top of page
Featured Posts

Jaarinzichten 2017 / 2018 The Universal Society


The Universal Society is dit jaar weer terug met een Inzichten 2017 / 2018 maar wij komen dit keer met The (im)Possible !!

De Universele Samenleving "The Universal Society" is here.

Wat een rare intro ? Inderdaad, 2017 was een super raar jaar, een achtbaan van ALLE EMOTIES DIE JE IN DE KERN VAN DE ZIEL KAN VOELEN waren aanwezig. What a hell of a ride !!!!

Afdeling Universal Society heeft zelf ook veel wijsheid vergaard en is al zo wijs om deze Inzichten te brengen op nuttig niveau waarin wij de rest lekker de boel de boel laten. Wat kunnen wij verwachten ? Wat hebben wij geleerd ? Wij nemen je mee terug naar een Lagere dimensie >> 2017 !!

Inzichten 2017 !

Vroeger was vroeger vroeger. Afgelopen jaar was vroeger veel aanwezig in gedachten, gevoel en emoties. Daarmee bedoelen wij je hebt jezelf een spiegel voorgehouden afgelopen jaar en daarin leren kijken. Je bent de confrontatie met jezelf frontaal aangegaan en hebt een kijkje mogen nemen IN de kern van de ziel maar ook kennis kunnen maken met "Je hogere zelf" die jou nog meer positief beïnvloed heeft.

Een wisselwerking van hogere wijsheid en aardse lessen die afgelopen jaar wel soepel met elkaar overeen konden komen. Dit kon je merken in de hoogste tijden van crisis was je CHILL .... en je creativiteit heeft je vaak in deze balans kunnen houden.

Een confrontatie hoe idioot jij eigenlijk bent op sommige vlakken waarin jij voornamelijk jezelf wegcijferde. Fuck reizen naar Tibet ... Mindfullshitness ... Het leven is Hardcore en lessen genoeg om te groeien in alles wat jouw ziel moet zijn en mag worden.

Nee het is niet makkelijk maar Strijders worden niet geboren in een wereld waar alles koek en eierkoek mag zijn. Zonder duisternis geen licht waarin er in jullie levens elke keer weer een nieuw lichtje zal schijnen die jouw ziel verder mee zal nemen dwars door de duisternis heen in het aardse.

Jij kon ervaren dat als jij rustaaaagh blijft in situaties, tegen je domme aardse principes heen vecht. Je gewoonweg bezig houdt met JEZELF en niemand anders, je dingen ontdekt waar je nooit in geloofd had. De magie van energie en het Universum ... is here !

Niet alleen skills en wijsheid in het gebruik van energie en de magie, maar ook zeker je eigen energie, emotie, besluiten, inzichten en vooral WAARDE was van belang.

Wij zijn met de ziel "rechtgezet" in ons Yin Yang gebeuren. Zwart / wit, goed / slecht, geven / nemen, ja / nee . Het Ego, de compassie, het geven en het nemen ...boohhhhhhh.... Je principes waren waardeloos. Maar op deze manier moest JIJ jezelf door dit afgelopen jaar heen vechten.

Al heet Aardse was ineens bijzaak. Whatever... Matrix... Bijzaak... Not my Circustent... lekker belangrijk modus AAN ! En doooooor gewoon.... !!! Geen tijd voor andere zaken want jouw volgende les stond alweer voor de deur.

Het waren niet zomaar ff lessen ... No way... 2017 was echt het jaar waarin jij ALLES door moest werken maar dan ook echt alles. En als jij hardleers bent en niet luistert naar wat dit Universum jou wil leren... Sja dan krijg je deze lessen wel zo keihard op je bordje, zodat je er echt voor eens en altijd klaar mee bent. Maakte jij nog een kleine misstap in het oude patroon ? BAMMMMM ..gelijk boeten voor je daden om nog terug te vallen in "de oude tijd".

Je staat hier nu en voel je je anders op deze planeet staan ?

Heb je het idee dat hoe zwaar het ook is geweest dat je lichter in het leven staat ?

Hier op dit moment met deze zware decemberperiode ? Dan heb je een verdomd goed level behaald in jouw bestaan op deze aardbol met de ziel.

Gefeliciteerd u mag mee naar de Hogere Dimensie !

Welkom in 2018 !!

Soms ga je de wisseling met een jaar aan en soms plop je in een andere werkelijkheid.

Je hebt een totaal andere kijk op deze wereld die zowel positief als negatief kan uitwerken op de ziel. Het afgelopen jaar heb jij een spoedcursus gehad HOE met deze moodswings der aardse om te gaan en jezelf als ziel er huppelend doorheen te wurmen.

