top of page
Featured Posts

Zelfmoord !!!

Onder het motto, Turn Pain into Power, zal ik deze keer alle zielen die door zelfdoding om het leven zijn gekomen een stem geven. Het is geen mooi verhaal of een tralala versie. Wij brengen de keiharde realiteit! Bereid je voor op een stevig staaltje tekst, van de straat gegrepen !!!!

Vandaag is het de geboortedag van een overleden vriend, die een aantal weken geleden voor zichzelf gekozen heeft op zijn manier. De hemel heeft er tevens al weer 4 engeltjes bijgekregen in het afgelopen half jaar. Deze mooie ziel en zoveel meer anderen die dicht bij stonden, zijn deze planeet op hun eigen manier verlaten. Waarom ? ..... Hierom !

Zelfmoord !

Het woord is al killing, want is dit MOORD of kiezen voor de makkelijkste weg?

Of misschien toch voor jezelf ... Dat is ook nog een optie !

Zoals velen denken en uitspreken als iemand zichzelf van het leven beroofd. Lekker makkelijk om er zo uit te naaien, of ....die denkt alleen aan zichzelf om de rest op deze manier achter te laten...

Oordeel na oordeel na oordeel... weet je dat dit OORDEEL een stempel geeft op de ziel waardoor deze keuze nog makkelijker word gemaakt zogenaamde beste mensen/ familie / vrienden/ kennissen / pesters / leraren etc etc??

En wat na deze verdrietige ziel zijn of haar dood ? OORDELEN !!! Het cirkeltje is rond !

Het is tijd om je muil te houden en 3x na te denken voor je wat uitspreekt !

Het leven

Het leven is een ingewikkeld iets, waar je door veel ups en downs je weg moet maken. De weg naar het zogenaamde succes. Veel geld, eigen huis, boom, beest kids, auto .... wat de geprogrammeerde mind van de mens van tegenwoordig ook denkt of wat zij verstaan onder BEREIKEN dat is 99% gerelateerd aan geld, spullen en een goede baan.

Wat de fack is er gebeurt met de mens ? Zitten zij allemaal in een Matrix van blindheid waarin ze zich kapot staren op bullshit waar een illusie waarde heeft ? Yes they are ! Daar zijn wij lekker mee ...

Zij die niet veel te verteren hebben zijn al blij met de kleinste dingen. Een "hallo hoe gaat het met jou ?" doet vaak alles al goed, een klein compliment op wat positiefs ipv een oordeel op het negatieve...Compassie heet dat .. en dat staat voor begrip voor iemands leven en het gevoel kunnen delen wat zij voelen. Helaas voelen nog weinig mensen wat ...en denken zij teveel.

Zo denken zij dus ook jouw leven te kunnen bepalen en dat moet stoppen vanaf Nu !

Misschien een normaal standaard leven met een huis, boom, een warme douche wat eten en .....

Volgens de standaard geluksnormen en waarden van dit mensenleven missen wij hier een beestje ? Of een partner ? Liefde ? Zelf liefde ? Dan blijkt het ineens dat jij nog maar 60 % van het complete plaatje van "hoe het zou moeten zijn" completa is. Hoe kun jij dan ooit gelukkig worden als je datgeen niet hebt wat je denkt nog te missen ?

Hokjes, Stempels , Oordelen, vooroordelen, angsten... Jou leven lang word je bestempeld, vernederd, veroordeeld en aangezien als een ziel die niet in een plaatje past van bepaalde mensen die denken dat de mensheid zich moeten aanpassen aan hun wensen. Zij lopen niet eens over Water maar gewoon los over straat. Ook jij die dit leest bent daar 1 van... en ik die dit schrijft ook. Zelf erkenning, herkenning en nu niet jezelf buiten de massa zetten, want dat is je EGO die dan spreekt !

Niemand is Heilig in dit zogenaamde beloofde land ... maar dit is niet wat het leven ons beloofd had... vanuit de aardse boekjes bekenen... en dan kom je bescheten uit !!

