top of page
Featured Posts

Mysteries & a Mission !

Na het schrijven van een aantal artikelen over genezing en healing van de aarde. Kwamen er steeds meer visioenen op mijn pad waardoor er een grote bizarre theorie tot stand gekomen is betreft Leylijnen, UFO's, Piramides en de mens !

Dit schrijven is een samenvatting van waarschijnlijk al reeds bekende gevallen, maar ook nieuwe input en inzichten !!

Een stuk wijsheid om mee te nemen voor ieder mens op deze aarde. Om op deze manier niet alleen jezelf maar ook de aarde te redden van de ondergang.

Veel mysteries rond Egypte en de Piramides komen tot leven. Uit onverwachte hoeken komt er veel wijsheid over dit nog voor velen onbekende terrein van de Egyptenaren. Is het iets wat nooit verteld is, of iets wat geheim gehouden wordt en alles al opgeslagen is in de kelders van de staat ?

Egypte kent veel mysteries en het is een oneindig vaag verhaal waarin je je kan mengen om zo de kennis van de Egyptenaren proberen te begrijpen. Toch blijven veel dingen een raadsel. We gaan proberen om onze wijsheid naar buiten te vertalen in een zo kort mogelijk artikel voor zover wij daar "kort" in kunnen zijn.

We beginnen met het artikel wat geschreven is op 20 december 2015. Het gaat over de opschoning van de aarde, energielagen en dimensies. Een live visioen waarin we konden ervaren hoe de aarde zich opruimt. Daarbij is een tekening gemaakt over datgene wat zich liet zien in dit visioen. Dit kon zich manifesteren in een Poort die opent door dat deze op een sterke kruising zit van leylijnen.

Citeer Artikel : afbeelding in opdracht gemaakt !

Opeens zag ik kleine mini piramides tevoorschijn komen die heel erg vredig allemaal op dezelfde manier hun weg vonden naar dat licht. Het was een proces waarin je vrede voelde en zonder twijfel wist ik dat deze schattige GOUDEN mini piramides vol zaten met overtollige energie die zij van de aarde meegenomen hadden en dit zorgvuldig naar het licht brachten. Alle mogelijke aardse bevuiling qua energie uitstoot, van de mens,dier,natuur,computer en wifi straling,foute statische golven, zelf objecten in huis die energie opslaan werden aangepakt en op de meest mooie, schattige manier weggebracht naar dit licht.

Het was alsof ik zweefde tussen een wereld waar niets was alleen maar verbetering en mocht dit magische schouwspel daarom ook in zijn totaliteit ervaren. Hoe langzaam en hoe synchroon deze piramides het licht bereikte was een meesterwerk en deze energie zat zo vast ingekapseld in deze kleine piramides zij konden nooit hun weg meer terug vinden. Dat ze goud zijn zal het feit zijn dat goud de sterkste energie is om mee te werken ook qua bescherming en opruimen zoals we dat kennen van de Egyptenaren.

Een prachtig ritueel met gouden piramides waarin wij wijzer werden in het begrip ufo's en egyptenaren. Dat artikel lees je hier >> Opschoning van de Aarde, Energielagen en Dimensies

Heel leuk allemaal die artikelen. Bijzonder hoe dit visioen aanwezig was in mijn huis. Zo sceptisch dat ik ben, eerst zien dan geloven en 2 zien meer dan 1. Dat hebben we geweten. Nog diep onder de indruk van al dit gebeuren deed ik een speciaal verzoek.

Help mij is met mijn zieke lichaam, was de vraag.

Niet veel later kreeg ik een theorie door. Ga je cellen maar vernieuwen ! Hoe sceptisch dat ik dus ook ben ik denk cellen vernieuwen ? Ja ga op bed liggen en vernieuw je cellen, je zal je snel beter voelen. Na 2 maanden heel intensief hieraan gewerkt te hebben kwam het Zelf Healing techniek verhaal naar buiten !

In het artikel "de nieuwe zelf healing methode" kun je lezen hoe je jezelf op een simpele manier kan behandelen tegen lichamelijke maar ook geestelijke kwaaltjes. Een techniek die je kennis geeft over hoe je je lichaam op een natuurlijke manier kan genezen van veel klachten die een mens heeft. Onder andere door de straling om ons heen. Dit wordt "opgeslagen in de cellen" en moet afgevoerd worden !" Dit artikel is geschreven op 12 april 2016.

Veel mensen zijn al aan de slag gegaan met deze techniek en we krijgen werkelijk verbluffende resultaten binnen van mensen met verschillende aandoeningen en problemen. Een 'gift"van de wijzen was geboren. Maar wie zijn die wijzen dan ?

