top of page
Featured Posts

Het Universum is aan zet !

De mensen in de hogere energie beseffen nu dat wij in een periode zitten waar wij totaal geen grip meer hebben op het aardse. Het is een dikke vette test waarin ons Universum de leiding neemt. Het is een kwestie van vertrouwen dat wij nu op moeten bouwen.

Het Universum is aan zet !

Het lijkt wel een spel ... Wij dammen op dit moment een potje met ons Universum waarin wij zelf amper de kans krijgen om aan de beurt te komen of inspraak te hebben in wat er om ons heen gebeurt.

Het is letterlijk toekijken hoe de wereld om je heen in sneltreinvaart veranderd in een hele andere wereld waarin wij echt de keiharde weg moeten leren om dit te accepteren.

Wij oude zielen zijn niet alleen super eigenwijs, wij zijn gevers die moeite hebben met nemen. Maar ook zijn wij mega controle freaks die niet snel ons leven en gebeurtenissen uit handen geven. Controle is ALLES. Lichaam en geest moeten in balans, wij willen overzicht in elke situatie en wij willen weten wat er komen gaat.

Helaas is de situatie op het aardse nu even helemaal anders. Wij zijn overgedragen aan de acties van het aardse waarin wij de hoofdrol spelen maar helemaal geen ruk kunnen veranderen aan de situaties die zich nu openbaren.

Velen zeggen ook "Agg het went" de dikke ellende die onze levens passeren. Dat is ook zo en dat is precies de bedoeling van alles. Hoe dieper je in de shit kan komen op dit moment, wij kunnen er nu mee lachen. Wij worden in een hele andere werkelijkheid gestopt dan wij ooit konden ervaren of begrijpen.

Wij zijn heel hardleers. De lessen die zich nu dus openbaren willen wij de "Hardcore Energie Fase" benoemen. Mocht jij als ziel namelijk nog ergens voor uitwijken, afhaken van je doel ?

Nog steeds geen goed inzicht hebben dat je jezelf nu met jezelf bezig moet houden en niet met anderen. Prima !!! Zij blijven shit op je bord gooien totdat jij het in je botte hersens kan verwerken, dat deze taken voor je medemens klaar zijn.

Je hart spreekt vaak anders, je ziel en je gedachten ook. Het is de bedoeling om deze op gelijk niveau te trekken, zodat je een mega yin yang ervaring gaat krijgen bij elk besluit dat jij neemt. Je compassie veranderd, je "liefde voor de medemens"blijft bestaan maar gaat een hele andere wending krijgen.

Vertrouwen !!

Het enige wat jij als ziel nu kan doen als je dit beleeft in jouw leven is 200% vertrouwen blijven hebben in ons mooie Universum. Besef je heel goed dat deze shit allemaal met een goede reden zich openbaren om jou voor eens en altijd op het juiste pad te krijgen.

Het Universum vind dat wij nog aan het treuzelen zijn. Teveel nadenken over hoe en wat, teveel rekeningen houden nog met onze omgeving. Het aard van het beestje kun je niet veranderen zeggen ze wel eens. Hierop lacht ons Universum ons heel hard uit...

Niet veranderen ? Okay dat gaan wij meemaken. Wil jij je nog gedragen als ziel die denkt dat deze continu moet leven naar de wensen, eisen en gedragen van je medemens. Is helemaal Prima ! Hier hebben wij Pietje voor jou. Pietje wil iets van je hebben, je tijd en je energie. Je geeft veel om pietje en laat hem niet in de kou staan. Puntje bij pietje ... sta jij daar weer te koekkoeloeren en kom je weer bescheten uit. Wat heb je nu gedaan ?

Je bent weer lager de energie ingegaan. Je hebt je weer ingezet voor iets wat nutteloos is. Voor iemand die zelf zijn leven niet op orde wil hebben omdat deze daar geen zin in heeft. Je voelt je vermoeid, verrot en weer in de zeik genomen. Nu erger dan ooit tevoren. Waarom ?

Als jij steeds terugvalt in je oude patronen en nog steeds denkt dat jij de wereld kan redden, dan blijven zij mensen op je pad sturen die wat van je moeten. Nu meer dan ooit tevoren zal jij bescheten uitkomen. Harder en heftiger dan ooit. Als wij dit niet zo heftig brengen, blijf je alsnog te lang teveel in deze aardse cirkel hangen en kunnen wij jou als ziel gewoon niet meenemen naar de hogere energie. Aldus het Universum.