De Ziel (de mens)

Je word als ziel geboren als een mooi stuk klei want nog helemaal gaaf en gladjes is. Je persoonlijkheidje ga je nog ontwikkelen en dan kom je dingen tegen op je pad zoals... mensen.

De mens is schadelijk voor je ziel , maar zo ook heel erg leerzaam op alle gebieden. De mens is een creatie om jou inzicht te geven over jou manier van leven. Aanpak en inzichten van situaties moeten jou op die manier verder brengen naar het ultieme geluk en vooral de ultieme ervaring van de zelf liefde dat losstaat van het EGO zoals jullie die kennen in die aardse hokjes.

Deze mens zal jouw klei vast pakken en met hun innerlijke fantasy een creatie maken wat ZIJ HET MOOISTE VINDEN. Je word gevormd en je klei gaat gewoon naar de klote want deze vorm vind jij zelf helemaal niet mooi. Je zit dan te kijken met een verneukte ziel die helemaal in de kreukels ligt en waar je gewoonweg niet meer weet, hoe je die klei ooit weer in een mooie vorm kan maken.

Je kijkt om je heen en je ziet de mens gelukkig zijn. Jij zit daar als een hoopje klei en wil eigenlijk iemand vragen of die misschien weet hoe en waar jij jouw stuk klei weer een beetje mooier in model moet gaan krijgen omdat je het overzicht ervan verloren bent. De mens heeft geen tijd en je moet zelf maar ff kijken want ze zijn druk met geld, werk, baan, geld , vrienden ... Daar zit je dan met je klei...daarnaast kom je echt wel sterk genoeg over om je eigen boontjes te doppen. Je lacht toch ... dat is maar een dipje !

Je gaat andere mensen maar helpen om hun klei nog mooier te kleien want die ziet er toch al heel mooi uit en dat kan nog mooier dus omdat je gunt en geeft klei jij wel met die mensen mee. Zo kun je zelf even je zooitje klei vergeten en ben je bezig met iets positiefs voor een ander. Na een positieve dag kom je thuis, je zit op de bank en je denkt pfffffffffff.... zit ik weer met mijn lelijke klei kop ??

Ineens komt er iemand op je pad die wat tools aangeeft zodat je ineens een idee hebt hoe je je eigen klei weer een beetje in vorm kan boetseren ... helemaal top !! Het is je gelukt... je ziet al wat vorm komen en je hebt de hoop terug om je klei voor de 80e x weer in model te maken ... tot er iemand op je pad komt die gewoon bovenop je klei gaat staan en zegt ... OEPS SORRY ... als je geluk hebt dan ...want vaak zien zij het probleem helemaal niet ... het is jou klei maar. Mijn klei is gelukkig niet beschadigd hierdoor dus WHO CARES ?

De ziel is juist hier op aarde gekomen om elke dag te leren van het leven, maar ook van zichzelf. De keuzes die je maakt, de situaties die je aangaat. Deze keuzes moet je maken voor jezelf en geen ander. De lessen die je leert zijn voor jezelf EN ook voor de ander. Hoe hard deze lessen ook zijn het is allemaal MET EEN REDEN die jou verder zal brengen in dit leven. Het gaat om gunnen en geven, maar vooral een ander het gunnen en het GEVEN om jezelf staan hier bovenaan. Als je namelijk een ander GUNT, GEEF je al en daarnaast blijf jij zelf dan nog over....

Geef om jezelf. Dat is 1 van de belangrijkste levensregels die de ziel moet leren in dit leven....

De Dupe

Mensen die uit het leven stappen maken de keuze om verschillende redenen. Niemand kan in een ander mens zijn of haar hoofd kijken. En als je er niet bij bent, kun je daar dus niet over oordelen.