Deze Mystica is maar een messenger. Met mijn LTS zwakstroom en pure aardse nuchterheid, topografie van lik me vestje en straattaal schrijvend mens, die deze wijsheid echt niet bij zich heeft is niet de bedenker van al deze artikelen of deze theorie. Het is geen mening of eigen inzicht. Het is ook geen slap aftreksel van derden wat ik gezellig bij elkaar frommel in een artikel. Het is de pure bron waar ik mee te maken heb. Ik lees niets ik kijk niets ik maak de samenvatting voor alles wat zij mij doorgeven en daarna leg ik alles vast dmv aardse waarheid vd theorie over een fenomeen. En toen kwam er dit !

Ufo Fleet over Giza, Egypt April 16 - 2016

Bekijk deze beelden en vergelijk dat met de tekening hierboven. Bedenk je ook dat er in het verhaal stond dat de pIramides vredig allemaal tegelijk een beweging maakte. Vergeet daarbij niet het geluid vooral aan te zetten. Want komen deze geluiden niet bekend voor?

Bij een piramide heb ik een deksteen ontdekt. Bekijk hieronder de foto van de deksteen. Vergelijk die met de UFO boven de piramide.

Afbeelding : De piramidetop werd door Benben-steen (deksteen) afgedekt en mogelijk was de top van messing koper en goud. Deze materialen GELEIDEN ook erg goed. Helaas is de toplaag van de piramide weggesleten.

Goud : Goud belichaamd de zuiverste en rijkste vorm van de Aardse materie. Goud werd beschouwd als het vlees van de Neter. Beelden van Neteru werden dan ook vaak in goud uitgevoerd welke in zuivere gedaante worden voorgesteld. Goud is een uitermate goede geleider van Zon energie.

Behalve een plek voor initiaties was de piramide ook een ingenieus apparaat dat door middel van zonlicht en geluidstrillingen de opstijgende watermoleculen splitste in zuurstof en waterstof. Hierdoor kon de hele omgeving genieten van vrije energie. De sterrenpoort wat je hier op de afbeelding ziet is verdwenen ? Deze ontstaat op de plaatsen waar de Leylijnen het sterkst zijn en elkaar kruisen. Op mijn slaapkamer is ook een sterrenpoort waar ik al deze wijze informatie vandaan haal. Ik ben laag opgeleid (in aardse termen) dus dat is een mooi project om wijsheid in te vergaren !!! Ik loop nu dus bij het Universiumteit waar de aardse HAVO - VWO bullshit een puntje aan kan zuigen !!

De geluiden :

Wie is er nog bekend met die video's die de gehele wereld over gaan met die vreemde "trompet geluiden"? Hadden wij daar niet een theorie over geschreven met Wat en Waarom deze geluiden voorkomen ? Yes we did !

Dit zijn de vreemde trompet geluiden waargenomen in Nederland !

Vergelijk deze met de geluiden van de film hierboven.

De theorie van de geschiedenis geloofd dat de Egyptenaren konden bouwen door de geluidsgolven te gebruiken, zoals ufo's hun energievelden rond hun UFO's gebruiken om gebieden op te schonen ! Geluidstrilling is energie = macht ! Daarom gebruikte zij deze ook bij marteltechnieken (en nog) .

Het is de bedoeling dat planeet aarde weer opgepimpt word door middel van hulp van verschillende dimensies en ja... wezens uit andere beschavingen die zich massaal inzetten om de aarde daarmee te helpen. E.T komt terug roepen sommige mensen. Nou ET komt niet terug maar hij is wel aanwezig inderdaad om jullie te helpen met de grote schoonmaak. Aliens zijn wezens die beschikken over krachtvelden en energievelden die ze kunnen gebruiken om grote gebieden te bereiken door deze uit te zenden op een speciale plek op aarde. Het lullige is dat jij niet in een ET gelooft maar die gasten komen wel om jullie uit de shit te trekken... keer op keer op keer.

Ze werken met energievelden, maar ook veel met kleuren en energie in bepaalde vormen. Het is zeldzaam om een Alien waar te nemen omdat deze zich schamen voor hun uiterlijk op Planeet Fucktard aarde. Logica want de mens oordeelt en als ze een wezen vinden dan gebruiken ze die meteen als labrat dus waarom zouden zij zichzelf laten zien. Aliens staan nog bij de bron net als een dier en heeft daardoor toegang tot andere dimensies.

Ze staan niet op de voorgrond maar werken wel samen met al wat er bestaat in dit universum. Ze voorkomen ook dat er rondvliegende brokken op de aarde terecht komen om deze planeet veilig te stellen voor het gevaar van buitenaf waar de aarde totaal niks mee kan. Hoe vaak is het voorgekomen dat er iets op aarde afkwam en wat later de aarde ineens op het nippertje kon ontwijken ? Heul toevallig zou je zeggen maar die feiten zitten heel anders in elkaar.

