top of page
Featured Posts

Jaarvoorspelling 2017 - The Universal Society


Jaarvoorspelling 2017

Het jaar 2016 is bijna ten einde. What a Ride !!!

Wij hopen dat iedereen is blijven "staan" en dat jullie klaar zijn om 2017 te betreden op eigen risico !

Welkom bij de meest gelezen Jaarvoorspelling van Nederland. Het feit is dat elk jaar de mensen toch weer de moeite nemen om deze voorspelling te lezen waarin wij op de meest nuchtere manier alles naar buiten willen brengen.

De Jaarvoorspelling 2016 is nog niet ten einde. In deze inzichten kennen wij geen tijd en datum,

tijd is nog steeds Aards om te zorgen dat jullie op tijd op je werk komen.

Hou deze berichtgevingen altijd vast tot Maart 2017 dat geldt voor elk jaar!

Wij gaan tevens weer proberen een klein inzicht te geven in de gebeurtenissen van 2017.

Wat als elk jaar niet makkelijk zal zijn. Je staat erbij en kijkt erna. Niemand doet er wat mee niemand doet er iets aan. Dat is de grootste frustratie van een Mystica.

Toch word ik elk jaar weer ingezet om dit te doen voor de mensheid. Om ze wakker te schudden, te waarschuwen en inzichten te geven wat er komen gaat. Velen nemen mij dit niet in dank af, maar wat moet je dan. Weten, zien, voelen en negeren. Ik sluit mijn ogen pas als ik dood ben en in die tussentijd zal ik blijven doen wat ik kan om de mensheid te ontwaken uit deze aardse illusie.

Soms zeggen er mensen.

Zet is wat positiefs in je voorspellingen !

Dit is niet iets wat ik zelf vind of wil of denk. Het zijn de boodschappen die ik door mag geven en

realiteit is geen LaLaland waar Eenhoorns rondhuppelen in een weide met bloemetjes.

Graag blijven wij bij de feiten die kei en keihard zijn en waar wij op dit moment op Aarde mee te maken hebben. Ogen sluiten en tralala is geen optie. Het is Hardcore en daar kunnen wij niet omheen !! Mensen die zelf geen voorspellingen schrijven hebben geen flauw idee hoe dit in zijn werk gaat. Het is geen afgetrokken slappe versie van een gegeven van derden. Het is uit de pure bron waar wij mee werken.

Een Mystica is NIET Alziend !

Dit jaar gaan we het anders doen ! Wij beginnen is met het zogenaamde "zweefgedeelte" waarin de positieve vibes WEL bovenaan staan en wij hopen dat jullie in die energie de rest van deze inzichten beter opvangen dan in voorgaande jaren...

Hou je vast !! Daar gaat ie !!

Jaarvoorspelling 2017 !!

Universele Inzichten

BAM !! Om meteen maar is een positieve draai te geven aan heel dit verhaal waar de aardse shit "bijzaak" is beginnen wij met de boodschappen in "het gevoel" van de mensheid. De mensen die denken owwww nee he.... niet eerst het zweefgedeelte !

Jup jullie zijn allemaal de sjaak om ook dit jaar de feiten in het gevoel te lezen omdat je anders het belangrijkste mist in dit schrijven !

Nee !!!!! Nope ! Niet !

Het NEE tijdperk is aangebroken en zal in 2017 bovenaan staan in de gebeurtenissen die de meeste mensen dit jaar gaan beleven. De zogenaamde "goedheid" die in de aard van het beestje zit, en voor velen onder ons niet alleen telt met de kerst zal dit jaar een hele andere wending krijgen.

Afgelopen jaar hebben we een keihard jaar gehad waarin we in een mega achtbaan gezeten hebben qua gevoel. Ups en downs zoals nooit tevoren kwamen over onze aardbol heen. ALLES wat er afgelopen jaar is gebeurt is met de reden om jou persoonlijkheid voor eens en altijd wakker te schudden ! Wees dankbaar voor alle fuckers van afgelopen jaar want zij hebben je klaargestoomd om sterker te staan in 2017.

De tijd van smoesjes verzinnen is voorbij ! Jij bent nu in staat om NEE te zeggen want het heeft jou de afgelopen jaren teveel tijd en energie gekost om je medemens te helpen in ALLES. Afgelopen jaar ben je eindelijk tot de conclusie gekomen dat het geen nut heeft om je hier ten eerste nog voor in te zetten en ten 2e zoveel zorgen te maken over mensen die NIET NAAST JE IN BED LIGGEN.

