top of page
Featured Posts

Je Hogere watte ???? Zelf !

Heb je soms ook het gevoel dat er iets jou steeds verbeterd ? Dat een slimmere Jij, jou ineens op de manier van leven wijst. Alsof je je betere zelf ineens uit het niets door je heen voelt komen en denkt... what the fuck ?

Maar het klopt wel ...?!

Het is tijd voor de ultieme herkenning van "Je Hogere Zelf".

Je Hogere watte ???? Zelf !

Dit artikel is een artikel om jullie voor te bereiden om een nog gekker artikel met nog meer wijsheid des levens. Om jullie daarheen te begeleiden moeten wij deze artikelen in stapjes naar boven werken.

Waarom ? Omdat je anders hartstikke gek word :D

Deze stapjes zijn nodig maar deze Mystica krijgt tevens de opdracht om "haar aardse ik" nog meer door te laten komen in deze artikelen. Dat wil zeggen "hoe hoger in de energie , hoe nuchter de artikelen moeten zijn".

Het komt erop neer als ik dit in zweefteef taal naar jullie toe zou vertalen, dan denken jullie precies hetzelfde als ik. Bij het horen van het woord "Je Hogere Zelf" denk ik al Joooooooooooooooooomanda !

En dat gaan we dus ff niet doen !

Je kan ook mega hoog in je energie staan en super aards zijn. Dat is ook de ultieme yin yang die je als ziel moet hebben. Ik zweef maar voor mij is alles vaak nog een beetje koekkoek of zweverig maar het went. Ook ik kom steeds voor verassingen te staan en denk elke keer weer als ik wat leer. Ahhh nee he, dit is eigenlijk te zweefteverig voor mij ... ik was juist TEGEN dit woord of denken en nu zit ik er middenin.

Toch zal ik dit woord moeten verspreiden en op een nuchtere manier zoveel mogelijk duidelijkheid moeten gaan scheppen in welke fase jullie als "wijze zielen" zitten op dit moment. Een herkenning wat nog meer erkenning en herkenningen zal geven over de dingen die nu op je pad staan en nog gaan komen. Velen hebben het nog helemaal niet door, maar zodra je dit gelezen hebt valt alles op zijn plek.

Het is van belang om iedereen die in dit leven van energie zit zo snel mogelijk mee te nemen naar een andere dimensie waarin jij pas echt gaat zien wat dit leven is, wat wij hier doen en waar de hell wij heen gaan. Let;s do this !!!

Jezelf , jij, je "ik", zelf !

Laten wij beginnen met het begin en dat ben jij zelf, jezelf, jij , je ik. Je weet ondertussen wie je bent, je hebt de nodige lessen gekregen en de laatste tijd is het wel heel erg kut met een hoop gedoe op aards niveau. Niks meer of minder dan dat. Ervaar jij op dit moment dikke shit waarvan je denkt neeeeeeeeeej jongeeeee dat is onmogelijk waarheid wat er nu gebeurt.

Om een heel lang verhaal kort te maken, dat klopt ook. Te gek om waar te zijn ! Hou die gedachten vast en wij nemen je verder in dit verhaal. Je lijkt niet vooruit te komen in het dagelijkse leven, mensen veranderen in duivels lijkt het wel en het onrecht neemt de macht over. Niets is wat het lijkt.

Het ondenkbare gebeurt en je staat erbij te kijken alsof je nog in een illusie leeft en je denkt alleen nog maar ... Hoe dan ?? Dit zijn de signalen die wij nu ervaren en als je nu op deze manier in het leven staat, laat ons jou dan meenemen naar een hoop wijsheid waar je echt wat mee kan.

Wij vragen ons veel af. Maar vergeten echter vaak naar de antwoorden te luisteren die wij op deze vragen doorkrijgen. De nieuwe poorten en fases des levens zijn open en nu duidelijker dan ooit tevoren. Op bijna elke vraag komt een antwoord in je hoofd. Maar dit is je eigen stem. Je hoort hem zekers wel maar luistert er niet na. Het kan zijn omdat je op dat moment in staat van onrust bent, of in staat van agressie, verdriet of god weten wij wat.

Toch is er iets ver boven jezelf dat jou meer wijsheid mee wil geven voor dit aardse leven.

Wij presenteren jullie "Je Hogere Zelf"

Stel je nou is voor dat het leven een 3d print is van iets groters, wijzer, beter, slimmer. Je kent ze wel die printers die vormen kunnen maken zoals jij deze wil zien. Om deze tekeningen te kunnen maken moet je wel een idee hebben van HOE je die maakt en de wijsheid HOE je deze van gedachten naar beeld naar werkelijkheid kan brengen.

Deze wijsheid begint met de fase van het herkennen van "Je Hogere Zelf" als je die doorhebt, heb je een hoop kennis binnen handbereik die alleen te vinden is IN jouzelf en niet in boekjes of internet. Een wijsheid die JOU als 3d printje ontworpen heeft en nu op jou aanvraag jou nog beter kan maken, wijzer, slimmer en vooral steker om dit aardse leven te "overleven". Wie kan jou hogere zelf nu betere bereiken dan jijzelf. Geen medium zwevers voor nodig ... Het is net als de IKEA... zelf in elkaar bouwen die shit !