Ok dit is veel informatie om te verwerken maar het is een begin van nog iets veel groters en bruters wat allemaal samenvalt met deze verhalen en feiten waar we niet omheen kunnen. Het gaat hier niet om "het overtuigen van het bestaan van" nee het gaat veel verder dan dat. Het heeft te maken met de mens en al wat er om ons heen is. Met als grootste zorg jou gezondheid en daarnaast de onwetendheid betreft de kracht van de mens.

Waarom zijn er zoveel UFO waarnemingen en wat doen die ufo's boven de piramides. Ze zijn de aarde aan net opschonen en aan het bewaken want er dreigt een immens groot gevaar voor de mensheid in verschillende staten en zij hebben geen flauw idee wat er komen gaat.

We duiken in de geschiedenis van Egypte, want wat hebben zij te maken met die UFO's en waarom bouwde zij nu juist die piramides en waarom op deze plaatsen ?

Bouw materialen Piramides :

De Egyptenaren bouwden de piramides van natuursteen. Je kan zeggen omdat er niets anders was, dat is waarschijnlijk een feit, maar natuursteen geleidt het beste ENERGIE !

Om terug te komen op het verhaal van de opschoning van de aarde en de muur die moest afbrokkelen om zo alleen goed door te kunnen komen als visioen, op de bouwmuren van mijn huis. Dat zijn feiten waar we niet omheen kunnen.

De locaties van de Piramides

De piramides zijn met uiterste zorg op speciale plaatsen neergezet. Dat staat niet alleen in verbinding met de sterren en planeten, maar ook met de Leylijnen. Waarom staan deze op Leylijnen en waar zijn deze lijnen goed voor ? We komen nu pas bij de theorie waar dit verhaal over moet gaan !

Leylijnen en hun Krachten !

Leylijnen. Er lopen er heel veel over de hele wereld heen en niemand weet echt goed wat deze leylijnen doen en waarom ze op speciale plaatsen op de aarde lopen. Leylijnen zijn letterlijk een ONTLADINGSVELD voor de aarde. Je kan het zien als een plasma bol die door wrijving steeds een "lading"van energie krijgt die afgevoerd moet worden via deze kanalen om zo niet overstuur te raken van al die invloeden.

Hierdoor "neutraliseert" de energie weer op een niveau waarop het goed kan functioneren. De aarde heeft een eigen natuurlijke manier om de lading los te laten en op die manier de aarde "op te schonen" van slechte invloeden van buitenaf.

Alle energie van de aarde, maar ook de energie die de aarde oppakt, zoals straling van apparaten, negatieve energie van de mens, uitstoot van gassen en andere invloeden komen allemaal via de Leylijnen omhoog. Veel mensen kunnen daarom ook die straling heel erg goed aanvoelen omdat het een opgehoopte energie is waar veel indrukken tegelijk naar boven komen.

Alle "uitstoot"wat je je maar kan bedenken neemt de aarde in zich op !

Omdat deze leylijnen energie goed geleiden is het de ultieme "poort" voor andere dimensies om hier doorheen te komen. Maar het zijn dus ook de beste plekken om deze uitstoot van energie een handje te helpen.

De leylijnen zijn smal en doordat het een soort kieren zijn in de aarde kan er veel druk op komen staan bij ontlading. Deze energie zou veel sneller afgevoerd moeten worden om zo de aarde te helpen met het "opschonen" zodat het weer beter kan "ademen" en de slechte energie sneller zijn weg kan vinden naar buiten.

Hoe meer straling en uitstoot, hoe meer ontlading de aarde nodig heeft om dit te kunnen verwerken. In deze tijden weten wij allemaal dat de straling oop aarde zo heftig is dat er verschillende dingen bedacht moeten worden om die straling zo snel mogelijk weer los te laten om zo de aarde te kunnen laten ademen.

Om dit fenomeen te versnellen, maar vooral om de boel te "neutraliseren"zodat alle schadelijke energie delen sneller van deze planeet weg zijn, zijn er in het verleden over de gehele wereld een soort van "deeltjesversnellers" gebouwd om de aarde hier bij te helpen.

Maar deze energie moet wel door iets "geneutraliseerd" worden en daar hebben zij iets op bedacht. De wijsheid die de Egyptenaren hier gebruikte kwamen niet van de goden maar zij werkte duidelijk samen met de Aliens. Je hoeft er geen geloof op na te houden dat dit feiten zijn waar wij niet meer omheen kunnen. Zo nauwkeurig dat zij werkte met de stand van de sterren en planeten zonder dat zij enige kennis bezaten van de werking hiervan en sterker nog, zij konden niet weten welke elementen een planeet met zich mee droeg.

