top of page
Featured Posts

De Universele Toverkoffer

Wat als je ineens toegang hebt tot de blueprint van je leven, je vorige levens en alle kennis die daarin opgeslagen ligt. Een brute leek in ALLES wat er bestaat en puur de ervaringen haalt die zich aandienen op aards gebied.

Ik heb al veel meegemaakt in dit aardse leven en nu zijn wij op het punt gekomen van openbaring op het hoogste niveau.

De Universele Toverkoffer

Stel je bent zomaar een kind die opgegroeid is op de straat. Veel verstand hebt van maatschappelijke gebeurtenissen en inzichten. Een mens die op de harde manier het leven heeft moeten omarmen en haar weg zocht door de duisternis te overwinnen.

Een mens die LTS- metaal gedaan heeft, te lui was om te leren omdat het aardse teveel nutteloze informatie te bieden heeft. Een boefje was op school en geen interesse had in de leerboeken van de staat.

Te lui om te lezen, te leren en al zeker niets over, planten en dieren, het universum of sterrenstof. To much info voor deze draak en zij heeft geleefd voor 100.000 man.

Een mens waar je eerst 3x een brute bevestiging aan moet geven wil zij iets geloven of er uberhaupt interesse in hebben. Een moeilijk mens die pas na heel erg veel diepere onderzoeken door pure ervaringen een les leert en daar dan eindelijk wat mee doet.

That's me... ! Meer aards bezig dan Universeel en nu kom ik op een pad terecht waar ik helemaal niet

meer omheen kan. Ik heb hem eindelijk in mijn bezit. Mijn Universele Toverkoffer !

Kennis

Kennis is macht. Maar eigenlijk ligt die kennis van dit leven en ALLE vorige levens al opgeslagen in de grote bieb van het Universum. Al jouw ervaringen, indrukken, gevoelens, wijsheid en kennis staat in jouw boek geschreven. De ziel zal NOOIT IETS VERGETEN !!!

Toch word deze kennis zwaar belemmerd door de aardse nonsens wat in ons systeem gepompt word. Hoe meer je leert of leest hoe meer "ruis"er op je verbinding zal komen en dat zal een dikke kalk laag vormen om jou navelstreng waar al die kennis opgeslagen ligt.

Ook boeken of artikelen die je leest kunnen helemaal de verkeerde informatie bevatten. Zoals ons aardse verleden als "gehackt"is in alle wijsheid die het rijk is. De geschiedenis is niet zoals die geschreven staat, maar zoals zij willen dat jij deze begrijpt.

De puurheid van kennis is uit ons systeem gehaald en zo ook uit de grote bieb der aarde. Mocht er wel duidelijke kennis op ons grote net verschijnen dan is dit tegenwoordig "Nep Nieuws".

NU weet deze Mystica waarom ik nooit wilde leren uit de boeken van school, waarom ik altijd de klas werd uitgezet omdat ik het niet eens was met de leerstof. Nu weet ik waarom ik als 4 jarig kind onder tafel zat op de kleuterschool bij het ochtendlied waar GOD in voorkwam...

Een rebel die tegen het systeem in haar eigen weg heeft bewandeld en alleen door pure ervaring in de praktijk aan haar wijsheid gekomen is. En ik leer elke dag weer bij.

Deze kennis komt uit de bron. Verschillende bronnen zelfs. Het is nu zover dat ik een entree heb gekregen tot de 6e dimensie. Daar waar de Blueprints van het "AL" opgeslagen ligt en ik neem jullie stap voor stap mee in deze wijsheid en in deze laag van energie.

Vorige levens

Als oude ziel heb je veel vorige levens. Hoe weet je dat dan ? Dat hang helemaal los van een geloof, een kerk of god weet ik wat. Het zijn feiten dat wij hier op aarde zijn om te leren. Deze lessen worden ook niet vergeten. Als je dood bent kom je boven terug op de plek waar je "thuis" is en daar kijken ze even in jouw boek des levens (blueprint) en kijken welke lessen je nog moet leren.

Dan mag je weer terug naar planeet fucktards en huppa opnieuw beginnen om je laatste loodjes nog af te leggen. Heel vaak pak jij als ziel je kennis en gevoel terug uit een vorig leven. Hoe dan ?

Als oude ziel komen mensen altijd graag met je praten. Je bent rustaaagh, begrijpt hun gevoel en kan inzicht en wijsheid meegeven maar vooral de rust terug brengen. Je begrijpt de mens tot in de kern van hun gevoel. Maar je kan pas weten hoe een gevoel voelt, als je dit beleefd hebt.

