top of page
Featured Posts

De nieuwe "Zelf-Healing" methode !

Dit is wereldnieuws ! De farmaceutische maffia zal ons dit niet in dank afnemen. Vanuit de Universele bronnen is mij een nieuwe zelf-healing techniek aangereikt en na maanden zelf onderzoek gedaan te hebben op mijn lichaam, kan ik vandaag zeggen dat dit een ultieme en unieke methode is om jezelf te healen.

Enjoy !!!

De nieuwe Zelf-Healing methode !

Een paar maanden geleden kwam er kennis vanuit mijn bronnen om met mezelf aan de slag te gaan omtrent mijn ziek zijn. Wat er allemaal precies aan de hand is is teveel om te benoemen. Maar neem maar aan dat ieder mens zich wel in deze lichamelijk ellende kan vinden.

De wanhoop staat bij veel mensen nabij in deze tijden en zodra er iemand met het woord "medisch" op de proppen komt draait Mystica vaak al de rug toe want ik kan er werkelijk helemaal niets mee.

Mediums, dokters, specialisten, medisch psychologen, pijnpolie... alles is al aangereikt geweest en niets heeft tot nu toe geholpen. Misschien was dat ook nodig om toch een keer zelf de hulp in te roepen van mijn Universele groepen waar je als "gever" niet snel zelf "neemt" maar dit fenomeen is zo bijzonder mooi dat ik dit graag met jullie wil delen !

Aandoeningen en ziektes

Iedereen heeft tegenwoordig wel te maken met lichamelijke en/of geestelijke ellende. Deze shit kan men ook goed oppakken door de straling om ons heen, uitstoot van gassen, ons eten is besmet, de lucht is verkloot en ga zo maar door.

De Farma profiteert enorm van onze afwijkingen in ons systeem en zo zijn zij elke dag weer miljonair waar wij heel erg veel geld aan uit geven. Deze medicaties, afspraken en "gesprekken" brengen niet veel goeds met zich mee. Je word er niet beter van en je kostbare tijd kan je inleveren om zo elke keer weer als een schaap naar verschillende oplossingen te zoeken om je beter te voelen.

Mensen die hoog in hun energie staan vangen ook veel meer straling op van oa leylijnen en wateraders wat in deze tijden van "onbalans" echt heel heftig kan binnenkomen en op die manier jou welzijn zo kan slopen dat je gewoon geen ruk meer waard bent. Ook het oppikken van andere mensen hun energie is voor hooggevoelige mensen in deze tijden echt een regelrechte hell. Hierdoor kan je echt ook in een isolement raken doordat je even geen mensen meer om je heen kan hebben. Deze techniek kan je ook daarbij helpen !

Een reiki healing of god weet wat voor tralala mensen gaan doen om te zorgen dat ze weer optimaal functioneren is heel leuk, en dat heeft dezelfde werking als een paracetamol. Het is een tijdelijk uitzonderen van een pijn of een naar gevoel wat de dag erna of binnen een week gewoon weer terug zal zijn. Dit komt omdat het probleem toch niet echt bij "de bron" word aangepakt wat toch "de wortel" is van het probleem. Zoals je een kies vaak moet trekken met kiespijn en de wortel, zo zit het met de wereld van zelf healing ook in elkaar !

Daarnaast kost het allemaal geld want alle bronnen willen gewoon verdienen op jouw energie ellende (uitzonderingen daargelaten) en daarom is het nu de tijd om het heft in eigen hand te nemen, zonder middeltjes, zonder enige kosten !

Om deze theorie te bevatten heb ik mezelf moeten uitsluiten van alle medicaties en behandelingen om zo tot de kern van deze zaak te komen en dit in de puurste vorm van zijn bestaan naar buiten te brengen en dat is gelukt. En toen gebeurde er dit :

De Healing

Het mooiste van dit alles is eigenlijk "de manier waarop" je deze healing kan uitvoeren. Het is een simpele techniek die iedere "boer" zogezegd kan uitvoeren en begrijpen zonder dat je daar rare uitspraken, dansjes of rituelen bij moet doen. Zonder dat je ergens in moet "geloven" of zien. Het is een manier die afgestemd is voor elke levende ziel op deze aardkloot, dus ook dieren en de natuur.

Je kan dus inderdaad ook de hond, kat, paard of je plantjes "healen"met deze techniek.

Ons lichaam bestaat uit water, organen, botten maar de kern (wortel) van dit alles zijn altijd nog onze "cellen". Deze cellen komen voor in alle delen van ons lichaam en zelfs in de botten. Deze cellen worden afgebroken en herboren. Cellen breken ook af bij ziekte en als men beter wordt worden deze (hopelijk) weer vernieuwt op zo je immuunsysteem weer terug op te bouwen.