Om deze bollen energie af te drijven werd de energie naar de grootste generator van deze planeet gestuurd en dat zijn de Piramides van Giza. Deze staan heel toevallig in verbinding met 3 planeten. Mercurius, Venus en Saturnus !

Als we Mercurius bekijken zegt de wetenschap dat deze een heel sterk "magnetisch"veld heeft. De kern is grotendeels van ijzer. Pak een stuk ijzer en kleef daar een magneet tegen aan, je zal zien dat het sterk verbindt. Als je wrijft met het ijzer en daarna los zou laten. Zie je nog steeds kleine ijzer haartjes achterblijven op de magneet. Door de wrijving van (energie) laten deeltjes los omdat deze een statische houding krijgen.

Het is dus de bedoeling om deze statisch geladen deeltjes energie te geleiden naar een bron die ze oppikt en kan verwerken. De energievelden moeten afgebroken worden door bronnen die hiervoor gemaakt zijn.

Hoe zit het dan met Venus ? Venus ligt als planeet het dichtst bij de aarde. En deze staat weer boven 1 van de piramides van Giza. Er is een ontdekking gedaan van de aanwezigheid van hydroxyl in de atmosfeer van Venus. Hydroxyl is een molecuul dat moeilijk te vinden is, het bestaat uit één atoom waterstof en één atoom zuurstof.

Op aarde helpt het molecuul onder meer bij de afbraak van vervuilende stoffen in de atmosfeer.

Wat we hieruit opmaken is dat Venus dus een ideale bron is om alle vervuilde stoffen die de uitstoot bij de leylijnen via de piramides wegvloeit op te lossen tot er geen gevaar meer is voor het universum of de aarde. Het genereert dus weer belangrijke afvalstoffen van het aardse.

Dan is er nog 1 planeet Saturnus. Saturnus heeft een aparte Ionen-laag op zijn huid zitten. Zoals wij die kennen van een "ionen-reiniger". Een apparaat die je in huis kan zetten die de slechte stoffen "omzet" in schoon.

Wat zijn ionen ? Deze negatief geladen ionen hechten zich vooral aan stof, ziektekiemen en bacteriën zodat zeer effectief de vervuiling in de lucht zoals stof, sigarettenrook, pollen en schimmels wordt tegengegaan. Er worden niet alleen stofdeeltjes uit de lucht geneutraliseerd, maar ook schadelijke gassen zoals formaldehyde, zwaveldioxide en koolwaterstofverbindingen. Door kunstmatige ionisatie kan de natuurlijke concentratie van negatieve ionen weer worden hersteld.

Wat we hier uit opmaken is dat de planeten dus zeker wel een belangrijke functie hebben bij het "ontladen" van de Leylijnen via de Piramides. Deze Piramides kunnen gezien worden als het grootste "eindstation" van de aardse Leylijnen waar alles in verwerkt kan worden. Als 3 fabrieken die ervoor zorgen dat moeder Aarde kan blijven ademen door zo nu en dan "los te laten". Volgens deze theorie word het afval eerst in "de kamers" van de piramides verdeeld om zo op het juiste "eindstation"(afvalverwerkingsstation) uit te komen, zodat die deze ellende kan genereren via de planeten.

Een ionen reinigingsproces kan dus gezien worden als de feiten van de zelf healing techniek zoals de mens hun cellen kan verversen. Hoe zit het dan met die mummies die lichamelijk in tact bleven ? Velen denken dat het komt door het "balsemen" van de huid. Dat is dus een fabel want dat was een proces om het lichaam te reinigen. Door het constante "ionen ververs proces" in de piramides kan de huid dus in tact blijven.

Wat te denken van de massale luchtvervuiling van onze fijne Chemtrails. De sproeivliegtuigen die van alles in het luchtruim pompen. De natuurlijke Ionen reinigers kunnen dit niet meer aan. Hierbij kan "de mens" dus een handje helpen !

Als we dit proces bestuderen via een "schoonheidsspecialist" komen we tot de volgende conclusie.

