top of page
Featured Posts

Bent u al goed gedekt ?

Welkom bij de nationale overstapweken !

Het is december, tijd om over te stappen naar een andere verzekering !!

Wat hebben deze verzekeringen u allemaal te bieden voor bullshit in 2017 ?

Wij zetten het even netjes op een rij !

De Verzekerings Maffia !!!

Welkom in de wereld van de verzekeringsmaatschappijen waar u in groepsverband zonder "extra kosten" maandelijks of jaarlijks weer opgelicht zal worden. Bent u al goed gedekt ?

Elke keer als wij dit horen denken wij meteen aan Anale naaierij waar ieder mens op de wereld mee te maken heeft en je komt er ook niet snel vanaf. Makkelijker kunnen ze het niet maken !

Niet alleen de belastingdienst maar ook andere organisaties die zogenaamde "diensten" verlenen in het "voordeel van de klant" naaien je gewoon waar je bij staat en ieder mens doet er nog steeds aan mee.

Of het nu gaat om een woon, zorg of auto verzekering. Pensioen , hypotheek of hypocriet ... het is allemaal 1 pot nat.

Waarom doen wij hieraan mee?

Omdat wij worden verplicht hieraan bij te dragen en wij kunnen kiezen uit 10 tallen zogenaamde onafhankelijke bedrijven die toch weer samenwerken en soms ook meerdere diensten verlenen onder andere namen allemaal knus onder 1 dak.

De Autoverzekeringen

Wij zijn verplicht een autoverzekering te nemen waarin wij ook wijsgemaakt worden dat als je een zuinige auto koopt wat een aanrader is van de staat die jonger is dan 4 jaar oud om een ALL RISK verzekering aan te schaffen voor je bakkie. Daar sta je dan geparkeerd met je mooie splinternieuwe auto... glanzend en wel en vol trots en vooral zuinig op je waggie.

Je denkt mij kan weinig gebeuren want ik heb een ALL IN verzekering bij een goede maatschappij en als iemand mijn auto murg rijdt is dat hun probleem. Dan kom je ineens tot de conclusie dat er iemand tegen je auto aan heeft gezeten en je denkt GOED GEDEKT te zijn maar komt van een hele koud kermis thuis.

Tegenwoordig hebben deze maatschappijen het zo sneeky geregeld dat je een eigen bijdrage hebt ook bij een ALL RISK van minimaal 100 tot 500 euro. Deze zogenaamde "onafhankelijke"partijen regelen deze schade "onderling". Hoe kun je een onafhankelijke partij zijn als je onderling onderhandeld binnen eigen belang in een geld kwestie van een persoon die maandelijks veel cash neertelt om Goed Gedekt te zijn ?

Je kan verzekerd zijn bij bv HoyHoy ( tevens 1 van de meest kansloze bedrijven die er is). Iemand maakt bij jouw schade en deze is verzekerd bij OF dezelfde partij of een andere partij. Nu vallen heeeeel toevallig deze 2 partijen onder 1 en dezelfde verzekering.

Wat er gebeurt is dat deze verzekering schade bij zichzelf moet gaan verhalen. Dat mag GEEN GELD KOSTEN ! Dus zij maken een mooie berekening op basis van jaja een ONAFHANKELIJKE die de schade gaat beoordelen. Je bumper ziet er uit als een hoop stront en na 5 maanden zijn beide partijen (uhuh) eruit en helemaal eens met de vergoeding.

Uw schade is berekend op 270.40. Daar gaat uw "eigen bijdrage"vanaf. Dan houdt u toch 20,40 euro over wat uw eigen bijdrage was 250 euro. U kan dan kiezen om een pakje peuken te halen of een shoarma schotel van 20 euro maar je auto maken zit er niet in als het herstel ervan gerekend is op 850.00 euro.

Nu is het zo geregeld bij de verzekeringen. Als iemand bij JOU schade maakt heb jij wel een eigen risico van 250 euro. Maakt jij bij iemand anders schade dan vervalt het eigen risico. Wat ?

Dus als een ander jou ellende brengt moet je ervoor betalen... waarom heb je dan die dekking ?

Deze shit heeft niet alleen te maken met autoverzekeringen maar met alleeeeeeeeeee verzekeringen waar wij mee te maken hebben. Eneco, VGZ heel de mik mak shit doen alles met "natte vinger werk".

Gas, Water en Verlichting !

Vul jij netjes jaarlijks jouw meterstanden in ? Owwww ? Dan is dit denk ik aan het einde van het jaar "niet ontvangen" of verkeerd doorgegeven. Je zou zomaar ineens een rekening van 1600 euro in de bus kunnen vangen want wat staat er in de regels van deze energiezuigers ?

U bent als klant zelf verantwoordelijk voor de meterstanden. Je kan meterstanden doorgeven wat je wil maar bij bijvoorbeeld een maffia bedrijf als Eneco hebben zij het schijt aan jouw meterstanden. Wel of niet ingeleverd hier geldt hun regel : U bent zelf verantwoordelijk !!

Jammer dat zij geen kantoor hebben om deze meterstanden persoonlijk anaal in te brengen bij deze schijnheilige maatschappijen. Waar je er zelf bij kan zitten als zij de juiste gegevens invoeren in hun falende systeem.