Deze cellen kan je zien als een soort "zuigballetjes"die alle shit naar binnen zuigen en vaak moeite hebben deze weer los te laten in ons systeem. Soms zitten ze zo erin vastgekoekt dat het vernieuwen vertraagt zal gaan en daardoor kunnen wij alleen maar zieker worden.

Medicatie tast onze cellen zo gruwelijk heftig aan waardoor herstel en vernieuwing soms niet eens meer kan gebeuren. Ze rotten langzaam weg en steken ook andere "goede cellen" aan om samen weg te rotten in groepsverband. De "wortel" zal hierdoor aangetast blijven en in veel gevallen nooit meer goed komen. Medicatie plakt als het ware in de cel vast waardoor ook je haarvaten verstopt gaan zitten en dit veroorzaakt ook weer kanker.

Dan is (be)straling van buiten af in welke vorm dan ook echt "killing" voor onze cellen en dat wel heel letterlijk. Niet alleen de al aangetaste cellen maar ook de gezonde die zorgen voor de opbouw worden gewoon weggevaagd. Anderen zuigen straling binnen en steken hun buurman aan waardoor je enorm veel last kan krijgen van bijvoorbeeld reuma of kanker. UV straling kan dan wel weer baat hebben om je vitamine D bij te vullen en als dat op een goede manier "bestraald" word is dat wel positief !

Deze shit komt niet alleen van bestraling af maar ook van alle chemische goedjes die zij tegenwoordig gebruiken in ons voedsel. Of je nu vlees koopt of groenten wat "gezond"zou moeten zijn, alles is letterlijk verziekt en zal iedereen steeds zieker maken. Tijd om hier iets aan te doen .... vandaag nog !

Het menselijk lichaam

Het menselijk lichaam vervangt deze cellen ongeveer 12 x in een leven. Maar dan ook echt ALLE cellen die wij met ons meedragen. Vroeger konden de lichamen het beter verteren omdat er minder uitstoot was van alles wat er op dit moment bestaat en was die 12 x ruim voldoende om je goed te voelen.

In deze tijden komen we denk ik met 36 x verversen niet eens toe aan vernieuwing of opschoning en worden we alsmaar zieker. Want zodra jou lichaam weer alle cellen heeft "vernieuwd" zit de rest al weer vol rommel en dan is dit natuurlijke proces van het lichaam helemaal niets waard.

Wist je dat > een volwassene heeft zo'n 50.000 miljard cellen in hun lichaam en er zijn meer dan 100 verschillende soorten cellen die allemaal zorgen voor een bepaald soort weefsel, spieren, bot of bloed.

Ik zeg fuck de chakra's, reiki, medicatie, dokters en anders gezever omtrent jouw gezondheid. Als wij bestaan uit zoveel cellen wat bij alles uit ons lichaam de kern is van ons welzijn waar is de mensheid dan in godsnaam mee bezig ?

Wat we gaan doen is deze techniek wereldwijd verspreiden en we gaan de cellen dagelijks aanpakken. Dit is niet iets waar andere bronnen weer geld van moeten maken, knoop goed in je oren dat dit een "gegeven" is wat voor iedere levende ziel op deze aarde vrij beschikbaar en te gebruiken moet zijn, twijfel nooit aan of je iets verkeerd doet dit kan gewoonweg niet fout gaan. Jij geeft de opdracht en binnen een paar minuten zal deze verversing op gang komen.

Wij hebben geen idee of deze techniek al gebruikt word op deze aarde en of deze al uitgebuit word door derden. Wat wij wel weten is dat het geen ene ruk uitmaakt en dat wij hopen hier zoveel mogelijk mensen mee te kunnen helpen... en dat doe je als volgt !

De Techniek !

Deze techniek moet je alleen toepassen als je naar bed gaat. Dat is de beste tijd om dit te doen omdat er dan heel erg weinig "verstoring"kan komen in dit proces. De bevuiling van buitenaf is minimaal op je slaapkamer dus een ideale plek om dit te doen.

Daarnaast kan het gebeuren dat je ook snel in slaap valt. Het afbreken en opbouwen van de cellen is een natuurlijk proces in je lichaam waardoor je ook nog is totale rust kan ervaren. Soms ben je in gedachten pas om de helft van je lichaam met deze "verversing"en val je al in slaap. Dit geeft helemaal niets het proces zal gewoon doorgaan.

Het werkt als een soort van "sneeuwbal effect op zn "botst" gezegd je naait 1 cel op en die steekt de andere aan en dan gaat de rest helemaal los. Mensen die heftige pijnen hebben en ziek zijn zullen het meteen merken als zij 1 dag overslaan, ik spreek uit ervaring.

Zo komen we bij de nieuwe spreuk uit " een dag niet ververst is een dag met veel pijn".