Werking van de Ion wrinkle remover

Zoals al eerder gezegd, combineert het kleine apparaatje positieve en negatieve ionen en micro massage samen voor een perfect resultaat. De ionen worden gebruikt om de bacteriën op de huid te verwijderen waardoor de huid schoner wordt en daarnaast verhoogd het de weerstand van de cellen tegen bacteriën waardoor de huid ook schoner blijft. De infrarood straling verhoogt de bloedcirculatie, dit is nodig om de schadelijke stoffen die zich in je huid bevinden zo snel mogelijk af te voeren. Infrarood straling zorgt echter ook voor een verhoging van de activiteit van elastine vezels. Deze elastine vezels zorgen voor het elastisch blijven van de huid. Een elastische huid vertoont minder snel rimpels. De micro massage verhoogt ook de elasticiteit van de huid, met hetzelfde resultaat als de infrarood straling.

Lezen wij hier nu iets over cellen ? Opschoning ? Ionen ? Wat was de piramide ook weer ? Tel maar op en reken uit je winst ! Door het toepassen van de zelf healing techniek zal je zelf de ionen recht strijken en zo dus ook de huid aanpakken !

Je hoeft geen Egyptenaar te zijn om dit zelf voor elkaar te boksen !

Als de aarde deze uitstoot, stoffen, energie en andere ellende vast zou blijven houden klapt ie kapot. Niet alleen door de stoffen maar ook door de heftige "wrijving" waardoor het statisch geladen zal worden. Het natuurlijke verwerkingsproces wat de aarde als systeem ingebouwd heeft is niet genoeg in deze tijden waarin alle vervuiling de overhand neemt.

Om deze theorie bij elkaar op te tellen komen we op het volgende. De aarde kun je dus zien als een grote Plasma bol die alle energie, stofjes en andere rommel in en om zich heen opslaat. De Leylijnen zijn dus de soort van "adem aders" der aarde die deze vervuiling moeten genereren. Maar omdat deze lijnen te smal zijn komt er teveel druk op te staan, en door het vele vervuilen zal deze steeds meer moeite hebben om dit alles "los te laten" vanuit de aardse kern.

Hierdoor kan het proces zodanig aangetast of vermoeid worden dat er een druk op komt te staan, waardoor de uitstoot op de "dikste leylijn aders" zo heftig word dat een mens of dier moeite heeft hiermee in aanraking te komen. De trilling is heftig door de combinatie van alles wat deze lijnen in zich opnemen en dat heeft een uitwerking op het menselijk lichaam. Dit komt omdat wij op een hele andere trilling leven dan een mens eigenlijk zou moeten. Deze trilling word de komende tijden wel hersteld omdat wij terug moeten naar de oertrilling. Deze oertrilling is merkbaar bij de "vreemde geluiden"die wij wereldwijd horen, de trilling waar de potvissen ook op af komen.

Om de druk van de leylijnen zo veel mogelijk af te nemen en een directe uitgang te bieden naar de bronnen die daarvoor bestemd zijn is er in opdracht van Universele bronnen op verschillende delen van de wereld een "verdeelstation"gebouwd om dit proces niet alleen te versnellen maar om ook de druk van de leylijnen af te nemen. Het Zou dus niet vreemd zijn als een aardbeving plaats vind op of nabij een leylijn. De druk is te groot en de aardkorst is "moe".

Zo zien wij dus ook vaak bomen staan die gesplitst zijn in de takken. Deze staan vaak op een leylijn. De natuurlijke splitsing zorgt automatisch voor een "verdeelstation" door het oppervlakte op die manier te vergroten en zo de kans heeft om de energie geleidelijk te verspreiden naar de atmosfeer.

Om dit allemaal duidelijk te maken pakken we iets tastbaars zodat we op aards niveau dit beeld tastbaar kunnen maken. Je pakt een fles cola en daar schudt je mee. Alle stoffen, koolzuur etc etc word nu gemend en je ziet dat er een druk op komt te staan. Je kan deze druk verkleinen door een klein sneetje in de fles te maken maar je zal zien dat er alsnog alles met hoge druk uit de fles spuit. Mede door de wrijving zal dit een bizar effect geven.

Zo is dat ook met de aarde. Deze moet ook een uitweg hebben om de druk te kunnen verwerken. Vroeger stonden de Egyptenaren dichter bij de bron en de natuur. De bron hierin is het Universum en alles wat daar leeft. De wijsheid die zij daar al vergaarde is een wijsheid voor de rest van het leven van de aarde. Maar als je denkt dat dit alleen op aards gebied een theorie is heb je het mis.

De aarde werkt hetzelfde als ons menselijk lichaam. Onze cellen moeten ook regelmatig ververst worden anders klappen wij ook uit elkaar of in ons geval rotten we weg van binnen. Doordat ons lichaam al deze shit opslaat in onze cellen moeten deze ververst worden. De cellen van het menselijk lichaam hebben de natuurlijke werking om ZELF de cellen te verversen. Helaas is dit maximaal 12 x per mensen leven.

