen daar mee kunnen martelen, al eeuwen !!!!! Wake up ! De toonhoogtes kunnen zowel hoger als dus lager een probleem vormen. Als jullie de kracht en macht van geluid zouden kennen, weet je wat dit toe in staat is en dat gaat heel heel erg ver !!

Het is de bedoeling dat planeet aarde weer opgepimpt word door middel van hulp van verschillende dimensies en ja... wezens uit andere beschavingen die zich massaal inzetten om de aarde daarmee te helpen. E.T komt terug roepen sommige mensen. Nou ET komt niet terug maar hij is wel aanwezig inderdaad om jullie te helpen met de grote schoonmaak. Aliens zijn wezens die beschikken over krachtvelden en energievelden die ze kunnen gebruiken om grote gebieden te bereiken door deze uit te zenden op een speciale plek op aarde. Het lullige is dat jij niet in een ET gelooft maar die gasten komen wel om jullie uit de shit te trekken... keer op keer op keer.

Ze werken met energievelden, maar ook veel met kleuren en energie in bepaalde vormen. Het is zeldzaam om een Alien waar te nemen omdat deze zich schamen voor hun uiterlijk op Planeet Fucktard aarde. Logica want de mens oordeelt en als ze een wezen vinden dan gebruiken ze die meteen als labrat dus waarom zouden zij zichzelf laten zien. Aliens staan nog bij de bron net als een dier en heeft daardoor toegang tot andere dimensies.

Ze staan niet op de voorgrond maar werken wel samen met al wat er bestaat in dit universum. Ze voorkomen ook dat er rondvliegende brokken op de aarde terecht komen om deze planeet veilig te stellen voor het gevaar van buitenaf waar de aarde totaal niks mee kan. Hoe vaak is het voorgekomen dat er iets op aarde afkwam en wat later de aarde ineens op het nippertje kon ontwijken ? Heul toevallig zou je zeggen maar die feiten zitten heel anders in elkaar. Onze zintuigen hebben net een soort update gehad wat je kan terug lezen in het artikel hierboven. Wij hebben dus nu meer de kans om in andere dimensies te kijken en contact te maken met andere beschavingen. Het probleem is dat alleen de dimensies een soort van poorten bevatten waar velen mensen niet doorheen kunnen omdat zij leven in de onwetendheid maar ook omdat de aarde vervuild is met deze verkeerde frequentie waardoor de poorten van andere dimensies moeilijk te bereiken zijn.

Er ligt dus een dubbele barrière tussen door de verschillende trilling (geluidsgolven en energielagen) om zo de mensheid weg te houden van de wijsheid dat er meer is en de wijsheid dat dit "meer" wat er is de mensheid de wijsheid terug wil geven betreft onze krachten en ongebruikte zintuigen. Jullie zijn hierdoor onbereikbaar voor de bronnen die jullie op afstand wijsheid willen meegeven die werken vanuit het universum. Een mooi voorbeeld is dat bijna alle landen op zoek zijn naar het bestaan van aliens en al heel erg lang veel geld investeren om contact te leggen. Maar dan is een graancirkel ineens nep en als er een ufo verschijnt dan is het een weerballon... altijd en overal. Het is dus een beetje tegenstrijdige theorie dat ze van de ene kant miljoenen investeren om contact te krijgen en zodra er wat verschijnt wordt het leger ingezet om het ten eerste helemaal uit te zoeken wat het is en ten tweede als het wat is om dan heel rap van Theorie tot Complot(theorie van te maken zodat de waarheid over ALLES wat de aardse kuddedieren niet kennen en zo dus ook niet te weten komen.

Jup jullie liggen massaal te slapen en dat geeft niet maar oordeel ook niet over iets waar je geen flauw benul van hebt. Misschien word het tijd om wakker te worden en in te zien dat jullie allemaal DIK genaaid worden door de staat die jullie in domheid laat bestaan. De staat wil de totale controle houden over deze praktijken zodat ze het bewijs meteen weer kunnen wissen of door de domheid van de mens weer kunnen omzetten naar een HOAX waar jullie allemaal heel goed aan meewerken. Misschien zou het beter zijn om die acties in te zetten op een waarheid die nadatje de inhoudt hebt gelezen toch wel is waar zou kunnen zijn... Wake the fuck up !!