Zolang je niet met een mens hoeft te leven in prive sfeer heb je er geen ruk mee te schaften. Lekker plat en krom maar dat zijn we de feiten waar wij mee te maken hebben. Het staat los van Ego de feiten zijn duidelijk. JIJ staat voorop in JOU leven en de mensen die je dat niet in dank afnemen .... zijn jou niet waard.

Als je kan begrijpen dat mensen vaak "te druk met zichzelf bezig zijn om zich over jou te bekommeren" dan wordt het onderhand ook is tijd dat je jezelf begrijpt ! Zet em op !

Acceptatie !

Accepteren is voor velen een lastig iets. Toch zal het de ziel een mega verlichting geven als je alles een plek kan geven in jou leven. Ook al ben je het totaal niet eens met sommige zaken pas als je iets kan accepteren op je eigen manier dan kan je het een plek geven, gas erop geven en doorleven. Dit klinkt super raar maar probeer het maar.

Een compliment, een gift, een lichamelijke last, het verleden en god weet wat er allemaal op je pad ligt. Tijd om dit is allemaal onder de loep te nemen en te accepteren hoe kut het ook mag zijn, dit is voor de ziel de enige manier om er vanaf te komen.

Bij acceptatie hoort ook zekerrrrrr het feit dat wij HULP MOETEN ACCEPTEREN. Maar ook mogen vragen. Voorheen zal dat misschien moeilijk geweest zijn maar je komt echt wel op het punt dat je je beseft ... shit .... dit gaat mij alleen even niet lukken. Voel je niet teveel, lastig of irritant. Jij hebt je genoeg ingezet voor anderen en NU is het jou tijd !

Wat we gaan zien is dat de complimenten, de "kleine dingen" en andere positieve energie gestuurd zal worden door mensen waar je het helemaal niet van verwacht. Op straat, in de winkel, op de netwerken en andere zaken. Het zijn allemaal aards engelen die jou op dat moment een boost meegeven en je fijn laten voelen. Accepteer dat dan ook is, anders zal je hier niet in kunnen groeien.

Eenheid !

Eenheid ja ? Hoe kan je dat denken als je ziet dat de wereld opgesplitst word in voor en tegens, links rechts, voor en achter, zwart wit, paars en blauw ?

De gebeurtenissen op aarde zorgen voor eenheid waar afkomst en geloof niet eens meetelt. Zoals dat ook hoort op aarde !

Helaas zijn we belandt in een freaky twilight zone waarin de meeste mensen als een stel zombies hun weg bekruipen. Toch zijn er heel erg veel mensen wakker geworden in 2016 betreft ALLES. Dat kan ook niet anders want alle waarheden lagen op tafel. Wie nu nog slaapt kan beter lekker blijven liggen want dan word je waarschijnlijk niet meer wakker.

De wereld draait om geld en olie want olie is geld. De staten vechten het uit in steden en plaatsen waar zij waarschijnlijk iets willen vestigen voor de toekomst.

De Dakota Pipeline opstand was afgelopen jaar ons voorbeeld van EENHEID zoals die zou moeten zijn. Geen onderscheidt tussen ras, stammen of andere bullshit. UNITED is het woord wat wij hierin kunnen gebruiken.

De indianen zijn nu het voorbeeld van actie zonder geweld, helaas is dat niet andersom. Maar wat wij wel zien is dat er mensen die moeten vechten tegen deze liefde van deze groepen hun werk liever neerleggen. Het feit is dat als je niet met dezelfde "energie" je gelijk wil halen , dan neemt de "slechte vibe" af omdat deze niet gevoed word.

Zoals je kan zien in Amerika met de komst van Trump dat zij denken als eenheid hier voor in opstand te komen door hun eigen stad af te breken als een idioot. Dat werkt dus nooit. Je raakt daarmee je eigen kern en mensen zien dat niet eens het is nog meer vermaak dan wijsheid.... NURDS !!

De eenheid in ons bestaan is afgelopen jaar door de Indianen aangedragen als voorbeeld en wij verwachten dat de Buddha mannetjes van de planeet deze "wijsheid" in 2017 door gaan zetten door gebeurtenissen die gaan komen.