De vervuiling van de aarde, de straling en alle schadelijke shit om ons heen maar ook wat on lichaam opvat is in deze tijden teveel. Onze lichamen kunnen dat niet verweken net zo min als de piramides die het er moeilijk mee hebben. Het is tijd om dit alles een handje te helpen.

Zoals je de ufo's kan zien op het filmpje hierboven die de piramides helpen om de shit die erin opgeslagen ligt sneller te "verwerken"zo zal deze theorie ook samengevoegd moeten worden omdat "de mens" zichzelf hierin ook een handje moet helpen. Onze natuurlijke klok kan het allemaal niet meer aan en het is nu de tijd om als mens de strijd met alle uitstoot aan te gaan. Dit wil zeggen dat wij ook kunnen helpen om de aarde in een stroomversnelling staat te brengen met "gedachten kracht". Zo zorgen wij ervoor dat de planeet sneller opgeschoond zal worden en dus beter kan ademen.

Maar als de aarde "statisch geladen"word door wrijving vanuit de kern, zoals ook de mens, zoals ook een piramide. Dan hebben we meteen de Tesla theorie voor ons liggen. Waarom geef jij "stroom" af door beweging. Je wordt statisch geladen en bij aanraking ga je vonken.

Dus eigenlijk heeft de aarde maar 1 bron nodig om die "ontlading van energie" aan te geven om zo stroom op te wekken. Wat erop neer komt dat een eeuwenoude wijsheid weggevaagd is om zo de energiemaatschappijen te doen leven. Die tevens 1 van de grootste machthebbers zijn op deze planeet.

Uitvinding Nicola Tesla

De feiten liegen er dus niet om. De mens heeft het vermogen zich te genezen, maar ook om stroom op te wekken. De aarde heeft precies dezelfde kenmerken als de mens. Qua werking, genezing en het opwekken van energie. De wijsheid van de Egyptenaren is dus een "gegeven"voor de aarde, waardoor wij het onszelf makkelijker en goedkoper zouden kunnen maken door deze wijsheid toe te passen.

Dat gaat niet gebeuren, riep de staat. Wij weten niet wat de hiërogliefen vertellen, wij weten niks van meerdere piramides en deze beschaving is tot nu toe deels kenbaar gemaakt door specialisten die deze wijsheid konden vertalen. Kunnen zij die wijsheid wel vertalen? Of vertalen zij die wijsheid in opdracht van de staat, om zo de mensheid niet "te wijs" te maken in zijn bestaan of het vergaren van gratis energie en healing?

Aangezien dit artikel uit de puurste bron van het bestaan komt, weten we ook dat de wijsheid die we kunnen vergaren op aards gebied in artikelen en boeken met een korrel zout genomen moeten worden. Niet alles word verteld en naar buiten gebracht ook al denkt de mens afgestudeerd te zijn in de wetenschap der oudheid. Je kan pas oordelen over een feit als je deze zelf beleeft hebt dat is altijd nog de puurste bron om te "weten".

Wat de mensheid kan doen is dit artikel lezen en toepassen : Zelf healing Techniek

Daarnaast is het meteen een dringende oproep aan alle lichtwerkers om gezamenlijk aan de slag te gaan met het opschonen van de cellen van de aarde. Je kan deze techniek van de zelf healing toepassen op aards niveau om zo de aardse shit te helpen genereren en zo te zorgen voor niet alleen een beter aardoppervlakte maar ook de energie op aardse die op dit moment bizar vervuild is en ook heel erg "laag" doordat deze te zwaar is.

Kern Energie

Dan een boodschap van deze Universele bronnen aan de gehele mensheid op aarde. Een onderwerp waar nog teveel mensen hun ogen voor sluiten. Een energie bron die niet te verwerken is door onze natuurlijk generators der aarde, ook niet door de mens en ook niet door de universele bronnen.

Kern energie een opgewekte methode om op die manier te zorgen voor de zogenaamde bronnen die de aardbewoners nodig hebben. Een energie die al door Tesla bedacht was om zo de mensen te voorzien van Vrij energie. Niet een kunstmatig opgewekte bron die door de "verkeerde samenstelling" tot stand gekomen is waar de natuurlijke werking van de mens, dier, natuur en de gehele atmosfeer niet op afgestemd is.

Uiteindelijk zal na deze onnatuurlijke verwerking een "afval "ontstaan wat radioactief is. Pas na 12 jaar zal de radioactiviteit hierin wat afnemen. Er bestaat geen manier om dit radioactief afval te verwerken. Dit komt dus omdat er geen natuurlijk proces bestaat wat dit kan verwerken of afnemen.

