top of page
Featured Posts

2018 in Numerologie !

2018 in Numerologie !

Als ik kijk naar 2018 dan zie ik ellende maar ook mogelijkheden.

Ja Reen, welke van de 2 is het nu ? Nou, beide dus.

Sterker nog er kan uit iets negatiefs iets positiefs komen in 2018.

Wat ik daarmee precies bedoel?

Haal eerst maar eens diep adem, ga er goed voor zitten en hou je vast aan je genderneutrale ondergoed, want hier komt ie.

De numerologische jaarvoorspelling van 2018. Als je getallen van 2018 optelt kom je op een (11) 2 De 2 staat voor sensitivieit en ontvankelijkheid voor de behoeftes van de mensen om je heen. Dat klinkt heel mooi maar in de numerologische cycli is het 2 jaar geen makkelijk jaar. Er zullen tegenslagen en vertragingen zijn.

Deze tegenslagen zullen je heus niet breken maar ze zorgen er wel voor dat er dingen bijgesteld gaan worden. Voor het getal 2 staat het getal 11 Dat is een meestergetal dat staat voor inspiratie, het staat voor het lijntje met boven. Het staat voor intuïtief weten. Of het een lastig jaar wordt ligt natuurlijk niet alleen aan de getallen van dat jaar, maar zeker ook aan jezelf.

Dus vraag jezelf eens af. Hoe ga jij om met tegenslagen ? Kan je makkelijk luisteren naar je eigen intuïtie ? Hoe makkelijk je deze dingen kan doen gaat bepalen hoe makkelijk dit jaar voor je zal zijn. Zoals ik al zei Tegenslagen zullen er zijn maar niet desondanks deze, maar juist door deze zal je iets moois kunnen vinden in 2018 Hoe ik dat het beste uit kan leggen ?

De vikingen / noormannen hebben daar wellicht een antwoord op. Zij verdeelden ellende namelijk op in 3 fases .

Fase 1 : Haglaz - Hagel Hagelstenen vallen uit de lucht en maken alles stuk ! Je verliest je baan, je relatie gaat door een moeilijke periode heen en je moeder overlijd. Schelden en huilen is toegestaan en gebruikelijk. En vaak komt ook alles tegelijk want die oude vikingen beseften maar al te goed “ Als het golft dan golft het goed “

Fase 2 : Othala - scheiding Na de hagel van fase 1 Vind er een “scheiding” plaats. Tussen jou en je oude baan, je oude relatie en al het andere waar je noodgedwongen afscheid van moest nemen. Je neemt afscheid en trekt je terug Maar bij elke scheiding is er ook een erfenis, je krijgt ook iets terug. En wat je terugkrijgt is zeker op termijn waardevoller dan hetgeen wat je verloren hebt. En wat je namelijk terug krijgt is... jezelf Je begint dan te beseffen dat veel van de dingen die je kwijt bent geraakt sowiso hun beste tijd hebben gehad. Tijdens deze fase groeit het besef dat het gaat om eenreiniging en niet een destructie.

Fase 3 : jera - oogst De noodzakelijke verandering heeft plaatsgevonden en je bent nu klaar voor nieuwe fase. Jera staat voor een periode van goede resultaten. en je beseft dat je door deze ervaring gegroeid bent, dat je waardevolle dingen kwijt bent geraakt maar dat je zelf hierdoor in waarde bent gestegen. En dat je klaar bent om nieuwe resultaten te manifesteren te passen bij deze nieuwe versie van jezelf. Als je dit jaar met de flow meegaat zal het een jaar van leren en “realignment” Iedereen is zich er van bewust dat de wereld moet veranderen, in 2018 krijgen we de kans om onszelf te veranderen. Als we dat doen, dan zal de wereld volgen.

Liefs Reny - Master Numerologie


Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page