In 2017 zullen hele volkeren samen opstaan tegen ALLE shit die over aarde heen zal komen. Mens, dier en natuur.

Vertrouwen

Vertrouw op je intuïtie, je gevoel, je ingevingen, boodschappen en heel de mikmak die je zal ervaren het komende jaar. Laat het denken los en zet dat gevoel is open om te ervaren hoeveel vertrouwen je in je intuïtie kan hebben. Je zal versteld staan van de dingen die je mag ervaren.

Je hebt afgelopen jaar veel beleeft en "je wist het"al "je voelde het al" dat zijn de feiten die bovenaan staan in jou leven en waag het niet nu je gevoel weer op pauze te zetten of je kop in het zand te steken want dan trek je jezelf weer naar de lagere energie waar je heel het jaar voor gevochten hebt... WAKKERRRRRRRRRRRRR BLIJVEN !

Waarneming !

Steeds meer mensen zien, voelen en weten. Wij spreken over Helderzien, helderweten en voelen. In het aardse vakje Paranormale verschijnselen. In de feiten de menselijke krachten die ze bij jullie vandaan houden.

In 2017 worden jullie ervaringen neergezet als Illusie van waarneming van jullie brein. Met andere worden zit het letterlijk "tussen je oren" dat klopt helemaal. Maar niet zoals zij dat op een aardse manier af willen doen als KOEKKOEK je bent een idioot en het is een vlek van een veeg van een lichtinval van een toeval van een aangewaaide doek van de overbuuf.

Met Waarneming bedoelen wij hierin ook het ZIEN van het falen der aarde in al zijn ellende. De waarheid en niet de ILLUSIE...

Fuck die shit ... trek je er vooral niets van aan want zij proberen op deze manier de wijsheid en openbaring van de mensheid die net wakker is weer te onderdrukken en af te doen als bullshit... stay awake !

Planeet Aarde !

Hoeveel "Punten" ben jij waard in 2017 ??

We beginnen met het meest bizarre, brute gegeven wat centraal staat in 2017. De afgelopen jaren is de mensheid zwaar misleidt met online "games". Maar ook door middel van zogenaamde post waar je zogenaamde instellingen die zogenaamd zorgen voor betere "zorg" en inzichten die zijn verzamelen om alles "beter" te maken voor jou als mens.

Vul dit nu in... en maak kans op een Tablet, boodschappen of een half jaar gratis verzorging.

Wie wil dat nu niet ? Helemaal top die vragenlijsten en mensen maken er massaal gebruik van want iedereen wil "winnen". Het kost maar 3 minuten van je tijd.... dat bepaald zo de rest van jou leven !

Wij kunnen jullie vertellen dat jullie DIK verloren hebben en dat gaan we allemaal beleven in 2017. Na het verzamelen van ALLE informatie van jou als mens, kunnen zij op basis van deze gegevens een berekening maken hoeveel PUNTEN jij waard bent.

Die punten gelden dus voor de rest van je leven. Wat jouw waarde is voor deze maatschappij. Hebben ze nog wat aan jou ? Of ben je gewoonweg geen ruk waard. Wat eet jij ? Haal je veel en vaak boodschappen ? Rook jij ? En hoe zit het verder met jou gezondheid ? Ben je al ziek of ziek geweest ? Je bent de LUL in 2017 wat uit zal werken naar 2018 en de kosten kan verhogen van verschillende diensten waar jij als mens afhankelijk van bent. Inclusief werkgelegenheid.

Werk jij ? Sport jij ? Wat doe je voor deze maatschappij ? ALLESSSS is opgeslagen in een database en daar gaan zij gretig misbruik van maken. Het meest zieke van dit alles is dat je op basis van deze bullshit puntenlijst straks ook beoordeeld gaat worden in de zorg.

Meer of minder zorgkosten ? Reken maar op meer als je rookt... Reken maar op komende "drugstesten" die volgens als je nog geholpen wil worden op de eerste hulp. Gebruik van medicinale cannabis word hier ook meegerekend als DRUGS. Welke aandoening je ook hebt, het gemekker van ROOKT U ? Klinkt wel bij iedereen bekend in de oren. Beter stop je met roken of zeg je dat je NIET ROOKT .... dit om het systeem te verwarren want ze pakken je keihard !