In Nederland en België gaan ze nu alvast Jodiumpillen verstrekken om de mens te behoueden voor. Waar mensen na de 40 niet meer mettellen en die medicijnen niet vegoed krijgt. Deze Jodium pillen worden binnenkort uitgedeeld. Zij zetten liever een mensheid aan de pillen dat dat zij reactors stoppen !

Onze vraag was "is er ook wat natuurlijks wat de mens kan gebruiken hiervoor"> Jazeker is er dat meerdere bronnen geven informatie over de natuurlijke stoffen die je jodium op peil kunnen houden onder andere door middel van ZEEWIER !!!

Ufo's

We nemen er een ontastbaar en voor velen nog een taboe onderwerp bij, om deze theorie in de praktijk toe lichten om zo kenbaar te kunnen maken waarom er op dit moment wereldwijd zoveel ufo's te vinden zijn. Velen denken dat er een overname zal komen door slechte wezens die de mensheid willen uitroeien. Helaas ! Niemand wil de aarde overnemen, logisch ook. En de rare wezens die de mensheid vernietigen is de mens zelf.

Ufo's beschikken over een energieveld. Je kan het zien als een mega Ionen reiniger die een mega oppervlakte heeft en op die manier kan zorgen voor schone wateren, opschoning van aarde en ook het redden van de aarde van een brokstuk bijvoorbeeld. De technische aspecten van deze vreemde objecten zijn al zo ver gevorderd dat deze regelmatig ingezet kunnen worden bij het redden van de mens en deze planeet.

Ze zijn afgestemd met de beste technische snufjes om zo de "baas"te kunnen zijn over de domme fouten die de mens maakt op deze aarde. Het feit is wel, hoe meer mensen ufo's spotten, des te meer moet je je afvragen wat eraan de hand is?

Zij komen niet op aarde om gezellig even kennis te maken met onze wereldleiders die de mensheid al eeuwen probeer te misleiden over het bestaan van andere beschavingen. Zij doen of ze contact willen maken met deze wezens, maar eigenlijk willen zij de baas zijn over het gehele universum, overname van de planeten en natuurlijk de macht van de UFO's beheren om zo nog meer de controle te krijgen over al wat leeft, hier en ver daarbuiten. Zien zij een ufo dat is dat een illusie of een weerballon. Think Twice.

Naast dat zij niet alleen beschikken over alle technische wijsheid, weten zij dus ook alles over de krachten van de mens, de werking van onze energie, en de krachten van de aarde. Niet alleen de energie wordt opgewekt door onnatuurlijke bronnen, maar zo word de mens ook verwekt en verwerkt in een systeem wat heel erg ver weg staat van onze natuur. Daarom tast dit ons welzijn aan, wij worden bevuild met onnatuurlijke stoffen, leefwijze, medicatie, straling, tv programmas en andere bronnen om zo te zorgen dat wij de kennis van onze oerbron totaal kwijt zijn.

Zij zijn hier om de aarde nauwlettend in de gaten te houden. Zij weten ,zien en voelen alles. Waarom dat zou je denken ? Heel simpel. Als jij vanaf BOVEN kijkt op de massa neer zien je duidelijk wat er gaande is doordat je een overzicht hebt. De mens heeft geen overzicht meer die leven in een bubbel met hun gsm. Dit overzicht beperkt zich in deze tijden dus tot een vierkant scherm. En dat is allemaal met een reden !

De mens moet zo snel mogelijk verder kijken dan deze nep huis, tuin en keukenwijsheid. Recht in eigen handen nemen zowel op lichamelijk als geestelijk vlak. Gezamenlijk de aarde helpen genezen. Zelf healing toepassen om zo nog meer bij de bron van je oerinstinct te komen om zo "meester" te worden over eigen lichaam en ziel, de cel, de kern en de aarde. Die eigenschappen willen deze Universele bronnen terug brengen bij de mens. ZIj hebben geen tijd om onderzoekjes te doen, contact te maken met de gehele beschaving of al die andere 1000den aardse theorieën waar de mens mee zoet gehouden word.

Zij zijn in staat van hoogste paraatheid. Code Red als we dit zo kunnen noemen. Als er nu niet snel wat gebeurt dan zal de aarde idd klappen. Is dit niet van nature dan zullen onze Kernenergie helden daar wel een handje aan meehelpen. Alles gaat naar de klote en niemand doet er wat aan. Zij vertikken het nog langer om toe te kijken. Na al die tijden van "redden"en het zorgen dat deze planeet kon blijven bestaan, kunnen zij niet meer doen dan de wijsheid van de kern van het bestaan van AL wat er is zo snel mogelijk te verdelen over verschillende "aardse Bronnen" die dit woord moeten verspreiden.

