top of page
Featured Posts

Haldol ! De nieuwe "Dope" voor ouderen !

Het is vandaag bevrijdingsdag ! Een mooie dag om de zogenaamde vrijheid van onze ouderen en mensen in zorginstellingen onder de loep te nemen. Afgelopen week hebben wij kennis gekregen van iemand die al meer dan 10 jaar in een zorginstelling werkt. Deze heeft een boekje opengedaan wat er achter de schermen gebeurt. Vandaag is de dag dat wij dit nieuws gaan verspreiden.

Haldol ! De nieuwe "Dope" voor ouderen !

Eerder brachten wij het artikel "Dormicum de hell onder de euthanasie" naar buiten waarin mensen in de hell belanden als zij moeten overlijden. Wat wij nog niet wisten, is dat je als mens voor je dood ook al gedrogeerd word met het middel "Haldol".

Uit bronnen hebben wij vernomen dat er iets moet gebeuren omtrent de zorginstellingen. Onze ouderen maar ook jongeren worden massaal gedrogeerd op dagelijkse basis, vaak buiten weten om van de familie.

Afgelopen weken heb ik intensief contact gehad met iemand die al een hele tijd in de zorg werkt. Soms heb je mensen in de zorg die de zorg van tegenwoordig niet meer kunnen verdragen. De manier waarop de instellingen omgaan met de zorg van mensen gaan knagen en zij verkeren vaak in een tweestrijd. Zij krijgen de opdracht om mensen letterlijk te drogeren en niet iedere werknemer is het daar mee eens.

Na aanleiding van mijn vorige artikel is deze persoon prive naar mij toegekomen om graag na aanleiding van de ervaring op dit gebied een boekje open te doen om zo misschien wel een verschil te kunnen maken in alles wat er gebeurt, maar beter nog andere mensen te behoeden voor deze kwalijke zaak. Want het blijkt dat er maar heel weinig mensen op de hoogte zijn van deze gebeurtenissen binnen de instellingen in Nederland.

Wat is Haldol ?

Na aanleiding van het persoonlijke verhaal ben ik gaan zoeken wat Haldol nu eigenlijk is. Het viel op dat er op Internet vrij weinig te vinden is over het gebruik van dit product. Wel de bestandsdelen en de werking ervan. Blijkbaar is de theorie achter deze pure drugs goed weggevaagd van het net om zo de massa DOM te houden, zoals zij dat met alles doen.

Gelukkig baseren wij onze informatie liever op basis van pure bronnen waar internet niet ter sprake komt. Pure praktijk verhalen waar wij echt iets mee kunnen. Om toch deze Haldol is onder de loep te nemen kijken wij even naar de samenstelling van dit product en natuurlijk de werking ervan.

Haldol :

Het is een antipsychoticum: een middel dat werkzaam is tegen bepaalde stoornissen in de hersenen. De stof zorgt ervoor dat de werking van bepaalde stoffen in de hersenen, die deze stoornissen veroorzaken, wordt onderdrukt. Omdat dezelfde stoffen (buiten de hersenen) misselijkheid en overgeven kunnen veroorzaken, is Haldol ook werkzaam tegen misselijkheid en overgeven.

WANNEER GEBRUIKT U HALDOL? Haldol wordt gebruikt voor de behandeling van psychosen. Dat zijn stoornissen in het functioneren van de hersenen die te maken hebben met denken, voelen en/of doen. U kunt dan last hebben van verwardheid, het waarnemen van dingen die er niet zijn (bijvoorbeeld het horen van de stem van iemand die er niet is), achterdochtigheid, vervreemding van de maatschappij, en heel erg in zichzelf gekeerd zijn, maar ook van de stemmingsstoornissen, de angst, en de spanning die er het gevolg van zijn.

Het is ook mogelijk dat u Haldol heeft gekregen omdat u overdreven opgewekt bent, omdat u heel erg opgewonden of onrustig bent, of omdat u last heeft van een zenuwtrekje of van onwillekeurige bewegingen. Daarnaast is het mogelijk dat u Haldol heeft gekregen tegen misselijkheid en overgeven, wanneer andere middelen hiertegen bij u niet helpen, of wanneer u andere middelen niet mag gebruiken.

Vertel het uw arts als u lijdt aan een van de volgende aandoeningen: slechte werking van de lever, overmatige werking van de schildklier, epilepsie, ziekte van Parkinson, spierkrampen waardoor er een verlamming ontstaat, depressieve stemming, hersenbeschadiging. Het kan zijn dat bij u nauwkeurig medisch toezichtnoodzakelijk is als u Haldol gebruikt. Bovendien moet de dosering misschien worden aangepast of moet u aanvullende medicijnen krijgen. * Afwijkend 'hartfilmpje' Vertel het uw arts als u weet dat u een bepaalde stoornis in het 'hartfilmpje' (elektrocardiogram), een zogenaamd lang QT-interval, heeft. Dat komt in sommige families voor. Nauwkeurig medisch toezicht zou dan noodzakelijk kunnen zijn wanneer u Haldol gebruikt. Bovendien moet de dosering misschien worden aangepast. * Bepaalde psychische aandoeningen Bij patiënten met bepaalde psychische aandoeningen is de kans om bijwerkingen te krijgen groter. Overleg met uw arts of dit voor u van toepassing is. * Bewegingsstoornissen Als u Haldol langdurig (maanden tot jaren) gebruikt, kunnen vreemde bewegingen van de tong, het gezicht, de mond, of de kaken optreden. Deze vreemde bewegingen kunnen tijdelijk erger worden als u stopt met het innemen van Haldol. Soms ontstaan deze bewegingen pas als u stopt met het gebruiken van Haldol. Raadpleeg uw arts wanneer dit bij u gebeurt. * Ernstige reactie bij het gebruik van antipsychotica Het is mogelijk dat uw lichaam verkeerd reageert op Haldol. Haldol kan dan hoge koorts, zeer stijve spieren, extreem zweten, versnelde ademhaling, snelle hartslag, veel productie van speeksel, en een verminderd bewustzijn teweegbrengen. Als deze klachten bij u optreden, moet u onmiddellijk een arts raadplegen.

