top of page
Featured Posts

De Gemanipuleerde Frequentie

Al tijden is er een bizar fenomeen gaande over deze aarde. Aangezien er op dit moment bizarre waarheden naar buiten komen en de mensheid voorbereidt word op nieuwe inzichten van ons Universum en ook de reden daarvan nog niet kunnen plaatsen is het vandaag de tijd om dit artikel naar buiten te brengen !

De Gemanipuleerde Frequentie

Al eerder hebben wij lichtelijke boodschappen afgegeven op onze website over frequenties op aarde wat er aan de hand is en wie hier iets aan doet maar nog niets over de oorzaak ervan. Vandaag is de dag dat wij dit bericht MOETEN publiceren wat voor velen nog als tralala bullshit in de oren klinkt maar mooier kunnen wij het niet maken.

De mensheid op aarde leeft al op een hele verkeerde frequentie (trilling) waar onze cellen duidelijk heftig op reageren. Door deze frequenties kan je alles wat cellen heeft "programmeren"op een andere trilling dan de natuurlijke bron bedoeld heeft.

Je kan het zien als een soort van apparaat zoals een radio wat niet goed afgestemd is en wat ruis geeft daardoor. Het natuurlijke geluid van dit niet goed afgestemde ding is helemaal shit en niet om aan te horen. Deze frequentie is ook waar te nemen via het gehoor maar ook via een trilling. Hou maar een zakdoek voor een box en deze zal bewegen. Leg er een ballon op en deze zal sprongetjes maken.

Geluid is dus trilling en trilling is energie ..... Wij leven in die trilling en wij zijn de energie. Deze trilling kan ons heel makkelijk uit balans halen maar je lichaam is de oertrilling niet meer gewend om dat deze zolang jij nu leeft dit al gemanipuleerd is.

Daarnaast is het zo dat de dimensies ook een trilling hebben waar ook verschillende lagen van energie inzitten en waar wij ook mee te maken hebben. Op dit moment hebben wij al een hele poos een heel DIK VET PROBLEEM en iedereen voelt dit en niemand weet WAT DIT IS ?

De Theorie

Laten wij beginnen bij het begin over het tastbare wat wij weten over trilling in vorm van muziek om zo een duidelijk beeld te geven op de meest mogelijke aardse manier zodat iedereen snapt waar dit over gaat.

Als je een harde diepe bass laat horen komt deze vaak "duister" binnen ook in je gevoel je voelt die kloppen in je lichaam en dat kan voor sommige mensen ook angstig zijn. Dit is een vorm van lage energietrilling. Als wij kijken naar bv heftige geesten die huizen terroriseren met hun gedrag ... deze kunnen alleen goed manifesteren door een LAGE ENERGIETRILLING. Hierdoor word deze energie gevoed en is deze in staat dingen te verplaatsen. Dat wil zeggen dat trilling energie voedt.

Kijk maar naar een fietslamp met een Dynamo. Met beweging heb je licht.

Dan heb je de hoge tonen die al snel een stuk vriendelijker klinken maar waar ook je oren van kunnen bloeden als deze te hoog staat. Sommige tonen kunnen wij als mens niet waarnemen. Neem de hondenfluit. De honden worden meteen helemaal dol en wij denken "Huh ? Dat ding is stuk ! "

Wist je dat ? Geluid gebruikt word om mensen te martelen ?

Als je de bovenstaande tekst begrijpt nemen wij je graag mee naar de praktijk in dit gedeelte waar wij al tijden mee te maken hebben en daarna de reden waarom dit bericht zsm moet worden verspreidt !

De Manipulatie

Nu gaan er veel mensen denken jaaaa woooor dit is ver gezocht. Heel ver ja, maar zij zoeken straks nog veeeeeel verder naar de oorzaak van dit zogenaamde gemanipuleerde deel van feiten en dat is 7 lichtjaren verder.