Laten we is kijken naar wat feiten waar wij "heen gestuurd"werden door de bronnen die ons deze informatie verstrekken. We nemen even de laatste ufo meldingen wereldwijd onder de loep !

Ufo's gezien in laatste maanden / afgelopen weken van 2016 :

Rusland : Heeft kerncentrales

Egypte : heeft kerncentrales

Brazilië : Heeft kerncentrales

Argentinië : heeft kerncentrales

Duitsland, België en al die andere landen waar kerncentrales zijn worden nu heel erg veel ufo's gespot. Toeval ? Bestaat helaas niet !

Zoek deze informatie zelf maar na, aan de hand van de Kerncentrale lijst die tot zover inzicht geeft over de bouwwerken. Zoek daarna via google maar is op ufo's gespot 2016.

Hiermee willen "zij" aangeven dat zij hier zijn met die reden op dit moment ! Niet om gezellig lekker contact te maken met Ego planeet aarde. Uitzonderingen daargelaten. Dit hangt af van inzicht, wijsheid, trilling, karakter en energie. Dus de gehele persoonlijkheid. Zij hebben geen behoefte om alle mensen te overtuigen of te bezoeken. Theekransjes zijn aards, wij hebben hier te maken met een invasie van waarschuwingen waar we nu iets mee moeten doen.

Er liggen wereldwijd wapens in de opslag die deze explosies waar kunnen maken. Ook in Nederland hebben wij opslag hiervan. Dit is strikt geheim. Zij zullen het waarschijnlijk niet ontkennen maar zeker niet erkennen dat Nederland ook in het bezit is van Nucleaire bullshit.

Daarom word er een kind van 15 gekozen om de rest van de verborgen geheimen van de piramides op te lossen. Een leek in zijn bestaan maar wel met veel wijsheid, die vanzelf aangenomen word door de grootste der aarde en hierin verder gaan onderzoeken. Juist omdat dit een kind is, die deze wijsheid nog helemaal niet kan bezitten. Daar kunnen de onderzoekers die al eeuwen zogenaamd "zoeken" naar bewijs niet aan tippen. Zij zoeken niet, zij maken geld op en houden jullie zoet met "kunstmatig opgewekte informatie".

Daarom kiezen zij aardse bronnen die zwaar leek zijn in alles wat er bestaat. Als ik naar mezelf kijk, moet ik zelf lachen. Ik mag nooit wat lezen en ben idd een zware leek op alle gebieden van deze wijsheid. Dit artikelen geeft mij dus tevens een spoedcursus op veel gebieden waar ik wijsheid uit kan vergaren.

Het is de tijd om de theorie van Tesla zo snel mogelijk in gebruik te nemen. Niet via de staatsbronnen die alleen maar geld willen maken. Ga op zoek naar de manier om dit zelf waar te maken. Het is tijd om zo snel mogelijk je eigen lichaam te verversen. Om onafhankelijk te worden van de Farmaceutische industrie die zorgt voor controle, ziektes waar kanker op dit moment de grootste "hit "is in het vergaren van geld. Om je zo snel mogelijk los te maken van vaccinaties en andere middelen waarin zij de mensheid alsmaar zieker maken om zo geld te maken.

Het is geen geloof, het is ook geen fabel. Het zijn de feiten die nu de wereld in moeten en zij hebben verschillende bronnen uitgekozen op aarde om hieraan mee te werken. Wij zijn daar 1 van. Het universum werkt met elkaar samen. Lichtmeesters, Aliens, Engelen, de hele mikmak is opgetrommeld om nu het verschil te gaan maken op aards niveau. Je kan lekker sceptisch blijven doen, daar hebben wij echt geen boodschap aan. Je kan ook nog net als de rest van de planeet 1500 jaar wetenschappelijk onderzoek doen naar alles wat er bestaat. Of het wel te bewijzen is op aards niveau, met kunstmatig geschapen wetenschap om jou nog steeds zo ver mogelijk van de bron af te houden. Of je doet er nu iets aan. Niet voor ons, niet voor je buurvrouw maar puur voor jezelf.

Daarom is dit artikel zowel deels wetenschappelijk als "zweverig" omdat het een ontastbaar fenomeen is voor de mensheid. Maar uitgebreid vertaald om zo jou die dit leest voor eens en altijd de wijsheid mee te geven dat je leeft in een illusie met alles om jou heen, wat je langzaam helemaal kapot zal maken, net als de planeet waar wij op leven. Je kan je ogen sluiten of ermee aan het werk gaan. The Choice is Yours !!

Liefs Mystica

© CopyRights 2016 / 2017 The Universal Society / Autor : Mystica


Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page