top of page
Featured Posts

De "Ik" .. Nope... Nee Fase !!!

Zoals wij vermeld hebben in de Jaarvoorspelling 2017 geschreven in December 2016... gaan veel mensen merken dat de "Fuck You All" modus is ingegaan.

Al weken kampen er veel mensen met dikke shit in al zijn vormen en maten , wat in de hardheid van ons bestaan zal overgaan naar een pure vruchtbare tijd.... JOUW tijd !

De Ik .. Nope... Nee Fase !!!

Al enkele maanden strijden er veel mensen een strijd. Niet alleen met zichzelf maar ook anderen. Mensen die verder van je vandaan staan of juist in je kern bestaan, het komt van alle kanten en alles op zn tijd.

Deze gebeurtenissen zijn de pure spiegeling van de ziel waarin wij de laatste lessen moeten doorstaan om ons zo over te kunnen geven aan de maximale leefbaarheid op een hoger level waarin LIEFDE VOOR JEZELF voorop staat.

Liefde, het vergeven en niet toegeven aan de duisternis. Het niet toelaten van enige negatieve energie die je chakrás in willen pompen om je op die manier uit het veld te slaan..... JOUW veld ! Opstaan met liefde en ga ermee naar bed, straal het uit naar de mensheid en je zal ontvangen !

Het zijn oncontroleerbare situaties waar je geen grip op hebt of kan hebben en waar de verbazing groter is dan het verdriet waarin je ziel eigenlijk zou moeten verkeren. Situaties waar hoop, geloof en die liefde weer bovenaan staan, juist nu meer dan ooit.

Het gevoel dat de aarde onder je voeten wegzakt maar ook met je kop in de sterren staat, zwakker en krachtiger dan ooit omdat je weet, je voelt, je beleefd dat je ziel verdomd goed weet waar deze heen gaat.

Een openbaring van waarheid voor jezelf en waarschijnlijk een groot raadsel voor anderen. Situaties waarin je uitstapt omdat je weet dat dit niet bij jou hoort maar juist een les in voor velen op vele gebieden waar jij nu ineens kan reiken naar een ander inzicht van het bestaan op deze rare planeet.

Inzichten die je aangeboden krijgt vanuit de duistere kanten van het leven die niet altijd even makkelijk zijn, maar wel deze duisternis energie moeten gebruiken om je voor eens en altijd uit een illusie te halen waardoor jij in jouw groei word afgeremd. Stars Can't Shine Without Darkness... is precies wat het zegt.

Pure zelfreflectie van je ziel en "What de Fuck" doe je nou hiermee ?

Een Fase waarin je moet blijven staan met het pure antwoord NEE !!

Een tijdperk waarin je verdomd snel leert om voor jezelf op te komen, je leven te leven zoals jij dat wil en deze die niet blijven die staan voorlopig nog stil.

Een Fase die van de ene kant NIETS PERSOONLIJKS heeft en van de andere kant alles persoonlijk is. De twee uiterste in jouw bestaan komen samen om je te testen in hoever je gekomen bent en klaar bent om de hogere energie in te gaan. Een energie waar waardering, inzicht en liefde vooraan staan.

Nieuwe mensen, nieuwe kansen, nieuwe opties staan om de hoek. Het is de tijd van manifesteren en keuzes te maken in wat jij doet. De keuze van een ander kan jij nooit bepalen en ieder gaat zijn eigen weg.

Dit ben jij voor nu en altijd en je bent eindelijk trots op wie je kan zijn. Na al die jaren op de derde plaats sta jij nu vooraan in het rek ! Dit alles staat los van egoïsme want die vorm van bestaan herken jij niet. Het is puur vervroegd pensioen, omdat jij nu JEZELF ZIET.

Een fase waarin je soms bijna omvalt maar toch blijft staan, meer werkt het licht om de duisternis aan te gaan. Je roept en maakt gebruik van Universele bronnen, om de ziel te healen uit deze fase in dit leven.

De tijd van eenheid komt eraan en andere mensen sluiten aan bij jou "Tribe".

Een mega verschuiving van energie in de samenleving, inzichten en levenswijze van mensen die connecten in hun eigen "nieuwe" werkelijkheid waarin JIJ je als ziel veel beter kan vinden en wat je wil uitdragen naar deze die leven op dat niveau. Helemaal klaar met onzinnige bullshit, geen strijd, geen gelijk halen ..je kan het allemaal laten gaan !

Het is nu voor jou duidelijk dat je niets meer voor "minder" doet. Jij weet jouw waarde weer. Waarde heeft ook niets te maken met het EGO het is een inzicht in jou bestaan waar je zolang je leeft al probeert te accepteren waar anderen je afleiden van de weg naar deze inzichten door jou bestaan aan te passen aan hun agenda.

Deze agenda wordt op basis van vele dingen verwacht, waarin jij je als mens te vaak wegcijfert voor anderen en dit geld VOOR IEDEREEN ! Iedereen levert zichzelf te vaak en teveel in voor andere mensen. Dat is zonde van je kostbare tijd die wij op deze aarde hebben. Live life to the maxx op de manier zoals JIJ dat wil.

Als je dit niveau van de IK vorm op dit moment hebt bereikt kunnen wij je vertellen JE ZIT HELEMAAL OP HET JUISTE PAD. Lekker in je eigen element aankeuvelent door het leven gaan is helemaal geen ruk mis mee. Dan zul je pas de vrijheid ervaren van de vrije ziel in jouw eigen bestaan waar jij recht op hebt en waar je eigenlijk al levenslang naar verlangt... FUCK YOU ALL !

Vergeet niet elke dag te dromen van de dingen waarin jij in de toekomst wil zijn. Eerst geloven dan zien is een fase die je nu kan manifesteren door 200% IN JEZELF te zijn. Je zult weer terug komen bij je stille verlangens om dingen te doen waar je ogen van gaan glinsteren en omdat je niet meer stil wil staan. Sta er mee op en ga er mee naar bed, dagdromen mag en manifesteren doe je altijd nog zelf. Maak gebruik van deze flow van energie en surf daar maar even op mee.

Vraag jezelf niet te vaak af waarom ? Er valt niets van te begrijpen , zolang je maar blijft geloven in jezelf, je intenties en je kijk en inzet in dit leven en laat je licht niet doven door gebeurtenissen die nu aan je voorbij zullen gaan.

Blijf creatief en dingen doen waar jij blij van word, zet muziek aan en geen tv, zet telefoon en pc uit en ga los op naakt twister met een glas wijn. Ga punniken of doe een dansje, dat waar jij je goed bij voelt zijn de dingen in het leven die er toe doen, in jouw tijd, in jouw leven.

Zij die dit voelen weten wat wij bedoelen en de mensen in de hogere energie krijgen nu echt de lastige lessen en JAWEL je doet het hartstikke goed ook al roept de rest NEEEEEEEEEE... dit is de weg waar jij wezen moet en wij gaan allemaal met jou mee !

Een bericht met weinig woorden of achterliggende informatie waar velen naar zoeken, het is een innerlijke rust en ervaring die je alleen kan begrijpen door deze nu te ervaren omdat een gevoel in een schrijven moeilijk uit te leggen is.

De boodschap is duidelijk, ook al voelt het soms verdomd eenzaam je weet dat dit allemaal de bedoeling is. Niet de 1 heftiger dan de ander het is allemaal gebaseerd op keiharde energie die je in je kern zal raken maar daardoor alleen maar keihard zal groeien in alles WAT JIJ MAG ZIJN !

Hoppa & Amen !!

Liefs en Liefde <3 Mystica


Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page