Er is op grote schaal een hele heftige manipulatie bezig met frequenties waar mens en dier letterlijk stapel gek van worden. Het is een soort van zenuwachtig, stress achtige energie die je vooral voelt in je buik (navel) de zonnevlecht duw daar waar je gevoel zit.

Het gevoel alsof er iets te wachten staat, dat er iets komt, iets te gebeuren staat. Dat gevoel brengt veel irritatie mee en daar door ook gewoon letterlijk een kut humeur want het zit helemaal IN JOUW ZIJN !

Door gebeurtenissen in het leven denk je steeds ahhh dat komt daar of daardoor. Maar ook al gaat het je goed dat gevoel kruipt gewoon in je hele lichaam en je komt er niet vanaf.

Het wekt veel agressie op naar iedereen om je heen en op straat is het helemaal 1 groot feest, iedereen loopt rond te buffelen als een stel doorgefokte stieren ...waar je ook bent.

Het gevoel helemaal jezelf niet te zijn, het gevoel alsof je het idee krijgt van eej rot op met deze wereld ik ben er is weg mee. Zover kan dit gevoel op dit moment binnendrinken vanuit het NIETS ?!

Of komt het toch ergens vandaan ? Yes..... hier komt ie ...

De Praktijk

Natuurlijk zijn de geheimen van de cellen van de mens de trilling en heel de mik mak qua werking van energie niet op scholen te vinden want eeeej. Een kok geeft vaak zijn recept niet vrij omdat het misschien wel "tegen zijn goede zaken"gebruikt kan worden. Hij zou zomaar zijn eigen ramen ingooien omdat de mensen het eten bij de concurrent net wat lekkerder vinden en zelf in de kern geraakt word van ellende.

Je kan dus als je deze wijsheid en instrumenten hebt heel makkelijk regeren over een wereld met cellen die jij w il programmeren op een eigen level waardoor zij naar je pijpen dansen en als een soort van trekpoppen helemaal die kant op gaan waar jij ze wil hebben. Het enige wat je hiervoor moet doen is een andere frequentie uitzetten met een bepaalde toon waarin deze cellen natuurlijk moeten "wennen"omdat het een aanslag is op de cellen, ons lichaam , ons gevoel en het brein wat wij nodig hebben om te functioneren en te "zijn".

Mensen in een hogere energie trilling voelen dit het heftigst.

Mensen in een lage energie worden duivels.

Wij kunnen deze cellen ook programmeren. Ow ja? Ja !!

Deze theorie heb ik maanden geleden door gekregen van een oude Egyptische Godin Sekhmet door channeling. Deze ziel kwam vertellen dat de wijsheid uit het oude Egypte verdoezeld was en dat zij veel informatie van deze verborgen houden die te maken hebben met energie, dimensies, ons welzijn in alles wat het moet zijn en andere zaken.

Deze Zelf healing techniek vind je hier >> De nieuwe "Zelf-Healing" methode !

Om een nog langer verhaal kort te maken zijn er dus dingen aan de hand op aarde die wij zelf moeilijk kunnen bestrijden. Velen proberen reiki, te aarden, sauna, douchen, massage, u noemt maar wat op, het bestrijden hiervan is bijna niet mogelijk.

Toch zijn er een paar manieren om deze frequentie zelf om te buigen naar positief end at is liefde uitstralen. Sta er mee op en ga ermee naar bed en straal het naar ieder levende ziel die je tegenkomt. Ellke dag en elk uur ook je grootste haters SPREAD THE DAMN LOVE !! <3

Dan is er nog iets wat helpt, maar wat 300% LOSSTAAT VAN EEN GELOOF ! Laat dat even duidelijk zijn !

Het kruisteken helpt wel in deze. Niet alleen een rozenkrans om je nek maar ook zeker werken met de energie via kruistekens vanuit de kosmos. Deze heeft een wit blauw licht en kan je boven je huis of hoofd hangen in gedachten en die ken de hele dag stralen als een malle. Hang er een paar bij je ouders neer of god weten wij wie of wat. Leef je helemaal uit met deze shit want het helpt echt.