Alle skills die jij in 2017 mocht ervaren en leren neem je mee naar het jaar van "de misleiding".

Als jij het echt goed gedaan hebt afgelopen jaar ben jij je minder bezig gaan houden met het grote onzinnige internet. En tv ... kan dat niet beter uit het Kpn pakket ?? Zinloos, nutteloos, negatief nepnieuws ... herhalingen, leugens, oorlog en gezeik... Dat is 90% aards Dat is ZOOOOO 2017 !!!!..... Nope dat is "de oude tijd"..... Vroeger !

Wij zijn afgelopen jaar dusdanig klaargestoomd om 2018 te betreden met een "open mind", zelfvertrouwen, zelfinzicht, bewustzijn op hoger level, inzichten in energie en vooral met een voornemen waar het ZELF vol bovenaan staat. De "ik" modus is geactiveerd.

De strijders van het licht.

Deze naam kun jij dragen als je elke keer weer een nieuw lichtje weet te schijnen op jou eigen leven en die van anderen. De strijders die altijd weer bij het licht willen komen waarin liefde, warmte en positiviteit aan boord staat om ons weer een nieuwe fase in te slepen. De uitdagingen van het aardse aan te gaan alsof je snakt naar de volgende levenslessen om hoger in het level te komen "Bring it On"..... !! Niks is te gek !

Waar jij vroeger peentjes zweette om ergens door heen te komen of aan te gaan, los je nu op alsof het de gewoonste zaak vd wereld is. Who cares het is een illusie waar jij je doorheen moet vechten om te "overleven".

Je zou het haast "gewenning" kunnen noemen der aardse waarin jij nu donders goed weet dat ALLES EEN REDEN HEEFT en dat die reden jou verder gaat brengen positief of negatief de uitwerking moet altijd zo zijn. Vergeet dat nooit meer !!!!!! Alles gebeurt met een reden ...

Je bent zover in de nieuwe fase gekomen dat de mensheid je nog weinig wijs kan maken. Een fase waarin Nee zeggen bijna standaard is. Een fase waarin jij beseft dat her Aardse "bijzaak"is en dat jij er ZELF het beste van moet maken. Dit mag niet afhangen van anderen, een geliefde of een dikke auto. Alles ligt in jezelf en pas als jij dat gevonden hebt kun jij het ultieme geluk gaan ervaren ... ( let op ) Als je niet terug valt in VROEGER ...

Al jouw gedragen die jij in de andere dimensie kon beleven ( 2017) . Angst, jaloezie, wreedheid, misgunnen, etc etc. Val jij terug in patronen doordat er onverwerkte emoties nog boven komen drijven in 2018 en laat jij dat invloed hebben op de mooie dingen in de nieuwe dimensie.... Dan ben je echt de sjaak !!

Oude ( lage) negatieve trilling meenemen naar een nieuw, zuiver, hoger , positief level is als Mozart vs Death metal in de kerk..... Dat word em duidelijk NIET !! Niet zeuren als je dat toch doet want de ander verpest niet jouw leven, jij valt terug in oude patronen en zij zijn de spiegel. Dat is "het leven"... wake up !

Alle passie die jou leven zal veranderen als een hemel op aarde ligt helemaal aan jezelf en bij jezelf. Mensen om je heen hebben precies dezelfde fase op deze vreemde planeet en de 1 is al wat verder in wijsheid dan de ander en er is ook een mega splitsing gekomen in die lagen met wijsheid onder deze mensheid en dat valt gewoon verrekte veel op ..... JOhhh ??

Je hebt de gelovigen , de gelovigen en de ongeloven en de doemdenkers. De 1 geloofd in zichzelf, de ander in een onzichtbaar / ontastbaar iets ver ver weg buiten zichzelf, dan heb je de ik geloof nergens in en gaat Gordon wel of niet trouwen ? (fluoride mensen) en de Doemdenkers die geloven in rare theorieën van een materie zoals , is de aarde plat ? Dan zitten we op een LoLo Bal !!

Laat ieder in zn waarde en blij zijn in hun eigen gefreakte bubbel. En huppel jij maar gewoon fijn verder in die hogere dimensie zonder achterom te kijken en zonder teveel om je heen te kijken want jij bent NIET de aangewezen persoon om de wereld te "redden" in hun aardse behoeftes maar elke dag een nieuw sprookje waarin Jij moet zorgend at je de beste weg kiest met de minste OF juist meeste weerstand want Yin Yang brengt beide lessen ! AAngaan !

Wat kunnen wij verwachten in 2018 op Energetisch gebied ?