Tip van Mystica ... Fuck the System !

Belastingen, uitvaartverzekeringen en andere premies gaan allemaal werken met deze puntenlijst. Dit om zogenaamd de zorg "beter" te maken en als een tegemoetkoming voor zij die beter in het leven staan. Uhu... Je kan geld opbrengen voor de staat... of juist geld kosten. Daar gaan ze even naar kijken....

Vergeet niet dat je ook beoordeeld word met deze punten als je een orgaan nodig hebt in het ziekenhuis. Dit gebeurt achter de schermen al maar niemand heeft daar een idee van. Als de koning der Nederlanden een hart nodig heeft of Annie uit Zeewolde... ?! Dat dus...

Waarschijnlijk gaan ze deze PUNTEN in 2018 gebruiken !

STOP ! Met al die bullshit vragenlijsten die vet gemanipuleerd zijn door de staten en vaak komt er uit elk antwoord wat je geeft een negatief antwoord. Wake the fuck up !!

Politiek

Ai ai ai ... in de Jaarvoorspelling 2016 hebben wij een heeeeeel erg helder beeld kunnen vormen over de gang van zaken in onze geile politieke zaken. Lees dit vooral even terug ! In 2017 wordt het een spannend jaar zowel in Nederland als in de rest van de wereld.

Moeten wij spreken over een "geluk bij een ongeluk"? Voorlopig wel. Wij hebben veel staatsmachten zien aftreden en dat brengt voor velen goede dingen en voor andere slechte. Dat zal altijd zo blijven. Wij vinden de hele politieke shit zwaar RUK, maar willen wel wat feiten op een rij zetten.

Afgelopen jaar voorspelde wij dat Putin en Wilders dik de sjaak waren. Omdat meneer Putin zijn geduld heeft kunnen bewaren tegenover de meest Sneeky spelletjes van Amerika is er een 3e wereldoorlog voorkomen. Onthou dit goed !

Over stille wateren gesproken ... China is freaky bezig en wat wij daarvan moeten verwachten is tot zoverre ook aardig stil. Wij denken dat China dit jaar gaat zorgen voor lastige zaken met name voor de landen om zich heen. Korea en Japan die nog steeds aan het zinken is kunnen waarschijnlijk een opstand verwachten van China.

Dit zogenaamde "stille water"is niet zo stil want ook onder de zeespiegel is het ook niet stil !

Turkije is voor Europa dit jaar gewoon linke shit. Zij gooien zelf hun shit op hun eigen land en wijzen dan naar derden waar het volk nog steeds in geloofd. Dit is niet grappig. En dat zal ook voorlopig zo blijven.

Wat wij wel gaan zien is dat zij in het buitenland toch meer gaan strijden voor betere voeding en milieu beheer. Daar wat er in Nederland een groot tekort aan is.

Slapers zijn et !

In Nederland hebben zij het afgelopen jaar heel hard hun best gedaan om Wilders te bestrijden maar dit is alleen in zijn voordeel geweest. Vergeet ook vooral niet dat HET JAAR NOG NIET VOORBIJ IS. Er komen nog veel "geheimen"naar boven drijven en de gebeurtenissen liegen er ook niet om. Dit zal nogmaals weer in het voordeel werken van Geert.

De doofpot word zolang mogelijk gerekt ,het is bijna Maart.

Als de stemmen in Nederland "eerlijk" zouden gaan wat wij niet verwachten dan denken wij dat PVV , SP en de PVDA dikke kans maken om punten te scoren en dat laatste is echt omdat onze pannenkoek Samson uitgezwaaid is.

Mensen vinden Asher sweet omdat die loenst ...dat is een feit !

Dat kan hij merken in de stemmen voor deze Partij.

Er is via de politieke ook een vies spel gespeeld door de nieuwe partij en jullie weten vast wel wie dat zouden kunnen zijn als je goed naDENKt... een groepje mensen die niet nadenken maar nog meer zooi zaaien in de maatschappij en blijkbaar genieten zij daarvan.

Dit zal echt niet stoppen in 2017 ze worden steeds gekker op die afdeling helaas.