Maar er zijn situaties die je helemaal niet "beleefd" hebt in dit leven.... hoe kun je dan weten wat deze mens voelt ? Dat is dus de clou, jij kan graven in jouw vorige levens en daar het gevoel terug halen want dat heb je al beleefd. Op die manier kun je je heel erg "inleven" in deze mensen en al het gevoel begrijpen door ervaringen uit de praktijk.

Dit herken je vast wel toch ? Jij bent een oude ziel !

Toveren, wijsheid en magie

Stel je nou voor dat je in een vorig leven een witte heks geweest bent, een sjamaan, een genezer in Egypte, kruidenvrouwtje in Schotland. Een breed scala van skills op het gebied van genezing en magie op geheel eigen wijze.

Een stel je krijg ineens al deze wijsheid terug in dit leven wat allemaal in 1 koffer gepropt zit. Je wil niets weten over "gezondheid" omdat je zelf een dikke ellende bent. Je wil geen uitspraken doen over "genezing" omdat je een trauma hebt van de reguliere zorg en hun "middelen".

Genezing was voor deze Mystica een taboe. Zodra iemand wat vroeg over zijn of haar gezondheid nam ik de benen. Nee, nope, ik wil er niets van weten ! Tot op een dag er ineens een onzichtbaar koffertje bleek te zijn waaruit ik Kruiden tover, planten, edelstenen, poeders, energie, spreuken.... U noemt zij draaien.

Nu ik deze "toverkoffer" een paar maanden in mijn bezig heb. Hebben wij al heel wat afgelachen met dit fenomeen. Ik kan tegen sommige vrienden gelukkig alles vertellen en bij een klacht komen ze in de chat en roepen... Mystica heb jij niet iets in je koffer zitten wat mij helpt ?

Haha.... heel grappig allemaal, tot ik steeds dingen uit die koffer tover en denk ook meteen WAT EEN RARE NAMEN of wat een raar voorwerp is dit joh. Ik spreek ook nooit van te voren uit wat er uit de koffer komt want ik denk bij mezelf whahahah... nee dat kan helemaal niet joh. Of huh ? Bestaat dat wel ?

Regelmatig vraag ik aan mijn buurvrouw. Buuf wat is onkruid en wat is plant in mijn tuintje ? Alle sis plant Mystica, zegt ze dan. Maar namen, uiterlijk, en het nut van planten heb ik geen kaas van gegeten. Zwaar leek dus in ALLES wat flora en fauna betreft. Dit is nodig om mij juist de praktijk aan te dragen vanuit mijn eigen bronnen waar ik in het verleden keihard voor gewerkt heb in al mijn vorige levens.

Deze koffer krijg je heus niet zomaar ff kado. Daar gaat heel erg veel pijn, verdriet, lessen en leren aan voorbij. We zijn er nu eindelijk. Toegang tot de 6e dimensie en alles wat daar te vinden is.

Het Geheim van de Toverkoffer !

Wat ga je doen Mystica, je geheim vrij geven ? Deze Mystica heeft geen geheimen wat betreft wijsheid , inzicht en nuttige info waar de mens echt wat mee kan. In tegenstelling tot de welbekende "mediums" die helemaal geen ruk vrijgeven om 9 vd 10 x gewoon te kunnen cashen, beetje jammer ! Daardoor noemn ik mijzelf geen Medium maar gewoon een Mystica, die hanteert een geheel eigen en vooral hele andere werkwijze en heeft ook te maken met hele andere bronnen dan mediums.

Mijn taak is om te delen en blijven delen in alle mooie ervaringen die ik meekrijg van al die universele bronnen die samenwerken om jullie deze informatie te verschaffen !

Het is nu de tijd om dieper in te gaan op diepere betekenissen van ons leven. Voor velen te zweefteverig, voor anderen is het precies de tijd om hier inzicht in te geven. Lees en leer wat deze toverkoffer ons brengt.

Trilling en Frequenties

Alles is gebaseerd op een trilling en frequentie. Jij, ik , de buurman, een plant, dier en heel de mikmak op het aardse en in het gehele universum. Materie is eigenlijk een illusie. Wij hebben helemaal geen materie nodig om wat wonderen te verrichten. ZO hebben wij eigenlijk geen plant nodig om een sapje te maken of een kruid nodig om een zalf te kweken.

Dit vind je amper terug op internet. Misschien wel het feit dat er trilling bestaat, maar niet de tools om er wat mee te doen. Jullie zouden zo maar "te slim" kunnen worden en ze hebben jullie domheid nodig om te kunnen cashen !

Het is zo dat de trilling van al wat leeft genoeg is om deze te gebruiken en over te brengen op de aandoening. Wat ??? Daar gaat ie !