Dit alles heeft niet alleen met deze wijsheid te maken maar ook zeker de wijsheid of eerlijk gezegt de domheid die jullie hebben over het beeld van de wereld en de ellende die nu over deze planeet heengaat. Er moet toch wat gebeuren of gaan we zo door als oogkleppen mensheid. Wijsheid moet erin gepompt worden op alle mogelijke manieren en dat is wat hier gebeurt.

Alles is energie niet alleen de Essent. Jij bent een energie en je draagt energie met je mee in je aura. Een gedachten is al een energie en een geluid komt ook voort uit een energie trilling die zijn weg vind in een bepaalde laag van het gehoor. Dieren leven meer bij de bron (energie) van hun bestaan en voelen en horen dingen veel beter aan. Hun instinct werkt ook veel beter en zitten nog dicht bij de oerbron van hun leven. De mens wordt steeds verder van die oerwijsheid afgebracht en dat doen zij heel sneeky via de trillingen waar wij in leven. Een geest is een energie. Geesten kunnen praten via een frequentie van bijvoorbeeld radiogolven (www.evp-voices.com)

En alles wat leeft in het universum werkt met (wat verassend) energie. De mensen op aarde zijn aan het werk en laten energie aanleveren door een maatschappij. Dat is de enige energie die zij kennen. !! HET HELE UNIVERSUM WERKT MET ENERGIE !! Wist je dat je alles kan manifesteren via ENERGIE.

Als je maar weet hoe. Wat denk je wat dat met de wereld economie (kouwe cash) zou doen als jij als mens alles kan manifesteren? Deze theorie heb ik in praktijk gebracht op verschillende niveaus zonder ego of hebberigheid maar vooral dankbaarheid en geloven (allemaal energie) en het werkt. Gebruik je deze energie de verkeerde kant op, raak je alles kwijt wat je energie lief is. Mooi he ? De theorie mag je zelf uitzoeken misschien wordt je dan nog een wijs mens, dit staat los van rijk zijn in geld het zijn de kleine dingen die het em doen ga er naar op zoek...het pure geluk helemaal gratis....lomperts :P Waarom horen veel mensen ineens dat geluid overal ? Omdat ze dan op zoek gaan naar de betekenis van "het onbekende". De massa word aangepakt op een ander niveau. Als je alleen dat geluid zou horen werd je misschien wel gek want niemand geloofd je. Nu zijn mensen zelfs raar net of jij een Alien gezien hebt. Maar het klonk wel raar. Het onbekende maakt bang omdat het niet bekend is. Een ontastbaar vaag fenomeen wat je niet kan vergelijken met... iets wat wel bestaat, wat je aan kan raken en een naam kan geven en daarna ik een hokje kan pleuren die bedacht is op aarde.

Dat is juist de bedoeling dat iedereen dit kan horen in bepaalde gebieden. WAKE UP... wordt er mee gezegd. Waarom alleen in die gebieden ? Het heeft te maken met waar de energie uitgezet word en ook met weersomstandigheden etc etc. Wind maar ook water (vochtigheid) pak een wijnglas maak je vinger nat en draai over de bovenkant heen. De Wrijving daarvan geeft een geluid. Een energie wordt uitgezet en geeft dus een geluid in bepaalde gebieden net als op het glas. Wat een wijsheid allemaal hè op een doordeweekse woensdag !!

Iemand vroeg en de potvissen staan die hiermee in verband ? De potvissen die zijn aangespoeld gaan af op sensor geluiden.... trillingen (energie) lagere dan de mens want zij leven op oerinstinct doordat zij niet geleefd worden door een RUTTE in de zee. En zij komen alleen maar op een geluid af wat vertrouwd voelt en niet omdat de buurman met een trompet aan de rand van de zee staat te toetteren.

Dat is de theorie die wij jullie mee willen geven en die potvissen zijn een dubbel bewijs dat zij ook "geroepen"werden door deze bromgeluiden omdat het een OERGELUID is uit de bron die veilig voelt door de trilling. Hun sensors voor deze op te vangen zijn zo haarfijn afgesteld dat zij hierop kunnen reageren. En water geleidt het geluid en ik zou zeggen pak de kaart erbij en check het maar !

Wij wensen iedereen op deze planeet veel plezier met de welles en nietes over deze Magische Brom Geluiden en hopen dat iedereen ze nog heel vaak en veel zal horen !

Liefs Mystica


Comments


Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page