top of page
Featured Posts

De reis naar een Hoger bewustzijn !

De trein is vertrokken en zij die ingestapt zijn kunnen nu ervaren hoe wij de reis naar het hogere bewustzijn gaan maken. Hoe dieper in de shit op het aardse hoe vrolijker jij nu op dit moment verder huppelt naar een hoger bewustzijn waarin jij als ziel de eeuwige aardse vrijheid kan ondervinden van rust, acceptatie en inzicht. Jippie !!

De reis naar een Hoger Bewustzijn !

Tijd geleden schreven wij al artikelen over een grote splitsing der mensheid. Hoge en lage energie die hun eigen weg gaan vinden op planeet aarde. Zij die niet in het reine konden staan met zichzelf, het verleden en gebeurtenissen in de matrix van het leven zijn helaas achtergebleven. Ego, jaloezie en afgunst staan nog steeds teveel in de weg om te kunnen groeien. Beetje jammer maar... we don't care !

Velen nemen je dingen niet in dank af maar fuck it , vrede mee en door ! Wij hebben nu meer te doen en dat is belangrijk voor ONSZELF ! Eindelijk na een levenslange reis kunnen wij nu voor onszelf kiezen en soms lijkt dit zelf te overstijgen omdat het zo goed voelt.

Dat is dus helemaal niet vreemd. Als jij als ziel altijd voor anderen leeft en jezelf op de 2e of 3e plaats zet dan werd het hoog tijd jezelf is te zien en te herkennen dat je zelf ook meetelt. Sterker nog je ziet nu in dat niets zo belangrijk is als jijzelf. Je bent nu vrij.. :D

Wat een ander ook zegt, vind, doet, denkt, wil of niet wil. Voor of tegen , links of rechts... Je vind het allemaal Prima. Je hebt nu het leven bereikt waarin jij eindelijk kan ervaren dat het je werkelijk nog een rotzorg zal zijn wat het aardse betreft. De geprogrammeerde mikmak waarin jij in het verleden in gezeten hebt is nu uit je systeem. Daarnaast neem je het anderen ook helemaal niet kwalijk dat zij het allemaal niet helder zien.... helemaal Prima !

Wat het voor effect geeft op je ziel is dat je zo een ongelofelijk bereik hebt van overzicht in de mensheid en wat de bedoeling is. Je kiest toch voor jezelf end oor alles wat er nu gebeurt ga je alsmaar sneller en sneller het bewustzijn in.

Jou ziel heeft geen keuze meer. Het word allemaal op je pad geflikkerd zodat je in 1 klap voor eens en altijd klaar bent met ...andere mensen buiten jezelf. Je weet waar je staat, wie je bent, wat je bent en wat je vooral niet wil zijn. Dit egotripperij gevoel bevalt je PRIMA !

Ego ? Nee helemaal niet, die zijn net uitgeroeid. Als je als ziel veranderd in bewustzijn is dat echt geen simpele reis. Je krijgt veel voor je voeten geworpen waarin je je weg naar vrede moet vinden en dat gevecht krijg je niet kado. Het was zwaar en wij zijn er nog niet helemaal maar de trein is vertrokken en in alle blijheid nemen wij nu plaats in eenheid van het bestaan van je eigen ziel en zaligheid.

Wij zijn onderweg naar de blueprint vd ziel, daar waar alle wijsheid en lessen en gevoel in gebundeld zit en waar wij toe kunnen reiken als wij blijven vertrouwen en afstemmen op de hoogste energie die je mee zal voeren tot gebieden waar jij als mens nog nooit eerder bent geweest.

Liefde !

Op dit moment is alles liefde. Dat komt door de acceptatie van het aardse. Wat er ook gebeurt op dit moment de WHATEVER factor is maximaal geactiveerd en we huppelen vrolijk verder. Wat een ander zegt, vind, doet , wil of niet wil, rukt ons helemaal niets. Wij zijn op dit moment gefocust op onszelf en ons doel om die aller allerhoogste energie maximaal te ervaren in alles wat het mag zijn.

Geen tijd om te haten, geen tijd om te praten , te haasten, te stressen, je zorgen te maken over alle aardse zaken want JIJ hebt iets aan kunnen raken deze week wat je nooit voor mogelijk hield. Je hebt er geen tijd voor want je lieft jezelf te lief ....

De pure, Universele liefde waarin jij mag vertoeven is zo machtig daar kan geen aardse shit tegenop. Ja het is echt , je voelt het en beleefd het allemaal. Het lijkt ook alsof je ineens super veel tijd hebt voor... Jezelf. Zo bizar dat je soms niet eens weet wat je het eerste wil gaan doen want alles is leuk.

Hoe kan dat ? Nou je hebt een keuze gemaakt Nothing else matters ... alleen JIJ op dit moment. Je plukt de dag als nooit tevoren en alles is meer zuiver en helder. Alles shit en bullshit uit het verleden was het allemaal waard om het leven van Awesomeness te behalen en hier zijn wij dan... Bijna bij het grotere doel !!!