Alles wat ik meekrijg qua wijsheid en kennis, vooral op het gebied van genezing. Test ik zelf natuurlijk eerst op mijzelf en mijn partner. Spelende wijs, met veel grappen en gekheid, probeer ik mijn weg te vinden in de skills van deze bijzondere gebeurtenissen die ik mag meemaken.

Ik heb regelmatig last in mijn zij en dat is gal / lever gebied waar ik vaak pijn en steken ervaar. Mijn ingewanden zijn door een zwaar ongeluk zo heftig verkleefd dat zij soms amper nog functioneren. De specialisten in ziekenhuizen kunnen niets vinden qua afwijking dus ik zit er maar mooi mee te kijken.

Mijn cholesterol is ook te hoog ?! Ik heb pillen hiervoor geweigerd natuurlijk !

Daar gaat ie dan. De toverkoffer erbij gepakt en kijken wat deze te bieden heeft. Er kwam een plant uit en kreeg de naam door "Melkdistel".

Okay dan ? Wtfack is een melkdistel ?

Niet over na denken Mystica huppa pak die plant 'in je hoofd" erbij en kijk waar je moet zijn.

Mijn concentratie word gefocust op het belangrijkste deel van de plant en weet dan ook of ik deze moet drogen, uitknijpen voor het sap of gewoon moet smeren. Spannend verhaal, bestaat de melkdistel wel ? Eerst genezen en dan Google en nooit andersom !

Vertrouwen hebben in wat mijn bronnen en in deze de koffer mij te bieden hebben is zooooo belangrijk. De bevestiging mag ik later bekijken om zo in te zien dan een grote grap toch echt waarheid is. Na 1 behandeling met de melkdistel voelde ik al enorm veel verlichting, na een week totaal pijnvrij !

Wat zegt Google ervan ?

Werkzame bestanddelen in de melkdistel

Silymarin is het voornaamste werkzame bestanddeel in de melkdistel. Silymarin is zowel een anti-inflammatoire bestanddeel als een krachtig antioxidant. Melkdistel dankt zijn naam aan de melkachtig witte vloeistof die uit de bladeren van de plant komen, wanneer zij worden verpletterd.

Het zijn echter vooral de zaden die gebruikt worden als heilzaam kruidenmiddel.

Het gebruik van de melkdistel

De melkdistel wordt soms gebruikt als een natuurlijke behandeling voor leverproblemen. Deze leverproblemen omvatten cirrose, geelzucht, hepatitis en galblaas aandoeningen. Sommigen beweren dat de melkdistel ook helpt bij: de bescherming van hart en bloedvaten door het verlagen van de cholesterol niveaus.

Zou ook helpen bij mensen met diabetes van het type 2, levercirrose verminderen en de groei van kankercellen in borstkanker, baarmoederhalskanker en prostaatkanker verminderen.

Wauw super gaaf !! Dacht ik zo... wat ik nog meer dacht nadat ik het plaatje zag

> Hey dit is gewoon een simpele Paardenbloem !

Waarom krijg ik dan niet de benaming paardenbloem maar melkdistel ? Paardenbloem kan ik gewoon begrijpen en snap ik meteen waar ik mee te maken heb.

Paardenbloem is een "bijnaam" dus aards. Melkdistel is de gebruikelijke benaming in mijn koffer blijkbaar. Okay dan ? Maar wat blijkt.

IK denk als ik met het oog kijk dat het een paardenbloem is. Deze is bijna niet te onderscheiden van de paardenbloem, maar het is em gewoonweg NIET.

De melkdistel is een plant op zichzelf waar konijnen bijvoorbeeld wel heel makkelijk het verschil in kunnen ontdekken. Dit is tevens een bevestiging dat ik moet vertrouwen op de benaming en ook het plaatje wat zij in mijn hoofd prenten HOE deze plant eruit ziet en WAT ik ermee kan doen !

Een ander voorbeeld ! Een vriendin vroeg Mystica ik heb uitslag kun je iets uit je koffer halen ? Ze had enorm veel jeuk door een afwijking op haar huid. Een soort allergische reactie wat zich snel uitbreidde.

Natuurlijk ga ik weer met een sceptische blik die koffer in en denk okay kan het proberen. Ineens haal ik er ( dit is echt te gek) Wasabi uit. Stomverbaasd denk ik whahahah... dat is toch die groene meuk van de Japanner of zoiets ?

Maar goed stilzwijgend behandel ik mijn vriendin (op afstand) met deze wasabi plant. Want er was geen sprake van een papje of zo. Mijn focus ging weer uit naar de knop en de steel en moest het sap eruit persen. Zo gezegd zo gedaan en het kwam idd ook goed aan.