Een mens kan het gewoon echt helemaaaaal voor elkaar hebben. Huis, boom, beest , geld, baan, partner, kids. En toch nog ongelukkig met zichzelf zijn. Daarnaast heb je dus die mensen die denken dat ze pas gelukkig kunnen zijn als zij aan de standaard regels van het leven voldoen die de mensheid heeft bedacht. Dan heb je ook mensen die door een keiharde les zwart voor hun ogen zien en zelfmoord nog zien als de enige uitweg.

Helaas is er te vaak teveel aan vooraf gegaan, maar dat zie je niet, merk je niet of weet jij misschien niet. Mensen die uit het leven stappen zijn vaak mensen die erg gevoelig zijn en de prikkels van dit harde leven gewoonweg niet meer kunnen verwerken in hun ziel. Een opgebouwde toestand van ellende, afwijzing, afgunst of denken het tekort doen aan de wensen van deze maatschappij kan zomaar killing zijn voor deze gevoelige zielen.

Deze mensen "vallen anderen niet lastig" met hun drama omdat ze allang blij zijn om even in de vrolijkheid te staan in hun grijze bestaan. Deze momenten koesteren zij elke minuut van de dag en daar kunnen zij weer even op teren om zichzelf voort te slepen dag in dag uit.

Sta dus niet raar te kijken als je "dit niet zag aankomen" want dat was juist de bedoeling ervan. Deze mensen willen gewoon weg ... vertrekken naar een betere "staat van zijn voor de ziel". Een redding uit een hell waarin zij verkeren en verder geen behoefte hebben om anderen ermee lastig te vallen. Zij lopen waarschijnlijk al een hele tijd rond met dit idee in hun hoofd en kunnen het vaak een ander niet aandoen om dit uit te spreken, omdat deze mens zich dan schuldig zou kunnen voelen de rest van hun leven.

Daarnaast heb je nog idioten rondlopen die "DREIGEN MET ZELFMOORD"als zij hun zin niet krijgen. Of op die manier een geliefde aan hun zij willen houden. Voor dit gedrag heb ik geen goed woord over en ook geen gevoel bij als ik heel eerlijk ben. Daar spreekt het EGO van manipulatie in mee en dat is afdeling Bullshit !!

Soms is het de bedoeling dat deze mensen "mogen"gaan. Soms krijgen zij een 2e kans en worden zij gered door "toevalligheden" die aangezet worden door het Lot. Soms is dit helemaal nog niet de bedoeling en zo blokkeren zij hun eigen LOT des levens ... en dan gebeurt er dit !

Zelfmoord en wat dan ??

Een ziel heeft een bepaald lot en in dat lot kan soms geschreven staan dat je uit het leven stapt. Mocht je denken fuck het lot , ik wil nu is zelf mijn leven of in deze zin Dood in handen hebben en ze bekijken het maar even daar op aarde. Zij denken dan in de hemel te komen waar zij zweven in een paradijs op roze wolken met alleen maar liefde en licht. Helaas is dit niet het geval ...

Veel zielen die blijven hangen in een staat van "tussen hemel en aarde"zoals je ook in een staat kan zijn van "tussen waken en slapen". Je weet ziet, voelt maar kan niet praten want niemand hoort je. Ken je dat gevoel ? In die staat kan de ziel verkeren als je zelfmoord pleegt. Je komt in een soort underworld waar alles gewoon grauw is, lelijk en gewoon kut !!

Daar moet je heen om je zonden te overdenken omdat je het lot van jouw ziel geblokt hebt. Dolende zielen noemen wij dit. Hier vind je ook zielen die "onafgewerkte zaken" hebben op aards niveau. Dingen die nog gedaan moeten worden, of soms moet je zien wat je achter laat. Dit om dat gevoel weer mee te nemen en van te leren om daar nooit meer de fout mee in te gaan in een volgend leven.