Het kruis stabiliseert de energie naar de juiste frequentie !

Daarom werkt deze goed bij uitdrijving van demonen uit het lichaam van de mens. De trilling word gestabiliseert waardoor de lage trilling word opgeheven en de "voedingsbron"afneemt.

Wandelen helpt ook. Dat is een een wrijving van energie met de aarde en jouw lichaam en zo kan je veel "loslopen" maar al weer thuis kan dit gevoel je weer overvallen. Herken jij jezelf in dit verhaal, dit gevoel en deel je deze ervaringen. Ga er vandaag dan meteen mee aan de slag en deel dit bericht met zoveel mogelijk mensen om hier iets mee te doen.

Alleen op deze manier kunnen wij terug in onze eigen energie gaan staan en weer groeien in ons bestaan. Deze trilling van een frequentie remt ons af en zet ons tegen elkaar op als nooit tevoren. Mensen veranderen ineens in heel iemand anders en er gebeuren dingen in je leven waarvan je denkt what the fuck is dit man ?

Buitenaardsen

Dan met hoge nood WAAROM wij dit bericht nu pas posten en waarom deze buitenaardse ermee te maken hebben. De mensheid word niet zomaar voorbereidt op een raar fenomeen wat nu ineens een hot item is maar altijd al aanwezig geweest is in ons Universum. In sneltreinvaart komen er van alle kanten berichten naar boven waarvan menig mens nog zal denken ja tuuurlijk !

Deze wezens worden ingezet als een soort terroristen die de aarde en mensheid kapot maken op verschillende manieren waar de staat zogenaamd ineens iets ontdent en zegt

HUHHH WAT IS DAT DAN ? WIJ WETEN VAN NIKS HOOR... IEDEREEN MOET EEN PIL PAKKEN

OF ZET EEN MASKER OP, OF PAK EEN SPECIALE SCAN VOOR JE LICHAAM WANT WIJ WORDEN AANGEVALLEN DOOR BUITENAARDSEN VAN PLANEET TRALALA ... WE GAAN ERAAN OP DEZE MANIER.

Zij veroorzaken dan nog meer angst ! Wat was angst ook weer ? Een lage trilling , precies de trilling waarin wij nu verkeren alleen dan kun je een hell openbreken in het gevoel van de mens.

Kennen jullie nog het verhaal van die vage "Trompet Geluiden" nog over de gehele wereld en ook in Nederland ? Dat geluid waar walvissen op af komen ? Dieren zitten dichter bij het oerinstinct dus moet dit wel een Oergeluid zijn... AHAAAA !!!

Dit stabiliseert de gemanipuleerde Frequentie op aarde wat neergezet kan worden door een energieveld vanuit de lucht en wie hebben dat energieveld.... JUIST ... de buitenaardse.

Bij deze is het verhaal rond, bij deze is het duidelijk wie straks de schuld gaat krijgen van een dergelijk energieveld die aanwezig is op de aarde. Maar zij vertellen er niet bij dat deze juist elke keer weer "RECHTGETROKKEN" word door deze "wezens".

Teveel geheimen komen naar buiten. Staatshoofden dreigen elkaar met het openbaren van verborgen geheimen waar ook dit ter sprake kwam. Natuurlijk komt dit ter sprake. Er zijn staatshoofden die het hier helemaal niet mee eens zijn en dit is de perfecte dreiging voor de mensheid om in opstand te komen tegen de staat over deze zaken ... denken zij...

Vandaar ineens een massale Disclosure op aarde. Aliens bestaan, er zijn ineens 1850000 planeten meer en ze hebben de ene na de andere theorie ineens bedacht om heel rap alles op een "slimme' manier naar buiten te brengen voor het ultimatum is bereikt.

Voor commentaar zijn wij helaas niet beschikbaar doe er mee wat jij wil maar onthou goed wat ik schrijf!

Liefs Mystica

Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page