Wat zegt Google hiervan ?

Werking van Wasabi !

  • Uit onderzoek blijkt dat AITC niet alleen een antikanker-effect heeft maar dat het ook de bloedplaatjesaggregatie tegengaat. Dat betekent dat bloedplaatjes minder snel gaan samenklonteren; wasabi is een natuurlijke bloedverdunner.

  • Wasabi blijkt het histamineniveau te verlagen; hierdoor treden minder ontstekingen op. Dat blijkt met name gunstige effecten op de huid en huidziekten te hebben. `uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat haarloze muizen met een jeukende huidziekte minder snel krabben als ze een kuur met wasabi krijgen.

  • Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat er minder vetten in het lichaam worden aangemaakt als er dagelijks een beetje wasabi wordt gegeten. `het onderzoek werd gedaan op muizen maar de kans is aannemelijk dat voor mensen hetzelfde geldt; onderzoekers zeggen dat wasabi wellicht een goed anti-obesitasmiddel is.

  • Uit onderzoek op dieren blijkt dat wasabi het krabgedrag van dieren vermindert; dat kan een hele opluchting zijn voor mensen met eczeem.

  • De botdichtheid wordt verhoogd als er veel wasabi wordt gegeten, tenminste zo blijkt uit voorlopig onderzoek op dieren.

Dit is tot zover denk ik voldoende informatie om te begrijpen waar wij hier mee te maken hebben.

Het is een mega bizar fenomeen en het word gekker en gekker ! I love it !

Maar Hoe Dan ?

De grote vraag in deze is ... hoe de fuck doe je dat dan ? IK ben een mens die meer in het gevoel leeft als in het denken ! Veel meer uit mijn hoofd gegaan is omdat dat aards geprogrammeerd is en ik wil er niks van weten.

Ineens word ik gedwongen om terug IN MIJN HOOFD te werken omdat ik deze "vibratie, frequentie of trilling" via mijn gedachten, mijn lichaam, over kan brengen op de mens. Ow ja joh ? Yes !

Zodra ik een plant, kruid, edelsteen of poeder uit mijn koffer trek. Is het van belang deze VAST TE HOUDEN IN GEDACHTEN ! Dat wil zeggen dat ik continu de plant of dergelijke in mijn hoofd moet houden om de trilling van dit plantje een "ruimte"moet geven om te kunnen manifesteren in mijn eigen energieveld (aura).

Door mijn energieveld beschikbaar te stellen voor deze frequentie, geef in een energieveld los die een andere trilling of vibratie nodig heeft om te kunnen manifesteren. Dit met volle toewijding, vertrouwen en vooral geloof in jezelf, je bronnen en dit fenomeen. Heb je dat niet, kun je der helemaal niets mee.

Pas dan kan ik de trilling door mij heen laten stromen en overbrengen op een aandoening. Raak ik afgeleidt dat merk ik meteen dat de werking afneemt. Dus gedachten helemaal vrij maken van aardse gebeurtenissen en 200% focus op de plant.

Op deze manier kun je eigenlijk ( komt ie dan he )

ALLES MANIFESTEREN IN HET LEVEN !

Maar dan ook echt alles alles, er zijn geen grenzen op dit gebied van manifesteren. Wat wil jij ? Vraag maar zonder ego, hebberigheid of ik moet dat ! Nee vraag met liefde en of dat eventueel zou kunnen, dan zul je zien wat zich zal openbaren.

Mij is dus nu bekend dat wij veel meer kunnen waarmaken in onze levens dan wij ooit zullen ontdekken op het wereldwijde web. Alle info die belangrijk is voor de mens en vooral op het belangrijkste in ons leven qua genezing en gezondheid betreft is allemaal weggemoffeld en word gezien als "nep nieuws"om zo de aarde maffia nog steeds toegang te geven op onze zwakke punten.

Langzaam zal ik jullie meenemen naar de belangrijkste dimensie in onze levens. De bieb van onze ziel die alle wijsheid bezig die wij nodig hebben. Stap voor stap gaan wij steeds een beetje meer informatie doorgeven op het gebied van ALLES WAT JIJ MOET WETEN !

Blijf onze Facebook Pagina volgen waar ik steeds een stapje verder ga in dimensies, wijsheid en inzichten en jullie mee wil nemen naar een hoger bewustzijn in het bestaan op deze aardkloot.

IK hoop dat jullie na het lezen van dit artikel een stukje wijzer zijn !

LIefs en veel gezondheid gewenst !

Mystica

Volg ons op Facebook via de onderstaande Link


Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page