Presidentschap voor de gevreesde partij zal uitblijven. Daar buigen ze weer wat regels voor om te zorgen dat het niet telt of de stemmen niet "geteld" zijn zoals het zou moeten. Samenwerking is een must wat de uitslag ook zal worden... ( zoals je zojuist kon gelezen bovenaan deze voorspelling)

Weet wel dat de mensheid in Nederland GEEN STEM HEEFT in alles waar zij jullie in laten stemmen het is dikke vette Bullshit ! De geile VVD weet elke keer weer de meeste stemmen te behalen en het feit is dat iedereen ze uitkotst !

Nederland gaat ook in Politieke hokjes denken ! DENK ff na man ... jullie zijn dan net zo suf als de hele regering bij elkaar. Brrrrr.....

Wapenwet !

In 2017 zal de Nederlandse regering een serieuze blik werpen op de wapenwet. Wij zijn een heilig land met geen problemen omdat men de ogen sluit als zij er wel zijn. Een Nederlander mag wel aangevallen worden maar zichzelf niet bewapenen of verdedigen met de middelen die zij hebben. Omdat de Amerika taferelen hier ook dagelijkse kost zijn waarvan wij misschien 20% van meekrijgen omdat de rest weggemoffeld word, zal het onderhand toch is tijd worden om hier een ander oordeel over te geven.

Met een chronisch tekort aan mensen bij politie die overigens alleen maar bezig zijn met weedplantjes zoeken en de problemen die alsmaar toenemen door de criminelen die ons land binnenkomen omdat wij zo een "vrij land" zijn, moet de mens toch een manier krijgen om zichzelf en hun gezin te beschermen voor idioten van buitenaf.

Wij zien al dat mensen vaak het recht in eigen hand nemen wat ze goed recht is omdat de politie geen ruk doet. De gedupeerden zijn de daders en daders ontvangen een vergoeding voor hun slechte daden. Welkom in Nederland. Mensen die bijvoorbeeld een bus rijden hebben een verantwoordelijkheid af te dragen om alle mensen veilig op hun bestemming te brengen.

Het "Groffe Geschut" zal uitblijven maar "bescherming is gewenst"

Afgelopen jaar hebben wij met eigen ogen kunnen zien dat deze "baan" nog heftiger is dan een baan bij de politie alleen worden zij dan wel vet onderbetaald en hebben zij geen wapen om zichzelf te beschermen. Dit geld ook voor mensen in winkels, en ambulance, brandweer en andere mensen die zich inzetten voor deze wereld.

Hoe "lief" de politiek ons land ook wil voor laten doen wij hebben gewoon te maken met een stevig groeiende portie criminaliteit waar niemand zijn ogen meer voor kan sluiten. De "gewone"mens moet zich ook kunnen beschermen op straat want zo veilig zijn wij niet meer in Ingekakt Nederland maar daar komen zij in 2017 wel achter !

Armoede & Voedselbanken

Het jaar 2016 was al een hell maar welkom in 2017 waar armoede en dakloos zijn nog meer naar voren zal komen dan het ooit geweest is. Door de meest kromme regels in Nederland voor alle nep vluchtelingen die geld komen halen of huizen of oprotpremies gaan wij zien dat er in 2017 nog meer mensen en hele gezinnen tot op het bot worden kaalgeplukt en zo dus geen mogelijkheid meer hebben op een huis of inkomsten.

Zij krijgen het zo voor elkaar dat de mens in een cirkel van ellende komen te zitten waar je de middelen nodig hebt om hieruit te komen die niet meer te krijgen zijn. Dit staat totaal los van het meest gebruikte woord van 2016 om alles goed te praten "DISCRIMINATIE" maar mensen in Nederland zijn gewoon de sjaak. Zwart, wit, groen of paars wij denken hier niet in kleuren maar in pure feiten en dat raakt jullie allemaal.

De regels zijn zo opgesteld dat je gewoon vast zit in een dikke ellende waar niemand een idee heeft hoe je eruit kan komen. ZOek een baan ... lekker makkelijk verhaal als er amper banen zijn. Doe dit doe dat .... Een mens moet blij zijn als deze elke dag een bord eten kan fixen en dat was het wel.

De voedselbanken moeten hun DOMME beleid aanpassen. Als iemand wist hoeveel voedsel er naar 1 persoon gaat die dat nooit alleen op kan krijgen dan zal je versteld staan. Overdreven worden zij overladen met soms 8 of 9 dezelfde producten die zwaar aan datum zijn die zijn weer moeten WEGGOOIEN.