Wat de bedoeling is ? Blijf 24/7 vertrouwen op ons Universum. Blijf jezelf herinneren dat dit nodig is om je meer inzicht en wijsheid te geven dan ooit tevoren. Blijf vertrouwen dat er voor je gezorgd word als je dikke shit hebt met geld of andere problemen. Als jij de juiste keuzes maakt voor JEZELF dan zorgen zij dat jij weer in je eigen kracht terug komt binnen een handomdraai en dat er voor je gezorgd word ook in de financiën !!!!

Wij herpakken onszelf veeeeeel sneller weer op naar een zielentrauma. Wat de ene dag kan voelen als de meest vreselijke dag van je leven. Zal de volgende morgen weer weg zijn. Dat komt doordat jij de leerstof van de afgelopen periode van het aardse wat de Hell leek, oppakt en er wat mee doet. Luister je niet en sluit jij je ogen voor bepaalde zaken. Dan gaan deze door....

Wensen !

De wensmachine der universum draait nu op volle toeren. Ben heeeeeeeeeeeeeeel erg bewust van de uitspraken die je doet en de dingen die je ook NIET WIL BELEVEN mag je niet uitspreken. Het Universum reageert hier nu meteen op. Bijvoorbeeld "ik ben blij dat ik kan lopen" als je drama hebt gehad met je mobiliteit.

Je belt eigenlijk aan bij het Universum van "Eej... dit is voor mij een belemmering, ik wil dit niet want dat trek ik niet". Owww denkt ons Universum dan, heb je dara je les nog niet uit, en waarom zou het aardse en jouw lichaam je belemmeren in deze fase van zijn en je groei. BAMMMM !!! Meteen dikke ellende met lopen... astu... kijk maar ff lekker wat je ermee doet.

Wat doe je ermee dan ??? Hoe reageer jij op deze situatie ? Ga je een potje janken, schreeuwen, jezelf de vrijheid weer ontzeggen van deze nieuwe energie en dimensie. Val je terug in een dip omdat je aards in de shit zit ?

Het is NU de keuze aan jou. Jouw keuze bepaald het gevolg, met daaraan weer een gevolg van het gevolg vd keuze. Think twise and wish wisely ... vooral in deze tijd waarin jij als ziel helemaal geen ruk te willen hebt. Het is nu de zet aan ons Universum en deze Hardcore energie die voor jouw gaan bepalen welke lessen jij keihard moet gaan ervaren.

Afsluiten !

Ja maar ik kan toch wel effe.... ! Net als toen ... toen deed ik dat ook... dus ik voel mij geroepen dat nu weer te doen want... ! ? Want wat??? Helemaal niks meer... ! Je bent vanaf nu helaas toch een ander mens geworden. Er kunnen nu zomaar mensen in je leven stappen die geen flauw idee hebben wie jij bent, of wie jij ooit geweest bent.

De negatieve meuk in jouw leven heeft jou gemaakt tot wie je nu bent. EGo ? Sja dan noemen ze het maar ego dat nemen wij voor lief. Het bevalt best goed deze ego tripperij en je leert in sneltreinvaart je zogenaamde vrienden kennen. De buitenwereld vind het vreemd dat mensen je leven uit gaan en jij ervaart dit als een zegen des levens. Wat een vrijheid kun je hierin ervaren, alsof zij de hele rugzak met ellende meteen meenemen en die zie je nooit meer terug.

Bye Bye fuckers.... Joepieeee !!!!

Wat een goddelijke verademing en je leeft als nooit tevoren. Daarom is het hier de bedoeling om de rest van de shit ook voor eens en altijd af te sluiten. De shit komt nu in de aller aller hoogste gradatie op je pad omdat het nodig is om jouw voor eens en altijd klaar te zijn met het dealen van de shit van anderen. Wie gaat gaat, wie blijft blijft... wie nep is blijft nep en wie echt is zal zich openbaren.

Je ruilt de mensheid letterlijk om voor mensen die wel in je energie thuishoren. Je ligt niet meer wakker van mensen die raar doen en je nadelig behandelen en bullshit praten om je te verlaten. Whatever... NEXT !!! En wij leven gewoon fijntjes door. Wij slapen goed, eten goed en zijn helemaal klaar om onze nieuwe levensfase in te gaan.

Daarnaast zul jij bemerken als je dingen echt afgesloten hebt dat ons Universum je zal belonen. Je voelt meteen weer een dosis verlichting in de kern van de ziel en de positiviteit word aangevuld op een manier zoals je die nooit ervaren hebt. YES ! Je bent er bijna, maar blijf luisteren, opletten en vooral VRAGEN AAN BOVEN WAT DE BEDOELING IS.

Zie vooral in dat het allemaal met een reden is en blijf vertrouwen dat het Universum voor jou zorgt ! Nothing else matters !

Liefs Mystica


Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page