Je hogere zelf kun je zien als je beste mattie. Deze zal je niet bedriegen, foppen, verraden, over je lullen of je voor schut zetten. Deze zal je nooit in de steek laten. Maar om dit contact 200% goed te laten verlopen zonder "ruis"op je lijntje zul je 2 dingen moeten doen.

Vertrouwen in jezelf, dus je intuïtie en LUISTEREN !

Herkenning Hogere Zelf

Hoe herken je dan dat iets van je eigen ik in hogere sferen tegen je praat ? Of... luister je wel naar die stemmen in je hoofd ? Dat klinkt freakyyyyyy.... maar dat zijn de feiten !

Stel je komt in een situatie terecht waar je eigenlijk een uitspraak wil doen. Een uitspraak die misschien wel 98% vd mensheid op dat moment zou doen. Omdat dat zogezegd "grappig is"als een soort standaard riedeltje van gezeik waar niemand op zit te wachten.

Voor je het uit wil spreken word je hierin gecorrigeerd ! STOP ! Houdt je muil !!!

Ineens een mega blokkade in je spraak en in je gedachten komt ineens....

Hey... wat wil jij nu gaan zeggen dan ? Ben je gek of zo ?

Hoe zou jij het vinden als mensen dat tegen jou zeggen ?

Voel het gevoel maar wat jij daarbij zou krijgen en kijk dan maar ff wat jij ervan vind!

Woooow dan ... wat is dat dan ? Je handelt naar deze wijsheid en je zal naderhand zelf inzien dat het idd goed was om dit niet zo te formuleren. Dat je het zelf ook mega kut zou vinden als iemand dit bij jou zou doen. Deze dingen zijn vaak oordelen, of vooroordelen of flauwe grap wat helemaal niet grappig is. Het corrigeren der gewoontes, zo willen wij dat benoemen.

Dat is dus die Hogere JIJ die in een hogere dimensie zit en die jou als een soort 3d print op aarde ziet en denkt sjonge jonge ... does ff normaal man ! Omdat je steeds meer wijsheid vergaard op het aardse door de shit die anderen je brengen die jij nodig hebt om deze wijsheid te vergaren, groei je gewoon megaaaaa hard naar een ander bewustzijn. Je hebt geen keuze, want als jij meegaat in deze illusie om je heen, want dat is het, zou je stapelgek worden. Geloof mij, dan is dit artikel nog "normaal" in deze tijden...haha

De conclusie is duidelijk. De haters zijn nodig om je te verlossen uit een aardse illusie en de weg van bevrijding van deze onzin (want dat is het ook) te vinden. De vrijheid in jou bestaan terug te eisen en je eigen weg te gaan. Het is onderhand wel welletjes geweest vinden zij daarboven, wij lopen rond als een stel kippen zonder kop en weten het allemaal ff niet meer.

Zij zijn er helemaaaaaal klaar mee ! Nu jij nog.

Stap voor stap kom je met deze wijsheid nog meer zelfkennis tegen en herken je de dingen die nodig zijn om in dit leven te overleven. Je hogere zelf gaat jou daar vanaf nu mee helpen. Nu je dit weet, zul je sneller herkennen en et ook meer serieus gaan nemen dan ooit tevoren. Want op wie kan jij rekenen in moeilijke tijden ? Wie staat er altijd voor jou klaar ? Met wie ben jij op deze aarde gekomen? Wie laat jou nooit in de streek ? Op wie kan jij echt bouwen en vertrouwen ? Dat weet je nu wel... via de harde weg... JEZELF !

Maak kennis met die wijze van jouw ik die boven zit met de grote map des levens en alles al weet en gezien heeft door alle vorige levens heen. Degene die wel waat wat je kan doen of zeggen om ergens door heen te gaan. Degene die je gaat leren om de wereld als een krentenbol aan te zien omdat, dat ook zo is. Om het leven niet al te serieus te nemen en vooral DE MENS niet. Zij zijn de poppenkast poppen in jou theater en jij hebt de touwtjes in de hand.

het is tijd om dit spel des levens bij de strot te pakken en zelf is ff een draai te geven en te strijden voor een happy end ... of wil je zo doorleven ? Dat is de keuze van JEZELF ! Het is tijd om een LEVEL UP te behalen in deze gefreakte game waarin wij steeds meer de clou begrijpen van het bestaan en vooral de gebeurtenissen om jullie heen. We gaan zien wat het is, waar het allemaal om draait... maar leer eerst even je Hogere Zelf kennen .... Je bent geen Jomanda achtige als je hier serieus aandacht aan gaat besteden, sterker nog, je zal verbaasd staan van wat er allemaal mogelijk is.

Wen hier maar alvast even aan, dan nemen wij jullie straks mee naar de plek waar deze Hogere Zelf "leeft"en daar liggen de magische krachten, spelregels, wijsheid, liefde, inzichten, verleden, het AL van de zielen op aarde. Voordat wij daarheen gaan laten wij jullie eerst even wennen aan het leven met jou hogere bestaan !

Liefs Mystica


Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page