Zeeziek

Natuurlijk ervaren wij enige turbulentie onderweg. Zoals een vliegtuig of een achtbaan je dan soms kan geven. De lagen van energie en bewustzijn zijn zo erg in beweging dat je er stront misselijk van kan worden. Het komt met vlagen alsof je op zee zit.

Drink veel water, slaap goed , gebruik Ionenreinigers om je omgeving nog meer te zuiveren vooral in de slaapkamer en slaap als een roosje. Stem je vaker af dan normaal op de universele energie om deze misselijkheid weg te halen.

Onze cellen in smaak en voeding worden nu ook aangepast op een hoger level. Gisten en suikers kunnen boosdoeners zijn en daarin moeten wij afkicken en op zoek gaan naar andere suikers om de vaak verslavende werking hiervan de baas te blijven. Zoek alternatieven zoals honing en fruit.

Doordat wij van frequentie wisselen geeft dit een trilling zoals een box trilling geeft met een geluid. Onze cellen en gedachten moeten een upgrade ondergaan waarin wij deze verschuiving merken.

Universele afstemming

Heb jij het al geprobeerd ? Om je nu is ff af te stemmen op onze Universele energie die je omhoog trekt ? Nou zijn wie hier achter de schermen best lui en niet zo vd zweefteef momenten omdat we te druk zijn met Alles haha maar afgelopen week dacht ik ,.. nou ik ga er is ff voor zitten.

Na het vinden van een tof muziekje op You Tube ( ik zal em hieronder delen) ben ik op een stoel gaan zitten met 2 stenen in mijn handen. Daarna stel ik mij open voor deze energie en laat gebeuren wat er komt. Ik werd dus voor 100% losgekoppeld van de aarde en ik mocht vliegen door ons hele universum als een vogel zo vrij in het al wat er mag zijn.

Waaaaaaaaaaaauw ! Mocht jij je echt herkennen in dit verhaal probeer het maar eens. Ga zitten of liggen en sluit je ogen. Zet de onderstaande muziek maar aan en zet in gedachten een grote lotusbloem op je kruin. Laat deze bloem helemaal openstaan en voel een straat van mooi fel wit licht je kruin in komen vanuit het diepste van de hemel.

Muziekje :

Dan voel deze straal helemaal door je heen komen in het diepste van de aarde en zorg dat deze heen en weer beweegt via je ademhaling. Via de grond erin de lucht eruit en andersom. Hou dit maar goed vast en laat je meenemen in de magische wereld van puurheid in maximale dosis.

Hoogst haalbare fase van de ziel op Aarde

Mocht jij als ziel deze reis herkennen, voel je precies wat hier gebeurt en ben je je bewust van iets groots wat nu plaatsvind. Dan kunnen wij jou vertellen dat deze reis een eeuwige reis is en deze zal voor altijd IN jouw aardse ziel opgeslagen zijn. Een levensles voor de rest van je leven waarin je nooit of te nimmer weer terug zal keren naar waar je ooit geweest bent en waar je vooral de acceptatie van AL wat er in je leven is gebeurt of gaat gebeuren accepteert alsof het erbij hoort.

Je haatgevoel is pleitos, je denkt whatever en gaat alle zaken in alsof je ziel weet ... "Maak je niet druk dit is puur aards... bijzaak ! En door " Nu kunnen wij dus zeggen dat klopt, dat is het ook. Je bent eindelijk ontwaakt uit de aardse illusie die als een matrix om je heen zweeft waarin jij nu eindelijk de kracht en wijsheid hebt om hier doorheen te surfen als een pro.

De herkenning van jouw ziel in dit verhaal zal zorgen voor nog meer herkenning, erkenning en acceptatie. Je ziet het geheel en je hebt er alleen nog maar meer vrede mee. Alles is gewoon ok, omdat je weet dat je nooit meer terug zal gaan waar jij vandaan komt in dit leven als ziel. De nieuwe tijd is aangebroken en jij gaat hier gewoon maximaal van genieten met .... jezelf !

Het is een soort "buitenaards"op aarde waarin wij nu gaan manifesteren. Alsof we alles weer teruggevonden hebben wat wij kwijt geraakt zijn. Zonder voorgeprogrammeerde mikmak in een vrij systeem in jezelf tot in de kern van de cel. Een nieuwe wereld, een nieuw deel van jouw leven op deze vreemde aardbol waarin alles voorheen heel anders leek.

Je bent 100% ontwaakt ! Goedemorgennnn ... en welkom in dit nieuwe bewustzijn van jou mooie aardse leven !

Ga lekker creabea doen, de natuur in, koken, zalfjes maken van planten... als het maar vanuit de ziel en creativiteit opgezet word ben je helemaal in je element. Laat de boel lekker de boel, verantwoording tegenover de rest van de wereld is ook helemaal pleite... Het is dik feest en dat gaan wij weten ook.

Ik wens iedereen een behouden vaart .... geniet van elk moment en draaf gerust door in alles wat er gaat komen... het mag, moet, nu is het jou tijd en daar is helemaal niemand meer die daar iets aan gaat veranderen ! ENJOY !!!!!

( Volg ons op Facebook en stap in in onze Awakening sessie van 10-10-207 en blijft up to date over alle zaken omtrent deze website)

With Love Mystica <3

We Are Awake !

Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page