- Ga op bed liggen als je gaat slapen en ontspan je lichaam

- Sluit je ogen en probeer aan niets te denken (wolkjes is een oplossing hiervoor)

- (nu komt het freaky gedeelte van deze zaak)

Spreek in jezelf uit dat je alle cellen in je lichaam gaat verversen Hier is geen andere uitspraak mogelijk. !!!! BELANGRIJKSTE ! Spreek het meerdere malen uit, tot je het "afbrokkelen" kan voelen.

- Je begint altijd bij de kruin en nadat je dit uitgesproken hebt

zul je gaan voelen dat het net lijkt of er deeltjes afbrokkelen vanaf de kruin langzaam naar beneden.

- Je kan dit tempo zelf bepalen met de snelheid waarin jou cellen "ververst"worden !!

- Hou dit zeker 14 dagen vol

- Stop na 14 dagen met deze behandeling. Ga daarna kijken hoe je lichaam functioneert. Pas deze methode dan alleen nog maar toe als je opmerkt dat je lichaam niet goed aanvoelt. Dit hoeft niet meer elke dag, want na 14 dagen zijn je cellen zo gereset dat ze schoon zijn en er weer even tegenaan kunnen. Pas dus alleen deze methode nog toe als je lichaam erom vraagt.

- Je kan last krijgen van ontgifting. Diaree, bultjes en andere verschijnselen die zorgen dat alle giftige stoffen uit je lichaam gaan. Geef de behandeling daarom niet te snel op. Het is een goed teken, ook al is het niet fijn, doorzetten en afmaken die 2 weken ! Het komt van heel diep en moet zijn weg naar buiten vinden.

- Je kan deze methode alleen bij jezelf goed toepassen. Een ander mens (op mens) kan dit NIET goed voor jou doen. Jij bent de bestuurder over je eigen lichaam !!

- Je kan deze methode alleen toepassen als je los bent van andere mensen / dieren en een aanraking daarvan op je lichaam. Zodra iets of iemand een hand op jou lichaam legt, (bv bij een massage) zal dit proces niet werken.

Het is het beste om dit proces vooral de eerste weken nice and slow aan te pakken om zo te ervaren wat het met je doet en te ontdekken met welke snelheid jij je lichaam het beste kan healen.

Dit is alles wat je moet weten over de genezing techniek !

Als je denkt dat we alles gehad hebben ... hahaa nee !!

Want wat dan met die 500.000 cellen overal in ons lichaam. Hoe zit dat dan met "vetcellen" en bijvoorbeeld Pigment cellen ?

Dat is een tak apart maar die techniek hebben wij ook zeker meegenomen in dit maanden durende onderzoek waar wij tot de conclusie gekomen zijn dat je ook deze cellen mee kan nemen in je proces (techniek) die wij hier beschrijven.

Vetcellen

De vetcellen kan je namelijk afbreken ook door dezelfde techniek te gebruiken. Je kan ze ook extra aandacht geven voor vernieuwing of afbraak en het werkt. Het gaat natuurlijk niet zo snel als andere manieren om vet weg te krijgen maar als jij door lichamelijke klachten niet in staat bent om deel te nemen aan een sport of dergelijke is die techniek toch verdomd handig.

Pigmentcellen

Pigment cellen die gaan openstaan op uv stralen op te pakken waar je ook middeltjes voor kan halen om dit te versnellen. Gooi maar weg die zooi we hebben het hier en nu allemaal voor je verpakt als een kado met een strik erom. De pigment geeft niet alleen een mooie kleur maar zuigt dus ook als het ware de vitamine D naar binnen en wat is er heeeel belangrijk voor ons systeem. Juist vitamine D. Dat zal er dan ook voor zorgen dat de B12 op peil blijft en andere organen beter aanstuurt tot genezing en welzijn.

Je kan dus alle cellen een "aparte behandeling" geven als je daar zin in hebt of in het algemeen gewoon de hele mik mak in 1 keer meepakken om zo s'morgens fit en uitgerust wakker te worden zonder pijn.

Mocht je gewoon overdag ergens pijn of last hebben. Zoek een rustig plekje op en ga met die cellen aan de slag.

Vergeet niet 1 dag over te slaan !!!! Hou dit minstens 14 dagen vol elke avond weer en dan ben je afgestemd op jou eigen cellen, je weet welk tempo je moet aanhouden maar ook hoe vaak je dit toe moet passen om je beter te voelen.

Wij hopen dat dit een massaal experiment gaat worden onder de mensen die serieus aan het werk gaan met dit bijzondere "gegeven" wat voor jullie klaarstaat.

Wij hopen ook dat mensen die er baat bij hebben deze ervaringen willen delen met ons zodat wij kunnen zien wat het allemaal teweeg brengt en dit verder mee kunnen nemen in ons "onderzoek".

Mocht je jou ervaring met ons willen delen dan kun je altijd een mail sturen naar :

medium-mystica@live.nl

Wij hopen jullie hiermee van dienst te zijn en wensen iedereen een

betere gezondheid toe.

With Love Mystica

Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page