Deze zielen kunnen dus gaan "spoken". Maar vaak met een positieve bedoeling. Anderen kunnen door deze onnatuurlijke dood het licht niet vinden en denken dat zij nog leven. Zij gaan op zoek naar dierbare of mensen die hen verder kan helpen naar het licht. Anderen zijn nog steeds boos op het aardse en breken de kiet af met spookstreken in mensen hun huis. LET OP ! Dit is niet altijd het geval !

De ziel gaat dus een reis maken, maar als jij jezelf wijsmaakt ergens te komen waar je denkt op dat moment beter af te zijn.... dan wil ik je nu niet heel erg teleurstellen maar think twice !!! Ik kan hier wel een mooi tralala verhaal van maken. Maar waarom tralala modus aannemen die standaard is in deze vreemde wereld , en dit in hetzelfde artikel tegenspreken ? De feiten zijn wat ze zijn... you choose !

De oplossing ?

Om een heel lang en vooral moeilijk en heftig verhaal korter te maken moeten wij zeker ook de manieren delen om je weg te vinden in deze aardse hell. Dat is waar dit en de komende artikelen over gaan. Wij willen jullie zoveel mogelijk tools bieden om te overleven. Want het zijn de meest mooie mensen zonder Ego die uit het leven stappen.

Wij hebben jullie hier toch echt nodig peepz.

Deze wereld is al zo verrot en wat als alle juiste mensen de planeet ineens verlaten? Hoe dan ?

Tijd om aandacht te besteden aan verbetering van jou leven, de kracht, wijsheid en inzicht, waardoor je situaties anders kan bekijken en aanpakken. Tijd om tijd te nemen want voorkomen is beter dan genezen.

Omdat wij weten dat deze zielen vaak pro zijn in opkroppen, zelf oplossen, niet lastig zijn en andere dingen geven wij eerst wat wijsheid mee die je aan moet nemen om uit deze eenzame staat van zijn te komen.

> Praten :

Praten MOET ! Al heb je maar 1 persoon op de aardkloot die wil luisteren, als je je ei kwijt kan dan laat je toch heel even de dop los van jouw fles cola waar een druk op staat door de turbulentie van de dingen die om je heen gebeuren.

Om te zorgen dat de dop er niet afknalt , moet je er wat druk afnemen. Zo maak je weer wat ruimte in je hoofd om te kunnen blijven staan en weer even wat lucht te krijgen. Er is een opening om wat uit te gaan en ook zeker om wat in te komen. Je stelt je open voor de ander en de ander krijgt de kans om je waarschijnlijk een heel ander beeld te geven op de situatie wat misschien een mug is en voor jouw al een olifant omdat je het niet helder meer ziet door deze turbulentie.

Omdat jij je niet openstelt en vraagt om een "teken"om een reden om hier te kunnen blijven en die komt niet ? Dat komt omdat je je totaal afgesloten hebt. Het is als vragen om binnen te komen als de deur op slot zit. Open die deuren en je zal je reden ontvangen !

> Doe waar jij zin in hebt.

Mensen hebben altijd hele leuke eisen van de andere mens. Zo bepalen zij (denken zij) de meeste tijd wat jij moet doen en waarom. Zij denken ook te bepalen hoe jij elke minuut van jouw leven moet invullen omdat dat in hun straatje past. Er mag geen reden zijn waarom jij bepaalde acties laat, want in hun ogen heb je geen reden toe om iets te laten.

Deze Pro top egoïsten tellen totaaaaaal niet mee in jullie levens. Zij zijn loslopende bijzaak die juist geschapen zijn om jouw als ziel te doen ontwaken en EINDELIJK is de keuze laat maken om juist voor jezelf te kiezen. Niet de manier om dat uit het leven te stappen maar juist om jouw geluk aan te gaan. Want waarom zou je de rest vd wereld pleasen in iets waar je ziel niet blij van word? Dan werk je dus tegen de zielenstroming in en leef je weer voor de ander. Je hebt geen excuus nodig voor niemand en een NEE is waar zij het maar mee moeten doen. Zijn zij het er niet mee eens... Dan hebben ze pech.