Hiervan kunnen zij ipv 1 persoon > 3 gezinnen voorzien van eten. Geen idee wie dit bepaald maar deze mensen moeten op het matje geroepen worden en al die mensen die gewoon lekker nog aan het profiteren zijn van hun voedselbankje terwijl ze het zelf makkelijk kunnen dragen deze lasten... Jullie zijn vette ego's en dat zijn er heeeeeeeeeel heel erg veel !

Een onderzoek naar gerichter werken met deze voedselbanken zal er in 2017 snel moeten komen.

Europese Unie

Ondertussen valt de Europese Unie uit elkaar. Veel berichtgevingen weten wij in Nederland nog niet eens. Dat komt omdat ze alleen nieuws uitzending wat in hun voordeel is. Aan het einde van het jaar zien zij altijd een Economische stijging. Wauwwww..... dat is effe apart zeg ! Ook rond de zomer komen zij met een berekening dat het super goed gaat met de Economie.

Bullshit ! Dat zijn de tijden van vakantie en de feestdagen, natuurlijk zien zij dan een stijging. Een mooi voorbeeld is dat ze een paar weken terug kwamen met het feit dat je make-up maar een bepaalde tijd kan bewaren. ALLE make up heeft een houdbaarheidsdatum en alle mensen moeten nu toch echt nieuwe gaan kopen. SURE !

De economie stijgingen worden vaak bepaald op het feit van de verkoop van jaja... Make-up !

Vooral de verkoop van lippenstift geeft een inzicht hoe het gesteld is met de portemonnee van de mens. Laten we die shit een datum geven dan stijgen de peilingen en dan zijn we safe. Dan heeft die VVD het verrekte goed gedaan afgelopen jaar zeg ... phoe phoe.... Pure misleiding en bullshit helaas.

Dat zogenaamde sterke Europa is nog slapper dan een vaatdoek en wij gaan zien dat dit totaal fout gaat en uit elkaar gaat vallen en dat is in de ogen van de staten iets slechts want zij zien dan meer geld verdwijnen en maken de mensheid wijs dat het ons allemaal raakt maar het raakt hun in de kern van hun bestaan.

Het ging gewoon aardig goed met Nederland voor de Euro kwam en dat kunnen wij terug krijgen. Dit zal zeker niet in 2017 gaan gebeuren maar het komt er wel aan. Of de gulden terug gaat komen weten wij niet ... zo wel dan is het handig omdat ze de guldens bewaard hebben en omdat het dan alweer in hun voordeel is. De prijzen zijn verdubbeld sinds de euro gekomen is en de inhoudt van onze producten minder. Minder voor meer dus als je het zo bekijkt.

De banken zijn gewoonweg Failliet en teren nog op de getallen die jullie op de bank hebben staan. Dit is geen geld dit zijn getallen in een computer die gewoon ook nog inzet worden om leningen te verstrekken aan meerdere personen die ook getallen nodig hebben dmv een lening.

Europa zakt langzaam in de stront en daar zal de mensheid ook weer gewoon de dupe in zijn, want je moet nooit denken dat de leiders hun geld afgeven aan "de mindere". Hoelang de staten van Europa nog blijven volhouden dat "zij het redden"weten wij niet precies maar het zal niet lang meer duren eer er toch naar de realiteit gekeken moet worden omtrent dit zooitje.

Vrijheid van Mening !?

In de jaarvoorspelling van 2016 spraken wij over het feit dat er bepaald werd "uit welk land je komt" om een gevaar te zijn voor de gelovigen onder ons. Dit jaar spreken wij niet eens meer over Ras of huidskleur maar pure "geloofsovertuigingen".

De zogenaamde "Vrijheid van jouw mening" word omgezet naar > Vrijheid van geloofsovertuiging in al zijn soorten en maten. Heb respect voor andermans geloof...uiting. Gedragen en rituelen. Dansjes en slachtingen, onderdrukking, pedofilie, kinderhuwelijken en andere bullshit. Daar waar de landelijke feestgebeurtenissen steeds meer de kop ingedrukt gaan worden omdat het zielig is voor mensen die in een God geloven.... awwww... !!