Zij werken ook met hele vage berekeningen en denken in Kuub om het zo voor de klant zo verwarrend mogelijk te maken dat zij het zelf niet eens meer begrijpen. Zij krijgen het wel voor elkaar om rekeningen op te bouwen van 1600 euro. Waarna je een jaar later een minder verbruikt hebt met hetzelfde verbruik waar je 250 euro terug krijgt. Het jaar daarna is je verbruik nog minder (omdat het eerste jaar al niet klopte) en zou je dus 900 euro terug moeten krijgen.

Nee ... zij willen 740 euro hebben van jou. Want volgens de berekening van de eerder berekende nota. Staat er in deze nota. De berekening van de vorige nota's en die nota's geven aan dat de berekening van deze nota klopt. Want als zij alle bedragen optellen van nota's die nog openstaan komen zij op dat bedrag.

Fuck de Eneco !! Pak nu allemaal je energie rekening erbij en check de hele mik mak na. Niemand snapt er ene ruk van maar de feiten zijn dat dat precies de bedoeling is.

Als je naar die beschrijvingen kijkt word je al zo moe dat je denkt sja... het zal wel...

KASSAAAAA denkt Eneco !

Zij berekenen 9 vd 10 keer een berekening van rekeningen die openstaan die er niet eens bijgevoegd zijn want je krijgt natuurlijk geen uitgebreid overzicht. STERKER NOG ! Soms word het volledige overzicht van jouw berekende nota's geweigerd want dat zou zogenaamd allemaal op de website staan.

Nope... Ga nu allemaal kijken wat er openstaat en ga elke stap na. Kijk naar je verbruik van vorige jaren en pak vooral je meterstanden erbij. Deze maffia is de grootste van de wereld net als de olie maatschappijen terwijl wij makkelijk van alles voorzien kunnen worden door een paar platen energie die werkt op de zon.

Zorgverzekering

Wist je dat de meeste mensen in de schulden zitten door verzekeringen ?

Met name de ow zo goede zorgverzekeringen die je dekken tot je een ons weegt. Het maakt geen ruk uit waar je heen gaat ook deze maatschappijen houden elkaar de hand boven het hoofd en kopen klanten graag vrij om je mee te nemen in hun oplichtingssysteem wat allemaal aan elkaar vast hangt.

De zorg is al klote maar de verzekeringen zijn helemaal shit. Zij gebruiken jou geld gewoon aan wat zij willen om rekeningen te betalen van openstaande bedragen die vallen onder een eigen risico van derden waar zij zo snel mogelijk vanaf moeten.

Zij hebben de regel : u bent zelf verantwoordelijk voor het bedrag wat u overmaakt aan deze verzekering. Maakt u een fout in de bijgaande code van die maand dan zullen wij dit geld gebruiken voor derden. Goed ... dat weten wij. Dus wat doen wij , wij zorgen dat we exact de juiste beschrijving qua code meegeven om onze maandlasten te betalen. Perfect zou je denken.

Nee hoor na maanden krijg je ineens een rekening met een boete met een probleem erbij dat je afbetaling voor eigen risico stopgezet is doordat jij een maandpremie niet hebt betaald. WTF ?

Ja bent er eindelijk achter welke maand er open staat en je gaat je bankrekening nakijken om te zien of je fouten hebt gemaakt. Alles is netjes in orde en je belt VGZ op om te zeggen dat het allemaal gewoon klopt. Zij draaien het verhaal in alle bochten om uiteindelijk zo weer terug in hun gelijk te staan en laten altijd de klant weer aan zichzelf twijfelen want ... wij hebben niet de mogelijkheid om in HUN systeem te kijken of hun nek om te draaien aan de telefoon.

Conclusie !

Het moraal van dit vage verhaal is dat wij een tekort hebben aan wijsheid en inzicht om te weten of we bedonderd worden. Zij draaien het verhaal zo om dat alle mensen gaan twijfelen aan hun bevindingen die eigenlijk zwart op wit terug te vinden zijn in hun eigen systeem.

Dreigementen zoals wij sluiten de stroom af, u krijgt een boete erop en wij stoppen uw ziektekostenverzekering liggen al snel in de bus. Dit is om u aan te zetten tot betalen.

Liefst binnen 3 dagen een totaal bedrag voldoen om zo onvoldoende tijd te hebben om überhaupt uit te zoeken waar het fout gegaan is. Je kan nog overgaan tot uitstel van betaling wat IN HUN SYSTEEM als "aantekening" aangegeven word.

Je bent volop aan het uitzoeken waar het fout gegaan is en belt nogmaals je maatschappij op om hulp in te vragen. Mag ik even uw gegevens dan zoeken wij het even op ... AHAAAAA ik zie een aantekening !

Duidelijk zien wij deze Aantekening niet. Een medewerker van een maatschappij word erop getraind om in groepsverband mensen te naaien ook al denk je dat ze je helpen en tegemoet komen. Elke aantekening in hun systeem is een soort alarmknop die meteen ingezet word om u te misleiden in uw eigen onderzoek naar de fouten van dit bedrijf.

De bedoeling is dat u het opgeeft omdat u niet meer weet hoe het zit !

Dit is ook zo bij de belastingdiensten en alle andere "maatschappijen"die iets te maken hebben met de staat. Soms komen ze u zogenaamd "tegemoet"terwijl ze u aan de andere kant leegzuigen !

Wij hopen hiermee ogen te openen van mensen in Nederland die te maken hebben met pure oplichtingspraktijken van deze maatschappijen en hopen dat er in de nabije toekomst iets aan gedaan gaat worden.

Succes .... liefs Mystica


Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page