> Kijk op het leven

Verander de kijk op het leven. Zie het maar als een geprinte 3d wereld, want dat is het eigenlijk ook. Het is een illusie en het lijkt op een soort spel waarvan jijzelf de regels bepaald. De mensen om je heen zijn bijzaak JIJ bent degene die alleen op deze wereld komt en alleen weer gaat. Jij bent degene die JOU gelukkig moet maken en niet een ander. Dus als je steeds voor anderen leeft, kun jij jezelf niet gelukkig maken. Vraag jezelf altijd af bij een situatie. Kan ik er nog wat aan veranderen ? Win of verlies ik hier wat mee ? Los van materie en geld maar puur vanuit het gevoel. Weet ook... ALLES IS MET EEN REDEN OM JOUW UITEINDELIJK GELUKKIG TE MAKEN ! Goede of slechte shit alles met een reden voor het betere werk. Bekijk de situatie altijd (van boven af) buiten je aardse emoties om, die verneukt zijn door gebeurtenissen. Zo klap je niet meteen dicht in het gevoel en bekijk je dingen vaak lichter. Het meteen aangaan van een probleem zorgt ook voor een snellere , betere oplossing...!

Dus stel je hebt een situatie wat je raakt. Omdat je de dingen uit het verleden ook nog in je systeem hebt zitten, kan dit probleem leiden tot een overmatige reactie op misschien wel iets kleins ( in de ander zijn ogen) voor jou kan dit zomaar de druppel zijn. Jaar in jaar uit kun je dit "overleven"en zomaar ineens, in een moment kan je dop eraf klappen. Je hebt er genoeg van en denkt FUCK YOU ALLLL en je bent er klaar mee. De enige die je eigenlijk FUCKT op dit moment ben jij zelf helaas.

Je hebt al die tijd niet zomaar "overleefd" dat is allemaal met weer een REDEN. De reden is dat er ten aller tijden een kado voor jou klaar staan als ziel om te ontvangen aan het einde van jouw Bad Trip op aards niveau. Voor alle lessen krijg jij een kado dat kan klein en groot zijn. Dit kado krijg je niet als je jezelf afhankelijk opstelt en jouw leven of geluk laat afhangen van andere mensen, een situatie of materie. Nope, het is de bedoeling dat je EERST JEZELF KAN REDDEN OP DEZE PLANEET en dat je het ultieme geluk kan ervaren met jezelf, door jezelf en dat heeft allemaal te maken met je klei in vorm maken en gas op die lollie...

Als iemand Bami lekker vind en jij gaat er bijna van over je nek. En deze persoon wil dat jij die Bami eet omdat hij deze ook lust... waarom zou je die fokking bami eten ? Om deze persoon te pleasen in het idee dat iedereen maar naar zijn smaak moet functioneren. Een dom voorbeeld om aan te geven hoe dom de mensen in het leven staan en dom gehouden worden door de massa die ook zo dom is. Kap Daarmee !!

Ben stoer en bepaal zelf je eigen leven, maaltijd, idee. Zorg dat je altijd slingers in je eigen tas hebt zitten en dat je gvd van elke dag een feestje maakt. Hier heb je niemand anders voor nodig want jij hebt jouw eigen slingers. Ook dat zullen mensen je niet in dank afnemen waarom jij wel slingers hebt en zij niet. Heb je ze niet die slingers dan zijn ze ook nog te beroerd je die ff te lenen omdat ze wel nemen niet geven maar ook zeker niet gunnen.

Sta anders in het leven door in te zien dat het allemaal om jou gaat en niet om wat een ander vind, denkt, wil, ziet, weet of niet weet want zij weten helemaal geen ruk. Op die manier van leven zullen mensen je ook beoordelen maar dat is de beste tool om te zien wie er gunnen...daar waar geven niet eens waarde heeft. Geven die je met liefde vanuit je hart en al zeker ZONDER DAAR IETS TERUG VOOR TE VERWACHTEN. Gunnen is het hele pakket inclusief het geven en dat heeft veel meer waarde dan een dienst of geld. Fuck die shit ~!!!