Let hierop bij berichtgevingen op tv. Politieke partijen, bedrijven, en alle andere meuk zal spreken over "Geloofsovertuiging" die zij accepteren !

Een mening is geen vrijheid meer. De politie staat gewoon aan je deur als je het ergens niet mee eens bent. Als je opstandig bent en niet volgens hun boekje jou mening blijft geven. In een land waar wij nog "vrij" konden zijn en bewegen... moeten wij nu zwaar op onze tellen gaan letten bij alles wat wij vinden en doen. De rollen worden totaal omgedraaid en een geloof in een IETS wat geen ruk te maken heeft met onze samenleving gaat gewoon echt voor de realiteit waar wij allemaal mee te maken hebben.

Als je echt denkt alles gehad te hebben qua "gelijke rechten" bereidt je dan maar voor op 2017 waar zij de regels nog meer willen buigen dan deze al verbogen zijn. Het wordt allemaal heel erg gezellig geformuleerd maar ondertussen ben je gewoon de sjaak als je niet als ziel achter 1 of ander freaky geloof staat.

Dit brengen zij naar voren als een motto "Gelijkheid en tevredenheid voor alle partijen".

Alles kan tegen je gekeerd worden en hier hoef je echt geen racist voor te zijn. Met een portie stevige normen en waarden, inzicht en wijsheid maar vooral met een oog op "gelijkheid" kom je er gewoonweg niet meer. Ook al zie je de mens als een ziel ongeacht welke kleur, formaat of geloof zij ook hebben ook jij bent de sjaak in 2017.

De regering zal het zo regelen dat links of rechts(om) je gezien zal worden als een rassenhater of mafkees omdat wij blijkbaar een hele andere opvoeding genoten hebben hier in Nederland waar wij constant begrip moeten hebben voor "de anderen die geloven" en daardoor steeds meer moeten tolereren om überhaupt nog te mogen functioneren in ons bestaan.

Dit zal ook gaan knallen in de regering die ons land zal besturen in 2017. Het feit is ook nog zo dat andere landen nog steeds gaan bepalen welke richting Nederland op moet gaan.

Als sissy's in een schapenweide volgen zij de kudde...

Hierdoor komt er vanzelf steeds meer HAAT... tegen het geloof maar ook tegen mensen die niet geloven want hierin heeft de minderheid toch weer gelijk. Beseffen jullie wel dat wij hier wetten naleven die gebaseerd zijn op ONTASTBARE ONZICHTBARE tralala bullshit dat in een boek geschreven staat. Een boek die iemand geschreven heeft omdat zij vonden dat dit zo moest zijn. Die daarna zelfs weer HERSCHREVEN zijn omdat er een update kwam in het inzicht van 1 persoon die er nog een mooi verhaal aan vast preekt.

Dit geloof maakt de liefde kapot en zaait nog meer haat onder de mens. Hoe zou het zijn als je al deze geloven niet zou hebben of kennen en al die onzinnige regels die men geloofd in een geloof er niet waren geweest ?

Dit is mijn vrijheid van mening en al geloof je in een Donald Duck god ... whatever !

Doe lekker je ding joh... maar val er andere mensen gewoon niet lastig mee. Alles staat tegenover elkaar en dus zijn er geen regels te maken die gebaseerd zijn op Geloven. Geloof het of niet dat is dweilen met de kraan open. Als je denkt dat je het allemaal goed geregeld hebt regering... dan komen er zo weer nieuwe bijbels uit een toverdoos die vinden dat het anders moet.

Blijf in de realiteit zitten okay en niet spelen met gebakken lucht !

Vervuiling

Over gebakken lucht gesproken... En vooral de nadruk op LUCHT of even een frisse neus scheppen. Zo fris is de lucht niet meer. Ook in Nederland gaan wij een SMOG jaar krijgen waarin de slapende Nederlander eindelijk in de gaten krijgt dat het niet zo frisjes is buiten.

Snuif dus niet teveel buitenlucht op want je hangt zonder dat je het weet aan de dope. Ook ons drinkwater en andere "normale levensvoorzieningen" zijn qua zuiverheid ver te zoeken. Die doemdenkers der Nederlanden krijgen dit jaar toch echt wel hun gelijk van wat er allemaal aan de hand is qua vervuiling van onze planeet.