Meer info van de bijsluiter vind u hier : http://www.consumed.nl/bijsluiters/1897/Haldol

Het is een hele beschrijving die erbij hoort. Na het lezen van al deze informatie kunnen wij bepaalde dingen heel goed samenvatten. Als de medewerker verteld dat Haldol ook gewoon toegediend word op mensen waar de familie niet op de hoogte is. Dan is het ten eerste al een kwalijke zaak omdat deze een tekort hebben aan informatie over het welzijn en de ziekten die deze mens onder de leden kan hebben.

Er word niet gekeken of mevrouw of meneer iets aan het hart mankeert want het belangrijkste punt in deze bizarre ellende is dat het personeel GEEN TIJD heeft om zich hier in te verdiepen en al helemaal geen tijd heeft om aandacht te besteden aan een patiënt. Deze druppels zijn puur bedoeld om de mensen in deze instellingen "zoet te houden" zoals je een baby een tutspeen geeft , dienen zij gewoon dagelijks Haldol toe om de lasten voor de werkdruk te verlichten.

Ideaal als de hele afdeling voor pampus ligt, het scheelt een hoop zorg en vooral aandacht die ouderen ook nodig hebben. Als je dan een hele afdeling plat legt met chill druppels dan kom je als werknemer een stuk relaxter de dag door. Mensen worden natuurlijk ook een beetje immuun voor deze druppels. De dosis word bepaald door het gedrag wat een persoon vertoond. Ben je heel erg lastig krijg je meer druppels. Mocht het zo zijn dat je ineens opstandig bent, komt de zuster niet om je gerust te stellen maar om je dosis te verhogen !!!!

Wij stelden deze werknemer wat vragen over dit product !

Welke patiënten krijgen deze druppels.?

In mijn ervaring mensen die gevoelsaandacht willen. maar de verzorgenden kunnen/ willen de werkdruk niet aan.

Wat Is de dosis van de druppels?

Dosering is soms in druppelsen ook in milligram. er worden veel fouten gemaakt met berekening door de verpleeg 'kundigen'

Worden er meer druppels gegeven als er iemand lastig is. ?

Ja dus

Verminderd dit medicijn uberhaupt de klachten en / of aanvallen. ?

Er is meer rust. maar geen echt goede, de meeste mensen willen gewoon menselijke aandacht, en dan hebben ze voorlopig geen druppels nodig.

Krijgen mensen altijd druppels met medeweten vd familie? Of ook zonder toestemming?

In mijn geval kwam ik er na een week achter. Uit de bijsluiterdingen begrijp ik dat dit spul maximaal 14 dagen toegedient mag worden. Ik weet zeker dat het op de gesloten afdeling waar ik kom als vrijwilliger tot het einde wordt toegediend. En zo redt het personeel het om hun werk te doen.

Wat wij na deze informatie kunnen opmerken is dat het helemaal niet pluis is in deze "zorgewekkende" instellingen waar jij en ik straks misschien ook wel terecht gaan komen. Het is een geniale markt om zo de massa te verdoven en de werkdruk te verminderen. Wat helemaal past in het plaatje van de bezuinigingen in deze tijd.

Is dit het leven wat jij je vader, moeder, opa of oma gunt, die wachten op hun dood. Die overgedragen zijn aan een stel mafkezen die wel even dit varkentje voor jou wassen? Ikzou geen oog meer dichtdoen en sterker nog, heel persoonlijk gezegd zullen mijn ouders nooit een bejaardentehuis of dergelijke gaan zien, want alleen op basis van deze feiten zal ik zorg dragen voor deze mensen tot het bittere einde.

Je kan nog langer je ogen sluiten als mens voor deze kwalijke zaken, maar vergeet niet dat jij misschien op een dag ook aan de beurt bent. Om lekker in groepsverband RAM VAN DE KAART als een levenloos ding op je dood zitten wachten, terwijl je ziel al aan het afsterven is doordat je gewoonweg genegeerd word in alle behoeften die je als mens nodig hebt.

Wij bedanken all partijen van de regering voor deze bizarre en brute behandelingen die ons te wachten staat. Wij zijn ze daarnaast zeer dankbaar dat zij wel al het geld stoppen in de vluchtelingen in deze tijden en dat ze het schijt hebben aan hoe onze ouderen tot hun einde komen. Wij hopen tevens dat zij deze ellende zelf ook door zullen maken en kwijlend over de afdeling lopen van hun toekomstige tehuis.

Wij hopen tevens dat iedereen dit bericht massaal zal delen, om zo anderen te behoeden voor wat je te wachten staat, en ogen te openen voor al die familie leden die hun lieve oma of opa in een tehuis hebben zitten, die dagelijkse strijd leveren tegen deze maffia praktijken en hopen dat jullie hier iets aan gaan doen. Zo niet ? Ben je in onze ogen medeverantwoordelijk voor het drogeren van jou eigen vlees en bloed. Wij hopen dat je hiermee kan leven !

Wij danken deze medewerker voor dit verhaal en wij hopen dat deze de weg zal vinden in deze vreemde wereld van zorg !

Liefs Mystica


Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page