- Whatever modus AAN !

De beste en makkelijkste methode is de WHATEVER modus die je in staat kan brengen van Fuck it all !

De problemen op je pad worden verlicht en zien er ineens niet meer zo zwaar uit. Je rugzak kan leger gemaakt worden omdat je de dingen uit je verleden aan durft te gaan zonder bang te zijn die pijn weer te voelen want... Kun je er nog wat aan veranderen ? Ja ! Jezelf beter maken en het verleden vergeven, een plek geven en doorleven. Als iemand even de tijd neemt om naar je te luisteren, kun je daar iets mee. En de rest wat er op je pad komt ... Whatever !

De Natuur en Creatie

Het aller aller beste medicijn is nog. Weg van de online netwerken die helemaal WACKO zijn, weg van negatieve mensen die totaal geen ruk aanvullen op jouw leven dan alleen zorgen en stress. Ga de natuur in. Ga op de grond liggen en Adem IN via het diepste van deze aarde en adem uit via het hele Universum.

Je komt dan in een staat van rust die niet te evenaren is met welk middel dan ook op aarde. Neem hier gerust even de tijd voor. Je zal op die manier connecten met de oerkrachten van het aardse wat je echt hard nodig hebt. Zeker de meest gevoelige mensen op aarde kunnen hier kracht en vooral rust uithalen. Fuck bomen knuffelen dit is het helemaal !

Gooi je negatieve energie over boord door Creatief te doen met... wat jij leuk vind. Je zult zien dat het een bepaalde rust geeft en een voldoening in wat je doet. De emotie doe je erin legt werkt als een soort van afvoer en uiteindelijk maak je er weer wat moois van. Dit is ook 1 vd beste medicijnen die deze wereld te bieden heeft.

De achterblijvers !

Dan rest ons nog de laatste groep die hierin ook veel vragen en verdriet hebben wat wijsheid mee te geven betreft deze situaties. STOP MET DENKEN DAT JE NOG IETS HAD KUNNEN DOEN ! Dat is iets wat gewoon vreet van binnen. Je hebt waarschijnlijk al meer gedaan dan je zou denken. Als dit je zo raakt dan zit deze persoon in je hartje en is deze persoon blij dat hij of zij in jouw leven is geweest. Ben daar dankbaar voor !

Vraag jezelf niet teveel af wat als, hoe dan ? Waarom ? Maar ze was gelukkig en had alles wat dr hartje kon wensen. Vast wel alleen een groot tekort aan zelf liefde en die leegte is nooit meer op te vullen met wie of wat dan ook. Hoeveel iemand ook kan houden van een ander mens , als deze geen liefde voor zichzelf heeft is er niemand op deze planeet die daar iets aan kan veranderen alleen deze persoon zelf.

Spreek gerust hardop uit dat je deze persoon de eeuwige rust gunt. Gunnen ... daar is het woordje weer.

Gun ze de rust die zij zochten, door je vast te houden aan het gemis en onbeantwoorde vragen waar je toch nooit achter zal komen kun je onbewust een mens tegen houden om dus echt door te gaan naar deze eeuwige rust. Zij kunnen daardoor niet in het licht komen en blijven ronddwalen in die tussen wereld.

Er gebeuren soms dingen voor een zelfdoding waar mensen zich schuldig kunnen voelen in wat er gebeurt is. Soms is dat ook feit. Er zijn situaties waar de mensen die achterblijven idd de druppel zijn van dit gebeuren en die leven daarna ook niet echt lekker meer door. Dat is dus een les aan 2 kanten die 2 kanten raakt. Maar omdat een zelfmoord tragisch is nemen teveel mensen zich teveel dingen kwalijk en denken daardoor oorzaak te zijn van een verlies. Dat is het verdriet en de onmacht die voortkomt uit dit gebeuren en soms moeten dingen nu eenmaal zo zijn.