Wij gaan meer regels krijgen qua openbaar vervoer in steden etc etc maar ook andere regels waarin zij de mensheid wijsmaken dat het allemaal zal helpen voor het milieu. Sure...

Ook zullen er nieuwe berichten komen die al jaren verstopt zijn voor de mensen in Nederland want hier gaat alles zo goed....Uhu ! Niet dus ... de beerput der lasten zal opengaan en daar zal de staat niet blij mee zijn want zij geven toch liever geld uit aan bullshit dan waar het in onze levens echt om gaat. Minister van Milieu en Verkeer... maak je borst maar alvast nat !

Buitenaardse ( Aliens)

Of je nu wel of niet geloofd dat mag je voor jezelf bepalen voor deze ene keer.

Hoewel er meer mensen ondertussen geloven door het zelf te ervaren, zal het bestaan van Buitenaardse gevallen dit jaar een hele andere wending krijgen.

Zowel de wetenschap als de Staten gaan inzichten geven dat er buitenaards leven bestaat, maar tevens worden zij vanaf 2017 ingezet om de schuld op zich te nemen. Putin word omgeruild voor buitenaardse wezens waar zij tevens ook geen schade op kunnen verhalen.

Ze zoeken al jaren, zodra ze wat zien of vinden is het een illusie. Maar toch krijgen ze de schuld. Ze komen om onze planeet aan te vallen en daarom moeten we snel Mars gaan bezetten. Doe dat idd maar ff niet mensheid die teveel ego heeft om Uberhaupt in te zien als deze wezens bestaan waarom zij dan hier zijn.

Wij gaan hier niet teveel over spreken omdat het te zweverig is voor onze mensheid maar negeren doen wij het zeker niet !

Het Weer

Om dit verhaal tot einde te brengen omdat wij nog uren kunnen doorgaan over wat ons te wachten staat in 2017 hebben wij zoals elk jaar ook weerberichten te verspreiden. Dit is globaal gezien wereldwijd verteld omdat wij niet dienen voor het KNMI die de draad ook al aardig kwijt is qua alles betreft.

Zoals iedereen ziet schuift het weer steeds meer op. Een klimaatverandering zou je dit kunnen noemen maar het weer werkt ook niet met datums zoals de planeten en ons universum niets met tijden en maanden te maken heeft. Wij zien het dus als een verschuiving van energie en aarde ipv een shift in het weer zelf.

Wij zien dat er in veel gebieden van de wereld EXTREME KOU op zal komen waaien. Maar dan ook kouder dan ooit tevoren. Hierdoor zullen hele gebieden letterlijk kapot vriezen en het is lastig om een gebied daarvoor te weren.

In Nederland zal het echt meevallen met de winter en als deze uberhaupt nog door zal breken zal deze misschien eind December of in Januari zijn doorslag kunnen geven. Wij kunnen het niet echt de naam "winter"geven omdat de lente weer bijna voor de deur zal staan.

Nederlanders zijn al niets gewend en klagen al snel over alle weerberichten die ons te wachten staan maar Nederland waterland staat nog steeds bovenaan. Niet klagen maar dragen wat er ook gaat komen !

De onweersbuien gaan in 2017 helemaal totaal los. Daar zullen ook veel landen en ook Nederland veel ellende van kunnen verwachten. De wrijving tussen warm en koud, nat en wind zal ervoor gaan zorgen dat de Hemel zal schudden in 2017.

Tot zover deze Jaarvoorspelling 2017. Als je denkt dat dit alle berichten zijn die wij verkondigen heb je het mis. Niet alles kunnen wij in 1 verhaal proppen omdat het nog overzichtelijk moet blijven maar wij trekken de belangrijkste hoofdpunten eruit om dit in een overzicht te verspreiden.

Wij houden jullie op de hoogte van de gebeurtenissen die wij kunnen verwachten in het nieuwe jaar maar laten wij eerst het jaar 2016 maar is uitzitten wat tot Maart 2017 zal aanhouden.

Blijf jezelf in 2017, Oordeel niet te snel over anderen en blijf vooral jezelf in alles wat je mag zijn !

Liefs Mystica

Ps : Voor klachten of vragen over, Taalgebruik ,

Spelling, Verwoording, Uitleg, Boodschappen of

andere mogelijke zaken uit deze post verwijzen wij u gewoon door

naar 1 van de Goden !

Succes

Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page