Als jij 2017 aardig soepel bent doorgekomen kan 2018 alleen maar meevallen. Nee het aardse is niet makkelijk en dat zal het ook nooit zijn. Daarom is dit ook een leerschool en geen pretpark.

Wat wij wel geleerd hebben en heel erg veel gaan gebruiken het komende jaar is "je eigen pretpark bouwen". Lekker in je eigen bubbel , je eigen huis, je eigen creativiteit "zweven" dat mag allemaal. Sterker nog.... dat is echt de bedoeling.

Zorg dat je energetisch beschermd bent en laat NIEMAND in je aura die je een raar gevoel geeft. Zijn er mensen die je "mood" verzieken... Werk deze meteen uit je leven. Met een dikke knuffel en een liefde wens kom je al een heel eind, bonjour ze dr uit en leef je eigen leven.

Het aardse zal in 2018 zorgen voor megamisleiding. Het nieuws en de staten staan samen op om jullie wijsheid in de war te brengen. Althans dat gaan zij proberen met rare verhalen maar ook bijvoorbeeld "Ufo's" die menmade zijn en zogezegd zorgen voor ellende op deze wereld.

Als een object in de lucht eruit ziet als een LOLO bal met raampjes en veel geluid, ga er gerust van uit dat Rutte of die wacko uit Amerika nieuw speelgoed heeft om de mensheid te "misleiden".

Of je nu wel of niet in buitenaardsen geloofd, als jij als ziel nu vertoeft in de hogere dimensie, bereidt je dan voor op een buitenaards contact die meestal begint in de vorm van energie.

Neon blauwe bollen, felgekleurde tekens, brandmerken, vreemde objecten in de lucht. Alles kan ineens voor je neus staan omdat jij toegang hebt gekregen tot nieuwe werelden door de lessen die je hebt geleerd op het aardse.

Jij kan praten in gedachten met alle energie in ons Multiversum dus laat de angst maar waaien ... dit is de shit !!!

Stop ajb met tv kijken en beperk de openbare netwerken. Zet je gsm is een dag of 2/3 uit per week en laat die mobiele eenheid voor wat die is. Trek je terug uit het gebeuren waarin alleen haat en negatieve energie word verspreidt. Zorg dat dit je niet meer kan en zal raken gewoon.

JIj bent de meester over je eigen energie en jij bent zelf verantwoordelijk voor wat jij nu nog toelaat in 2018. Het is 1 grote misleiding en val nooit terug in oude patronen want dan ga jij met je ziel terug in de lageren energie die helaas nog deze planeet heerst.

Het zou goed zijn om elke dag even contact te maken met de universele energiebron waarin de ziel kan manifesteren. Het is een deel vd ziel dus je thuis en je kan er zelf dagelijks even heen om te chillen in de juiste energie en frequentie.

Als de rest vd wereld een bepaalde focus heeft op 1 onderwerp wat voorop in het nieuws staat. Ga daar niet mee in !!! Laat het los en ga het vooral niet opzoeken in de media. Zij voeren jullie angst en haat. Weet jij hier aan te ontkomen en kun jij dit loslaten als ziel dan heb je al 80% gewonnen op aards gebied qua overleven.

In het afgelopen jaar heb jij waarschijnlijk 80 / 90 % van jou contacten weggevaagd. Of zij zijn zelf vertrokken of jij was er gewoon helemaaaaaaaaaaaaaal klaar mee. Just perfect !! Deze blijven dus ook in de lagere energie en de oude tijd. De mensen die nu nog om je heen zijn horen bij je "Tribe". Je zielengroep !

Jij gaat merken dat er nieuwe mensen op je pad komen die ook bij je nieuwe "Tribe" horen in de nieuwe tijd. Hele andere mensen waarin jij het gevoel hebt dat jij ze al eeuwen kent, overal over kan praten en je gewoon op je gemakje kan voelen. Waarin niemand je wat zal afdwingen of opeisen. Waar zij weten dat jij als ziel lekker in je eigen element wil vertoeven en hebben daar zelf ook behoefte aan en vrede mee.

Het gaat allemaal super soepeltjes als jij TEN ALLER TIJDEN zorgt dat jij de controle houdt over je eigen leven.

Om een nog langer verhaal kort te maken gaan wij het in deze "hogere dimensie"best redden het komende jaar. JIj hebt het namelijk allemaal zelf in de hand. En alles wat er op je pad komt IS MET EEN REDEN !

Inzichten Planeet Aarde !

Het word nog een grotere bende dan in 2017 ! Succes daarmee !

Wij wensen iedereen een "behouden vaart"

Liefs Mystica

Let's dance !!


Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page