En NEE het is niet eerlijk wat er gebeurt en de mensen eromheen met mooie verhalen zijn meestal nog het ergst van allemaal want deze mens die dood is kan geen weerwoord meer geven. Laat het rusten en vraag jezelf af. Kan ik er nog iets aan veranderen ?? Nope... die keiharde feiten moet je meenemen in je leven en onthouden dat je op een dag deze mooie mens wel weer gaat zien in een andere staat van zijn met sprankelende oogjes en zielsgeluk wat niet zomaar vanzelf gaat als je zelfmoord pleegt helaas.

Ook na die gebeurtenis komt er nog een bizarre fase voor de meeste zielen en dat moeten wij vooral niet vergeten.

Hou de mooie herinneringen vast en denk daar maar zo vaak mogelijk aan. Dat zal een ziel goed doen in het hiernamaals maar ook zeker voor jezelf om door te kunnen gaan zijn die mooie momenten juist het belangrijkste. Neem jezelf nogmaals niets kwalijk. Neem je les hierin mee en vier het leven voor 2 !!

Wij hopen met dit inzicht op een nuchtere manier door te dringen bij alle partijen die te maken hebben met deze situaties. En vooral de domme mensen die zich is anders op moeten stellen tegen de zielen op deze aarde. Jij bent jij , ik ben ik ... til elkaar op naar een hoger level ipv elkaar kapot te maken ... the message is clear !!

Graag verwijzen wij jullie naar een paar BELANGRIJKE artikelen die ik eerder heb geschreven. Neem deze echt mee in jullie levens om gewoon "de andere kijk"op alles zo snel mogelijk te herprogrammeren in je brains die gek gemaakt word door de wereld om je heen.

Geef ons een beetje toegang tot jouw ziel om je te helpen healen en om je zo op een ander level ( jouw mooie zuivere level) van je bestaan te trekken. Mocht je rondlopen met deze gedachten en niemand hebben om mee te praten om je heen. Dan ben je altijd vrij om een email te sturen via onze website en wij gaan er alles aan doen om ervoor te zorgen dat ook jij geholpen kan worden en doorverwezen word naar de juiste mensen om hier wat aan te doen.

Het was een zwaar stukje schrijven met hier en daar tranen, pauzes en moeite met nadenken zonder boosheid erin te vermengen van mijn eigen aardse bestaan. Maar ook daar heb ik eigenlijk het lak aan (whatever modus AAN you know) !

Of ik zelf ooit aan zelfmoord heb gedacht ? Sure... Ik ben 1 van de stille wateren met kut klei ... die het gelukkig heeft gepresteerd om een andere kijk op deze wereld te krijgen maar vooral op mijzelf. Van mijzelf leren houden, dingen heb leren accepteren en ook open leren staan voor hulp, inzichten van derden en leren van eigen fouten en die van anderen. Goed tegendraads gaan leven weg van wat de massa vind of wil. Nog steeds leer ik dagelijks mijzelf te corrigeren om te kunnen blijven staan. Niet verwachten dat anderen mij gelukkig maken en mijn klei weer in vorm gekregen ....WHATEVER ... FUCK IT MODUS AAN !

Turn Pain in to power zorgt er nu voor dat ik de rest van mijn leven bezig zal zijn de mensheid op te tillen naar een mooier , hoger level, omdat ik ze het GUN om net als mij gelukkig te zijn ! Dat is onder andere de reden van het hele bestaan en de opzet van deze website met meerdere waardevolle artikelen onder het motto "aldoende leert men" en die wijsheid zal ik blijven verspreiden ! Keep The Faith !!!!! Love Yourself !!

With Love Mystica

Lees vooral deze onderstaande artikelen om nog meer inzicht te krijgen over deze Aardkloot, de mensheid en andere zaken !

Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page